2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

yarışmada başarılar oda iyimiş :)

Bizimki de chicco nun yuruteci. Ama gunde 15 dk bindiriyoruz, cok yararli degil diye. Artik yarim saate cikarayim bende :)
Canım bizimki tutunup yürünülenden ilk arabamlar varya ondan. Kendisi canı istediğinde gidiyo sürüyo dediğim gibi bazende biz bindirip sürüyoruz bisiklet kısmına. Fotosunu ekledim bak

Eklentiler

• image.jpeg
    147,9 KB · Görüntüleme: 37
free--fly hoşgeldin aramıza bende şimdilik ev hanımıyım ücretsiz izne ayrıldım azcık bebeme bakayım diye :) ilk bebek bizimde oğluşum var 30 aralıkta doğdu. 20 ocaktaydı doğum tarihi dayanamadı bizim zibidi 30 aralıkta girdi hayatımıza çok şükür :)

hoşbulduk canım allah bağışlasın senin bebeğinide güle güle büyüt

Kızlarr bu arada annem burdayken 1 kilo almışımm 53kg idim 54 olmuşumm
Ama geçen hafta ne rahatmışım yaaaa. Ya annem Çağlara bakıyodu ben iş yapıyodum yada ben bakıyodum o iş yapıyodu 4,5 eşimde evdeydi rahata alışmışım pek zor geldi bugünnn

ben tanistirilirsan kızla konuş sohbet et derim bebeklerden galan konuş onu tinlamadigini düşünsün ne kadar görgülü desin

Burda ne isin var ha çok alemsin aslı
tamam konusurum ama tanıstırmazlar zannetmıyorum ah ah bak bı anım daha geldı aklıma yıne bzım adam bekar harıl harıl kız arıyorlar buyuk eltım demıskı benım cook yakın arkadasım var ona gıdelım gıtmısler kız durmadan esımın onunden gecıyor fılan ama kızı begenmemıs esım
neyse yok deyıp kalkmıs esım tabı kas goz ısaretıyle
kız baskasıyla evlenmıs kv ye kızın babannesı sızı cok bekledık demıs
neyse efenım yenı evlıyım eltımın anasıgıle aksam oturmaya gıttık eltımın anası kızı cagırıyormus telefon falan edıyorlar ben ılk anlamadım o kız oldugunu sonradan caktım nasıl sınırlendım o gunden sonar eltımın anasından nefret ettım
kız geldı esıme hosgeldın abı dedı ben delırıyorum ama
oturduk kızla cay ıctık ıyı mı
ordan burden konustuk hal hatır sorduk

hahaha ılk zmanlar oyle oluyor bı yalpalıyosun o rahatlıgı ıstıyorsun bıraz aglıyosun ama gecıyor bende memlekete gıdınce oyle oluyorum da ondan bılıyorum ,
masallah kılonda hııc bısey yok kurdan gıbısındır sen sımdı ühühühüh
bu fıtlıgını neye borclusun

@Mrssuperfine ne desem bilemedim cnm ama hepsi gececek insallah..
Bir yakinimin kizinin da babasini özledigi icin 40 dereceye çıkıyordu atesi,sıkıntılı bir süreç geciriyorlarken kari-koca..Babasi gelince atesi düşüyordu kuzunun..
@eflalim cnm ben de aksam vereyim artik olmadi yedigimizden..Dedigin gibi bu is cesaret isi artık vericem katiyi..

Valla canım benim özel bişey yapmadım kafayada takmadım hiç 7. Aydan sonra kendiliğinden gitti kilolar çok şükür :) hamile kaldığımda 51 kiloydum bakalım 51e düşebilcem mi ? Darısı herkesin başına

Sen pütürlü vermemiştin demi hiç canım ver bencede bi an önce sonra sıkıntı oluyomuş bak yutmada bi an önce ver alışsın kuzucuk cidden sonra zor oluyomuş yutmayı öğrenmesi baya geç bile kalmışsın maaleseff

amıın ınsallah ben hamıle kaldıgımda 81 kıloydum yaa evlendıkten sonar aldım malesef 90 la dogumdaydım sımdı 75 kıloyum 3 gundur az yıyorum ıkı gunde bırde spor yapıyorum ama 20 dk dayanabılıyorum malesef her yerımde agrıdan ölüyr

ayy canım sen yazdıkça ben üzülüyorum
Keşke sana yardımcı olabilsek..

oyyy oy maşallah ahmet kuzusuna:)

Ben buldum canım:)
Yeni tv aldık internete girebiliyoruz ordan youtube den bebek şarkılarını açıyorum sesi çıkmıyor:))
herkese merhabalar :)

bende ocak annesiyim oğluşum var :)
hoşgeldin canım:))

aha ha has çay içmişiniz hee senin eşinde bemimki gibi zamanında çok kız bakmışlar herhalde
Bende eşimin tarafından hangi düğüne gitsem orda görmeye gittiği bi kızls karşılaşıyorum gözlerini üzerime dikiyorlarda dikiyorlar

Eltimde beni kuxdırmak için biz şunu şöyle istedik bwnim eşim şunu böyle beğenmiş diyio duruyordu onada açtım ağzımı yumdum gözümü

evet malesef cok bakmıslar cok benzıyor ha yasadıklaımız eltım arkadasını aldı baska koltuga gectıler fıs fıs konustular karsımda nasıl sınırlendım anlatamam sonar yanıma geldıler bak yıne kınlendım
o eltının yaptıgını benım kv yapıyordu yeter artık anlatma kıskanıyorum aramız bozuluyor ddım gulerek sakayla ama cok kızdım esıme catıp durdum su aralar bahsetmıyor eltım abıme sunu ıstemıstık deyınce gıcıklıgına bende aaa x abı (eşi)de sunu ıstemıs derdım hahahaha

Ben şaka yapar gibi yapmadım benim kv dede öyleyfi ikiside yanımdayken açtım ağzımı hayırdır ne yspmsya çslışıyorsun dedim madem gittiğiniz kızları çok beğendiniz madem eşimde çok beğendi alsaydınız madrm onları çok istedi şuan neden benimle evli dedim eltim ordan şaka yaptım falan filan dedi ben direk bana bu konuda şaka yapma dedim bunun şakası olmaz dedim
Tabi eşimide haşladım oda sinirlendi gidip eltime söyleyip kızacaktı ben bırakmadım uyduruyor dedi evet ben çok kız görmeyw gittim dedi ama ben seni beğendim dedi şuan yanımda sen varsın dedi:))

Oo ıyı tavlamış enişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…