2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sen pütürlü vermemiştin demi hiç canım ver bencede bi an önce sonra sıkıntı oluyomuş bak yutmada bi an önce ver alışsın kuzucuk cidden sonra zor oluyomuş yutmayı öğrenmesi baya geç bile kalmışsın maaleseff
Cnm aslinda kizim yiyor fena degil cok sukur ezip kofte,makarna,balik verdim yedi..Sorun cesaretimizin olmamasi,cesaret olsa da hizli hizli yedirsem..Az az veriyorum korkumdan..

Ya bu KV ler neden yatıya gelir??? Hele de aynı şehirde yaşayanlar???
Kötülük olsun eziyet olsun kaynanalık yapmak için cnmmm :KK53:
Çok kötüyüz canım darmadağın olduk.
Kanama devam ediyor üzülmeyeceksin hareket etmeyeceksin diyorlar çok zor.

Kızım ortalığı yıkıyor gece gündüz beş gün oldu öı bilmiyorım ama hiçbir şey edilmedi 39.5 derece ateş oluyor kucağıma almadığımda:KK43:(
Düzeni bozuldu sefil gibi. Uyumuyor bütün gün ağlıyor kucak istiyor

Eşim desen o da pert işe kaçtı bugün. Kv geldi işk defa nasıl olacak bilmiyorum. Güzel bebeğim benim
Canımm ya ne diyeceğimi bilemiyorum
Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana
Dualarımızdasınn inşallah

Günaydın güzel anneler, uykusuzluk canıma tak dedi ne olur yok mu çaresi saat başı kalkar mı bir bebek çıldırıcam ya ne zaman düzelecek:KK43: eme eme sömürüyor beni süt kalmıyor ki boş boş çekiyor canım yanıyor:KK43: tok da yatsa aynı, uyku için var mı ilaç diye baktım netten, iki tane bitkisel buldum adlarını yazdım doktorumuza sorucam, gerçekten çok zor durumdayım, saat başı kalkıp güne 4 te 5 te başlamak kabus gibi, sabah eşime veriyorum söyleniyor bende patlıyorum sabaha kadar sen mi emziriyorsun şurda iki saat bakacaksın diyorum aff aff...

Büyüğün kaka tutması yine başladı aff afff birden hortladı, eşime psikiyatriste götürelim diyorum bön bön bakıyor cahilce konuşuyor...Alıcam randevu kp le gidicem gelmesin o:KK11:

Canım sıkkın yani canlar öpüyorum, evi topluyum tekrar yapıp okula götürücem paşamı
Canımm yaa şu 5 gecedir berbat durumdayız uykumuz mshfoldu saat başı hatta yarım saatte bşr uyanuyor artık seni daha iyi anlıyorum
Henüz slmadım denemedim ama tavsşye ettiler hippin iyi gecsler uyku çayı varmış onu alıpvermek istıyorum
minione minione canım benim eşim de ne zaman gidelim desem gider saygılıdır ama bi gelince meraba der hal hatır sorar bitti. Gidinceye kadar bi daha konuşmaz laf atılırsa cevap verir ben de sinir oluyorum ama bi tavirdan filan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum kendi ailesinin yanında da böyle sanırım sessiz yapılı olmasından dolayı böyle.
Aslında benınkıde sevmediğinden depil tıpkı senin eşin gibi kendi ailesinin yanındads çok muhabbet etmiyo,yapısı bu sanırım
Bu akreplerin demekki tipik özellikkeri bu :mad:
minione minione benim esiminde annemle arasi cok iyidir maşallah benden iyi anlasiyolar kiskaniyorum valla :) mesela ben annemle 10 dqkika konusuyosam onlar 30 dakika konusuyo. Girgir muhabbet gidiyolar valla cok sukur :)
Ohh maşallah ne güzel Allah bozmasın
herkese merhabalar :)

bende ocak annesiyim oğluşum var :)
Hoşgeldin aramıza
Oğlumun adıda arda :))

Arda yaramazlık peşindedir minione minione de onun peşindesir:))
Hahahaa aynen öyle canım valla
Buralardayım kızlarr cok kötü geceler geçirşyorum
Uykumuz gündüz iyi gece yarım saatte bşre düşmüş durumda ve ben zombi gşbiyim:KK57:
Az evvel zorla ağzına baktım ben azıları beklerken köpek dişleri yolda geliyolar:KK47:
İştahımız kapandı ne meyva ne kahvaltı günde 1 öğün corba içiyor o kdr :KK34:

