2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar oğlumun yüzünde ufak ufak sivilceler çıkıyor sınra da büyüyorlar uclarındanda su çıkıyor bugün ayağındada farkettim böyle birşeyle karşılaştınızmı..
Bilemedim canım, yüzde genelde isilik olur kalın giydirdiysen ya da diş çıkarıyor zor bir dönemden geçiriyorsa ama sen su çıkıyor diyorsun. Mikrop mu kaptı acaba?

Bilmiyorım canım karşılaştırmak için sordum ama seni de Telaşlandırdım. Hakk'ını helal et

Ben sahte olacağına inanmıyorum çünkü Amerika'da ilaçlar hep nette markette vs satılır yani herkes böyle alıyor. Arkadasım kodu tarihi resmiyle birlikte şirkete mail atıp sordu bir de içleri rahat etmedi. Cevap alırlarsa sana da bildireceğim merak etme. Belki paket yenilenmiştir. Ben sahte olacağını düşünmüyorum çünkü oradayken bile herkes ebaydan ilaç alıyor.
Cevabı sana da gönderirim, inş yoktur öyle bir şey.

D VİTAMINI hıc vermedım kan ılacıda oyle ondan mı kı suclandım bak

amiiiiin cok tesekkur ederım

ayy hadı ınsllah daha yenıde yaptı bı aaaa aaaaa ayyyy demısım cocukta sasırdı

Kan damlası her bebeğe gerekli olmuyor tahlil sonucu verşiyor. Ona bir şey diyemem ama d vitini ver bebeğinin annesi. Mutlaka alması Lazım bıngıldağı kemiği beyin Gelişimi cilt kalitesi her Şeyini etkiliyor. Ayrıca bazı vitaminler de d vit olmadığından etki etmiyor. Yani verilmesi Lazım. Geciktirme.

Konsepte bayıldım çok eğlenirsiniz inş:) mekan tutma ın avantajı kalabalık ailelerde evde uğraşmamış oluyorsun yoksa pek ala evde de olabilir süslerle püslerle. Ablamlar annemin evinde bana babyshower yapmışlardı en güzel mekanda olsa öyle olmazdı:)

Ben de prenses konsepti yapacağım ilk yol şakayık gülleri pembe renkler ile ama prenses konseptindençok tiksiniyorum artık:)))
Sadece birkaç hazırlığı ona göre yapmıştım diye öyle devam ediyorum.

Bir de şeker hamurlu pastanın şeker hamurunu Arda'ya yedirmezsin içini yedirirsin..
Ayrıntılarda boğulmasam olmaz :))

hihami canım minione daha kibar haliyle Yazmış ben sanki kaba yazmışım ama bebişin kısmeti demek istedim kısaca annesi öyle düşün :)

Allah iyiliğini versin :)))
İnanki bende süpermandan öğkk geldi ama napim t shirt sadece onda varda bizler için ve indirmdeydi sırf o yüzden devam ettik :))
Tmm tmm merak etme tedbirli anne brn bile sıyırıp yiyorum tahammül edemiyorum tadına

Canım senle bi alakası yok kendini suclu hissetme ins yoktur ama öyle birşey varsa da uyarmış oldun sonuçta, ben de araştıracagim

Günaydın dışarı çıkmayı yazdım bir türlü dönemedim, sizin oralarda hava nasıl bilmiyorum ama sivasa kar soğugu çoktan geldi, ben bile Üşüyorum ki kolay usuyen biri değilim, arabanın tekeri kirilmasaydi o arabamiz korunakliydi, kaç gündür yağmur var yani çıkarmam imkansız, uyku saati okul saatine denk geliyor hep, o uyanincada bir daha çıkmak zor oluyor bana, ev oturması dışında çıkmıyor bir aydır geçen kış da aynıydı ben bu duruma büyükten alıştım market dışında kışın bir yere gidemeyiz, cafeymis başka yermis götürmez eşim, bende tek gidemem, bir markete giderim tek o kadar... yazacak çok şey var dünden beri çok uzgunum pc ye virüs girmiş rehine virüs denilenden, bütün fotoğraf arşivine bulaşmış, yavrularımin fotoları gitti, kardeşim kurtarmaya çalışacak, eşime defalarca yedekle dedim, o kadar sinirliyim ki eşime olan soğukluğum arttı nefret derecesinde gerçekten moralim çok bozuk çok...

