Kizlar cok sinirliyim ya. Doktor bana idrsr tahlili yapti enfeksiyon cikti. Belki enfeksiyondandir ilac yazicam dedi bende bebegimi emziriyorum dedim bebege zararli olmayan ilaclar yazicam dedi. Ilaclari aldik eve geldik prospektuslerini bi okudum 3 ilactada emziren anneler icin uygun degil emzirilme birakilmali yada anne sutune gecer yaziyo. Nasik doktorluk bu ya anlamiyorum ben...
Oglusumunda biseyi yokmus cok sukur oksurugu distendir dedi, balgam sökücü verdi. Kopek disleride yolda dedi bide ust disinin biri hala cikmadi ya kac hafta oldu. vitamin vermisti daha onceki gittigimizde ama ben vermiyodum onu ver dedi. Kan tahlili yaptirsak mi dedim 1 yaşinda yaptircaz zaten az kalmis gerek yok simdi dedi. Ole iste...
AngelHeart naptin canim nasik gecti gununuz?
Ben simdi bunlari yazarken benim oglanda cekmeceleri karistiruyo :) offf offf bitmiyo daginiklik bitmiyoooo...
Az oncede esime kizdim ya biseyi unutunca yada hata yapinca soyleniyo ya dedim bi kerede olur oyke askim canin sagoksun de ya dedim hani oyle buyuk biseyde degil sut almayi unutmusum yani laflarinu bi duysaniz memleketi yikiyom sanirsiniz :) o bisey yapinca ben olur askim nolcak canin sagolsun diyorum amambeyfendi kiyamet kopa