Canımm yaa şu 5 gecedir berbat durumdayız uykumuz mshfoldu saat başı hatta yarım saatte bşr uyanuyor artık seni daha iyi anlıyorum
Henüz slmadım denemedim ama tavsşye ettiler hippin iyi gecsler uyku çayı varmış onu alıpvermek istıyorum

Aslında benınkıde sevmediğinden depil tıpkı senin eşin gibi kendi ailesinin yanındads çok muhabbet etmiyo,yapısı bu sanırım

Hoşgeldin aramıza

Uykumuz gündüz iyi gece yarım saatte bşre düşmüş durumda ve ben zombi gşbiyim:KK57:
Az evvel zorla ağzına baktım ben azıları beklerken köpek dişleri yolda geliyolar:KK47:
Oyyy kıyamam ben o yaramaza annesi üzülme çabucak dişini çıkarıp iyileşir inş..

Cnm aslinda kizim yiyor fena degil cok sukur ezip kofte,makarna,balik verdim yedi..Sorun cesaretimizin olmamasi,cesaret olsa da hizli hizli yedirsem..Az az veriyorum korkumdan..
Korkma canım zaten yiyemediüi şeyleri atıyorlar ben mutfağı toplarken mandalina soyuyorum elmada dilimliyorum ona veriyorum ben işimi yaparken oda neyvesini yiyiyor benim gözetimim altında..

Kızlar oğluşuma bornoz takımı almayı düşünüyorum bu kullandığım havlular küçük geliyor ona..
önerdiğiniz bi marka varmı birde büykmü alsam küçükmü karar veremedim siz aldınızmı bende alayımmı karar veremedimo_O

Kızlar oğluşuma bornoz takımı almayı düşünüyorum bu kullandığım havlular küçük geliyor ona..
önerdiğiniz bi marka varmı birde büykmü alsam küçükmü karar veremedim siz aldınızmı bende alayımmı karar veremedimo_O

Zaten giydiremiyoruz çok zor oluyor bornoz üç yaştan önce zor bence. Büyük havlun varsa yıkayıp ona ayır onu kullan, ben hala bebek havlusundayım ama hemen bornoza geçmem. Büyük boy havlu ayırır kullanırım ona..

Kızlar dua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah Razı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inş çok Sağolun..

Safransari Safransari canım havalandır fazla kalın giydirme ondan da olabiliyor bir de su ile yıka.. Beyaz uçlu değil değiş mi o zaman mantar de olabilir de..

M miss_curious canım sana önceden yazacaktım rahmetli annen Nedeniyle korkuların var diyr uygun kelimeleri bulamadım. Ama inan ki bebekler senden benden akıllı hele Nil hanım. Eline Çubuk kraker ver ve geç karşısına bak nasıl dalıyor kıtır yiyecek şaşıracaksın.
Meyveleri va de ver Allah'ın izniyle bir şey olmaz damakları ile kesip yumuşatıyor onlar... Bebeğinin yutmayı kesmeyi öğrenmesi Lazım..

Kızlar bugün doktora gittik. Oğlum 70 gr kilo vermiş. İlk kez kilo veriyor. İştahı çok yok. Doktor artık kendi yediğinizi verebilirsiniz dedi tuZsuz olmak kaydı ile... Yarın kan tahliline gidicez. İnşallaj iştahı açılır ve kilo alır yavrum. Siz de durumlar nasıl?

minione minione benim eşim
Kızlar bugün doktora gittik. Oğlum 70 gr kilo vermiş. İlk kez kilo veriyor. İştahı çok yok. Doktor artık kendi yediğinizi verebilirsiniz dedi tuZsuz olmak kaydı ile... Yarın kan tahliline gidicez. İnşallaj iştahı açılır ve kilo alır yavrum. Siz de durumlar nasıl?

