Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlum da 13:17 de geldi canım.aksam dordu yırmı gece bebısımı karnımdan aldılar :) senın kı
Senin oğlan zahmetliymiş canım :)aaa aynen valla :))) sunı benım oglanı kesmedı ılla sezeryan ısterım dedı
Ya kızlar hamile kaldım, doğum Yaptım, yine hamile kaldım ama benim eski romantik kocam zırnık almadı. Hadi kocaman Mücevher setler yatlar katlar almıyor tamam bir gül al, bir bilezik al, hiç değilse çeyrek al gel :)) hiçbiri yok.
Ilkinde istemedim ama ikincisinde peşin almak istiyorum:))
He bir de diyor ki lohusa külodu, atleti almıştım ya:) hediyeye bak :) pehh karısına babaanne donu almış:))
Drsene sevdirmiş eşin kendini :)))Öyle canım akıl hesap yaparken kader kıs kıs Gülüyor be olacağı hiç belli değil. Inş Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eder Kolaylıklar verir..
Geçen yazacaktım yazamadım. Benim eşim de ailemden herkesle iyi geçinir kendini sevdirir ama hepsine de iş yaptırır. Gece vakti yeğenimi Şark mak almaya gönderir anneme bilmem ne kızarttırır bir enişteme mangal yaptırır.. Ben su istesem yeğenlerim vermez hehe:)) ama kendi ailesinde her işi kendi yapar.. Bir de biz tartıştık mı tüm sülale hop kocamın yanında
Başarılar diliyorum canım tr ye gelmeden önce değişiklik olacak sana. Hiç skkıntı stres yapma güzel geçecek inş dualarımız seninle..
Ah inş Öyledir canım arada dellenmiyo Değilim:))
Allah Razı olsun amin canım..
Ahhh Yeşilköy Pazarına mı:) önceden çok giderdim orada otururdu kendi ailem:) 11. Sırada orijinale ykın ürünler satıyor adam hem de bu zamanda çok ucuA Satıyor:) gittiysen görmüşsündür inş:)
Annemin evini de sildim de ne pratiksin maşallah diyor garibim Islak mendille sildiğimi bilse kalpten gider :))
O da canlı kıyamam ama hayvan bakımı çok zor eşin işyerine götürsün:))
Ben de öyle hatta tvyi bile :))
Ahh ahhh bnm cimri akrepte bana niye bişey almıyorsun demiştimdeTüh canım hamile kalmadan aldırmak daha kolay. Benimki kalmadan once gaza gelip bi söz vermişti doğumdan az önce de yaptı dediğini şimdi diyorum ikinciye ne olacak diye akıllandı bakarız diyo
Ahahahahaha
Senlede sat tarihimiz aynıymış cnm :)))1 ay var bebişleriniz arasında 20 ocakta doğcaktıda bekleyemedi Zibidi işte :)
Benimki de sevgililer gününde öyle demişti bak sen şunlara :) Ama hakkını yemeyeyim benim akrebim cimri değildirAhh ahhh bnm cimri akrepte bana niye bişey almıyorsun demiştimde
Ayoarçası gşbi çocuk verdim sana daha ne olsun dedi :))
o zaman camide kuran kursu varsa öğrenen başarılı Çocuklardan birine hediye etsin heheh:)) pişt neyse de Eşek ile aşkoş hiç olmaz namaz vakti heheh :))esım ımam mıllete namazı mı bozduracan kus sesıyle eşşek aşkoş pişt faln der artık
sobada da işe yarıyor
Ahh benim eşim çok romantikti evlenmeden, o Yüzden alır sandım ama şimdi senet yaptırcam:)) yoksa almıyor gözü açıldı.. Bi de doğum anında gaza gelip hanım doğur seni Maldivlere götürcem Demişti:) sonra yazın bebekle ne işimiz var deyip kıvırdı:))) doğum anında iyi gaza geliyor aslında:)) o an koyucam senetler önüne:)Tüh canım hamile kalmadan aldırmak daha kolay. Benimki kalmadan once gaza gelip bi söz vermişti doğumdan az önce de yaptı dediğini şimdi diyorum ikinciye ne olacak diye akıllandı bakarız diyo
Ahahahahaha
Ablam yapıyor, değişik ve faydalı tarifler var. Biz de severek yiyorduk:)) mesela çocuğun yemediği bezelye nohut vs gibi şeyleri çocuğa sevdirerek yediriyor kek halinde Fırında vs. Ablam çok memnun..Alıp almamakta kararsız kaldım bilen varmı bu kitabı??
