2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gül güzelimi sütten kestim ya acaba diyorum emzirdiğim için çok seviniyordum. Bilmeden bu halim birilerini üzdü de Allah ondan mı bunu Aldı elimden?

Bir de geçen sene bu aylarda ablam yeğenimi Alıp Yanıma gelmişti babasız kalmıştı kuzum bir süre. Onları ayırdım diye şimdi Evladımdan uzak mı kalıyorum acaba diyorum :KK43: of ne bileyim kızlar:). Böyle Saçma Düşünceler var Aklımda..

aman bazıları hıc kendı çocuklarının yaptıgını görmez sende oma yap aynısı anlar belki aa semum kız ne çok konuşuyor yada vin gibi bakıyor de :KK66:saol canım hediyende çok güzel:KK19:

vegafron verıyprum su uçun agzını açınca kasıkla tıkıyorum bi cay kasıgı pekmezde vermeye calısıyorum:KK53:

Keşke k hızmetcıden bızde de olsa rus mus hepsıne razı olcam:KK47:
saol canım:KK50: hepımız ınşallah

canım 27i doldurdum galiba 88 ekim artık hesaplamıyorum:KK17:

canım patladıktan sonra olmaz öncesinde oluyor hayırlı olsun inciniz diş çıkarmayan kalmadı galiba gözün aydın:KK54::KK54:

benum günü memeyı hıc bırakmayan bı sıpanın annesı olsaydın 21.30 yatar tekrar uyanırdın:63: tadını çıkar kendı keyfnle uyuyamıyorsun:KK45:
Dogum gunun kutlu olsun camim

Gül güzelimi sütten kestim ya acaba diyorum emzirdiğim için çok seviniyordum. Bilmeden bu halim birilerini üzdü de Allah ondan mı bunu Aldı elimden?

Bir de geçen sene bu aylarda ablam yeğenimi Alıp Yanıma gelmişti babasız kalmıştı kuzum bir süre. Onları ayırdım diye şimdi Evladımdan uzak mı kalıyorum acaba diyorum :KK43: of ne bileyim kızlar:). Böyle Saçma Düşünceler var Aklımda..
İster istemez düşünüp suçlaman kurman çok normal ama iki kurduğun fikirde bana yersiz geldi canımm
Şu yönde olabilir,nasıl anlatsam mesala en güzel öpğnümüz kahvaltıydı ağzını sapırdatarak yerdi üstüne 1 saat sonra meyvasını yerdi
Çocuğun ne kahvaltı ne meyva göresi yok,hanş bszen fark etmeden belkide bizler nazarmı ediyoruz yads nazar demiyimde ,çok sevinmek heveslennmek gibi
Sadece evlatlada ilgili değil,başka bir örn vereyim dielim yaza düğünün var en süperr elbiseyi alıyorsun kına gecen için bir heveslisin saçımı şöylr yapayım falan filan herley süper gidiyor hopppp bi bakmışsın bir sorun çıkıyor ve hoppp iptalll ,bozuluyorrr
Yani demem o ki,farkında olmadan çok hevesleniyorux planlar yapıyoruz ama bir bakıyorux o iş öyle yürümüyorr
Ayyy anlatabildim mi saçmaladım mı cnm ya
Seni aslında o kdr iyi anlıyorumki hamile kaldığın haberini aldığumdan beri kemdımı hep senin yerine koydum,evin iki katlı annemin evi 2 katlı inşp çıkarken bile ahhh bu kız ne yapcak diye aklıma geldin hep
Ama inanki zaman öyle geçiyorkiii herşeyy geride kalıyor ,aslında belkide bir bakıcaz ikinciyi hemen doğurman çok büyük kolaylık getircek sana :KK66:

@Girlboymom dogum gunun kutlu olsun canim, evlatlarinla hayirli huzurlu seneleiniz olsun insallah :)

Kizlar cuma cumrts sinavlar var, 2-3 saat uzak sehirde gircem sinava otelde kalcaz gece, insallah guzel gecer dua edin lutfen.. Sonrada tr gelicem insallah, cok mutluyummm kizimi gorsunler sevsinlee istiyorum annannesi babannesi dedelerii :))

@Girlboymom dogum gunun kutlu olsun canim, evlatlarinla hayirli huzurlu seneleiniz olsun insallah :)

Kizlar cuma cumrts sinavlar var, 2-3 saat uzak sehirde gircem sinava otelde kalcaz gece, insallah guzel gecer dua edin lutfen.. Sonrada tr gelicem insallah, cok mutluyummm kizimi gorsunler sevsinlee istiyorum annannesi babannesi dedelerii :))
allah zihin açıklığı versin canım:)

Seni çok iyi anlıyorum bemimde başıma nirşey gelse bende hep düşünüp kurumtu yaparım acaba ben birini üzdüm acaba ben istemiyerek bir kişiyi hormu gördüm derim kendi kendime..
Ama sonrasındada şınu düşünürüm allah sevdiği kulunu zora sokar kulum isyanmı edecek yoksa şükürmü edecek diye..
Sen şükredenlerdensin ne mutlu sana bu zor durumda bile şükretmeyi biliyorsun isyan etmiyorsun:)

M miss_curious incimiz hayırlı olsun. Bundan sonra ateş olmaz patlamış rahatlamış artık. Bir de ön dişler çok ateş yapmıyor yanlar yapıyor sanırım..

