Allah iyiliğini versin :))))Canimcim en cok zorlayan kopek disleriymiş ondandir belki kucuk beyin huzursuz geceleri. Benim eltim işi geregi iyi anliyo dişlerden. Bi ara caglarin kopek disleri cikiyo zannettik o o zaman demisti en cok zorlayan kopek disleri oluyo diye. En kisa zamanda cikarda rahata kavusursunuz insallah. Biz bugunlerde iyiyiz. Sadece caglar gece uyurken nerdeyse butun odayi geziyo :) uyurgezer mi olcak nedir :) gerci kuzenin ogluda boylemiymis butun odayi gezermis. Gece gozluklerimde olmadigindan ve karanlik oldugundan oglusumu bulmam baya bi zor oluyo :))
canım inan hepimiz yaaadik bu durumh düzelir inş kansizlk bizdede var malesef çok değil amaKızlar bugün doktora gittik. Oğlum 70 gr kilo vermiş. İlk kez kilo veriyor. İştahı çok yok. Doktor artık kendi yediğinizi verebilirsiniz dedi tuZsuz olmak kaydı ile... Yarın kan tahliline gidicez. İnşallaj iştahı açılır ve kilo alır yavrum. Siz de durumlar nasıl?
Canimcim en cok zorlayan kopek disleriymiş ondandir belki kucuk beyin huzursuz geceleri. Benim eltim işi geregi iyi anliyo dişlerden. Bi ara caglarin kopek disleri cikiyo zannettik o o zaman demisti en cok zorlayan kopek disleri oluyo diye. En kisa zamanda cikarda rahata kavusursunuz insallah. Biz bugunlerde iyiyiz. Sadece caglar gece uyurken nerdeyse butun odayi geziyo :) uyurgezer mi olcak nedir :) gerci kuzenin ogluda boylemiymis butun odayi gezermis. Gece gozluklerimde olmadigindan ve karanlik oldugundan oglusumu bulmam baya bi zor oluyo :))
canım bez varken malesef bigün surmesen kızarıyor biz popolin aldık içeriği cinko zenginlesmis iyi geldi günlük kullanimda mantar icindeBenim kizimdada var, 2-3 hafta oldu hala gecmedihatta kuyruk sokumuna dogru mantat bile olusmustu, dr gittik ilac verdi onunla mantar gecti ama pisigi hala devam ediyor pisik kremi suruyorum iyi gelsede birakinca tekrar olusuyor
Benimki de 2 haftadir pisik. Gecip yeniden oluyor. Sudocrem, hametan, kullaniyorumBenim kizimdada var, 2-3 hafta oldu hala gecmedihatta kuyruk sokumuna dogru mantat bile olusmustu, dr gittik ilac verdi onunla mantar gecti ama pisigi hala devam ediyor pisik kremi suruyorum iyi gelsede birakinca tekrar olusuyor
Benimki de 2 haftadir pisik. Gecip yeniden oluyor. Sudocrem, hametan, kullaniyorum
Canım yedirdigin birşey alerji yapıyorsa o da pisige neden olabilir ceviz tahin dokunuyor bize mesela. Normalde ben de sudokrem kullanıyorum ama yoğun pişik olunca geçirmiyorBenimki de 2 haftadir pisik. Gecip yeniden oluyor. Sudocrem, hametan, kullaniyorum
tabi cnm yoksa ertesi güne nerden bu enerji..ben şeffaf lens ule gece gündüz yillardr çok rahatm canım
Canım bende ara ara kullanıyorum lens. Şuanda bitti lensim burdada çok çeşit yok memlekete gidince alıcam artık o zamana kadar gözlüklüyüm yapcak bişey yok :)) sende gece çıkarmıyosun dimi?tabi cnm yoksa ertesi güne nerden bu enerji..ben şeffaf lens ule gece gündüz yillardr çok rahatm canım
Duha22 günaydın abdullah nasıl annesi
9 aylık oldu canım. Senin ki kaç aylık? Aa hamilemisin? Hayırlı uğurlu olsun canım. O yemeyince üzülüyorum ama yapıcak bişey yok. Belki doktor vitamin verecekmiş. Elbet böyle gitmicektir bu durum. Genleri bana ve babasına çektiyse çok iştahlı bir çocuk olur ilerde.minione benim eşim
Bizim Cadı da 60 gr vermiş. Sanırım üzüntülerinden mi oluyor nedir bilmiyorum. Yemeklerine tereyağı un karbonhidrat ağırlıklı Şeyler katabilirsin. Biz de kendi yemeklerimizi tuzsuz olarak ayırıp veriyoruz he yemiyor o ayrı:)
Bebişin kaç aylık oldu? Nasıl hissediyorsun kendini? Benim de bir süpriz yumurtam varmış.. Hayırlısı..
9 aylık oldu canım. Senin ki kaç aylık? Aa hamilemisin? Hayırlı uğurlu olsun canım. O yemeyince üzülüyorum ama yapıcak bişey yok. Belki doktor vitamin verecekmiş. Elbet böyle gitmicektir bu durum. Genleri bana ve babasına çektiyse çok iştahlı bir çocuk olur ilerde.
İnşallah düzelir canım. Bugün kan tahliline gidicez. Gene topuktan mı kan alıyorlar?canım inan hepimiz yaaadik bu durumh düzelir inş kansizlk bizdede var malesef çok değil ama
ayy çok güldüm köyde kauinvalideye gidince Ahmet te gezerdi yazın uykulu uykulu araki bulasin benimde lensim düşerse vay halime 3.5 derece
canım bez varken malesef bigün surmesen kızarıyor biz popolin aldık içeriği cinko zenginlesmis iyi geldi günlük kullanimda mantar icindeSafransari trosyd verdi 2 günde geçti ...
minione bizde dış cikariyriuz yine Allah şifa versin ardatahaya uykusuzluk çok zor
Haklısın canım bu da geçicek inşallah. Hamile değilim canım :) profil resmim kalmış öyle. :)Büyüdükten sonra da iştahlı kilolu olmasalar daha iyi ama bizimki de bize çektiyse ileride yandı:) biz 10 Ay'ı bitiriyoruz canım:) karnındaki bebişi sordum ben kaç aylık diye:)
Vitamini de almıyorlar bu bir süreç bence Dişi vs böyle zorluyor bebekleri..
Haklısın canım bu da geçicek inşallah. Hamile değilim canım :) profil resmim kalmış öyle. :)
Olabilir canımYok canım profil fotosu değil:) bi arkadaş hamile sevdeangel o zaman biri galiba ama ben karıştırdım seninle:) kafam gitmiş kusura bakma:) yoksa bende de profil vs hala aynı:)