2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugün bende yükleyecektim banAda boyutu büyük dedi hep telefondan çektiklerimi yüklüyorum bu sefer neden böyle hata verdi anlamadımm

M miss_curious hayırlı olsun inci taneleriniz :) bizde alttakilerin nasıl çıktığını anlamadık hiç bi belirti yokken bi anda çıkıverdi oh dedim dişlerden yana sıkıntımız olmıcak dedim ama üstler sıkıntılı oldu ateş falan olmadıda huzursuzluk uykusuzluğu oldu hatta bi gece hiç emmedi ertesi günde çok az emmişti hatta kprkmuştum emmeyi bıraktı heralde diye çok şükür bırakmamış :)

Hayırlı olsun canım dişiniz bizim 4 ü de aynı anda patlamisti ateş olmadı kesici dişlerde olmuyo diyorlar
Canım kirpiver azcık o zaman boyutu küçülüyor yükleniyor

Okulda arkadaşlar doğum günümü kutladı çok mutlu oldum hediye bile almışlar cumartesiydi doğum günüm ama nasıl sevındım ıyıkı sevdıklerımız yanımızda
Vaktinde kutlayamadim ama...
Doğum günün kutlu olsun... Nice nice yıllara kızınla, oğlunla, eşinle ve tüm sevdiklerinle ulaşman dileğiyle...
İyi varsın

aman bazıları hıc kendı çocuklarının yaptıgını görmez sende oma yap aynısı anlar belki aa semum kız ne çok konuşuyor yada vin gibi bakıyor de saol canım hediyende çok güzel

vegafron verıyprum su uçun agzını açınca kasıkla tıkıyorum bi cay kasıgı pekmezde vermeye calısıyorum

İyi akşamlar hatunlar nasılsınız:)
Bugün günümüz vardı oraya gittim yeni geldim eve paşamı yatırıyorum...
Daha yemek yapacam çok işim var çok
Bi hizmetçi olssda yapsa ne güzel olur
Keşke k hızmetcıden bızde de olsa rus mus hepsıne razı olcam
Hiiii canım benim nice mutlu yılların olsun inşallah evlatlarınla sevdiklerinle beraber
saol canım hepımız ınşallah

canım 27i doldurdum galiba 88 ekim artık hesaplamıyorum

canım patladıktan sonra olmaz öncesinde oluyor hayırlı olsun inciniz diş çıkarmayan kalmadı galiba gözün aydın

Kızlarr uyuyamıyorum yaa bi o tarafa dönüyorum bi bu tarafa dönüyorum yok olmuyooo
benum günü memeyı hıc bırakmayan bı sıpanın annesı olsaydın 21.30 yatar tekrar uyanırdın tadını çıkar kendı keyfnle uyuyamıyorsun

Bünye alışkın olmayınca zor geliyor tabi uyumakben ayağımda kızımı sallıyorum. Uyumak gibi bi kaygım yok
Sizin bebislerde uyur sizde uyursunuz inşallahh. Birazdan ben uyurum oglum uyanir kesin :)) ters sıpa
I imspecial ailenle nice mutlu huzurlu bol uykulu senelere canimcimm

Vaktinde kutlayamadim ama...
Doğum günün kutlu olsun... Nice nice yıllara kızınla, oğlunla, eşinle ve tüm sevdiklerinle ulaşman dileğiyle...
İyi varsın
Saol canım benim hepımız hayırlı sağlıklı güzel omurler gecırelım aılelerımızle ıns

Sizin bebislerde uyur sizde uyursunuz inşallahh. Birazdan ben uyurum oglum uyanir kesin :)) ters sıpa
I imspecial ailenle nice mutlu huzurlu bol uykulu senelere canimcimm
Saol canımmmm..
ne uyuması kalmısken çamaşır katlayım işler anca biter sabah arkadssa kahvaltıya gıdıcem erken kalkıp yemek yapmam lazım şu hizmetçiyi partıler cocuklulara ucretsız verıyorum dese birinci olurlar ama hic anlamıyorlar anne ruhundan

Ağlayarak uyandı sıpa gözü kapalı emeklemeye çalışıyo nereye gitcekse :) 3 kere yatırdım tekrar kalktı emzireyim dedim onada hayır dedi şimdi döne döne yatıyo :)
Gece de çok hareketli oldugu zamanlar atak dönemleri oluyor genelde bizimki de oyle bu ara yürüme aşamasında sanırım

Gece de çok hareketli oldugu zamanlar atak dönemleri oluyor genelde bizimki de oyle bu ara yürüme aşamasında sanırım
Bizimkinde daha yürüme belirtileri yok. Bizimki ya emekliyo yada oturuyo gözü kapalı :) biz cok gülüyoruz o haline çok komik oluyo :) bakalım dalamazsa bidaha emzirmeyi denicem. Bugün vardı ama bi sıkıntısı neşesi yerindeydi ama doğru düzgün yemek yemedi uyumadı...4. Dişimiz yolda tam yaramadı daha dişetini belki o rahatsız ediyodur

Yok canım twmbellık de yıl normal olan ama başka ımkanın olmadıgını düşününce mecburum sen şuan calısmıyon çalışmaya başlayınca görürüm seni..biz de agzımızı kılıtlıyorduk kopek dıs çıkmış

Oo hadi hayırlı olsun iyice parçalamaya haZır beyfendi :) ben çalışmaya başlasamda aynı olur dağınık ve tembelim azcık. Bebekten öncede böyleydim ben :)

Oo hadi hayırlı olsun iyice parçalamaya haZır beyfendi :) ben çalışmaya başlasamda aynı olur dağınık ve tembelim azcık. Bebekten öncede böyleydim ben :)
Ben cocuklardan önce oylwydım ılk bır buçuk yıl nasıl özlüyorum ama mecbur boyle oldum.bırde kocam kaynana gıbıydı egıttı dıyelım askerle yasamanın zorlugu madde 319 @asliayet gibi oldum simdide dagınıgım ama çok yaptıgımdan görünmüyor bide acayıp ayrıntıcıyım dolap ıcındekıler konusunda ıyıce gruplanmış olacak falan dıkkat dağınıklığını mukemmelıyetcılıklr kapatmaya çalışırmış bazı tıpler ondanım galiba

Günaydın güzel anneler gecenin üçünden beri uyanigim beşe kadar beşik salladım, eşim de hasta olmuş, ben hastayken bir bardak su vermez halimi sormaz surat asar, bende onu umursamadim ama işte insanlığım el vermedi ilgilendim yine, acile gitti, koştur koştur kv geldi yat oğlum dinlen oğlum! ! Ayy sanane be kadın gıcık oldum ya, uykusuzluguma huysuz hasta kocam eklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…