2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlarr bugün yürüteçimizide aldık parka gittikk çok eğlendik ya kaç gündür sıkılmıştık evde :) baya gezindi yürüteçiyle, emekledi yerlerde, kaydıraktan kaydık birlikte en son salıncağa bindirdim zor indirdim sıpayı ya nasıl çığlık atıyo inmek istemiyo üstüne birde Gelibolu turu attık ve şimdi mutlu son: uyudu bende yatıcam eşim gelene kadar gece uyuyamadım yA yoruldum bide :) foto yüklücektim ama yine boyutu büyük dedi

Ne güzel canım. Kaç aylık bebeğin?

I imspecial nice sağlıklı huzurlu yıllara canım sevdiklerinle
saol kuzummm eşine bi an önce sifa sana bol sabır

Doğumgünün kutlu olsun I imspecial Allah nice güzel günler Gösteren ailene sana inş.. Iyi ki doğdun:)
saol canım sanada bol şifa serramada hemen iyileşmek nasip olsun

Dogum gunun kutlu olsun camim
saol canmm

başarılar sınavda canimmm tesekur ederim

I imspecial canım gözden kaçırmışım d.günğn kutlu olsun
Sağlıklı sıhhatli bol uykulu kahkahalı nice yıllar dileğiyle canımmm
Amin canım saol
bizim kanarya vardı ben sevmem esim bakıyordu salonda baktı kızım alerjik astm oldu ama vazgeçmedi oğlan doğunca sattı zor oluyor ya ugrasmak

Ya kızlar hamile kaldım, doğum Yaptım, yine hamile kaldım ama benim eski romantik kocam zırnık almadı. Hadi kocaman Mücevher setler yatlar katlar almıyor tamam bir gül al, bir bilezik al, hiç değilse çeyrek al gel :)) hiçbiri yok.

Ilkinde istemedim ama ikincisinde peşin almak istiyorum:))

He bir de diyor ki lohusa külodu, atleti almıştım ya:) hediyeye bak :) pehh karısına babaanne donu almış:))

bizim kanarya vardı ben sevmem esim bakıyordu salonda baktı kızım alerjik astm oldu ama vazgeçmedi oğlan doğunca sattı zor oluyor ya ugrasmak
hemde ne zor ! bazen cok konusuyor eşşekk kuş dıyor manyak kıyamıyorum da gorsen nasıl guzel :))
ben cok severım esımde hele oglum cıldırıyor

Öyle canım akıl hesap yaparken kader kıs kıs Gülüyor be olacağı hiç belli değil. Inş Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eder Kolaylıklar verir..
Geçen yazacaktım yazamadım. Benim eşim de ailemden herkesle iyi geçinir kendini sevdirir ama hepsine de iş yaptırır. Gece vakti yeğenimi Şark mak almaya gönderir anneme bilmem ne kızarttırır bir enişteme mangal yaptırır.. Ben su istesem yeğenlerim vermez hehe:)) ama kendi ailesinde her işi kendi yapar.. Bir de biz tartıştık mı tüm sülale hop kocamın yanında

Başarılar diliyorum canım tr ye gelmeden önce değişiklik olacak sana. Hiç skkıntı stres yapma güzel geçecek inş dualarımız seninle..

Ah inş Öyledir canım arada dellenmiyo Değilim:))

Birşey olmaz canım sende kuzucuklarını büyütüp gidersin:))
Geçmiş olsun bu arada inşallah çabucak iyileşirsiniz kıyamam size
Allah Razı olsun amin canım..

Sosyete pazarına gidiyorux kızlar ,son güneşli günleri bulmuşken değerlendirnek gerek
Hepinizin yerine gezicem
Aslında halı kaydırmaz almaya gidiyorum öyle bir bakınır geliriz inşallah
Ahhh Yeşilköy Pazarına mı:) önceden çok giderdim orada otururdu kendi ailem:) 11. Sırada orijinale ykın ürünler satıyor adam hem de bu zamanda çok ucuA Satıyor:) gittiysen görmüşsündür inş:)

Aha haa ha ıslak mendil kullanmak pasaklılıksa benden pasaklısı yok ben bazen parkeleri bile ıslak mendille siliyorum:))
Yoksa işle başa çıkamam:))
Annemin evini de sildim de ne pratiksin maşallah diyor garibim Islak mendille sildiğimi bilse kalpten gider :))

O da canlı kıyamam ama hayvan bakımı çok zor eşin işyerine götürsün:))

ben koltuk halı sehpa ne varsa hahahaha
Ben de öyle hatta tvyi bile :))

sabırsızmış oğlun canım. benimki de gelmek bilmeyince suni sancıyla çağırdılar. :) 41. haftada.
Erken geldi ama suni sancı verdiler banada. Muayeneye gitmiştik 5cm açılmam varmış ama hiiiiç sancım yoktu olmadıda ertesi sabaha bekledik sancı gelmeyince suni sancı verdiler. 2,5saat sancıdan sonra çıktı geldi minnak tosbaaa

Tüh canım hamile kalmadan aldırmak daha kolay. Benimki kalmadan once gaza gelip bi söz vermişti doğumdan az önce de yaptı dediğini şimdi diyorum ikinciye ne olacak diye akıllandı bakarız diyo
esım ımam mıllete namazı mı bozduracan kus sesıyle eşşek aşkoş pişt faln der artık
Ahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…