2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de hep zorlamama taraftarıyım.

Ama acıkınca da yetmeyenler var. Yeğenim iki defa okulda Açlıktan bayıldı:) sadece pizza Yediği için ailesi almadı acıkınca yer diye. Ikincisinde kafasına epey Dikiş atıldı hastanede kaldı bu çocuk lise Sınavları'na hazırlanıyor :))
Kardeşinde de Afrikalılafda olan açlık mikrobu bulunmuştu Türkiye de gözükmezmiş ama su bile içmezdi.. Hep anlatırlardı da inanmazdım anne babası Hacca gidince bize Bıraktı ve çocuk ağzını abur cubura vile açmadı seruml beslenirdi. Ama Büyüdü şimdi çprba içer sadece :)
Ne inatmış onlarda yahu ben çoook acıkınca ne bulsam yerim yahu :) gerçi benim sıpada inat olcak heralde yemek konusunda değilde genel anlamda bakalım nasıl olcakk. Çok merak ediyorum ya büyüyünce nasıl olcak, nasıl olcazZz :)

Kızlar 2. bebislere esya kullanma muhabbeti olmuş ben bakıyorum bu kıyafetler nasıl kullanilir diye küçükken kusmuk mama lekesi kaldı şimdi de ek gıda nerdeyse lekesiz kıyafetimiz yok nasıl kalacak bunlar 2.ye sizin de öyle mi biz mi pasakliyiz
Bizim kiyafetlerde rezil oldu hep, pantolonlar giyilirde, ust kiyafetler hepsinde leke var :KK43: daha 1-2 kere giydirdigim kiyafetinde bile var, onluk fayda etmiyor kol agizlari boyun kirli. Cok lekeki olanlari pijama yaptim ben kuculunce atarim

Ne inatmış onlarda yahu ben çoook acıkınca ne bulsam yerim yahu :) gerçi benim sıpada inat olcak heralde yemek konusunda değilde genel anlamda bakalım nasıl olcakk. Çok merak ediyorum ya büyüyünce nasıl olcak, nasıl olcazZz :)

Eşimle en güzel huyumuz asla aç kalmayız :) iş Gereği çok yoğun çalışırdık herkesin tansiyonu düşerdi vs biz vapura binsek orada karın doyururuz evelallah:) ama kızım bana çekmemiş annesi onar onar kilo alır kızım gram gram :))

Bizim kiyafetlerde rezil oldu hep, pantolonlar giyilirde, ust kiyafetler hepsinde leke var :KK43: daha 1-2 kere giydirdigim kiyafetinde bile var, onluk fayda etmiyor kol agizlari boyun kirli. Cok lekeki olanlari pijama yaptim ben kuculunce atarim
Ve hihami hihami

Hiç giydirmediğim Pırıl pırıl kıyafetleri de var ama lekeli pijama vs onları saklamam evi doldurmam. Ama şık kaliteli elbiseleri ve montları vs özel hatırası olan yurtdışından aldığımız bodylerini vs saklıyorum.
Lcw de dört Parça şey on tl. Bir de ne zaman çoxuğum olur kim bilir bari ihtiyacı olan giysin..
Bir de Ayıptır söylemesi ölen Suriyeli bebek zamanında her şeyi doldurup vermiştim aslında, benim kızım sıcak evlerde onlar üşümesin diye..

minione minione valla acikcasi kocamdan rahati yok bi sabah namazına camiye gider tek zor bu o da kışın soguk olduğundan.onun dışında cokk uyur hep derim milletin kocasi uykusuz deliler gibi calisiyo allah yardimcilari olsun onlarin cani yok mu diye.ben hastayim der.horminlarinda sıkıntı var biraz Halsiz olur yorulmaya gelmez hepsi bu hastayım dedigi de abartiyo....oglum da gec yatiyo 10 -11 gibi gece 7-8 kez kalkiyosa azdır.sabah 9-9 bucukta uyanır ama babamiz yine uyur yine biz kahvaltimi zi yapariz daha dogrusuben ooglum yemiyo cunku.

