2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yazamıyoruj tek tek Sağolun kızlar nasıl başa çıkarım ne yaparım kendimi değl kızımı düşünüyorum ne yer içer nasıl uyur sefil olacak prenses givi bakıyorfum:KK43:(

Korunuyorduk Serra büyümeden mümkün değildi ama ben üç kez hamile kaldık içinde de korunuyorduk hatta ilkinde iki Yöntemle birden of of of :KK43:((

aynen canım yesinde nasıl yerse yesin napıyım yemiyor diye psikolojim bozulacağına

hoş geldin aramıza, sakin ol önce inan benim bebeğim seninkinden farklı değil benim birde abisi var iki çocukla hep uykusuzum yemiyor benimkide

canım reklam denediniz mi, bizimki reklam olmazsa yemiyor:KK43: yediği şeylerde yazdım ya etli şeyler birde maalesef kavanoz mamaları:KK43: reklam bitince asla yemiyor sıpam:KK43: şunu dene bunu dene demekte siniri bozar biliyorum o duyguyu çok iyi anlıyorum yeme konusundan seni

sakatat mı, verilebiliyormuymuş?

iyidir canım gün dedikodu laf söz çıkmazsa eğlenceli oluyor:)

canım ben yaptırıcam ama hastalığını bekledim bugün yarın yaptırırım doktorumuz yaptırın dedi

bende izlerim mügeyi severim:)

canım nerden vardın o kanıya göğsün boş gibi hissediyorsun ondan mı yoksa bakıyorsun süt yok mu?

canım benimki hep öyle ne zaman düzelecek düzelecek mi artık bilmiyorum

canım ben teflon ya da seramik tavada yağsız yapıyorum çok pratik oluyor dene istersen, alabalık alıyoruz, onu tuzlayıp tavaya koyuyorum kapağını kapatıyorum kısık ateşte pişiriyorum buharıyla, gayet güzel oldu bende pek yapmayı sevmem asla temizlemedim de, genelde fırında yapıyorum ama yağlı kağıda sarıp sonra folyoya sarıyorum koku olmasın diye:) içine sarımsak soğan maydanoz falan kouyuyorum

işte o anne benim

canım menenjit yokmuş 9. ayda sağlık ocağına sorum ebe tuhaf tuhaf baktı yüzüme:)

diş olayı herkeste farklı ki hiç dert edilecek bir durum değil rahat ol

off o zil bizde de aynı aile apartmanı olunca basıyorlar hepimizinkine! Aşağıya yazı yazdım bu zile basmayın diye eşim çıkarmış ayıp olurmuş!
özel aşıya oyüzden bakmıştır :)

Kizlarrr biliomusunuz Pinking Tree Pinking Tree
Ben hayatimda hicccc kokorec yemedimmm tadini bilmiyorummm bileee

Ben senede ili kere yerim gece gezmelerinde ekmek arası gayet de güzel oluyor heheh:)))

Iyi gclr kizlar giremiyorum artık kusura bakmayın ama aklım sizde merak ediyorum..
Umarim herkes iyidir,son sayfaya göz atabildim Pinking Tree Pinking Tree test yapicam yazmissin cnm kalbinden ne geciyorsa o olsun..
Benim dogumdan sonra reglim fazlalasti,çok şükür sıkıntız geciyor..
Onun disinda sutum calismaya baslayinca sanki daha da azaldi yorgunluktan,tosbik kizim kahvalti yer oldu teyzeleri..Yalnız sabah yine corba iciyor,gece yatmadan once muhallebi niyetine kahvalti veriyorum biskuvili..:-)
huylari ve alışkanlıklari zamanla degisiyor saniyorum,yogurt yemek istemiyor son zamanlarda mesela..
okul çok çok yogun 5 dk oturmuyorum ama mudurum programimi iyi yapti sukur,sağolsun başarılı çocukları da vermis..O acidan guzel geciyor..
Bi daha ne zaman girebilirim bakalım kusura bakmayin alinti yapamadam direk daldim..
Oh Babasına düşkün olması da güzel:) inş gittikçe daha ds kolaylaşır bebeişin ve işlerin... Allah yardımcın olsun..

Pinking Tree Pinking Tree canım sakin ol hayırlısı buymus, eve yardımcı alma durumunuz yok mu aklıma ilk bu geldi, kaldıramayacak olsan Rabbim vermezdi inşallah çok rahat kolay geçer gebeliğin, serra inşallah bu vesileyle iştahlanir sakin bir bebek olur

Amin amin inş ne diyeyim. Bilmiyorum hayır yok:KK43: eşim ablaların bar diyor ama hepsi çocuklu Çalışıyor zaten bebekliler of of bakalım ne olacak..

