2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yazamıyoruj tek tek Sağolun kızlar nasıl başa çıkarım ne yaparım kendimi değl kızımı düşünüyorum ne yer içer nasıl uyur sefil olacak prenses givi bakıyorfum(

Korunuyorduk Serra büyümeden mümkün değildi ama ben üç kez hamile kaldık içinde de korunuyorduk hatta ilkinde iki Yöntemle birden of of of ((

özel aşıya oyüzden bakmıştır :)

Kizlarrr biliomusunuz Pinking Tree
Ben hayatimda hicccc kokorec yemedimmm tadini bilmiyorummm bileee

Ben senede ili kere yerim gece gezmelerinde ekmek arası gayet de güzel oluyor heheh:)))

Oh Babasına düşkün olması da güzel:) inş gittikçe daha ds kolaylaşır bebeişin ve işlerin... Allah yardımcın olsun..

Amin amin inş ne diyeyim. Bilmiyorum hayır yok eşim ablaların bar diyor ama hepsi çocuklu Çalışıyor zaten bebekliler of of bakalım ne olacak..

Selam arkadaslar
Kaynanam bendeydi 2 hafta o yuzden giremedim
Kaynanam.catlatti beni gitti, cok kiskanc patavatsiz kaynanam var, nefret ediyorum ondan

Ben de benimkinden nefret ediyorum:) hamileliğine kadar aramız iyiydi ben ediyeler taşıyordum tabi hamileliğimde Muhtaç kaldım bir kez aramadı yok oldular ortadan şimdi aramış sprial taktırsaydın bebeğinin rızkını kestin digor beni daha da üzmek için ((

Canim cok safirdim
Rabbim kolaylik versin, insallah hayirli olur.
Amin amin inş

Canimcim bencede hic sıkma kendini herseyde vardir bi hayır. Hayirli olsunn :) içini ferah tut hem kucagindaki hemde karnindaki bebek icin :)
Ah inş inş

Canımmm çok şaşırdım ama Rabbime güven verdiyse vardır bi hikmeti her hamileliğin aynı olacak diye düşünme
Malesef aynı bizim ailede Hrp böyle yatağa düştüm vile (

Pinking Tree hayırlı olsun diyeyim yine de canim rabbim bir yavru daha layik gördüyse vardır bir hikmeti...Allah yükünü hafifletir inan.sıkma canini.
Amin inşş

Benimki de demli cay ictiriyor, ayni sekilde bizde buyuttuk cocuk diyor, herseye karisiyor biktirdi artik

Canim cok.sukur sagliklinevladin var. İnsallah 2. Side oluyor. Ne guzel.birlikte buyutursun. Olumlu yanlarinimdusun lutfen.

Nego canim sut gelince gogsum sizliyor cunku, goguslerimin bos olmasindanda anliyorum, kizimin yutkunmamasindanda, sut geldiginde yutma sesinden anlaisliyor cunku.. Gece 4-5 kere emdigi icin sabaha bisey kalmiyor, 4 saat ara koymam gerekiyor sutun dolmasi icin.

Pinking Tree canim hayirli olsun insallah, ikisinibirlikte buyutursun, yardimci bulman sart ama.. İnsallah rahat bir gebelik gecirirsin..

@MrssuperfineMrssuperfine tebrik ederim. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Vardır bunda da bir hayır...

Anladım canım, şey için sordum benim artık göğüslerim hep boş süt yok diyorum, gece sessiz ortamda yutkunma sesini duyunca demek ki varmış diyorum, o yüzden sordum canım:)

Ayyyyyy inanmiyorummm yaaa
Nasil olurrr olamazzzz camasirlar ayni yerde herkesin olmaz
Tepkini koy asla musade etme
Gerekirse ikinciye ac makinayi bebeginkileri yine yika canim
Allah yardimcin olsunnn

Kızlaaaarrrrrrr (((((((

Pozitif öıktı
Kusup duruyorum mecburen zfran kullanıcım emzirmeden kesmem Lazım of of (
Çok kötüyüm kızım napar kim bakar (
Ayyy canım allah kolaylık versin sana demekki hakkında hayırlısı buymuş deedini verrn allah dermanınıda verir derler seninkide şuan güç bir durum ama allah elbet sana bir kolaylık sağlayacaktır..

