2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Söyledim canım ya söylemem mi ya @hihami birinde direk bu ilaç kullanılıyosa emZirme bırakılmalıdır yazıyo birinde içindeki madde anne sütüne geçer yazıyo
Korkma canım tedbir amaçlı o yazı
Göz dr u oğluma teramıcyn krem verdi içinde bebeklrr kullanamaz yaxıo
Eczanrye nasıl dr bunu yaxar dediğimde ohoooo onu yazmasalar hiçbir ilacı satamayıxki biz demişti

Ben evde çok otır
geçmiş olsun canım. Çok şükür iyi geçti canım. Tavsiyelerimize uyuyorum.

Günaydın hanımlar, dışarı çıkma konuşulmus, bir aydır bebeğim dışarı çıkmıyor, yine eşim yüzünden, büyüğü okula götürürken götürmeme kızdı, dinlemedim ilk başta sonra arabanın tekeri kırılınca diğer baston pusette çok adi her yeri açık, hasta olur başımın etini yer diye çıkarmıyorum arabayı yaptırmaz daha, almazda, kv bile goturunce niye goturuyorsun ben bakarım diyor, sanane be kadın, off çok sinirlendim yine arabanın tekerini nasıl yaptırıcam ben ya

Kızlar direk dalıyorum selamlar

kaç gündür siteye giremiyorum 2-3 sayfa okuyorum alıntı yapıyorum önce donuyor sonrada atıyor siteden başka sitelerde sorun yok daha önce bu durumu yaşayan oldu mu
şu an bile atabilir beni :) :)

hepinizi özledim

Bana da aynısını instagram da yapıyordu. Cebime format attım öyle düzeldi canım. Sen de dene dön Aramıza :)

Hayırlı günler hanımlar nasılsınız? Özledim sizleri ama firsat bulamıyorum
kizimin peşinde kosmaktan. Gece uykularimiz sık sık bölünüyor, huysuzlanıp kalkıyor, bakalım ne zamana kadar böyle sürecek. Birde doğum günümüz yaklaştı, bir ay var. Siz magnet falan yaptiricakmisiniz? Yada su buzdolabina yapistirilanlardan miknatisli.. Internette siparis verebileceğim güvenilir bir site önerebilir misiniz?

Son düzenleme:

Ben hediyelik dağıtmayacağım çünkü sözümden Kızımın mevlidine hep hediyelik dağıttım kaynana ds çantasına avuç avuç doldurdu bizim taraf alamadı :)) bana sinir basıyor öyle olunca..

Nasıl bir Şeyler istiyorsan? 1 yazılı sabunlarda kampanya vardı kkda. Ona bak istersen.
Sonra lüks istiyorsan partiavm uyguna istiyorsan Birmax vs.

Çok geçmiş olsunnn kıyamam ben serra prensese
Bol bol desitin sürüp hergün yıksyarak ama beyaz hacı şakirle kese köpüp yapıp bol sudocream le geçirdik çok şükür
Canım gzl bir konuya değindin d günü hazırlıkları yaşasınnnnnnn
İnstagramda etiket_bas sayfası çok ucux ve kapıda ödeme ama sanırım mıknatısı kendin silikon tabancasıyla yapıştırcaksn sanırım belkide hazır yapıyorlardır
O siteyi çok beğendim 15 kişilik d günü konseptı 60 lira,zaten evde aile arasında yapıcaz benim annm babm ablam eşi falan eşimin ailesi 12 kişi falanız işte,kısmetse ben etiketlerimi orda yaptırcam ama zaten gelenler ailemiz olduğu için magnet değilde 4 aile için güzelbir çerçevede resim yaptırıp öyle hediye veririm yads kupa bardağa resim bastırabilirim

Nego hayy Allah cnm ya arabanıza çok üzüldüm ama havalar çk gzldi bastonla normal atabada ne farkı var eşini anlıyamadım sanki bahane yapmış gibi geldi
Artık bebeklikten çıktılar kendim ne giyşyorsam onuda o kalınlıkta giydiriyorum
Havalar daha aşırı soğumadı o sübyanında temiz hava almaya ihtiyacı var bunalmıştır 4 duvar arasında
Bnm arabam sokağa çıkardığım zaten baston o dediğin kıytırıklardan işte diğer iyisi arabada
Hergün bastonla parka gidiyoruz nerdeyse 1,5 saat sokaktayız ve üstünde sadece sisme yelek oluyor,hVa şuan 14 derecr hafif rüzgarlı ama ben korkmuyorum
Allahın izniyle terlemedipi sürece yads çok soğuk olmadığı sürece üşümezse neden üşütsün
Sen yinede 10 dk da olsa markete bile gitsen oğluşunuda çıkar annesi günahhh tabi hava kötü değilse

Merhaba kızlar. Oğlumu bugün kendi babaanneme götürücem kısmet ise. Kucağımda götürücem. İlk kez çıkıcaz baş başa. İnşallah kolay olur.
Canım bazen 3 bszen 2 bu hsfya iştahı çok kötü hiç yemiyorrr
Örn bir günümüz mesala dün
Kahvaltı saat 9 da yumurta sarısı tereyağ ekmek içi labne peynırı 1 ceviz içi bunu yıyor
Öğlen 2 de 1 kase tarhana ekmek içi ile
Saat 6 da armut rendesi pekmez ve yoğurt içine birz bebek biskuvisi
Bugün mesala
Sabh kuymak tereyağ mısır unu tel peynır ekmek içi
Şuan somon balığı pişiyor sadece etki kısmından 50 gr kdr anca yıyor
Yine 6-7 gibi meyva püreli yoğurt veririm
Aralarda anne sütü

Güzel canım. İnşallah iştahlarına kavuşurlar bebeklerimiz.

Oğlum pek yemek yemiyor kızlar. Bugün tarhana çorbası yapıcam. Siz neler yediriyorsunuz ve günde kaç öğün yiyor? Emiyor bi de tabi.
Bende 3 öğün veriyorum canım günü gününe tutmuyo ama bazen 2-3 kaşık alıp bırakıyo bazende güzel yiyo. Akşamda meyve veriyorum. Eğer o gün yemeğin yanında yoğurt vermiceksem öğleden spnra yoğurt veriyorum. Bazen öğleden spnrada meyve veriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…