Evet haha :)) ilk evlendigimse valla temizlik yapmayi bilmiyordum yemekte hic yapmamistim hayayimda igrenci yurdundan cikip evlendim, yavas yavas alistik hepsine ya :)Kesinlikle öyle gezmek daha rahat vs hem de evzliği derdi yok :))
Aynen canim o kadar kiymetliki, buraya ilk geldigim sene asiri zayiflamistim yemek yememekten hep alismisim baskalari hazirliyor bana sabah kalkipbir muz yada bir halley yerdim aksama kadar esimi gelmesini beklerdim bir tabak yemek onunda beraber tamam bitti baska hicbisey yemiyordum bayagi skiliyordum simdi dusunuyorumda iyi kaldirmisim o psikolojiyiAyyyy yawrum kıyamam yaa
Bizde burda annem şunu dedi bunu dedi karıştı diye kadına sinir olalım
Meğer ne kıymetli birşey anneye yakın olmak
Bir zamnlar bıyığa gittim cnm yüzüm çok hassas lazer iyi gelmıyo malesefLazer canım ben Tüysüzüm ama kaşlarım çok git ve hemen uzuyoronlarla bile uğraşamıuprım..
Yüzüne iğneli dayanabilirsen ya da normal lazere git kesin olmasa da arayı açar yılda iki üç yaptırır rahat edersin..
İğneli mahvediyor ben hiç denemedim bile ama alexandrite makinesine git. Heryerde yok kandırıyorlar Hep şu daha iyi vs diye ama o benim cildime iyi geliyor.Bir zamnlar bıyığa gittim cnm yüzüm çok hassas lazer iyi gelmıyo malesef
Ama siz ben yokken kaynatmissiniz küstum, girmediğim günü mü buldunuzhayir en sevdiğim konu konuşulmus hediye:) benim odun ilktede almadı ikincide de, doğum günlerim evlilik yıl dönümleri dahil, adam nişanliyken kiytirik bir saat aldı tarzım olmayan ove ove bitiremez, hala söyler ne güzel taksana diye 9 sene oldu:) yarın evlilik yıl dönümümuz bırakın hediyeyi hatirlamaz hatırlamak istemez yüzümüze kurşun atıyoruz
Kaşkarım çok siyah ve çok çabuk çıkıyor cnm ve bıyıklarımLazer ise yaradimi ya? Ben jilet yapitorum bacagima bile. Canim her yerdeki tuyleri kafana takma bence minik tuylerden ne olcak herkesin var kimi insanin daha sari oluyor bence o kadari normal goze batmiyor bacak koltukalti filan kotu duruyor biraz daha kalin olduklari icin.
Canım özel hastanede gittim lszere zaten alexsndrttı,kol ve özel bölgr 8 seans 500 komple 1500 dü,düşündüm ben zaten mini etek giymem,bacaklarımı yazdan yaza denizden denize kışında belki 2 defa alıyorum deyip gitmeyip hata etmişimİğneli mahvediyor ben hiç denemedim bile ama alexandrite makinesine git. Heryerde yok kandırıyorlar Hep şu daha iyi vs diye ama o benim cildime iyi geliyor.
Kaş aldırınca bile kızarırım geçene kadar yeniden çıkar kaşlarım :)) dene bir kez bence memnun kalırsın. Bir de çok takıntılıysan komple vücut al kendine Yaptığın tek şey olsun..