@eflalim Allah sana güç kuvvet kocana şifa versn :) üçüncü çocupun gibi dolansın bakalım evde:)

aysimason aysimason canım dünden beri Alıntı yapıyorum ama gidiyor. Serra da ben de hafifi hadtayız bugün doktora gideceğiz bakalım nasıl olacak .. En büyük hayalim güne ve sosyete pazarlarına gitmekti:) ama yine hamile kaldım böhü:)) çalışırken hep bunların hayalini kurardım:)

M miss_curious incimiz hayırlı olsun. Bundan sonra ateş olmaz patlamış rahatlamış artık. Bir de ön dişler çok ateş yapmıyor yanlar yapıyor sanırım..

@eflalim Allah sana güç kuvvet kocana şifa versn :) üçüncü çocupun gibi dolansın bakalım evde:)

aysimason aysimason canım dünden beri Alıntı yapıyorum ama gidiyor. Serra da ben de hafifi hadtayız bugün doktora gideceğiz bakalım nasıl olacak .. En büyük hayalim güne ve sosyete pazarlarına gitmekti:) ama yine hamile kaldım böhü:)) çalışırken hep bunların hayalini kurardım:)
Birşey olmaz canım sende kuzucuklarını büyütüp gidersin:))
Geçmiş olsun bu arada inşallah çabucak iyileşirsiniz kıyamam size:KK43:

:KK200::KK53:
Tekrar oluyor, kuyruk sokumunda özellikle sivilce şeklinde, tedavi olmayınca beyazlasiyor, bende yaptıracagim solüsyon, ultralan sürmedigin zamanda pişik kremi süreceksin, kadir bey desitin demişti, bende hepsi var gerçi
DOKTOR EFLAL soruları cevaplıyoor :KK70: ayy ben sadece bepantenı bılıyom yaa cahıl kaldım bu konuda ama sukur bebısım hıc pısık olmadı oluncada hafıf oluyor hemen altını acıyorum bı don cekıyorum dolanıyor oyle :KK53:
Okulda arkadaşlar doğum günümü kutladı çok mutlu oldum hediye bile almışlar cumartesiydi doğum günüm ama nasıl sevındım ıyıkı sevdıklerımız yanımızda:KK19:
ahh ne guzel dogum gunun kutlu olsuuunn :KK200:bebıslerınle esınle hayırlı bı hayat gecır ınsallah
Iyi aksamlar kızlar ..
Cadimi uyutuyorum bugun fark ettim kizimin alt disi patlamis bi tane .:KK70:ilk disimiz de cikmis oldu boylece..Hic farkinda degilim tesadufen gordum..
ates filan olmadi simdiden sonra olabilir mi yoksa cikarken mi oluyor genelde kizlar?
ıncıler hayırlı olsun bundan sonrası kolay ılk cıkarken agır oluyor malesef

Canimm o kadar ev isi nasil yapiyon masallah biliyrum temizlik topigi tam senlik.ben yapamiyrum abdullahla.supuruyrim siliyrum toz aLma kaliyo.yemek yapiyrsam ayni gun temizlik yapamiyrum.isleri bolum bolum yapiyrum hepsi bitene dek obur yaptigim yerler kirleniyo oyle cikmaz oluyr ki....
aha benım derdım :KK17:ev ısı zor nankoorr yap yap bıtmıyor

gibi oldum:-) simdide dagınıgım ama çok yaptıgımdan görünmüyor :KK66: bide acayıp ayrıntıcıyım dolap ıcındekıler konusunda ıyıce gruplanmış olacak falan dıkkat dağınıklığını mukemmelıyetcılıklr kapatmaya çalışırmış bazı tıpler ondanım galiba:KK43:
senın asker maddenle benım koy maddelerım bıtmez anacııım :KK53:
Bugünde yapamam alıntı maalesef, ay oy diye akşama kadar nazı isteği bitmez
bu erkekler hep boyle benım esımde aman bır naz bır naz:eek: kac gun yatar bende hıc yatamam olsemde yemegımı ısımı yapıyorum kadın erkek esıtlıgı zırva.
hanı esıtlık yok arkadas farklıyız ıste :KK53:
allah kolaylık versıın :KK45:

anneler sıze sorum var
efenım evımde muhabbet kusum var tabı bakımını tam olarak yapamıyorm haftada bır anca
odam tozlu hergun supurmeme ragmen sız nasıl tozdan arındırıyorsunuz evınızı

anneler sıze sorum var
efenım evımde muhabbet kusum var tabı bakımını tam olarak yapamıyorm haftada bır anca
odam tozlu hergun supurmeme ragmen sız nasıl tozdan arındırıyorsunuz evınızı

Adım Pasaklı hatuna çıkmaz inş:) ben Temizlik yapıyordum sonra da ertesi günler bir Islak mendil Alıp hop toz alıyorum bir de küöük basit süpürgeler ile hemencecik oturduğumuz oda mutfağa süpürge oldu da bitti maşallah:)) Islak mendil büyük kolaylık :) tavsiye ederim...