minione canım çok tatlı bi superman olmuş oğlusun :) Zaten not yazsam da ayıp olur gibi geldi bakalım bir şekilde olup geçecek :) Ben ilk doğum günü diye heves ediyorum bundan sonrakileri buyuyene kadar aile içi kutlarız arkadaşları filan olunca kendisi nasıl isterse öyle devam ederiz. Geçen bir yazı okudum bir annenin farklı doğum günü fikirleri vardı özel yerlere gezi,piknik v.s. gibi hoşuma gitti. Bakalım buyusunler inş o zaman düşünülür bunlar

Pinking Tree est. canım hiç kaba anlamadım sonuçta fikir almak için yazayım dedim. Dün ilaç muhabbeti panigine katılınca moralim bozuldu bu konuya yazamadım. İyi babanız ozeniyormus ne güzel benimki de ben nasıl olsun dersem ona tamam diyo yani evde 2 miz de kurlayabiliriz dışarıda 50 kişiyle de fark yok. Bunun zorluğu da hazırlıklarla tamamen kendim uğraşıyorum eskiden severdim doğum zamanı suyunu çıkardım hatta ama şimdi enerjim de kalmadı. Bi de umreye gideceğim diyo 15 ocakta dönecekmis 23 Ocak doğum günü oglusumun nasıl olacak bilmem gerçi hazırlıklar şimdiden tamamlanır. Ayyy ne alakasız konuştum ordan oraya

Bu arada konsepti kar kış gibi bişi düşünüyorum kızlar ama pek örnek bulamadım ya hayal gücümü çalıştıracagim ya da değiştireceğim. Herşey bembeyaz olmasın diye de karda açan çiçeklerin renklerinden kullanayım diyorum sarı mor gibi . Bi de kar yağarsa bi mekan var burda bahçe içinde kocaman caminin önüne de masa kurulur kar manzaralı nasıl olur sizce

Ya geçen hafta teyzem torununu mevlidine çağıracakmis, annem ondan önce aradı bengitmiycem baban izin vermiyor sizde gitmeyin, ne diyorsun anne bir selam ver dedim, bbabamın sesi geldi ben sana demiyorum eflal gitmesin iki çocukla ne işi var diye, o kadar sinirlendim ki bağırıp kapattım, ben çocuklarımla sığmiuorum bir yere, öz babam bile istemiyor demek ki evlerine gitmemi, çünkü zor benim çocuklarim, biri uyumaz biri hareketli, ablami aradım ağladım boyle dedi babam diye, ablam annemi arayıp kızmış sen birine bakarsın eflal birine annei değilmisin, biz tatilde nasıl yardım ettik kıza demiş... bende gitmiyorum annemgile şimdi çok beklerler daha, birde niye gelmiyorsunuz diye arıyor, üstelik o mevlide konuşmadıgimiz büyük gelinle gitmiş annem babam bırakmış arabayla.. büyük paşam hasta olmasaydı inada gidecektim gerçi

Offf sinirden saçma sapan mesajlar yazmışım kusura bakmayın, tabletde kullamiyorum bir türlü, aklım fotolarda ne olur kurtulsunlar o kadar yanıyor ki içim

Bende bahçeye çıkarırım kuzumu kızlar park şart değil ya:) kocaman bahçe

Nego üzüldüm fotolra ins kurtarabilirsiniz kötü olmus.esinde hata ama olan olmus artik(