HER ÇOCUK ISPANAK SEVMEZ
Valla kışın günler daha zayf bence daha çabuk zayıflatsın sık dişini az az hedef koy bir de Umay diye biri var hazır detoks paket Satıyor ondan alsan 3-4 kg verince motive olursun sankizz bir haftada verdiriyor ve her şeyi evine gönderiyor..Drsene sevdirmiş eşin kendini :)))
Yok cnm yeşilköy pazarı annemlere yakın eskiden çok giderdim ben beylikdüzünde oturuyorum
Yeşilköyü arattırmayacak gibi olan pazar günü burayada kuruluyor onads ardadan önce ayda 1 giderdim şindi fırsat bile bulamıyorum (
Bu gittiğimde fena değil çok gelişmiş güzelleşmiş hemen hemen ne ararsan bulabiliyorsun ama moralim bozuldu bugun bir gömlek aldım en buyukmüş güya 44 bedenmiş eve bir geldinki dap darrrr sanki bady gibi oldu ama o kdr gzldiki değiştirmemeye zayıflayıp içine girmeye karar verdim
Sonra bir sweet aldım ne hevesle,eve geldim hüsran yanlarına cep çalışmışlar cep torbaları giyğnce kabarıyor acaip şilman ve 9 aylık hamile gibi çıktım eşim çok dalga geçti :;( velasıl güzel bir sonuç alamadım birde pazar aşığı oğlum şarkılar söyleyerek giden çıcuk ağlama krizine girdi orda susturanadım gözler ağlamaktan kıpkırmızı oldu o yaşlar süzüldü ( çokk üzüldüm gittşğime bile pişman oldum hmn eve döndük
Hee Dikiş izleri de onlarda sanki...Ahh ahhh bnm cimri akrepte bana niye bişey almıyorsun demiştimde
Ayoarçası gşbi çocuk verdim sana daha ne olsun dedi :))
Hakkımdır canım güle güle kullan :) ben de kendime üçümüzün olduğu bir kolye yaptırdım millet de kocam yaptırdı sanıyor :)) napıyım o yaptırmazsa ben yaptırayım dedim :)Benim esimde dogumda bisey almadi aslindq kolye yaptiracaktik ama iste erkrn dogum olunca kaldi. Dogumda almadin anneler gununde al bari dedim kafasinun etini yedim biraz gerci biras buyuk biseydi ama aldii :)
be bilmiyorumcanim ..Alıp almamakta kararsız kaldım bilen varmı bu kitabı??
HER ÇOCUK ISPANAK SEVMEZ
be bilmiyorumcanim ..
Günaydın sekerler
Allah için benim kocq kelepçe ile alyans yenileme yapmıştı hatta evlilik yıldönümünde saat almıştı 5yılda ilk bu yıl ama adam sonradan acildi bakalim 3.de ne alacak
Aha haha ay çok güldüm demek abdullahta andullah heBir de benim kız Abdullah diyip duruyor:))) aysimason oğlum adını diyor Demişti de ben de kızıma tekrarladkm bir kere ve o günden beri de Abdullah da Abdullah :))
Etrafımızda da Abdullah yok :) bari kendi adını öğreneydi:) bir lere de kendi adını söylemişti o kadar :)
Aha haha ay çok güldüm demek abdullahta andullah he
O abdullah diyen dillerini yerim benArtık Abdullah ı kim sanıyorsa yüzümüze bakıp bakıp Abdullah diyor bir de tepki bekliyor:) ilkinde çok gülmüştük diye:))
Benimki de o konuda odundurYa kızlar hamile kaldım, doğum Yaptım, yine hamile kaldım ama benim eski romantik kocam zırnık almadı. Hadi kocaman Mücevher setler yatlar katlar almıyor tamam bir gül al, bir bilezik al, hiç değilse çeyrek al gel :)) hiçbiri yok.
Ilkinde istemedim ama ikincisinde peşin almak istiyorum:))
He bir de diyor ki lohusa külodu, atleti almıştım ya:) hediyeye bak :) pehh karısına babaanne donu almış:))
Canım 5 taneden sonra ben perte cikarim hic almasin daha iyi ben hem bu hint isini takamam alttaki ince gibiydi benimki foto eklemistim o zaman hey gidi aman hediye boş gönüller bir olsun..aslında ben 3.ye kesin karar versek küçüklükleei oma gore saklayıp saklamitcam kanepe altları doldu fullBu erkekler geç akıllanıyor herhalde:) benimkinden kocaman bir Hint işi kelepçe istedim:))) o da beş Çocuktan sonra şunu alırım dedi:)) vitrinde gösteriyorduk birbirimize :)) dedim değmez:))
Güle güle kullan canım cicilerini..