2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar doğumgünü konusunu gördüm atlıyorum direk benim kafam çok karışık bu konuda çevremde herkes milleti çağırıp dışarıda mekan tutup yapıyo ben de o tarz bişi istiyorum ama cagiracaklarim hakkında karar veremedim yakın görüştüğüm arkadaşlarımı çağırayım diyorum bi yandan da istemiyorum hediye ister gibi mi olur hediyesiz gelin diye not düşsem ayıp mı olur bilemedim yaa:KK64:

Kızlar doğumgünü konusunu gördüm atlıyorum direk benim kafam çok karışık bu konuda çevremde herkes milleti çağırıp dışarıda mekan tutup yapıyo ben de o tarz bişi istiyorum ama cagiracaklarim hakkında karar veremedim yakın görüştüğüm arkadaşlarımı çağırayım diyorum bi yandan da istemiyorum hediye ister gibi mi olur hediyesiz gelin diye not düşsem ayıp mı olur bilemedim yaa:KK64:
Biliyo musun bende yapsam kimseyi cagiramam utanirim hediye icin gibi diye:KK43:(

Bende onu düşünüyorum birde bizim aile kv ailesi çok kalabalık nasıl yaparım laldırabilirmiyim bilmiyorum..

dogumda magnet yaptım dagıttım kapı susumu yaptım terlıklerımı suslemıstım herkes hayran kalmıstı :))
ama dogum gunu kesınlıkle kutlamayı dusunmuyorum dıs bugdayı mevlıt falanda yapmaddım hayırlı omurler versın bebıslerımıze allah...
bugun moralmen cokuntudeyım bana dua edın lutfen cıkmazlardayım allah derdı olan herkese yardım etsın ınsallah....
oglum bazen uc bazen dort ogun yıyor meyve yogurt kahvaltı yemek olarak bugun farkettım ıkı kere ayaktayken elını bıraktı bi 5 sanıye oyle kaldı sonar hemen tekrar tutundu :)
sizzler nasıılsınız sureklı buralardayım ama zaman yok hıc yazamıyorum opuyorum hepınızı

Oğlum pek yemek yemiyor kızlar. Bugün tarhana çorbası yapıcam. Siz neler yediriyorsunuz ve günde kaç öğün yiyor? Emiyor bi de tabi.
canım benimoglumda 3öğün yiyor sabah kahvalti öğle sebze yemegi aksam uzeride çorba yada pilav arada meyve veriyrum bazen oda yerse...

canım sonuçta bu işler karşılıklı genelde sende gpturmuyor musun arkadasın in bebeklerine cocuklari sveindirmek güzel şey bence boşver yap herkes butcesinr gore küçük bisey getirir sonuçta :KK66:

Bende amcalari halasi beraber kutlayalım diyorum ama bakalim öyle magnet falan yapmicam küçük bi kutlama

dogumda magnet yaptım dagıttım kapı susumu yaptım terlıklerımı suslemıstım herkes hayran kalmıstı :))
ama dogum gunu kesınlıkle kutlamayı dusunmuyorum dıs bugdayı mevlıt falanda yapmaddım hayırlı omurler versın bebıslerımıze allah...
bugun moralmen cokuntudeyım bana dua edın lutfen cıkmazlardayım allah derdı olan herkese yardım etsın ınsallah....
oglum bazen uc bazen dort ogun yıyor meyve yogurt kahvaltı yemek olarak bugun farkettım ıkı kere ayaktayken elını bıraktı bi 5 sanıye oyle kaldı sonar hemen tekrar tutundu :)
sizzler nasıılsınız sureklı buralardayım ama zaman yok hıc yazamıyorum opuyorum hepınızı
Hayır olsun canım noldu niye çöküntüdesin??

Ama benim kızımda 20 kasim oğlumda 23 aralik aslında ahmet anlamaz daha ona çekirdek ailede kızıma geniş ailede mi yapsam bilemiyorhm:KK51::KK51:
Bence iyi olur ahmet anlamıyor sonuçta.. Tarihler çok yakın aynı ayda olsaydı
ikisinin d.gününü berabber kutlardın:)

Kesinlikle aynı fikirdeyim
Kış geliyor tüm hızıyla şimdi kara kara düşünğyorum ne yapıcaz diye :KK43:(
Valla aslında tr nin kışı kış değil:) Bebiş ilk Doğduğu zaman fırtına kasırgada onu Alıp Yemeğe gidiyorduk biz :)) iyice sarıp üstünde naylonu geçirdin mi evelallah bir şey olmuyordu bende orada hiç hastalanmamama tr deki havada hemen hasta oluyorum :KK43: hava kirliliğinden sanırım...

