Bu bnm bidik mAlesef ne bay bay yapio ne alkis,gel gel,tel sarar hicbiri
Tam 2 haftadir alkisi ogrettim ama icinden bile gelmiyor
Nerde bir muziplik yaramazlik onun pesinde sanki bunlar bebek oyunlarida bnmki sanki cocukmus gibi tiye aliyor yaptiklarimi ve farkli seyler pesinde
Bende artik cok skildim varsin yapmasin
En cok sevdigi sey anca ordan oraya kacsib ce eee diyince saklanip kafasini uzatiyor
Akli fikri cekmece dolap kapaklari dvd ler
Anne cani isterse diyor babayi hic duymadim zaman zaman dede diyor
Artik holde duvarlara tutunarak siraliyor hic kucakta durmak mama sandalyesunde oturmak istemiyor gidip gidip nerde buz gibi parkr mermer var gidip onlarin ustunde oturuyor
Uykumuz artik 7 de uyaniyor hava karanlik oldugu icin hemen salliyip uyutuyorum 8,5 a kdr uyuyor,3 saat koyuyorum araya 11,5 12 gibi yine uyuyo saat 1,5 da kalkiyor sonra 3,5 saat ara ole 5 gibi yatip 6,5 da kalkiyor birdaha 10 bucuktan once yatmiyor,sonra gece 1,5 4 ve 7 olmak uzere 3 defa uyaniyor
Hicbir gun hicbir gece birbirine bebzemiyor
Bu arada biliyorsunuz topigin ilk ve en cok dislisi olarak dis bakimi falan yaomiyoruz sizler yapiyormusunuz?
Gazli bezle silinmeli yada alistirma dis fircalari varmis su ile yapmak gerekiyormus hic yapmadim bu ara biraz tembelligim ustumde enerjim cok dusuk,hayallerim heveslerim ideallerim gelecekten beklentilerim olurdu suan hicbiri yok,surekli canm sıkılıyor
Oglumla oyunlar oynasak bile farkinda olmadan yorulup koseye cekilmis buluyorum onu kendi haline birakiyorum sonrada ck uzuluyorum ama bunu bu aralar cok yapiyorum
Elimde tekefon neye baktigimi bile bilmeden kurcaliyorum,cocuguma bu vakti vermem gerekirken tella zaman gecirdigimi onu ihmal ettigimi dusunuyorum
Sanirim esim cok gec geliyor ve bizle az ilgileniyor kendimi yalniz hissetmemden kaynaklaniyor
Pzt d gunu ve o dedigim resimli pastayi yaptirip yaptirmamakta cok kararsizim
Haketmiyorki diyorum neden yapiyim
Kazik kdr adam ne gerek var deyip vazgeciyorum
Boyle iste kizlsr sanirim depresyondayim