Selam arkadaslar
Kaynanam bendeydi 2 hafta o yuzden giremedim
Kaynanam.catlatti beni gitti, cok kiskanc patavatsiz kaynanam var, nefret ediyorum ondan

Ben de benimkinden nefret ediyorum:) hamileliğine kadar aramız iyiydi ben ediyeler taşıyordum tabi hamileliğimde Muhtaç kaldım bir kez aramadı yok oldular ortadan şimdi aramış sprial taktırsaydın bebeğinin rızkını kestin digor beni daha da üzmek için :KK43:((

Canim cok safirdim
Rabbim kolaylik versin, insallah hayirli olur.
Amin amin inş

Canimcim bencede hic sıkma kendini herseyde vardir bi hayır. Hayirli olsunn :) içini ferah tut hem kucagindaki hemde karnindaki bebek icin :)
Ah inş inş

Canımmm çok şaşırdım ama Rabbime güven verdiyse vardır bi hikmeti her hamileliğin aynı olacak diye düşünme
Malesef aynı bizim ailede Hrp böyle yatağa düştüm vile :KK43:(

Pinking Tree Pinking Tree hayırlı olsun diyeyim yine de canim rabbim bir yavru daha layik gördüyse vardır bir hikmeti...Allah yükünü hafifletir inan.sıkma canini.
Amin inşş

aynı kaynanadan bende de var yarın gelcek en az 1 hafta kalıcak ben günlerdir stresine girmeye başladım .benim ki oğlunu kıskanıyor benden kavga ettirmek için elinden geleni yapıyo saolsun.bide bebeğime demli çay içiriyor kızıyoruz size ne diyorbizde çocuk büyüttük falan filan.zaten zor uyutuyorum kızı geliyor uyuyan çocuğu mıncıklıyor beşiğin basında oturup bekliyor yatak odama koyuyorum beşiği ben çıkıyorum o peşimden girip odayı bekliyor.oda yetmiyomus gibi kendi iç çamaşırlarıyla bebeğin kıyafetlerini bizim kıyafetlerimizi karıştırıp yıkamış nolcakmış sanki.bide utanmadan diyo ki genital bölgemde mikrop varmışş.ahhh yine geliyor bela şimdiden düşünmekten kanser olucam.yine karışırsa kovcam onu .eşime de söyledim yaparım valla
Benimki de demli cay ictiriyor, ayni sekilde bizde buyuttuk cocuk diyor, herseye karisiyor biktirdi artik

Yazamıyoruj tek tek Sağolun kızlar nasıl başa çıkarım ne yaparım kendimi değl kızımı düşünüyorum ne yer içer nasıl uyur sefil olacak prenses givi bakıyorfum:KK43:(

Korunuyorduk Serra büyümeden mümkün değildi ama ben üç kez hamile kaldık içinde de korunuyorduk hatta ilkinde iki Yöntemle birden of of of :KK43:((

Ben senede ili kere yerim gece gezmelerinde ekmek arası gayet de güzel oluyor heheh:)))

Oh Babasına düşkün olması da güzel:) inş gittikçe daha ds kolaylaşır bebeişin ve işlerin... Allah yardımcın olsun..

Amin amin inş ne diyeyim. Bilmiyorum hayır yok:KK43: eşim ablaların bar diyor ama hepsi çocuklu Çalışıyor zaten bebekliler of of bakalım ne olacak..

Ben de benimkinden nefret ediyorum:) hamileliğine kadar aramız iyiydi ben ediyeler taşıyordum tabi hamileliğimde Muhtaç kaldım bir kez aramadı yok oldular ortadan şimdi aramış sprial taktırsaydın bebeğinin rızkını kestin digor beni daha da üzmek için :KK43:((

Amin amin inş

Ah inş inş

Malesef aynı bizim ailede Hrp böyle yatağa düştüm vile :KK43:(

Amin inşş
Canim cok.sukur sagliklinevladin var. İnsallah 2. Side oluyor. Ne guzel.birlikte buyutursun. Olumlu yanlarinimdusun lutfen.

Nego Nego canim sut gelince gogsum sizliyor cunku, goguslerimin bos olmasindanda anliyorum, kizimin yutkunmamasindanda, sut geldiginde yutma sesinden anlaisliyor cunku.. Gece 4-5 kere emdigi icin sabaha bisey kalmiyor, 4 saat ara koymam gerekiyor sutun dolmasi icin.

