2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
I imspecial iyiyiz canim cokkk hareketlendi tutunup kalkiyo dolaplari aciyo top pesinde kosuyruz elinden tutuyorum ayagiyla vuruyo kahkaha atiyo cok hoşuna gidiyo topcu abdullah.istahimiz ayni yemiyor.bi de alkis ve bay bay yapiyi.tabi bunlari hizli bi şekilde bur anda ogrendi.oglum allah sana alemi acti diyorum...bu bebişler tam bir dahi .Allahim korusun kuzularımızi.
amin cnm..
Maşallah Oğlu na demek topçu olacak paraya para demezsiniz artık:-) bi anda öğreniyorlar canm ..iştah hepimizin bi geliyo bi gidiyo:KK66:
Canım bende ara ara kullanıyorum lens. Şuanda bitti lensim burdada çok çeşit yok memlekete gidince alıcam artık o zamana kadar gözlüklüyüm yapcak bişey yok :)) sende gece çıkarmıyosun dimi?
yok canım night&day kullanıyorum atasundan alıp kargo ule yolluyorlar denryebılırsın 3 aylık kutuyu 80 e alıyorum epey gıdıyor 5 ay

İnşallah düzelir canım. Bugün kan tahliline gidicez. Gene topuktan mı kan alıyorlar?
vermişssindr ama cnm koldan ne cıktı sonuc

Selam kızlar komşuya oturmaya gittim sayfalar birikmiştir diyordum burda hiç kimse yazmamış :KK61: Bu bebisler ayaklanali işimiz zorlaştı anlaşılan :) Komşuma kıl oldum da onu anlatayım diye yazıyorum :KK48: oglusumdan 1 ay küçük ikiz bebekleri var benimkini emekliyo ve siraliyo görünce bozuldu aklıma bile gelmezdi buna da bozulunacagi :oops: Benimkiler küçük ama 1 ay hatta bunlar erken doğdu 1.5 ay küçükler dedi yaa şaka gibi :KK70: Diyemedim ki benimki 1.5 ay önce de emekliyodu diye. Yanlız sadece hafif kıl oldum eskiden olsa sinirlenirdim filan anne olmayı öğreniyorum artık sanırım :p
hepımz ogrenıyıruz canım:KK66: yaa sanki her bebek aynı olacak ınsanlar garıp..benim arkadaş benden bı hafta sonra dogum yaptı ama 3 hafta erken dogdu bebıs ahmete bakınca hep der benım oglan 1ay gerıden gelıyor dıye cunku bılınclı neden kendını üşümeli her çocuk farklı gelısır bırı harekette ondedır biri dıl gelısımde bırı fızıksel biri bilişsel nöbetleşe olduğundan biri biter biri başlar insanlar hep aceleci keşke yavaş yapsaydı az arkasın dan kosardık:KK66:

Selam anneler, ev işiyle uğraşıyorum alıntı yapamadım geçmişi okudum

Safransari Safransari canım daha once yazmıştım, buyuk oğlumun oyle pişigi olmuştu, bir türlü geçmemişti, kadir tugcunun siteden bir solüsyonla krem adı alıp kullandım bir gunde söndü o sivilce pişikler, eau boriqu % 3 solüsyon eczanede yaptiracaksin her altını açtığında temizledikten sonra bunla silip kuruduktan sonra günde iki kere ultralan pomad süreceksin, şimdi bu kuzumda öyle oluyor sudocrem denedim geçiriyor
Tekrar oluyor, kuyruk sokumunda özellikle sivilce şeklinde, tedavi olmayınca beyazlasiyor, bende yaptıracagim solüsyon, ultralan sürmedigin zamanda pişik kremi süreceksin, kadir bey desitin demişti, bende hepsi var gerçi
Cok sagol canim
Travazol ve hametanla kurtardim gibi. Sudocremde suruyorum insallah gecer. Yoksa dedigin gibi yapacam.

amin cnm..
Maşallah Oğlu na demek topçu olacak paraya para demezsiniz artık:-) bi anda öğreniyorlar canm ..iştah hepimizin bi geliyo bi gidiyo:KK66:
yok canım night&day kullanıyorum atasundan alıp kargo ule yolluyorlar denryebılırsın 3 aylık kutuyu 80 e alıyorum epey gıdıyor 5 ay

hepımz ogrenıyıruz canım:KK66: yaa sanki her bebek aynı olacak ınsanlar garıp..benim arkadaş benden bı hafta sonra dogum yaptı ama 3 hafta erken dogdu bebıs ahmete bakınca hep der benım oglan 1ay gerıden gelıyor dıye cunku bılınclı neden kendını üşümeli her çocuk farklı gelısır bırı harekette ondedır biri dıl gelısımde bırı fızıksel biri bilişsel nöbetleşe olduğundan biri biter biri başlar insanlar hep aceleci keşke yavaş yapsaydı az arkasın dan kosardık:KK66:
evet verdik canım.
hemoglobin: 12.6 normal sınır aralığı: 13.5-18.0
doktora mail gönderdim şimdi. kansızlık gözüküyor canım.

amin cnm..

