2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçmişi okuyum dedim güldürdünuz beni, bende ıslak mendil çok kullanırım niye pasakli olalım canım:) haftada iki gün bezle toz alırım diğer vakitler ıslak mendil sağolsun:) hatta büyük paşama veririm o siler koltuk kollarını:) çocuk işçi çalıştırıyor gibi olmuyum:) zaten ben vermesemde paketi bulduğu an önce elini yüzünü siler sonraa yerler sehpalar sıradan geçer tabi ben pesine bir daha silerim

Ayyyy yawrum kıyamam yaa
Bizde burda annem şunu dedi bunu dedi karıştı diye kadına sinir olalım
Meğer ne kıymetli birşey anneye yakın olmak
Aynen canim o kadar kiymetliki, buraya ilk geldigim sene asiri zayiflamistim yemek yememekten hep alismisim baskalari hazirliyor bana sabah kalkipbir muz yada bir halley yerdim aksama kadar esimi gelmesini beklerdim bir tabak yemek onunda beraber tamam bitti baska hicbisey yemiyordum bayagi skiliyordum simdi dusunuyorumda iyi kaldirmisim o psikolojiyi

Bir zamnlar bıyığa gittim cnm yüzüm çok hassas lazer iyi gelmıyo malesef

Ama siz ben yokken kaynatmissiniz küstum, girmediğim günü mü buldunuz hayir en sevdiğim konu konuşulmus hediye:) benim odun ilktede almadı ikincide de, doğum günlerim evlilik yıl dönümleri dahil, adam nişanliyken kiytirik bir saat aldı tarzım olmayan ove ove bitiremez, hala söyler ne güzel taksana diye 9 sene oldu:) yarın evlilik yıl dönümümuz bırakın hediyeyi hatirlamaz hatırlamak istemez yüzümüze kurşun atıyoruz

Bir zamnlar bıyığa gittim cnm yüzüm çok hassas lazer iyi gelmıyo malesef
İğneli mahvediyor ben hiç denemedim bile ama alexandrite makinesine git. Heryerde yok kandırıyorlar Hep şu daha iyi vs diye ama o benim cildime iyi geliyor.

Kaş aldırınca bile kızarırım geçene kadar yeniden çıkar kaşlarım :)) dene bir kez bence memnun kalırsın. Bir de çok takıntılıysan komple vücut al kendine Yaptığın tek şey olsun..

Hahahah sen yokken kaynatalım dedik yarın tak saati bari Görsün de utansın:) çok zevklisin kocacım saat almıştın güle güle kullanıyorum:) sen ne alsan güzel oluyor de:)

Kaşkarım çok siyah ve çok çabuk çıkıyor cnm ve bıyıklarım
Biraz almıyım göze batıyor
Koltuk altı ve oraya 9 seans gittim tamamen bitti çok az sayılcaj kdr 7-8 çıkıyo onlarıda jiletle alıyorum
Ama kollarımda çok tuylu ,bacaklar fazla değil ams yinede almak gerekiyor

Canım özel hastanede gittim lszere zaten alexsndrttı,kol ve özel bölgr 8 seans 500 komple 1500 dü,düşündüm ben zaten mini etek giymem,bacaklarımı yazdan yaza denizden denize kışında belki 2 defa alıyorum deyip gitmeyip hata etmişim
Aslındw yeniden gitmek isteğim var ama oğlumu bırakıp hastaneye gitmem çok zor gözükğyor
Annmle hastanrnın arası uzak
Alıştığım kıza gitmek isterim o yüzden şimdilik erteledim

Akülü araba büyk paşamin var dedesi 2 aylıkken almıştı:) satıcı kız bile gülmus haline:)4, 5 sene onönce 550 di fiyatı pilsan marka, bende o paraya bana bilezik alaydi ilk torunu doğurdum o kadar demiştim:) o zaman o paraya bilezik oluyordu:)

Nerdesin tatlım sen günlerdir yaa
Şu kocana iyi bakta hasta olmasın evde oturmasın h içi de rahat rahat yazışalım dimi ama
Boşver hedşyeyi almazsa almasın bşrgün gelecek iki delikanlıdan en güzelini alıcaksın inş

Anammm ne bilezik şu :)) kimse bir türlü aldıramamış haha:))

Oglus uyumuşken ben de kestireyim dedim gözümü kapattığım anda uyandı Bi de nasıl huysuz mizliyo sürekli kucakta gezmek istiyo 3 aylık halimize geri döndük. Kandırıp yere bıraktım gak diye yanıma geldi şimdi gak da çak demek gak deyip elime vuruyor Alıp parka götürsem iyi olacak useniyom ona da

Kelimesi kelimesine bizi anlatıyorsun
Bugun bir tembelim çocuk cok skıldı alıştı hergün parka ama bugun çok üşeniyorum

saol canım kolay oldu mu temizkik

Arkadasin olsaydim keske beraber yeseydik
canım benim keske olsaydı

Sen gel ben neler yaparım sana
I imspecial canım tarif yerine davet ver atlar geliriz hahaha :))
Gel tatlım ben size neler yaparım
ayy inan garantisini almadan dogurasim yok hasta hakları var olma,z mi

benim kızım 1.5 yaşında kaşık çatal kulliyoedu 2 yasindan veride kendi yiyor tabi yardm ederdim 3 yaşından veri yardım az...buyur gel kahvaltıya tatlım

Afiyet olsun canım ama diyet noldu diyet :)
ahh aşure günleri bu hafta diyet yalan oldu
Çok tatlı bende istiyorum nasıl yaptn

Aci badem keki

Hazır kekin bi kalibinin üstüne
1 yumurta
1cay bardağı seker
1cay bardagi ceviz
1 cay bardagi yağ
1cay bardağı hindistan cevizi karistilir sürülür 7 ek firinin üst tarafı acikken kızartılır çıtır çıtır cay kahve yanina cook pratik

Moment cam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…