Oo siz akülü arabayi alin baba araba zengini oğlan gariban kalmasın:-)
Küçük bi yer bizimki akülüyü alacak nezaman alıyorsa alsın:)

minione minione ben baktım fiyatlara eşin iyi yakalamış indirimi hiç kızma ona..

Bu gece gazdan uyuyamadık kızlar balkabağı gaz yapıyormu dün bi onu yedik ve sabaha kadar uyumadı abdullah bey.,

Biz küçülenleri akrabalar arasında paylaşıyoruz kuzenimin 5 yaşında oğlu var onun bebeklik koyafetlerini ablama berdi( ablam 2014eylülde doğum yaptı oğlu oldu pnunda ) ablamda küçüldükçe bana veriyo :) bende çağların bebeklik koyafetlerini yengemin kardeşinin oğlu oldu ona verdim bundan sonraki giyisilerinidr başka bi kuzenimin oğlu olcakmış ona göndercez :)
Tabi sevdiklerimi saklıyorum ama ilk doğduğunda doğumhanede giydirdiğimiz zıbını vermişim yanlışlıkla yaa çok üzüldüm ona ama yapcak bişey yok :KK43:

Ve hihami hihami

Hiç giydirmediğim Pırıl pırıl kıyafetleri de var ama lekeli pijama vs onları saklamam evi doldurmam. Ama şık kaliteli elbiseleri ve montları vs özel hatırası olan yurtdışından aldığımız bodylerini vs saklıyorum.
Lcw de dört Parça şey on tl. Bir de ne zaman çoxuğum olur kim bilir bari ihtiyacı olan giysin..
Bir de Ayıptır söylemesi ölen Suriyeli bebek zamanında her şeyi doldurup vermiştim aslında, benim kızım sıcak evlerde onlar üşümesin diye..
Canim senin ikinci geliyor ondada kullanirsin, bir kismini. Lekeliler vermede verilmezki, temiz olanlari ikinciye kullanip veririm bende, senelerce bekletmem 3.olsa bile ona yeni alirim artik

Pinking Tree Pinking Tree de bakayim aseriyrum diye.benim esim aserdiklerime de inanmazdi saçma derdi alnadigi da oldu aserdiklerimden:KK43:(

@Girlboymom bence de dursun ciciler sen dogurursun esin istiyormuş...eltim uc cocuktan sonra herseyini dagitti bi çiğit kalmadi dördüncüyü doguracak ay sonuna sil basTan alışveriş yaptilar
Ben çok aşerdm oturup ağladığımı geldiğinde de sarılıp Öpüp yiyemediğimi bilirim :))

Bugün bakamadım ne çok konusmussunuz :KK12:muhabbetlere de koptum alıntı yapmıştım gitmiş hepsi de.

Pinking Tree Pinking Tree o bilezikleri napcan yaa kafam kadar sanki hırs çıkarır gibi takacagindan değil de :KK48: koptum bilezik muhabbetlerine

minione minione Allah kaza bela vermesin canım :KK48: Güle güle kullanın nasıl kurulmuş içine :)

nnightsaill nnightsaill benim eşim de arabamı yeniledi ama ben daha büyük model diye tutturunca bana da girdi bi kısmı :confused: Hem eşim hem kendim bana doğum hediyesi almış olduk :rolleyes:
Hahah zaten hırs oldu canım:) zevkten değil de hırstan aldıracağım ya alacak ya alacak bu gidişle:))

Kızlar 2. bebislere esya kullanma muhabbeti olmuş ben bakıyorum bu kıyafetler nasıl kullanilir diye küçükken kusmuk mama lekesi kaldı şimdi de ek gıda nerdeyse lekesiz kıyafetimiz yok nasıl kalacak bunlar 2.ye sizin de öyle mi biz mi pasakliyiz
Yok canım bek Kıyafetler hep öyle malesef.. Yeni de alsak bir kerede gene lekelenecek..