Ah canim ya seni niye uzuyorlar anlamiyrum gecenlerde de biryere gidilecti kv alttan alttan soguk buz gibi diyerk bana gelme dedi anladim salak degilim ya sonra gitmedim ikramli biryerdi himm cok severim filan dediydim icine dert olmus niye gelmedin diyo tel den arayip birde.ama esimbiraz serbest cikma konusunda cok sukur.ne kadar bunaldigimi goruyo...annenlerde ayip etmis.

tek edindiğim tecrübem kinseyi sallamayacaksin.ilk lohusa gunlerimde ve sonrasında cokk bunalttilar beni simdiki aklim olsa kv kesinlikle dinlemezdim benim elti kv yi hic tinmaz niye böyleyse derdim meger en iyisini yapıyormuş.herken haddini bilmeli.hakettigi saygiyi gostercen tamam.herkes biraz kenarda dursun herseye burunlarini sokmasinlar...ayy ajsamdan yine kv sinirliydim biraz sert yazdim ne dolmusum patlamaya hazır bombayim((

Cnm yaa neden ben senin sivasta olduğunu unutuyorum hep aklımda izmit kocaeli diye kalmış neden acaba
Sende haklısun arkadasım. Tahmin edebiliyorum oranın havasını bizim buralarla kıyaslanmaz bile
İnş canm bilgisayarında hallolur resimlerinize bişey olmamıştır

Nego tabiikide illa park olacak diye bi sart yokki bahcede iyi gelir kuzucuguna. Degisiklik olsun hava alsin maksatimiz. Evin icinde bile ffarkli odalara gidince mutlu oluyor benim sıpam :) geliboluda hava cok guzel hala ama dun ogleden sonra uyudu benim minnagim gidemedik bi yere ama yarim saat apartmanin onune indrdim bende. Babamizin gelmesine yani yemek saatimize yarim saat vaardi ondan indiriverdim hem bana hem ona iyu geldi bide bikac komsuda oturuyomus asagida hem sohbet rttim hemde onlarin cocuklari oynadi caglarla :)

Kizlar onumuzdeki gunlerde kayinvalidemler gelicek severim ben kayinvalidemi ama benim icin tek sıkınti sigara. Sigara ictigimi bilmiyolar. Komsulara kaciyorum bende arada :) Allah'tan bisey demiyolar komsulara gitmeme :) zaten onlar torun sevmeye geliyolar artik benle isleri olmaz :) bide pimpiriklidir benim kaynanamda bebek konusunda aman usutmesin dusmesin dur kafani carpcan falan korkar durur Caglar biseyler yaptikca :) hatta size ilginc bi durumu anlatayim. Yazin kayinvalidemde caglari yikicaz denizlidede hava cok sicak okur ve esinti falan olmaz. Oturma odasunda yikicaz bi baktm balkon kapisini kapatti. Anne niye kapattin dedim e usumesin esinti falan gelir dedi. Esimde dalga gecti disarda firtina varya dedi :) neyse ben actim kapiyi yancaz sicaktan diye. O sirada eltim kendi cocuklarini bebekken nasil yikadijkarini anlatti:
Onlsrin oglu mayis 2008 dogumlu. Eltim diyoki o yaz bide cok sicakti diyo. Bunlar o yaz, yazin sicaginda, balkon kapisinu kapatmakla kalmamislar bide elektrik sobasi aciyolarmis :)) yuh dedim ya pisirmissiniz cocgu dedim :) ya bu kadwr pimpirikli kayinvalidem. Simdi onlarka disari cikicak olursak kalin giydir der :) bende terler derim bisey demez ondan sonra :)

Ahhh bu kv ler ahhh
Anneme giderim soyar atleti bile çıkartır
Kv ye gideriz yazın sıcagı atletle gezilmez der giydirir
Ama ben ne yapıyorum o giydşrir ben hmn soyarım o örter ben açarım
Sende bildiğinden şaşma cnm
Bu sefer alıştıklrının dışına çıkmış oluyor bebekleriniz daha beter hastalığa meyillendiriyolsr haberleri yok
Hem erkek çocukları sıcağı sevmezlerr bunu halen öğrenemediler gittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…