Nerdesin tatlım sen günlerdir yaaAma siz ben yokken kaynatmissiniz küstum, girmediğim günü mü buldunuzhayir en sevdiğim konu konuşulmus hediye:) benim odun ilktede almadı ikincide de, doğum günlerim evlilik yıl dönümleri dahil, adam nişanliyken kiytirik bir saat aldı tarzım olmayan ove ove bitiremez, hala söyler ne güzel taksana diye 9 sene oldu:) yarın evlilik yıl dönümümuz bırakın hediyeyi hatirlamaz hatırlamak istemez yüzümüze kurşun atıyoruz
Akülü araba büyk paşamin var dedesi 2 aylıkken almıştı:) satıcı kız bile gülmus haline:)4, 5 sene onönce 550 di fiyatı pilsan marka, bende o paraya bana bilezik alaydi ilk torunu doğurdum o kadar demiştim:) o zaman o paraya bilezik oluyordu:)
Kelimesi kelimesine bizi anlatıyorsunOglus uyumuşken ben de kestireyim dedim gözümü kapattığım anda uyandıBi de nasıl huysuz mizliyo sürekli kucakta gezmek istiyo 3 aylık halimize geri döndük. Kandırıp yere bıraktım gak diye yanıma geldi şimdi gak da çak demek gak deyip elime vuruyor Alıp parka götürsem iyi olacak useniyom ona da
saol canım kolay oldu mu temizkikPort sesi gelmedi ya gaz değildi sanırım gazdan ağladığını hatırlamıyorum hiç. Ohh afiyet olsun :) bizimde temizlik var evde. Ben temizliği yapan abladan daha cok yorulcam heralde oğlan durmuyohiç kovalara süpürgeye saldırıyo :)
canım benim keske olsaydıArkadasin olsaydim keskeberaber yeseydik
Sen gel ben neler yaparım sanaI imspecial maşallah 8:30 kahvalti hazır hem de mis gibi menü afiyet olsun
bizdeki durum;
Abdullah 8 bucukta uyandi yatakta oyalandik besigine koydym ben uzanayim diye soğuk çıkamıyorum yataktan.sonra kalktım odamizi topladim tozunu aldim cay demledim oglus şimdi memede sizdi kocam oturma odasinda uyuyo.hal bu kahvalti yapicax daha...size geleyim mihos sizde yapmissinizdir kahvaltıyi saate
Gel tatlım ben size neler yaparım
ayy inan garantisini almadan dogurasim yok hasta hakları var olma,z miI imspecial hasta hakları falan yok mu? Epidural talep ediyoruz ve vermiyorlar( parasıyla değil mi arkadasım aaa:))
Ban epiduralci hastanede yok şimdi gelecek şimdi gelecek diyip yalan söylediler ama bu sefer hak hukuk her şeyi araştıracağım epidurali vermezlerse mahkemeye vereceğimi söyleyeceğim onları hahaah :))) hap olsa cebime koyup gideceğim o derece...
benim kızım 1.5 yaşında kaşık çatal kulliyoedu 2 yasindan veride kendi yiyor tabi yardm ederdim 3 yaşından veri yardım az...buyur gel kahvaltıya tatlımAynen katılıyorum I imspecial
Ben son aylarda doğru düzgün kahvaltı yapmıyorum (haftasonlArı hariç). Çağlara kahvaltı yaptırırken atıştırıyprum geçiştiriyorum öyle maalesef. Aslında Çağlar kahvaltıdan 1saat sonra falan uyuyo ama canım istwmiyo ya öğlen eşim geldiğinde onla birlikte bişey yiyorym artık... Oğlum büyüse kendisi yesede birlikte yapsak rahat rahat. Gerçi o zamanda ben çalışcam... Sahi bu çocuklar ne zaman kendileri yicekler??
ahh aşure günleri bu hafta diyet yalan olduAfiyet olsun canım ama diyet noldu diyet :)
Çok tatlı bende istiyorum nasıl yaptnKafayı bozdum çizgi film halimizle
Ama çok eğlenceliiiiEki Görüntüle 1680029 Eki Görüntüle 1680030 Eki Görüntüle 1680031 Eki Görüntüle 1680032
Moment camsaol canım kolay oldu mu temizkik
canım benim keske olsaydı
Sen gel ben neler yaparım sana
Gel tatlım ben size neler yaparım
ayy inan garantisini almadan dogurasim yok hasta hakları var olma,z mi
benim kızım 1.5 yaşında kaşık çatal kulliyoedu 2 yasindan veride kendi yiyor tabi yardm ederdim 3 yaşından veri yardım az...buyur gel kahvaltıya tatlım
ahh aşure günleri bu hafta diyet yalan oldu
Çok tatlı bende istiyorum nasıl yaptn
Saol kuzu hemen deniuorumMoment cam