Canim bnede hic birsey hazirlamadim, hic hic hic yani sagolsun bir akrabam hediyelikler yaptirmis annem gelirken onunla gonderdi gelene verdim, 20 tane filan vardi gelen olmayinca cogu kaldi tr goturup verdim ordakilere.. Burda hazirliklari gorunce heves ettim dogrusu ama yalniziz yapsam kime yapcam sevdiklerim hep uzakta, bir iki arkadas var sadece.. Dogum gunune hevesim var benimde, cekirdek aile icinde bisey yaparim tabiki buyyk capli olmaz, bide kizimin disi patladi cok mutluyum :) yairn tr gidiyoruz belki o konudada yapariz biseyler bilemiyorum :)
Yalnız olunca insanın bir şey yapası gelmiyor ben de orada keçeden bir kapı süsü almıştım sadece:) dostlarımız da balon çiçek getirince oda şenlendi o kadar.. Ilk doğumgününü kutlayın yine de anne bana Bebiş bir pozunız olsun bence :)

Ben kisinda cikarmaya niyetliyim, kalin giyindikten sonra bisey olmaz insallah, hem istanbulun kisi cok yumusak oluyor, valla burda sindiden havalar istanbulun soguk gunleri gibi,kapali alanlarda virus vs daha fazla oluyor temiz havadan zarar gelmez, iyi giyindikten sonra tabi.. Ancak burnu akar, sumuklu ve mutlu bir bebek olur :))
Ist un kışı kış değiş ama daha mikroplu.. Ben kasırgada hasta olmam burada sürünürüm Prada buzlu su içeriz kışın burda soğuk su içsem faranjit olurum :)) ama bebekler temiz havaya muhtaçlar..

Valla canım yap mutlaka sonra pişman olma. Benim Kızın babası da kız kulesinde kutlucam Kızımın yaşını diyordu :)) şimdi ben seni Kızımın d.gününe davet etsem "aa hediye istiyor" demeSin aklından bile Geçmez, hassas Düşünme. Diğer insanların da Geçmez maksat bir arada olmal eğlenmek kalabalıkla güzel her şey. Ayrıca sakın not yazma. En kızdığım şey! Oğlunun kısmeti bu engelleme. Kendin doğumgününü kutlarken hediye istemeyebilirsin ama oğluşun kısmetini engelleme.. Ve hassas da Düşünme.. Artık doğumgünleri hep böyle..

Biliyo musun bende yapsam kimseyi cagiramam utanirim hediye icin gibi diye:KK43:(
E gelenler de pasta için geliyor dite düşünüyor musunuz ki.. Birarada mutluluğunuzu paylaşmak için çağırıyoruz :)

anneler hayırlı aksamlar oglumun uyurken su bı haftadır kafası terlıyor neden acaba
D vit düzenli veriyor musun ? Ayrıca kışın kalın giyiniyorsa ondan da olabilri. Benim kız da terliyor gerçi ama hep kazaklarının ense kısmı kalın geldiğinden diye düşünüyorjm..

Allah ferahlık bersin gönlüne canım.. Rabbim ol der olur ümitsizliğe kapılma duanı eksik etme sen inş.

Ama benim kızımda 20 kasim oğlumda 23 aralik aslında ahmet anlamaz daha ona çekirdek ailede kızıma geniş ailede mi yapsam bilemiyorhm:KK51::KK51:
Kızını geniş ailede yap oğlunu Çekirdek ailede yaparsın hatta ikisi vit arada bile olabilir bence. Maksat Hatıra poz plsun bence :)

hihami hihami canım sen ebay dan ilaç sipari vermiştin. Arkadaslar da istiyor diye söylemiştim onlar da vermiş. Ama onların verdiğinde şişelerde bebek fotosu yok. Seninki de öyle mi? Şişende bebek fotosu var mı hemen sol yanında etiketin?

Benimkinde var da şüpheye düştüler şimdi..

Senin yaramaz Yaşında yürüyor olur annesi maşalalh:) cesaretli kuzularım benim...

Günaydın hanımlar, dışarı çıkma konuşulmus, bir aydır bebeğim dışarı çıkmıyor, yine eşim yüzünden, büyüğü okula götürürken götürmeme kızdı, dinlemedim ilk başta sonra arabanın tekeri kırılınca diğer baston pusette çok adi her yeri açık, hasta olur başımın etini yer diye çıkarmıyorum arabayı yaptırmaz daha, almazda, kv bile goturunce niye goturuyorsun ben bakarım diyor, sanane be kadın, off çok sinirlendim yine:KK43: arabanın tekerini nasıl yaptırıcam ben ya:KK43:
Canım sen büyüğü okula götürürken al yanına bisikletçide vs yaptırt hiç eşine dert anlatmakla uğraşma bence. Sonra da düzelttim vs dersin..
Bir de Bebiş dışarı çıkmayınca bunalmıyor mu? Bahçeye de mi çıkmıyor?