Bugün bende yükleyecektim banAda boyutu büyük dedi hep telefondan çektiklerimi yüklüyorum bu sefer neden böyle hata verdi anlamadımm
Bende telden çektiklerimi ekliyordum ama olmuyor..
Hayırlı olsun canım dişiniz bizim 4 ü de aynı anda patlamisti ateş olmadı kesici dişlerde olmuyo diyorlar
Canım kirpiver azcık o zaman boyutu küçülüyor yükleniyor
Kırptımda olmuyor yada ben beceremedim..
Kızlarr uyuyamıyorum yaa :KK61::KK61::KK61:bi o tarafa dönüyorum bi bu tarafa dönüyorum yok olmuyooo:KK43::KK43::KK43:
Dün gwce bende uyuyamıyordum bilsem burdasınız sohbetinize dahil olurdum..
aman bazıları hıc kendı çocuklarının yaptıgını görmez sende oma yap aynısı anlar belki aa semum kız ne çok konuşuyor yada vin gibi bakıyor de :KK66:saol canım hediyende çok güzel:KK19:

vegafron verıyprum su uçun agzını açınca kasıkla tıkıyorum bi cay kasıgı pekmezde vermeye calısıyorum:KK53:

Keşke k hızmetcıden bızde de olsa rus mus hepsıne razı olcam:KK47:
saol canım:KK50: hepımız ınşallah

canım 27i doldurdum galiba 88 ekim artık hesaplamıyorum:KK17:

canım patladıktan sonra olmaz öncesinde oluyor hayırlı olsun inciniz diş çıkarmayan kalmadı galiba gözün aydın:KK54::KK54:

benum günü memeyı hıc bırakmayan bı sıpanın annesı olsaydın 21.30 yatar tekrar uyanırdın:63: tadını çıkar kendı keyfnle uyuyamıyorsun:KK45:
amanııın rusmu eşim evden çıkmaz artık:KK53:

Canım biri senin oğlun şöyle güzel böyle güzel diuince ben afallıyorum ne söyleyeceğimi bilemiyorum o an..

Saol canımmmm..:KK66:
ne uyuması kalmısken çamaşır katlayım işler anca biter sabah arkadssa kahvaltıya gıdıcem erken kalkıp yemek yapmam lazım şu hizmetçiyi partıler cocuklulara ucretsız verıyorum dese birinci olurlar ama hic anlamıyorlar anne ruhundan:KK20:
bende öyleyim gece uyuyamadığım zaman iş yaparım hatta bende dün gece kıyafet katlıyordum:))

Günaydın güzel anneler gecenin üçünden beri uyanigim beşe kadar beşik salladım, eşim de hasta olmuş, ben hastayken bir bardak su vermez halimi sormaz surat asar, bende onu umursamadim ama işte insanlığım el vermedi ilgilendim yine, acile gitti, koştur koştur kv geldi yat oğlum dinlen oğlum! ! Ayy sanane be kadın gıcık oldum ya, uykusuzluguma huysuz hasta kocam eklendi
geçmiş olsun canım benim eşimde öyle bir hasta olsun 1 hafta inler birde ben onu iyileştirmesem küser..

Adım Pasaklı hatuna çıkmaz inş:) ben Temizlik yapıyordum sonra da ertesi günler bir Islak mendil Alıp hop toz alıyorum bir de küöük basit süpürgeler ile hemencecik oturduğumuz oda mutfağa süpürge oldu da bitti maşallah:)) Islak mendil büyük kolaylık :) tavsiye ederim...
Aha haa ha ıslak mendil kullanmak pasaklılıksa benden pasaklısı yok ben bazen parkeleri bile ıslak mendille siliyorum:))
Yoksa işle başa çıkamam:))

HAHAHAHAHA bunu bende yapıyorum :KK70: merak etme cıkmaz adın :KK70: kusumuzu salona koyucam artık dıye dusunuyorum ama bız hep oturma odasında oturuyoruz hayvanla hıc ılgılenmıyorum zaten orda tek basına kalırsa depresyona gırebılır :KK43: kardesıme versem esım ıstemez evlendıgımızden berı bızımle hergunde temızleyemıyoruz

Sosyete pazarına gidiyorux kızlar ,son güneşli günleri bulmuşken değerlendirnek gerek :KK66:
Hepinizin yerine gezicem :KK66:
Aslında halı kaydırmaz almaya gidiyorum öyle bir bakınır geliriz inşallah
İyi yapmışsın canım bugün hava çok güzel..
bizde babamıza biraz gezelim dedik önemli işim olmazsa yarın çıkarız dedi ..

X