aynen canım yesinde nasıl yerse yesin napıyım yemiyor diye psikolojim bozulacağına
hoş geldin aramıza, sakin ol önce inan benim bebeğim seninkinden farklı değil benim birde abisi var iki çocukla hep uykusuzum yemiyor benimkide
canım reklam denediniz mi, bizimki reklam olmazsa yemiyor
yediği şeylerde yazdım ya etli şeyler birde maalesef kavanoz mamaları
reklam bitince asla yemiyor sıpam
şunu dene bunu dene demekte siniri bozar biliyorum o duyguyu çok iyi anlıyorum yeme konusundan seni
sakatat mı, verilebiliyormuymuş?
iyidir canım gün dedikodu laf söz çıkmazsa eğlenceli oluyor:)
canım ben yaptırıcam ama hastalığını bekledim bugün yarın yaptırırım doktorumuz yaptırın dedi
bende izlerim mügeyi severim:)
canım nerden vardın o kanıya göğsün boş gibi hissediyorsun ondan mı yoksa bakıyorsun süt yok mu?
canım benimki hep öyle ne zaman düzelecek düzelecek mi artık bilmiyorum
canım ben teflon ya da seramik tavada yağsız yapıyorum çok pratik oluyor dene istersen, alabalık alıyoruz, onu tuzlayıp tavaya koyuyorum kapağını kapatıyorum kısık ateşte pişiriyorum buharıyla, gayet güzel oldu bende pek yapmayı sevmem asla temizlemedim de, genelde fırında yapıyorum ama yağlı kağıda sarıp sonra folyoya sarıyorum koku olmasın diye:) içine sarımsak soğan maydanoz falan kouyuyorum
işte o anne benim
canım menenjit yokmuş 9. ayda sağlık ocağına sorum ebe tuhaf tuhaf baktı yüzüme:)
diş olayı herkeste farklı ki hiç dert edilecek bir durum değil rahat ol
off o zil bizde de aynı aile apartmanı olunca basıyorlar hepimizinkine! Aşağıya yazı yazdım bu zile basmayın diye eşim çıkarmış ayıp olurmuş!