Çok geçmiş olsunnn kıyamam ben serra prensese
Bol bol desitin sürüp hergün yıksyarak ama beyaz hacı şakirle kese köpüp yapıp bol sudocream le geçirdik çok şükür

Canım gzl bir konuya değindin d günü hazırlıkları yaşasınnnnnnn
İnstagramda etiket_bas sayfası çok ucux ve kapıda ödeme ama sanırım mıknatısı kendin silikon tabancasıyla yapıştırcaksn sanırım belkide hazır yapıyorlardır
O siteyi çok beğendim 15 kişilik d günü konseptı 60 lira,zaten evde aile arasında yapıcaz benim annm babm ablam eşi falan eşimin ailesi 12 kişi falanız işte,kısmetse ben etiketlerimi orda yaptırcam ama zaten gelenler ailemiz olduğu için magnet değilde 4 aile için güzelbir çerçevede resim yaptırıp öyle hediye veririm yads kupa bardağa resim bastırabilirim :KK66:
Sağol canım deniycem Allah Razı olsun..
Kupa ve çerçeve givi Kalıcı fikirlere bayıldım inş ağız TADI ile geçer gider bu güzel günler hazırlıkları. O siteye ben de bakayım:))

Merhaba kızlar. Oğlumu bugün kendi babaanneme götürücem kısmet ise. Kucağımda götürücem. İlk kez çıkıcaz baş başa. İnşallah kolay olur.
Valla angelim sanki çok geç kalmış gibisin :) bir şeyciller olmaz kolau kolau gider gelirsiniz inş..

Pinking Tree Pinking Tree canım eau borique % 3 solüsyon eczanede yaptiracaksin, birde ultralan pomad günde iki kere süreceksin, geçmiş olsun kuzuya
Sağol canım Allah Razı olsun yarın aldıracağım ilk iş.. Inş faydası olur:KK43:

Canim bir aydir evden cikmiyor mu, yapmayin etmeyin ama bu bebekte bir insan :KK43:( valla ben kizimi bir gun cikarmazsam vicdan azabi duyuyorum dort duvar arasinda kaldi diye :KK43: yazik yavruya ama cikarin lutfen :KK43:
Ben de günde en az bir saat ormanda gezinti yaptırıyordum ve Ardından parka gidiyorduk salıncak yere çime koyma vs ama hamileliğim berbat geçtiğinden beri evden sadece 15 dk hava aldırmaya çıkartıyorum ve vicdan azabından öleceğim :KK43:( her Kapıya gelene gidene atlıyor dışarı çıkmak istiyor güzel kızım :KK43:(
Temiz hava candır:)

Biz de hic disari cikmiyruz carsi yurume vs.ama evde de durmuyruz kv ye sohbete ev gezmelerine cok cikiyruz gercekten cikmazsak oglum da ben de sıkıliyruz.bu aksam da esimin teyzesine gidicez mesela.
Hiç yoktan iyidir canım çocuk da sıkılıyor dört duvar aynı suratlar :))

Kızlar oğlumun yüzünde ufak ufak sivilceler çıkıyor sınra da büyüyorlar uclarındanda su çıkıyor bugün ayağındada farkettim böyle birşeyle karşılaştınızmı..

image.png
image.png
image.jpg
image.png
image.png
image.jpg
image.png
Canım sen büyüğü okula götürürken al yanına bisikletçide vs yaptırt hiç eşine dert anlatmakla uğraşma bence. Sonra da düzelttim vs dersin..
Bir de Bebiş dışarı çıkmayınca bunalmıyor mu? Bahçeye de mi çıkmıyor?

Sağol canım deniycem Allah Razı olsun..
Kupa ve çerçeve givi Kalıcı fikirlere bayıldım inş ağız TADI ile geçer gider bu güzel günler hazırlıkları. O siteye ben de bakayım:))

Valla angelim sanki çok geç kalmış gibisin :) bir şeyciller olmaz kolau kolau gider gelirsiniz inş..

