ben tanistirilirsan kızla konuş sohbet et derim bebeklerden galan konuş onu tinlamadigini düşünsün ne kadar görgülü desin
Burda ne isin var ha çok alemsin aslı
maşallah oglusuna benim danadan tam bi ay küçükGeçmis olsun sanada yarışmada basarilar
Canım bizimki tutunup yürünülenden ilk arabamlar varya ondan. Kendisi canı istediğinde gidiyo sürüyo dediğim gibi bazende biz bindirip sürüyoruz bisiklet kısmına. Fotosunu ekledim bakBizimki de chicco nun yuruteci. Ama gunde 15 dk bindiriyoruz, cok yararli degil diye. Artik yarim saate cikarayim bende :)
free--fly hoşgeldin aramıza bende şimdilik ev hanımıyım ücretsiz izne ayrıldım azcık bebeme bakayım diye :) ilk bebek bizimde oğluşum var 30 aralıkta doğdu. 20 ocaktaydı doğum tarihi dayanamadı bizim zibidi 30 aralıkta girdi hayatımıza çok şükür :)
tamam konusurum ama tanıstırmazlar zannetmıyorumben tanistirilirsan kızla konuş sohbet et derim bebeklerden galan konuş onu tinlamadigini düşünsün ne kadar görgülü desin
Burda ne isin var ha çok alemsin aslı
hahaha ılk zmanlar oyle oluyor bı yalpalıyosun o rahatlıgı ıstıyorsun bıraz aglıyosun ama gecıyorKızlarr bu arada annem burdayken 1 kilo almışımm 53kg idim 54 olmuşumm
Ama geçen hafta ne rahatmışım yaaaa. Ya annem Çağlara bakıyodu ben iş yapıyodum yada ben bakıyodum o iş yapıyodu 4,5 eşimde evdeydi rahata alışmışım pek zor geldi bugünnn
Valla canım benim özel bişey yapmadım kafayada takmadım hiç 7. Aydan sonra kendiliğinden gitti kilolar çok şükür :) hamile kaldığımda 51 kiloydum bakalım 51e düşebilcem mi ? Darısı herkesin başınahahaha ılk zmanlar oyle oluyor bı yalpalıyosun o rahatlıgı ıstıyorsun bıraz aglıyosun ama gecıyorbende memlekete gıdınce oyle oluyorum da ondan bılıyorum ,
masallah kılonda hııc bısey yok kurdan gıbısındır sen sımdı ühühühüh
bu fıtlıgını neye borclusun
Sen pütürlü vermemiştin demi hiç canım ver bencede bi an önce sonra sıkıntı oluyomuş bak yutmada bi an önce ver alışsın kuzucuk cidden sonra zor oluyomuş yutmayı öğrenmesi baya geç bile kalmışsın maaleseff@Mrssuperfine ne desem bilemedim cnm ama hepsi gececek insallah..
Bir yakinimin kizinin da babasini özledigi icin 40 dereceye çıkıyordu atesi,sıkıntılı bir süreç geciriyorlarken kari-koca..Babasi gelince atesi düşüyordu kuzunun..
@eflalim cnm ben de aksam vereyim artik olmadi yedigimizden..Dedigin gibi bu is cesaret isi artık vericem katiyi..
amıın ınsallah ben hamıle kaldıgımda 81 kıloydum yaaValla canım benim özel bişey yapmadım kafayada takmadım hiç 7. Aydan sonra kendiliğinden gitti kilolar çok şükür :) hamile kaldığımda 51 kiloydum bakalım 51e düşebilcem mi ? Darısı herkesin başına
Cok guzel canim gule gule kullaninCanım bizimki tutunup yürünülenden ilk arabamlar varya ondan. Kendisi canı istediğinde gidiyo sürüyo dediğim gibi bazende biz bindirip sürüyoruz bisiklet kısmına. Fotosunu ekledim bak
ayy canım sen yazdıkça ben üzülüyorumBiberon emzik su süt Hiçbirini almıyor sadece beni istiyor kucağıma Alıp gezdireceğini ya da emzirecem.. İkisini de yapamıyorum ynıma gündüz alıyorum az da olsa çünkü kokusundan kusmuk bez kokusu tiksiniyorum( istifra ettiğim için de o korkuyor.. Gece hepten film kopuyor
oyyy oy maşallah ahmet kuzusuna:)keske benimde babayi tercih etse
baya 3-4 adim atıyor canim artık ama emekleyerek daha hızlı yol aldığı için bırakıp öyle devam ediyor
Geçmişi okuyorum iyi kaynatmissiniz
@asliayet ben giderdim düğüne hem meraktan hemde giyinip suslenip hava atardim eşine dayisinin kizini vermek istemisler edim istememis ama ben yinede her bayram karşılaşmak için gider havami atarimikizleri var onunda esim Allahtan almamisim der
Ben buldum canım:)aynen çaresi varsa bana da söyleyin:) soyununca kaçıyor giydirene kadar ter döküyorum:)
canım sağol:) aynen o bana iyi olsa ben ona köle olurum
canım ilk hamileliğimde bende sen gibiydim arada düşük olunca bunda da risk olunca mecburen zorla yatım ya çok zordu benim gibi biri için işini başkasının yapması yatmak
ay çok hoş güle güle kullanın markası fiyatı ne canım?
maşallah çağlara çok güzel bir gelişim
ayyy okurken imdat diye bağırmak istedim ne biçim kadın bu ya..
canım ya aslında bende gitmek isterim salona eşim asla kabul etmez saçımı bile boyattırmıyor odun!