Pinking Tree Pinking Tree he ya verdim neyim var neyim yoksa.istiyorum benden kiymetli altin mi var diyo:KK70:Şakabi yana onem vermem ben canim almismis vs Allah var simdi bile maasini cekip bana veriyo.ama harcama iktisatli ol diyo ki artik carsi pazar gezemiyrm zaten...cok sukur ayri gayrimiz yok.
Valla para pul bizim de ortak ama kadının altını en zor günler için kadında kalmalı bence.. Nedense benim böyle korkum var :)

minione minione valla acikcasi kocamdan rahati yok bi sabah namazına camiye gider tek zor bu o da kışın soguk olduğundan.onun dışında cokk uyur hep derim milletin kocasi uykusuz deliler gibi calisiyo allah yardimcilari olsun onlarin cani yok mu diye.ben hastayim der.horminlarinda sıkıntı var biraz Halsiz olur yorulmaya gelmez hepsi bu hastayım dedigi de abartiyo....oglum da gec yatiyo 10 -11 gibi gece 7-8 kez kalkiyosa azdır.sabah 9-9 bucukta uyanır ama babamiz yine uyur yine biz kahvaltimi zi yapariz daha dogrusuben ooglum yemiyo cunku.
Benim kocam tabir caizse it givi Çalışıyor 24 saat ama kendi aptallığı o Çalışıyor ortakları yiyor.. :KK43:( sabahın köründe kalkar gece gelir.. Ve çok şükür bir gün şikayet etmez iş olsun da çalışayım der. Tembel erkeği hiç sevmiyorum ben..

minione minione ben baktım fiyatlara eşin iyi yakalamış indirimi hiç kızma ona..

Bu gece gazdan uyuyamadık kızlar balkabağı gaz yapıyormu dün bi onu yedik ve sabaha kadar uyumadı abdullah bey.,
Bağırsakları çalıştırır canım evet..

Biz küçülenleri akrabalar arasında paylaşıyoruz kuzenimin 5 yaşında oğlu var onun bebeklik koyafetlerini ablama berdi( ablam 2014eylülde doğum yaptı oğlu oldu pnunda ) ablamda küçüldükçe bana veriyo :) bende çağların bebeklik koyafetlerini yengemin kardeşinin oğlu oldu ona verdim bundan sonraki giyisilerinidr başka bi kuzenimin oğlu olcakmış ona göndercez :)
Tabi sevdiklerimi saklıyorum ama ilk doğduğunda doğumhanede giydirdiğimiz zıbını vermişim yanlışlıkla yaa çok üzüldüm ona ama yapcak bişey yok :KK43:
Ben de saklıyorum ilk zıbın ve şapkasını :)

Canim senin ikinci geliyor ondada kullanirsin, bir kismini. Lekeliler vermede verilmezki, temiz olanlari ikinciye kullanip veririm bende, senelerce bekletmem 3.olsa bile ona yeni alirim artik
Yok canım ben ikinciyi hesap etmeden düşündüklerimi yazdım:) şimdi her şey ikincide de kullanırım sonra paketler ablama veririm o d aBebek düşünüyor :)

Hep yapmsk isteyip yapmadığım yemekti bal kabağı ,hiçbir fikrim yok gaz konusunda
Demek ucuza almışız canım,birde 250 ye 50 kasada düşüyomuş 500 se araba 400 e ondan düşmüş geçen hafta öyle bir kampanya vardı

Demekki ben boşuna sinir oluyomuşum kocama
Adamın bir pazar günü var ondada saat 10 buçuğa kdr uyuyo kalkmıyo biz erken uyanıyorux diye sinşr oluyordum desene seninki hep uyuyo :KK43:

Kizlar bende hamileligi. İlk aylari cok fena oluyroum, kizima hamileyken cok uzak bir ulkedeysim ilk ay turk yemeklerini asla bulamazsin ve ben ruyamda kuru fasulye pilav goruyordum bana yediriyorlardi, uyandigimda agzimi sap sup yapiyodum :) birde annemin gunlerine gidiyordum ruyalarimda :KK70: teyzeler zeytinyagli dolmalar borekler yapmis masayi donatmis filan :KK70: uayndigimda oturup agliyordum :)) ne gunlerdi ya her yer kokuyordu, mide bulabtimi bastiracak kuru ekmek bile bulamiyordum, sadece tost ekmegi vardi :KK43:

Kizlar bende hamileligi. İlk aylari cok fena oluyroum, kizima hamileyken cok uzak bir ulkedeysim ilk ay turk yemeklerini asla bulamazsin ve ben ruyamda kuru fasulye pilav goruyordum bana yediriyorlardi, uyandigimda agzimi sap sup yapiyodum :) birde annemin gunlerine gidiyordum ruyalarimda :KK70: teyzeler zeytinyagli dolmalar borekler yapmis masayi donatmis filan :KK70: uayndigimda oturup agliyordum :)) ne gunlerdi ya her yer kokuyordu, mide bulabtimi bastiracak kuru ekmek bile bulamiyordum, sadece tost ekmegi vardi :KK43:
Ah bilirim o Ekmeğe bile hasretliği... Ben de annem gün yapıyoruz diyince ağlardım manyak gibi :)) çok zor gurbet ya hem güzel hem zor.. Koştur koştur başbaşa yaşamak zevkli ailenle oturup bir Çay içememek kötü..

Yaaa kızlar bıktım ben bu kıllarımdan yaaa
Al al bitmiyor ya ne zor kadın olmak
Haftads bir kaş bıyıkmı alınır
Avuç içim ve ayak tabanım hariç heryerimden kıl çıkıyor :KK43:
İyiki lazerle kol altına ve kuşuma gitmişim
Onlarda olsaydı ardaya ne yemk yapardım ne ev işş
Pislikten evimedr girilmezdi

Ayyyy yawrum kıyamam yaa
Bizde burda annem şunu dedi bunu dedi karıştı diye kadına sinir olalım
Meğer ne kıymetli birşey anneye yakın olmak

Selam hanımlar oy oy diyorum ve ekliuorum eğer erkekler doğum yapıyor olsaydı Dünya nüfusu 1 milyarı bulmazdi, adam bir karın ağrısına dayanamiyor

Ben va ya doğum yapıp eve gel i nce makineye çamaşır atıp hastane valizimi boşalttım ya ne deliymisim, diyorum doğum yaptım senin kadar yatmadim, zorla ilgilendim içimdeki s e vgiyi öyle tuketmis ki...

Giremiyorum o yüzden, uykusuzluk devam, yanımda yerde uyumuyor, ya kucagimda emerk3n ya ayagimda gece boyu...

:mad:

Lazer canım ben Tüysüzüm ama kaşlarım çok git ve hemen uzuyor :KK43: onlarla bile uğraşamıuprım..
Yüzüne iğneli dayanabilirsen ya da normal lazere git kesin olmasa da arayı açar yılda iki üç yaptırır rahat edersin..

Ah bilirim o Ekmeğe bile hasretliği... Ben de annem gün yapıyoruz diyince ağlardım manyak gibi :)) çok zor gurbet ya hem güzel hem zor.. Koştur koştur başbaşa yaşamak zevkli ailenle oturup bir Çay içememek kötü..
Evet avantajlari ve dezavantajlari var, ama ben evliligimizin ilk yillarinda yurtdisinda yasamanin olumlu oldugunu dusunyyorym,hem dugun zamani esya kavgasi filanda olmadi hem evlilige adaptasyon daha kolay oluyor birbirimize tutunduk kolaylikla karisan eden olmayinca :)

Evet avantajlari ve dezavantajlari var, ama ben evliligimizin ilk yillarinda yurtdisinda yasamanin olumlu oldugunu dusunyyorym,hem dugun zamani esya kavgasi filanda olmadi hem evlilige adaptasyon daha kolay oluyor birbirimize tutunduk kolaylikla karisan eden olmayinca :)
Kesinlikle öyle gezmek daha rahat vs hem de ev temizliği derdi yok :))

minione post: 43411332 .!.:
Lazer ise yaradimi ya? Ben jilet yapitorum bacagima bile :KK43:. Canim her yerdeki tuyleri kafana takma bence minik tuylerden ne olcak herkesin var kimi insanin daha sari oluyor bence o kadari normal goze batmiyor bacak koltukalti filan kotu duruyor biraz daha kalin olduklari icin.

X