2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sabaha kadar uyumadık şu kabızlığa çare bulamadım doğduğundan beri çekiyorum
İştahıda kapanmış oğlumun zor yiyiyor

minione canım kabızlığa çözüm bıldunuzmu biz barsak düzenliyici kullanıyoruz zeytinyağı beriyorum ama yine aynı sende bi ara barsak düzenliyici kullanmıştın etki etmiyor demiştin sonradan yaradımı??

Canim bir aydir evden cikmiyor mu, yapmayin etmeyin ama bu bebekte bir insan ( valla ben kizimi bir gun cikarmazsam vicdan azabi duyuyorum dort duvar arasinda kaldi diye yazik yavruya ama cikarin lutfen

Canim bir aydir evden cikmiyor mu, yapmayin etmeyin ama bu bebekte bir insan ( valla ben kizimi bir gun cikarmazsam vicdan azabi duyuyorum dort duvar arasinda kaldi diye yazik yavruya ama cikarin lutfen
Biz de hic disari cikmiyruz carsi yurume vs.ama evde de durmuyruz kv ye sohbete ev gezmelerine cok cikiyruz gercekten cikmazsak oglum da ben de sıkıliyruz.bu aksam da esimin teyzesine gidicez mesela.

@eflalim benimde kv de ayni aman üşür aman hastalanir.nerdeyse hergun abdullah nasil hasta mi diye ariyo zorla hasta edecekler yani...cok bunaldim hal hareketlerinden kp esim hele kv susuyrum susuyrum nereye kadar böyle.
surekli biseyler diyo alinmamsk gicik olmamak elde değil.gecen onlardayiz cikiyruz pardesumu giyiyrum şapkasıni tal sapkasini tak belki 5 kez demistir abartmiyrum yahu ben bilmiyr muyum cikarken giydirmeyi...ve yatirdim oglusu eltide varfi kizi uyuyunca almis abdullahin yorganini ortmus yer yatagini haxirladim ustunde duruyrdu.bende diğerini orttum gordu kv yok usurbattaniye ortseydin birsey olmax anne dedim ordan esim anne sen duhaya karisma o annesi nasıl ne yapiyirsa yapsin dedi ben bisey demiyrum ki oglum diyoo...esim dedi iyi oldu cunku anlatiyrum esime yasli sabret diyor

Ahhh bir ksakayı 4 gözle beklemenin ne demk olduğunu en iyi ben bilirim biliosun tam 3 aydır ksbızdık en son armutluda anneme sinir geldi gittik siyah kayısı aldık suda haslayıp rondoda patcalayıp armutla karıştırıp verdim ama bağırsak duzenleyıcı bıtmıştı o sıra vermıyordum
Tam bır hsfta kayısı verdik sonunda cır cır oldu
O hafta iyiydi eve bir geldik hayda yine taş gibbi yıne top top bir kaka ( tam moralim bozuk pes etmişken nedense 10 gündür kabızlıktan eser kalmadı
Meğer oda dişten galiba çünkü diş çıkarırken en büyük belirti ishalmiş sanırım ondan yumuşak kaka yapıo (
İnşallah böyle devam eder cmm ama haftada 1 kayısı veriyorum suda haşla rondodan gecir ister meyva ile karıştır yada yoğurtla verebilirsin sende

Anladım canım teşekkür ederim..
Bide kayısı deniyelim inş işe yarar..

Bende karasızım canım yapmayı düşünmüyorum ama bi bakalım..

Küçük bir pasta ile emrivaki yapsın kv:) o alsın gelsin:) ben alsam kocam kızar diyin... Tabi kutlamayı istiyorsan :)

Biz de hic disari cikmiyruz carsi yurume vs.ama evde de durmuyruz kv ye sohbete ev gezmelerine cok cikiyruz gercekten cikmazsak oglum da ben de sıkıliyruz.bu aksam da esimin teyzesine gidicez mesela.
Ev gezmeside olsa bebek icin degisiklik iyi oluyo ama temiz hava cok farkli, brn genelde yuruyerek markete gidiyorum ama gecen esimle bahceye cikardik cimenlere biraktim emekledi filan, 1 saat kadar durduk sonra eve geldim 2 saatn uyudu, misafim gelcekti etrafi filan temizledim bir suru gurultu yaptim uyanmadi sok oldum, normalde cit sesine uyanir.

Kesinlikle aynı fikirdeyim
Kış geliyor tüm hızıyla şimdi kara kara düşünğyorum ne yapıcaz diye (

Canim bnede hic birsey hazirlamadim, hic hic hic yani sagolsun bir akrabam hediyelikler yaptirmis annem gelirken onunla gonderdi gelene verdim, 20 tane filan vardi gelen olmayinca cogu kaldi tr goturup verdim ordakilere.. Burda hazirliklari gorunce heves ettim dogrusu ama yalniziz yapsam kime yapcam sevdiklerim hep uzakta, bir iki arkadas var sadece.. Dogum gunune hevesim var benimde, cekirdek aile icinde bisey yaparim tabiki buyyk capli olmaz, bide kizimin disi patladi cok mutluyum :) yairn tr gidiyoruz belki o konudada yapariz biseyler bilemiyorum :)

minione : 43474469 .!.:
Kesinlikle aynı fikirdeyim
Kış geliyor tüm hızıyla şimdi kara kara düşünğyorum ne yapıcaz diye (
Ben kisinda cikarmaya niyetliyim, kalin giyindikten sonra bisey olmaz insallah, hem istanbulun kisi cok yumusak oluyor, valla burda sindiden havalar istanbulun soguk gunleri gibi,kapali alanlarda virus vs daha fazla oluyor temiz havadan zarar gelmez, iyi giyindikten sonra tabi.. Ancak burnu akar, sumuklu ve mutlu bir bebek olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…