Bizim üstteki komşu tamda anlattığın gibi:KK43:
Benim oğlum doğduğundan bwri hıysuz ağlamalarını duyduğu halde onu görünce aaa senin oğlun büyümüş benim kızım küçük kalmış diyor demiyorki sesi kısılana kadar ağlıyor basıl yapıyorsun:KK43:
Okulda arkadaşlar doğum günümü kutladı çok mutlu oldum hediye bile almışlar cumartesiydi doğum günüm ama nasıl sevındım ıyıkı sevdıklerımız yanımızda:KK19:
nice mutlu yıllara canım:))
:KK15: Buda benim sana doğumgünü hediyem olsun:))

Sızın yine,ıyı bIZm 11.6 çıkmıştı ılacı duEnlı kullan daha ıyı olur ıstahı..maşallah kuzuya
evet canım ilacı içmek istemiyordu. ben fer&b complex şurup kullanıyorum. düzenli içiremiyordum. ama artık her gün vermeye çalışıcam. bi de bizim ki düzenli beslenmiyor. bazen ağzını kitliyor ve yemiyor. sen ne yapıyorsun kan durumu için canım?

Selam anneler, ev işiyle uğraşıyorum alıntı yapamadım geçmişi okudum

Safransari Safransari canım daha once yazmıştım, buyuk oğlumun oyle pişigi olmuştu, bir türlü geçmemişti, kadir tugcunun siteden bir solüsyonla krem adı alıp kullandım bir gunde söndü o sivilce pişikler, eau boriqu % 3 solüsyon eczanede yaptiracaksin her altını açtığında temizledikten sonra bunla silip kuruduktan sonra günde iki kere ultralan pomad süreceksin, şimdi bu kuzumda öyle oluyor sudocrem denedim geçiriyor
Tekrar oluyor, kuyruk sokumunda özellikle sivilce şeklinde, tedavi olmayınca beyazlasiyor, bende yaptıracagim solüsyon, ultralan sürmedigin zamanda pişik kremi süreceksin, kadir bey desitin demişti, bende hepsi var gerçi
Canimm o kadar ev isi nasil yapiyon masallah biliyrum temizlik topigi tam senlik.ben yapamiyrum abdullahla.supuruyrim siliyrum toz aLma kaliyo.yemek yapiyrsam ayni gun temizlik yapamiyrum.isleri bolum bolum yapiyrum hepsi bitene dek obur yaptigim yerler kirleniyo oyle cikmaz oluyr ki....

I imspecial nice senelere canim 27mi oldun profilinde yazıyor ya.ne iyi arkadaslarmis öyle maşallah.

hihami hihami ah o kiyaslamalar yok muu.sinir oluyrum.halbuji her bebek farklıdır.

aysimason aysimason arada girip bakiyom kimse yazmayınca haliyle yazamıyorum.tabi bir de abdullah izin verirse yazabiliyirum:))
Bende öyle yapıyorum canım girip çıkıyorum:)

Iyi aksamlar kızlar ..
Cadimi uyutuyorum bugun fark ettim kizimin alt disi patlamis bi tane .:KK70:ilk disimiz de cikmis oldu boylece..Hic farkinda degilim tesadufen gordum..
ates filan olmadi simdiden sonra olabilir mi yoksa cikarken mi oluyor genelde kizlar?
hayırlı olsun dişiniz canım:)
Bizimde ilk dişlerde ateş olmadı ishalde olmadı ama aşırı huysuzdu..

Canimm o kadar ev isi nasil yapiyon masallah biliyrum temizlik topigi tam senlik.ben yapamiyrum abdullahla.supuruyrim siliyrum toz aLma kaliyo.yemek yapiyrsam ayni gun temizlik yapamiyrum.isleri bolum bolum yapiyrum hepsi bitene dek obur yaptigim yerler kirleniyo oyle cikmaz oluyr ki....
Aynı ben:KK70:bende eskiden 1 günde yaptığım işi 3 günde yapar oldum ee haliyle bir işi bitene kadar diğer iş çıkıyor:KK56:

:KK61:Oğlumla meyve yiyoruz ben ona elma soyana kadar nerden kapmışsa elmanın kabuğunu almış eline birde vermiyor:KK70:
Oğlum al burda elmanın kendisi var ver o kabuğu diyorum yok zorla almışım:)

Kızlar Oğlumun yaramazlıklarını çekmiştim albüme koyacaktım koyamıyorum resmin boyutu çok büyük diyor siz karşılaştınızmı böyle bi sorunla??

Aynı ben:KK70:bende eskiden 1 günde yaptığım işi 3 günde yapar oldum ee haliyle bir işi bitene kadar diğer iş çıkıyor:KK56:
Cok sukur bugunlere geldik bu kadar oldular ya azcik daha buyusunler rahatca yapariz ins.gerci onceden de islerin hepsini birgunde yapamazdim ne nazikmisim dusunuyrum da...abdullah pişkinlestirdi beni.yoruldugumu gozum gormuyo tek is yapabileyimde diyorum.

Cok sukur bugunlere geldik bu kadar oldular ya azcik daha buyusunler rahatca yapariz ins.gerci onceden de islerin hepsini birgunde yapamazdim ne nazikmisim dusunuyrum da...abdullah pişkinlestirdi beni.yoruldugumu gozum gormuyo tek is yapabileyimde diyorum.
Evet canım şükürler olsun artık iş yemek yapabiliyorum 6 7 ay boyunca piskolojim bozulmuştu hiç birşey yapamıyordum..

X