Pinking Tree Pinking Tree canim hayirli olsun insallah, ikisinibirlikte buyutursun, yardimci bulman sart ama.. İnsallah rahat bir gebelik gecirirsin..

@MrssuperfineMrssuperfine tebrik ederim. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Vardır bunda da bir hayır...

Nego Nego canim sut gelince gogsum sizliyor cunku, goguslerimin bos olmasindanda anliyorum, kizimin yutkunmamasindanda, sut geldiginde yutma sesinden anlaisliyor cunku.. Gece 4-5 kere emdigi icin sabaha bisey kalmiyor, 4 saat ara koymam gerekiyor sutun dolmasi icin.

Pinking Tree Pinking Tree canim hayirli olsun insallah, ikisinibirlikte buyutursun, yardimci bulman sart ama.. İnsallah rahat bir gebelik gecirirsin..
Anladım canım, şey için sordum benim artık göğüslerim hep boş süt yok diyorum, gece sessiz ortamda yutkunma sesini duyunca demek ki varmış diyorum, o yüzden sordum canım:)

aynı kaynanadan bende de var yarın gelcek en az 1 hafta kalıcak ben günlerdir stresine girmeye başladım .benim ki oğlunu kıskanıyor benden kavga ettirmek için elinden geleni yapıyo saolsun.bide bebeğime demli çay içiriyor kızıyoruz size ne diyorbizde çocuk büyüttük falan filan.zaten zor uyutuyorum kızı geliyor uyuyan çocuğu mıncıklıyor beşiğin basında oturup bekliyor yatak odama koyuyorum beşiği ben çıkıyorum o peşimden girip odayı bekliyor.oda yetmiyomus gibi kendi iç çamaşırlarıyla bebeğin kıyafetlerini bizim kıyafetlerimizi karıştırıp yıkamış nolcakmış sanki.bide utanmadan diyo ki genital bölgemde mikrop varmışş.ahhh yine geliyor bela şimdiden düşünmekten kanser olucam.yine karışırsa kovcam onu .eşime de söyledim yaparım valla
Ayyyyyy inanmiyorummm yaaa
Nasil olurrr olamazzzz camasirlar ayni yerde herkesin olmaz
Tepkini koy asla musade etme
Gerekirse ikinciye ac makinayi bebeginkileri yine yika canim
Allah yardimcin olsunnn

Kızlaaaarrrrrrr :KK43:(((((((

Pozitif öıktı
Kusup duruyorum mecburen zfran kullanıcım emzirmeden kesmem Lazım of of :KK43:(
Çok kötüyüm kızım napar kim bakar :KK43:(
Ayyy canım allah kolaylık versin sana demekki hakkında hayırlısı buymuş deedini verrn allah dermanınıda verir derler seninkide şuan güç bir durum ama allah elbet sana bir kolaylık sağlayacaktır..

Birde şu yönden düşün canım yeniden doğum yapacaksın ve minicik eller ayaklar burun ağız vs çok tatlı oluyorlar ozaman:))
Dün eltim doğum yaptı hastanede onu görünce birtane daha doğurmak istedim:)
Yeni bebeğimiz çok tatlıydı:))

Kizlae ekgidada su uc gunkuralini uyguluyor musunz, ben bie iki ay uyguladim ama artik birakrim meaela bugun kuru fasulye yedirmeyi dusunuyorum, bizimkine tuz atmadan ayircam kizim icin, artik surekliyemwk pisirmwkten biktim kizlar ya :/
Sabah esime ayri kizima ayri kendime ayri, oglen kizoma, aksam bize ve kizima ayri gunde 5-6 kere biseyler hazirliyroum :/

Kizlae ekgidada su uc gunkuralini uyguluyor musunz, ben bie iki ay uyguladim ama artik birakrim meaela bugun kuru fasulye yedirmeyi dusunuyorum, bizimkine tuz atmadan ayircam kizim icin, artik surekliyemwk pisirmwkten biktim kizlar ya :/
Sabah esime ayri kizima ayri kendime ayri, oglen kizoma, aksam bize ve kizima ayri gunde 5-6 kere biseyler hazirliyroum :/
Uc gun kurali ne canim ?