fiyatı iyiymiş canım astronotun al gitsin nette 100 lira, büyüğe mont aldık lc den çok güzel ama küçüğe alamadık daha
canım işin zor ama uygun zamanda açıkça konuş derim o senin her şeyden önce kardeşin bunu ikinizde unutmayın kardeşinede böyle söyle bence, anlayacağı dilden konuş derim
canım Allah yardımcın olsun, hiç bir şey almıyor diyorsun, mama dene daha küçük çünkü inşallah alır serra
canım ilk baştan pütürlü verdim ben, cesaret şart bu işte
geçmiş olsun kuzuya
12. ayda bir daha olacak canım
canım gitme bence ya kız çok güzelse çok üzülürsün şahsen ben üzülürüm, gitmemek için bahane istemişsin o gün belki hasta olursun
3 öğün canım
ha hay çok güzel yazmışsınbende bu kiloyla hayatta gitmem
Canım Allah kavuştursun
Canım eşim odundur amma velakin bir banaanneme babam saygılıdır ne zaman istesem gideriz hatta ben gitmek istemem o der gidelim diye, annemi daha az seviyor farkındayım ama sala dile getirmez getirsin bende getiririm sen doğrusunu yapıyorsun eşin gibi davransan sen değer kaybedersin boş ver herkes görgüsünü gösterir bence, varsın sevmesin anneni o senin canın sen seviyorsun ya, görsem kesin bende severim
şükür gitmişgözünaydın annen geliyormuş
amin canım, seni özlediği için protesto ediyor Ahmet paşa anlaşılan
Canım ya keşke elimizden bir şey gelse keşke yakın olsakgeçecek bu günlerde inşaallah
hoşgeldin canım:))herkese merhabalar :)
bende ocak annesiyim oğluşum var :)
aha ha has çay içmişiniz hee senin eşinde bemimki gibi zamanında çok kız bakmışlar herhaldetamam konusurum ama tanıstırmazlar zannetmıyorumah ah bak bı anım daha geldı aklıma yıne bzım adam bekar harıl harıl kız arıyorlar buyuk eltım demıskı benım cook yakın arkadasım var ona gıdelım gıtmısler kız durmadan esımın onunden gecıyor fılan ama kızı begenmemıs esım
neyse yok deyıp kalkmıs esım tabı kas goz ısaretıyle
kız baskasıyla evlenmıs kv ye kızın babannesı sızı cok bekledık demıs
neyse efenım yenı evlıyım eltımın anasıgıle aksam oturmaya gıttık eltımın anası kızı cagırıyormus telefon falan edıyorlar ben ılk anlamadım o kız oldugunu sonradan caktım nasıl sınırlendım o gunden sonar eltımın anasından nefret ettım
kız geldı esıme hosgeldın abı dedı ben delırıyorum ama
oturduk kızla cay ıctık ıyı mı
ordan burden konustuk hal hatır sorduk
evet malesef cok bakmıslar cok benzıyor ha yasadıklaımızaha ha has çay içmişiniz hee senin eşinde bemimki gibi zamanında çok kız bakmışlar herhalde
Bende eşimin tarafından hangi düğüne gitsem orda görmeye gittiği bi kızls karşılaşıyorum gözlerini üzerime dikiyorlarda dikiyorlar
Eltimde beni kuxdırmak için biz şunu şöyle istedik bwnim eşim şunu böyle beğenmiş diyio duruyordu onada açtım ağzımı yumdum gözümü
Ben şaka yapar gibi yapmadım benim kv dede öyleyfi ikiside yanımdayken açtım ağzımı hayırdır ne yspmsya çslışıyorsun dedim madem gittiğiniz kızları çok beğendiniz madem eşimde çok beğendi alsaydınız madrm onları çok istedi şuan neden benimle evli dedim eltim ordan şaka yaptım falan filan dedi ben direk bana bu konuda şaka yapma dedim bunun şakası olmaz dedimevet malesef cok bakmıslar cok benzıyor ha yasadıklaımızeltım arkadasını aldı baska koltuga gectıler fıs fıs konustular karsımda nasıl sınırlendım anlatamam sonar yanıma geldıler bak yıne kınlendım
o eltının yaptıgını benım kv yapıyordu yeter artık anlatma kıskanıyorum aramız bozuluyor ddım gulerek sakayla amacok kızdım esıme catıp durdum su aralar bahsetmıyor eltım abıme sunu ıstemıstık deyınce gıcıklıgına bende aaa x abı (eşi)de sunu ıstemıs derdım hahahaha
Oo ıyı tavlamış enişteBen şaka yapar gibi yapmadım benim kv dede öyleyfi ikiside yanımdayken açtım ağzımı hayırdır ne yspmsya çslışıyorsun dedim madem gittiğiniz kızları çok beğendiniz madem eşimde çok beğendi alsaydınız madrm onları çok istedi şuan neden benimle evli dedim eltim ordan şaka yaptım falan filan dedi ben direk bana bu konuda şaka yapma dedim bunun şakası olmaz dedim
Tabi eşimide haşladım oda sinirlendi gidip eltime söyleyip kızacaktı ben bırakmadım uyduruyor dedi evet ben çok kız görmeyw gittim dedi ama ben seni beğendim dedi şuan yanımda sen varsın dedi:))
Teşekkürler canım. Az öncede arabamızı aldık aşağı indik 7-8tur attık :) dışarda olunca düşücek diye oğlanın arkasından tuttum belim ağrıdı:) yoruldu iyice sızmak üzere ayaklarımda :)Cok guzel canim gule gule kullanin