amin cnm..I imspecial iyiyiz canim cokkk hareketlendi tutunup kalkiyo dolaplari aciyo top pesinde kosuyruz elinden tutuyorum ayagiyla vuruyo kahkaha atiyo cok hoşuna gidiyo topcu abdullah.istahimiz ayni yemiyor.bi de alkis ve bay bay yapiyi.tabi bunlari hizli bi şekilde bur anda ogrendi.oglum allah sana alemi acti diyorum...bu bebişler tam bir dahi .Allahim korusun kuzularımızi.
Maşallah Oğlu na demek topçu olacak paraya para demezsiniz artık bi anda öğreniyorlar canm ..iştah hepimizin bi geliyo bi gidiyo
yok canım night&day kullanıyorum atasundan alıp kargo ule yolluyorlar denryebılırsın 3 aylık kutuyu 80 e alıyorum epey gıdıyor 5 ayCanım bende ara ara kullanıyorum lens. Şuanda bitti lensim burdada çok çeşit yok memlekete gidince alıcam artık o zamana kadar gözlüklüyüm yapcak bişey yok :)) sende gece çıkarmıyosun dimi?
vermişssindr ama cnm koldan ne cıktı sonucİnşallah düzelir canım. Bugün kan tahliline gidicez. Gene topuktan mı kan alıyorlar?
hepımz ogrenıyıruz canım yaa sanki her bebek aynı olacak ınsanlar garıp..benim arkadaş benden bı hafta sonra dogum yaptı ama 3 hafta erken dogdu bebıs ahmete bakınca hep der benım oglan 1ay gerıden gelıyor dıye cunku bılınclı neden kendını üşümeli her çocuk farklı gelısır bırı harekette ondedır biri dıl gelısımde bırı fızıksel biri bilişsel nöbetleşe olduğundan biri biter biri başlar insanlar hep aceleci keşke yavaş yapsaydı az arkasın dan kosardıkSelam kızlar komşuya oturmaya gittim sayfalar birikmiştir diyordum burda hiç kimse yazmamış Bu bebisler ayaklanali işimiz zorlaştı anlaşılan :) Komşuma kıl oldum da onu anlatayım diye yazıyorum oglusumdan 1 ay küçük ikiz bebekleri var benimkini emekliyo ve siraliyo görünce bozuldu aklıma bile gelmezdi buna da bozulunacagi Benimkiler küçük ama 1 ay hatta bunlar erken doğdu 1.5 ay küçükler dedi yaa şaka gibi Diyemedim ki benimki 1.5 ay önce de emekliyodu diye. Yanlız sadece hafif kıl oldum eskiden olsa sinirlenirdim filan anne olmayı öğreniyorum artık sanırım