Ayyy yoruma bakar mısın rızkı veren Allah da bebisi veren kim acaba. Böylesine torunlarını hiç göstermemek müstahak. Bozma moralini canım aksine onlara karşı durumdan memnun gibi davran zaten yardımı dokunuyormus

praline praline Ben uyguluyorum canım geçen tahin verdim 2. Gün berbat derece pişigimiz oldu. Bu gerçi alerji yapma ihtimali yüksek olan bi besindi ama daha basitlerinde karnabahar Vs 1-2 kere azar azar verip sonra normal verdim

Kızlar kızlar selam olsun hepinize

biz babaannemizden döndük evimizdeyiz şükür

I imspecial la çok güzel iki buluşmamız oldu
ev sahipliği sıcakkanlılığı ilgisi alakası için çok teşekkür ediyorum kendisine :)
Ahmet paşayı bir görseniz nasıl yakışıklı nasıl tatlı maşallah

geçmişi okudum ve alıntılamadan dalmak zorunda kaldım e malum valizler beni bekler burdan devam edelim olur mu kızmayın bana :KK66:

oğluşum uyudu ben kahvaltı yapıp valizleri boşaltıp çamaşır işine girişicem

hepiniz öperim özledim
Canım ben esas ben tesekkur ederim arhanimizi bize getirdin her zaman bekleriz:KK66:
Kızlaaaarrrrrrr :KK43:(((((((

Pozitif öıktı
Kusup duruyorum mecburen zfran kullanıcım emzirmeden kesmem Lazım of of :KK43:(
Çok kötüyüm kızım napar kim bakar :KK43:(
canım üzülme sen bebekleri çok seviyordun kısmet böyleymiş hem şöyle düşün kiloları sonra toptan verirsin 2 kez uğraşmadan :KK66: hem yemek yemeyen çocuk serra anne sütünü genelde erken biraktriyorlar öyle bebeklere istahlsnsin diye Rabbim neylerse güzel eyler senin adına çok sevindim

Selam kızlar ben geldim geçmişi oludum ama alıntılayamadım kusura kalmayın..
Dün eltim doğum yaptı hastaneye gittik yeni bebeğemiz çok tatlıydı:)
Aynı abdullaha benziyordu kv de hastanedeydi onu alıp bize geldik tutturmuştu ben hastanede kalacam onlara bi yararı olsaydı bırakırdım ama ben doğum yaptığımda ondqn çok çektim aldım onu bize geldik..

Dün gece regl oldum gece uyuyabileyim diye ağrı kesici içtim ama busefer abdullah kabız olmuştu sabaha kadar ağladı yavrum evde ftilde kalmamıştı perişan olduk:KK43:

Akşamdan aşure malzemelerini suya koydum bugün aşure yapmak için sabah tv servisinden geldiler yeni tv almıştık duvara monta ettim kv deydi kahvaltıydı derken dinlenemedim aşureyide yapmak zorundaydım bide o yani anladığınız feleket iki gün geçirdim:KK43:

aysimason aysimason bebis hayırlı sağlıklı büyüsün asureyide Allah kabul etsin bi yapan olsa ne yerim:-) sende tarifini verirsen belki denerim :KK66: benim de bugün aşırı yorumcusu başım çatlıyor esim yine yok Allah tan cocuklar bugün idare eder

HAYIRLI AKSAMLAR BAYANLAR :)))
kımse benı sormamıs kustum :KK61:
aslında hep okudum yazmadım
su bır haftadır kendımı berbat hıssedıyorum bana ne yapacagımı soyleyın cok streslıyım sınırlıyım duygusalım oglum cok yaramaz gunde en az 5 kere kafayı yere cakıyor aglıyor yemegımı burnumdan getırıyor sınırden dısımı sıkıyorum cenem agrıyor
sadece sıkıldım !
ev cocuk koca bulasık yıka yemek yap cocuk delı etsın senı daha yenı yemek yerken cok kızdım ogluma bagırdım :KK43:
bı baktım sırtına kadar kaka ondan durmuyormus altını degıstırmeyı bıle unutmusum :KK43:(
banya yaptırdık ordada kocam delı ettı benı onada bagırdım kızdım bıseyı beceremıyon dıye bagırdım hıc bısey soylemedı emınım cok kırıldı sımdı gelır hıc konusmaz emınım ama ben unutmasını ıstıyorum :KK43:
pısmanım ...
gonlunu alacak cumlem bıle yok :KK43:((
utu dag olmus mutfak yıne dagıldı toplanacak cok takıntılıyım
suan kafamda sureklı yapılacak ıslerı sayıyorum elımde degıl obsesıf mıyım acaba dıyorum :KK43:((
of psıkolojım hıc yerınde degıl yardım edın anneleeer:cry:

@asliayet canım sakin ol hayat boyle bisey yapacak bisey yok yemek temizlik sirkülasyonu hem aynı büyüdükçe sertlerinde büyüyor esim bazen diyorki insanlar bundan yaşlanıyormuş evlat yetirtirmk zor ama gusel olacak emin ol:KK19:

X