2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim canım:))
Aşureyi ben göz kararı ile yapıyorum canım sana ortalama ölçülerini yazayım:)
Yarım kilo aşurelik buğday
1 kase nohut
1 kase k. Fasulye
Bu malzemelerimi akşamdan ayrı ayrı suya koyuyorum sıcak su..

Diğer malzemeler
Şeker
1 paket Süt
Kuru kayısı
Kuru üzüm
Kuru incir
Kuru dut
Fındık
Bu malzemeler isteğne bağlı koyarsın mesela ben fındığı çok sevdiğim için çok koydum
Üstü için
Ceviz
Nar
Kuş üzümü
Tarçın
Ben tarçın sevmediğim için kullanmadım..

Canım akşamdan ıslattığın fasulye nohutları 10 dakika kadar kaynatıyorum üzerine buğdayı ekleyip su dolduruyorum
Pişene kadar kaynayacak
Tencere kaynayınca sende bir yandan diğer malzemelerini doğrarsın kayısı, inciri küçük küçük parçalara ayır fındığıda ben ikiye böldüm

Tenceredekiler pişince süt damak tadına göre şeker ve diğer malzemeleride eklersin canım 10 dakika kadar onlarda pişsin yeter kaselere doldurup nar ceviz kuşüzümü tarçın serpersin..
AFİYET OLSUN:))

İnşallah anlaşılır şekile yazmışımdır

Çok anlaşılır da uğraştırıcı yaa ben sanırım vakit bulamam komşulardan velilerden gelenlerle idare ederim saol canım seni de yordum ama aklımda tarif

Çok anlaşılır da uğraştırıcı yaa ben sanırım vakit bulamam komşulardan velilerden gelenlerle idare ederim saol canım seni de yordum ama aklımda tarif
Ehh uğraştırıcı biraz:))

Yakın olsaydık gönderirdim kuzum..

Kızım oğlumu şamar oglanina cevirdi resmen Ahmet te artik onun elini ısırma için çabalıyor yazık artik kendini korumayi öğrendi çok mutluyum
Benimkide beni ısırıyor
Bende kızıyorum karşıma geçip açıklama yapıyor tabi ben anlamıyorum:))
En sonundada şirinlik yapıyor..

Üstteki komşu oğlumu gördü yine 3 tür düştü çok gözü var üstteki
Komşunun
İyi bir insanda çok cana yakın bir kadın ama işte oğlumu gördüğü anda etki ediyor

Bebegib ilk kez tadacagi hee besini uc gun azar azar veriyoruz, ve takip ediyoruz aleejik bir reaksiyon olmazsa bebek artik o gidayi yiyebilir anlamina geliyor, alerji testi gibi yani
Ayyy hic yapmadim bugune kdr
Ne takip ettim ne bekledim valla
Cok sukurde birsey olmadi
Bu arada tarifinle bugun somon baligi yaptik sahane oldu
Kizlar tavsiye ederim hem ev kokmadi,hem pisirmesi kolay hem hic kilcigi yok,lokum gibi oldu valla
Kilosu 36 liraydi kalin bir dilimi 9 liraya geldi oglumla bNa gayet guzrl yetti

Allah kabul etsin cnm
Afiyet bal seker olsun
Bayagi yogun bir gun yasamissin
Yarin asureleri yerken dinlenirsin
Yrn bnde ablama gidiyorum benim icin asure yapicak saolsun,desene yrn asure gunu

Ayyyyyy inanmiyorummm yaaa
Nasil olurrr olamazzzz camasirlar ayni yerde herkesin olmaz
Tepkini koy asla musade etme
Gerekirse ikinciye ac makinayi bebeginkileri yine yika canim
Allah yardimcin olsunnn
bu defa susmam zaten bu aralar sinirliyim ufacık bi tersliğinde patlarım artık.benim kaynana başka bişey ya bebeğim ilk doğdu oda ya geçtik ayak parmaklarını kurcalıyor bebeği ellemeye kalktı eşimde kızınca hastanede kavga çıkardı.birisi ters bişey söylese yapma öyle diye hemen başlıyor ben mikroplumuyum.gidicem bidaha gelmicem diyip bedduaları saydırıyor

Allah kabul etsin cnm
Afiyet bal seker olsun
Bayagi yogun bir gun yasamissin
Yarin asureleri yerken dinlenirsin
Yrn bnde ablama gidiyorum benim icin asure yapicak saolsun,desene yrn asure gunu
Teşekkür ederim canım yrına kadar kalacağını pek sanmıyorum:)
Hep dağıttım eşimla bana yetecek kadar kaldı:)
Sizede afiyet olsun..

Bana kv delerde bahsetmeyin
Ben dökülmekistemiyorum çok fecii benimkisi:)

İnanki beni tarif etmissin gecenlerde oyleydim duzeleceksin emin ol cnm
Dusme kalkmalar bizde oluyor en aza indirmek icin yanindan biran olsun ayrilmiyorum o yuzden isde yapmiyorum o uyurken ne kdr olabiliyorsa iste
O yuzden ne sinirlen cnm nede oglusuna kizma annesi birak hersey 4 4 luk olmasin varsin daginik kalsin ,biz cocuklu insanlariz cnm mana bulan tiplerde gelmesinler valla

Hey allahimm yaaa
Ben annesiyken bile olaki ayagima elim deyse elimi yilayip ogluma oyle dokunuyorum,ne kdr rahat davranan bir kadinmis yaa
Bidaha gelmesin o zmn lafinin arasinda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…