2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlarrr biliomusunuz Pinking Tree
Ben hayatimda hicccc kokorec yemedimmm tadini bilmiyorummm bileee
bendeeee hıc yemedım kelle paca corbasını severım ama kokoreç hıc çekmiyor beni

M miss_curious canım hosgeldın cook sevindim fıstık kızın kahvaltıyı gece yemesıne maşallah ona malesef bısım cocuklar bana düşkün baba çok yoğun çalışınca birde nöbettir denetlemedır çok gelmedıgı oluyor malesef ondan boyleyız herşey güzel gıtsın canım hepımızın sütü azaldı aşı nıyetıne artık üzülme çok öptüm

aynen canım yesinde nasıl yerse yesin napıyım yemiyor diye psikolojim bozulacağına
hoş geldin aramıza, sakin ol önce inan benim bebeğim seninkinden farklı değil benim birde abisi var iki çocukla hep uykusuzum yemiyor benimkide
canım reklam denediniz mi, bizimki reklam olmazsa yemiyor yediği şeylerde yazdım ya etli şeyler birde maalesef kavanoz mamaları reklam bitince asla yemiyor sıpam şunu dene bunu dene demekte siniri bozar biliyorum o duyguyu çok iyi anlıyorum yeme konusundan seni
sakatat mı, verilebiliyormuymuş?
iyidir canım gün dedikodu laf söz çıkmazsa eğlenceli oluyor:)
canım ben yaptırıcam ama hastalığını bekledim bugün yarın yaptırırım doktorumuz yaptırın dedi
bende izlerim mügeyi severim:)
Kizlar ya benim sutum cok gec geliyor artik sanirim azaldigi icin, kizim 10dk cekmesi lazimk sut gelsin, ugrasmak istemiyor birakip gidiyor, bir suru saklabanlik yapiyorum emsin diye..
canım nerden vardın o kanıya göğsün boş gibi hissediyorsun ondan mı yoksa bakıyorsun süt yok mu?
canım benimki hep öyle ne zaman düzelecek düzelecek mi artık bilmiyorum
canım ben teflon ya da seramik tavada yağsız yapıyorum çok pratik oluyor dene istersen, alabalık alıyoruz, onu tuzlayıp tavaya koyuyorum kapağını kapatıyorum kısık ateşte pişiriyorum buharıyla, gayet güzel oldu bende pek yapmayı sevmem asla temizlemedim de, genelde fırında yapıyorum ama yağlı kağıda sarıp sonra folyoya sarıyorum koku olmasın diye:) içine sarımsak soğan maydanoz falan kouyuyorum
Geçer inşallah bi an önce çünkğ bende o 2-3 gün zombi gibi dolandım zor oluyo. Bebeği sürekli uyumayan annelere Allah sabır ve güç versin valla
işte o anne benim
minione 9.ay aşısı kızamık isteğe bağlı olarak menenjit var
canım menenjit yokmuş 9. ayda sağlık ocağına sorum ebe tuhaf tuhaf baktı yüzüme:)
diş olayı herkeste farklı ki hiç dert edilecek bir durum değil rahat ol

off o zil bizde de aynı aile apartmanı olunca basıyorlar hepimizinkine! Aşağıya yazı yazdım bu zile basmayın diye eşim çıkarmış ayıp olurmuş!

Günaydın hanımlar geçmişi okumaya başladım alıntılarımla döndüm sonunda

kahvaltı edeyim işe dalmazsam gelirim yine

kokoreç mi kusura bakmayın asla yemiycem bir besin:) mumbar,işkembe, kokoreç gibi ürünleri asla yiyemem evde pişse o eve giremem, kokoreçin kokusunu alınca fena olurum ciğer ve paça yiyebilirim sakatat olarak:) birde kellenin yanak etleri olacak onu da ben görmeden eşim falan pide arasına koyacak anca öyle yerim

Kızlar kızlar selam olsun hepinize

biz babaannemizden döndük evimizdeyiz şükür

I imspecial la çok güzel iki buluşmamız oldu
ev sahipliği sıcakkanlılığı ilgisi alakası için çok teşekkür ediyorum kendisine :)
Ahmet paşayı bir görseniz nasıl yakışıklı nasıl tatlı maşallah

geçmişi okudum ve alıntılamadan dalmak zorunda kaldım e malum valizler beni bekler burdan devam edelim olur mu kızmayın bana

oğluşum uyudu ben kahvaltı yapıp valizleri boşaltıp çamaşır işine girişicem

hepiniz öperim özledim

Kızlaaaarrrrrrr (((((((

Pozitif öıktı
Kusup duruyorum mecburen zfran kullanıcım emzirmeden kesmem Lazım of of (
Çok kötüyüm kızım napar kim bakar (
Canimcim bencede hic sıkma kendini herseyde vardir bi hayır. Hayirli olsunn :) içini ferah tut hem kucagindaki hemde karnindaki bebek icin :)

Kızlaaaarrrrrrr (((((((

Pozitif öıktı
Kusup duruyorum mecburen zfran kullanıcım emzirmeden kesmem Lazım of of (
Çok kötüyüm kızım napar kim bakar (
Ayyy cok saskinim ne diyecegimi bilemiyorum hayirlisi olsun canim
Allah yardimcin olsun oncelikle
Kazayla olmamisti zaten degilmi korunmadigin icin hamilesin ?

Selam arkadaslar
Kaynanam bendeydi 2 hafta o yuzden giremedim
Kaynanam.catlatti beni gitti, cok kiskanc patavatsiz kaynanam var, nefret ediyorum ondan
Ahhh canim yaa
Kv deyince kara kedi gormus gibi tum tuylerim diken diken oldugu icin senin yerine kendimi koydum ve cok uzuldum senin adina ahhh ahhhh

Selam arkadaslar
Kaynanam bendeydi 2 hafta o yuzden giremedim
Kaynanam.catlatti beni gitti, cok kiskanc patavatsiz kaynanam var, nefret ediyorum ondan
aynı kaynanadan bende de var yarın gelcek en az 1 hafta kalıcak ben günlerdir stresine girmeye başladım .benim ki oğlunu kıskanıyor benden kavga ettirmek için elinden geleni yapıyo saolsun.bide bebeğime demli çay içiriyor kızıyoruz size ne diyorbizde çocuk büyüttük falan filan.zaten zor uyutuyorum kızı geliyor uyuyan çocuğu mıncıklıyor beşiğin basında oturup bekliyor yatak odama koyuyorum beşiği ben çıkıyorum o peşimden girip odayı bekliyor.oda yetmiyomus gibi kendi iç çamaşırlarıyla bebeğin kıyafetlerini bizim kıyafetlerimizi karıştırıp yıkamış nolcakmış sanki.bide utanmadan diyo ki genital bölgemde mikrop varmışş.ahhh yine geliyor bela şimdiden düşünmekten kanser olucam.yine karışırsa kovcam onu .eşime de söyledim yaparım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…