Bizim Cadı da 60 gr vermiş. Sanırım üzüntülerinden mi oluyor nedir bilmiyorum. Yemeklerine tereyağı un karbonhidrat ağırlıklı Şeyler katabilirsin. Biz de kendi yemeklerimizi tuzsuz olarak ayırıp veriyoruz he yemiyor o ayrı:)

Bebişin kaç aylık oldu? Nasıl hissediyorsun kendini? Benim de bir süpriz yumurtam varmış.. Hayırlısı..

Ana
ananesi küçük boy almıştı ne rahat ettık ne sevdik boyu bile bileklerinde bitiyor hiç korunaklı değil en guzeli yine havlu
Bende halen bebek havlusu ile kuruluyorum ana onun altında buyuk boy bir battanıye daha var o şekilde kullanıyorum

Zaten giydiremiyoruz çok zor oluyor bornoz üç yaştan önce zor bence. Büyük havlun varsa yıkayıp ona ayır onu kullan, ben hala bebek havlusundayım ama hemen bornoza geçmem. Büyük boy havlu ayırır kullanırım ona..

Ana

ananesi küçük boy almıştı ne rahat ettık ne sevdik boyu bile bileklerinde bitiyor hiç korunaklı değil en guzeli yine havlu
Bende halen bebek havlusu ile kuruluyorum ana onun altında buyuk boy bir battanıye daha var o şekilde kullanıyorum
teşekkürler kızlar enimde öğrenmek istedipim buydu zaten:)

Kızlar dua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah Razı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inş çok Sağolun..

Safransari Safransari canım havalandır fazla kalın giydirme ondan da olabiliyor bir de su ile yıka.. Beyaz uçlu değil değiş mi o zaman mantar de olabilir de..

M miss_curious canım sana önceden yazacaktım rahmetli annen Nedeniyle korkuların var diyr uygun kelimeleri bulamadım. Ama inan ki bebekler senden benden akıllı hele Nil hanım. Eline Çubuk kraker ver ve geç karşısına bak nasıl dalıyor kıtır yiyecek şaşıracaksın.
Meyveleri va de ver Allah'ın izniyle bir şey olmaz damakları ile kesip yumuşatıyor onlar... Bebeğinin yutmayı kesmeyi öğrenmesi Lazım..
Beyaz uclu degil.canim. evet yikayim havalandirayim bakalim

Hoşgeldin aramıza

Canimcim en cok zorlayan kopek disleriymiş ondandir belki kucuk beyin huzursuz geceleri. Benim eltim işi geregi iyi anliyo dişlerden. Bi ara caglarin kopek disleri cikiyo zannettik o o zaman demisti en cok zorlayan kopek disleri oluyo diye. En kisa zamanda cikarda rahata kavusursunuz insallah. Biz bugunlerde iyiyiz. Sadece caglar gece uyurken nerdeyse butun odayi geziyo :) uyurgezer mi olcak nedir :) gerci kuzenin ogluda boylemiymis butun odayi gezermis. Gece gozluklerimde olmadigindan ve karanlik oldugundan oglusumu bulmam baya bi zor oluyo :))

Canimcim en cok zorlayan kopek disleriymiş ondandir belki kucuk beyin huzursuz geceleri. Benim eltim işi geregi iyi anliyo dişlerden. Bi ara caglarin kopek disleri cikiyo zannettik o o zaman demisti en cok zorlayan kopek disleri oluyo diye. En kisa zamanda cikarda rahata kavusursunuz insallah. Biz bugunlerde iyiyiz. Sadece caglar gece uyurken nerdeyse butun odayi geziyo :) uyurgezer mi olcak nedir :) gerci kuzenin ogluda boylemiymis butun odayi gezermis. Gece gozluklerimde olmadigindan ve karanlik oldugundan oglusumu bulmam baya bi zor oluyo :))
Ahahahaa nasıl dolaşıyor çok komiğime geldi bak sen şu çağlara şimdi ne tatlı oluyordur:))

Kizlar
Bebegimde sivilce gibi pisikler oldu ne yapmaliyim ???
Benim kizimdada var, 2-3 hafta oldu hala gecmedi :KK43: hatta kuyruk sokumuna dogru mantat bile olusmustu, dr gittik ilac verdi onunla mantar gecti ama pisigi hala devam ediyor :KK43: pisik kremi suruyorum iyi gelsede birakinca tekrar olusuyor

X