Korkma canım tedbir amaçlı o yazıSöyledim canım ya söylemem mi ya @hihami birinde direk bu ilaç kullanılıyosa emZirme bırakılmalıdır yazıyo birinde içindeki madde anne sütüne geçer yazıyo
geçmiş olsun canım. Çok şükür iyi geçti canım. Tavsiyelerimize uyuyorum.Kizlar cok sinirliyim ya. Doktor bana idrsr tahlili yapti enfeksiyon cikti. Belki enfeksiyondandir ilac yazicam dedi bende bebegimi emziriyorum dedim bebege zararli olmayan ilaclar yazicam dedi. Ilaclari aldik eve geldik prospektuslerini bi okudum 3 ilactada emziren anneler icin uygun degil emzirilme birakilmali yada anne sutune gecer yaziyo. Nasik doktorluk bu ya anlamiyorum ben...
Oglusumunda biseyi yokmus cok sukur oksurugu distendir dedi, balgam sökücü verdi. Kopek disleride yolda dedi bide ust disinin biri hala cikmadi ya kac hafta oldu. vitamin vermisti daha onceki gittigimizde ama ben vermiyodum onu ver dedi. Kan tahlili yaptirsak mi dedim 1 yaşinda yaptircaz zaten az kalmis gerek yok simdi dedi. Ole iste...
AngelHeart naptin canim nasik gecti gununuz?
Ben simdi bunlari yazarken benim oglanda cekmeceleri karistiruyo :) offf offf bitmiyo daginiklik bitmiyoooo...
Az oncede esime kizdim ya biseyi unutunca yada hata yapinca soyleniyo ya dedim bi kerede olur oyke askim canin sagoksun de ya dedim hani oyle buyuk biseyde degil sut almayi unutmusum yani laflarinu bi duysaniz memleketi yikiyom sanirsiniz :) o bisey yapinca ben olur askim nolcak canin sagolsun diyorum amambeyfendi kiyamet kopa
Kızlar direk dalıyorum selamlar
kaç gündür siteye giremiyorum 2-3 sayfa okuyorum alıntı yapıyorum önce donuyor sonrada atıyor siteden başka sitelerde sorun yok daha önce bu durumu yaşayan oldu mu
şu an bile atabilir beni :) :)
hepinizi özledim
Hayırlı günler hanımlar nasılsınız? Özledim sizleri ama firsat bulamıyorum
kizimin peşinde kosmaktan. Gece uykularimiz sık sık bölünüyor, huysuzlanıp kalkıyor, bakalım ne zamana kadar böyle sürecek. Birde doğum günümüz yaklaştı, bir ay var. Siz magnet falan yaptiricakmisiniz? Yada su buzdolabina yapistirilanlardan miknatisli.. Internette siparis verebileceğim güvenilir bir site önerebilir misiniz?
Çok geçmiş olsunnn kıyamam ben serra prenseseNego tüm mesajlarına baktım Netten arattım bulamadım (
Bana acil olarak tuğcu nun pişik tarifi Lazım. Kızımın poposuna kan oturmuş resmen.(( acıdan ağlıyor elletmiyor bile.. Ben bezleyemeyince Güzelce kurulanıp silinmeyince oldu muhtemelen (
Canım gzl bir konuya değindin d günü hazırlıkları yaşasınnnnnnnHayırlı günler hanımlar nasılsınız? Özledim sizleri ama firsat bulamıyorum
kizimin peşinde kosmaktan. Gece uykularimiz sık sık bölünüyor, huysuzlanıp kalkıyor, bakalım ne zamana kadar böyle sürecek. Birde doğum günümüz yaklaştı, bir ay var. Siz magnet falan yaptiricakmisiniz? Yada su buzdolabina yapistirilanlardan miknatisli.. Internette siparis verebileceğim güvenilir bir site önerebilir misiniz?
Canım bazen 3 bszen 2 bu hsfya iştahı çok kötü hiç yemiyorrrMerhaba kızlar. Oğlumu bugün kendi babaanneme götürücem kısmet ise. Kucağımda götürücem. İlk kez çıkıcaz baş başa. İnşallah kolay olur.
Güzel canım. İnşallah iştahlarına kavuşurlar bebeklerimiz.Canım bazen 3 bszen 2 bu hsfya iştahı çok kötü hiç yemiyorrr
Örn bir günümüz mesala dün
Kahvaltı saat 9 da yumurta sarısı tereyağ ekmek içi labne peynırı 1 ceviz içi bunu yıyor
Öğlen 2 de 1 kase tarhana ekmek içi ile
Saat 6 da armut rendesi pekmez ve yoğurt içine birz bebek biskuvisi
Bugün mesala
Sabh kuymak tereyağ mısır unu tel peynır ekmek içi
Şuan somon balığı pişiyor sadece etki kısmından 50 gr kdr anca yıyor
Yine 6-7 gibi meyva püreli yoğurt veririm
Aralarda anne sütü
İnşallah cnmGüzel canım. İnşallah iştahlarına kavuşurlar bebeklerimiz.
Bende 3 öğün veriyorum canım günü gününe tutmuyo ama bazen 2-3 kaşık alıp bırakıyo bazende güzel yiyo. Akşamda meyve veriyorum. Eğer o gün yemeğin yanında yoğurt vermiceksem öğleden spnra yoğurt veriyorum. Bazen öğleden spnrada meyve veriyorum :)Oğlum pek yemek yemiyor kızlar. Bugün tarhana çorbası yapıcam. Siz neler yediriyorsunuz ve günde kaç öğün yiyor? Emiyor bi de tabi.
Çorbaya karıştırmak iyi gelmiş aklına ya benim gelmezdi aklıma :)İnşallah cnm
Mesala somonu yemedi öğürdü bende çatalla ezdim tarhana corbasıns katıp öyle verdim
Napimm o kdr uğraştım o kdr emek ver al pişir sonuç yemesin insan çok üzülüyor