Sağol canım Allah Razı olsun yarın aldıracağım ilk iş.. Inş faydası olur:KK43:

Ben de günde en az bir saat ormanda gezinti yaptırıyordum ve Ardından parka gidiyorduk salıncak yere çime koyma vs ama hamileliğim berbat geçtiğinden beri evden sadece 15 dk hava aldırmaya çıkartıyorum ve vicdan azabından öleceğim :KK43:( her Kapıya gelene gidene atlıyor dışarı çıkmak istiyor güzel kızım :KK43:(
Temiz hava candır:)

Hiç yoktan iyidir canım çocuk da sıkılıyor dört duvar aynı suratlar :))
hihami hihami cim bende mrssuperfine gibi düşünüyorım
Sakın not yazıp oğluşunun kısmetini engelleme
Kim gönlünden ne kopuyorsa onu getirir :KK66:
Mutlaka arzun varsa erteleme güzel bir d günü yapın bence
Bnmve eşimin çok ark cevremiz yok ama bi yerde yapsak yine 25 kişi kdr olurux çocuklarla beraber tabi bende bu yıl aklı ermez diye sadece aileler arasında düşünüyorum seneye inş bir mekan tutarız
Ama bu demek olmuyokü evde bizbizetiz diye özensiz davranmıycam yine güzel planlarım var Allah nasip ederse tabi
Konsept olarak süpermanı sectim çünkü anne baba oğul üçümüz aynı giyinelim istedim
Esime ve kendime kısa kol tiffnyden süperman t shırt aldım oğlana lcw den harika bir kırmızı pelerinli t shırt aldım
Şu bahsetyiğim etiket bastan 15 kişilik arka fon ,arda taha 1 yasında fonu,peçetelik bardaklık kürdanlık,vs bunlar içinde oluyor öyle bir süsleme yaptırırm balonlarla süslerim
Ne zamn balın desem o gece aklıma geliyor @pınar45 ve merve :)))) ne geceydi
Süperman pastamız kurabiyeler mamalar öyle süsleriz diye düşüyorum bakalım kısmetse
Tesimlerini atayım bikaç örnek buldum

D vit düzenli veriyor musun ? Ayrıca kışın kalın giyiniyorsa ondan da olabilri. Benim kız da terliyor gerçi ama hep kazaklarının ense kısmı kalın geldiğinden diye düşünüyorjm..
D VİTAMINI hıc vermedım kan ılacıda oyle ondan mı kı suclandım bak o_O
Allah ferahlık bersin gönlüne canım.. Rabbim ol der olur ümitsizliğe kapılma duanı eksik etme sen inş.
amiiiiin cok tesekkur ederım:110:

Senin yaramaz Yaşında yürüyor olur annesi maşalalh:) cesaretli kuzularım benim...
ayy hadı ınsllah daha yenıde yaptı bı aaaa aaaaa ayyyy demısım cocukta sasırdı :KK53:

Eki Görüntüle 1684740 Eki Görüntüle 1684742 Eki Görüntüle 1684744 Eki Görüntüle 1684745 Eki Görüntüle 1684746 Eki Görüntüle 1684762 Eki Görüntüle 1684764
hihami hihami cim bende mrssuperfine gibi düşünüyorım
Sakın not yazıp oğluşunun kısmetini engelleme
Kim gönlünden ne kopuyorsa onu getirir :KK66:
Mutlaka arzun varsa erteleme güzel bir d günü yapın bence
Bnmve eşimin çok ark cevremiz yok ama bi yerde yapsak yine 25 kişi kdr olurux çocuklarla beraber tabi bende bu yıl aklı ermez diye sadece aileler arasında düşünüyorum seneye inş bir mekan tutarız
Ama bu demek olmuyokü evde bizbizetiz diye özensiz davranmıycam yine güzel planlarım var Allah nasip ederse tabi
Konsept olarak süpermanı sectim çünkü anne baba oğul üçümüz aynı giyinelim istedim
Esime ve kendime kısa kol tiffnyden süperman t shırt aldım oğlana lcw den harika bir kırmızı pelerinli t shırt aldım
Şu bahsetyiğim etiket bastan 15 kişilik arka fon ,arda taha 1 yasında fonu,peçetelik bardaklık kürdanlık,vs bunlar içinde oluyor öyle bir süsleme yaptırırm balonlarla süslerim
Ne zamn balın desem o gece aklıma geliyor @pınar45 ve merve :)))) ne geceydi
Süperman pastamız kurabiyeler mamalar öyle süsleriz diye düşüyorum bakalım kısmetse
Tesimlerini atayım bikaç örnek buldum
bunlar cok guzel bayıldım :))
ozellıkle 3. resıme kı pasta hosuma gıttı arda da masallah tam suoermen :KK48: cok eglenırsınız ınsallah :KK16:

X