Birde şu yönden düşün canım yeniden doğum yapacaksın ve minicik eller ayaklar burun ağız vs çok tatlı oluyorlar ozaman:))
Dün eltim doğum yaptı hastanede onu görünce birtane daha doğurmak istedim:)
Yeni bebeğimiz çok tatlıydı:))

Kizlae ekgidada su uc gunkuralini uyguluyor musunz, ben bie iki ay uyguladim ama artik birakrim meaela bugun kuru fasulye yedirmeyi dusunuyorum, bizimkine tuz atmadan ayircam kizim icin, artik surekliyemwk pisirmwkten biktim kizlar ya :/
Sabah esime ayri kizima ayri kendime ayri, oglen kizoma, aksam bize ve kizima ayri gunde 5-6 kere biseyler hazirliyroum :/

Uc gun kurali ne canim ?

Ayyy yoruma bakar mısın rızkı veren Allah da bebisi veren kim acaba. Böylesine torunlarını hiç göstermemek müstahak. Bozma moralini canım aksine onlara karşı durumdan memnun gibi davran zaten yardımı dokunuyormus

praline Ben uyguluyorum canım geçen tahin verdim 2. Gün berbat derece pişigimiz oldu. Bu gerçi alerji yapma ihtimali yüksek olan bi besindi ama daha basitlerinde karnabahar Vs 1-2 kere azar azar verip sonra normal verdim

Canım ben esas ben tesekkur ederim arhanimizi bize getirdin her zaman bekleriz
Kızlaaaarrrrrrr (((((((

Pozitif öıktı
Kusup duruyorum mecburen zfran kullanıcım emzirmeden kesmem Lazım of of (
Çok kötüyüm kızım napar kim bakar (
canım üzülme sen bebekleri çok seviyordun kısmet böyleymiş hem şöyle düşün kiloları sonra toptan verirsin 2 kez uğraşmadan hem yemek yemeyen çocuk serra anne sütünü genelde erken biraktriyorlar öyle bebeklere istahlsnsin diye Rabbim neylerse güzel eyler senin adına çok sevindim

Selam kızlar ben geldim geçmişi oludum ama alıntılayamadım kusura kalmayın..
Dün eltim doğum yaptı hastaneye gittik yeni bebeğemiz çok tatlıydı:)
Aynı abdullaha benziyordu kv de hastanedeydi onu alıp bize geldik tutturmuştu ben hastanede kalacam onlara bi yararı olsaydı bırakırdım ama ben doğum yaptığımda ondqn çok çektim aldım onu bize geldik..

Dün gece regl oldum gece uyuyabileyim diye ağrı kesici içtim ama busefer abdullah kabız olmuştu sabaha kadar ağladı yavrum evde ftilde kalmamıştı perişan olduk

Akşamdan aşure malzemelerini suya koydum bugün aşure yapmak için sabah tv servisinden geldiler yeni tv almıştık duvara monta ettim kv deydi kahvaltıydı derken dinlenemedim aşureyide yapmak zorundaydım bide o yani anladığınız feleket iki gün geçirdim

aysimason bebis hayırlı sağlıklı büyüsün asureyide Allah kabul etsin bi yapan olsa ne yerim sende tarifini verirsen belki denerim benim de bugün aşırı yorumcusu başım çatlıyor esim yine yok Allah tan cocuklar bugün idare eder

HAYIRLI AKSAMLAR BAYANLAR :)))
kımse benı sormamıs kustum
aslında hep okudum yazmadım
su bır haftadır kendımı berbat hıssedıyorum bana ne yapacagımı soyleyın cok streslıyım sınırlıyım duygusalım oglum cok yaramaz gunde en az 5 kere kafayı yere cakıyor aglıyor yemegımı burnumdan getırıyor sınırden dısımı sıkıyorum cenem agrıyor
sadece sıkıldım !
ev cocuk koca bulasık yıka yemek yap cocuk delı etsın senı daha yenı yemek yerken cok kızdım ogluma bagırdım
bı baktım sırtına kadar kaka ondan durmuyormus altını degıstırmeyı bıle unutmusum (
banya yaptırdık ordada kocam delı ettı benı onada bagırdım kızdım bıseyı beceremıyon dıye bagırdım hıc bısey soylemedı emınım cok kırıldı sımdı gelır hıc konusmaz emınım ama ben unutmasını ıstıyorum
pısmanım ...
gonlunu alacak cumlem bıle yok ((
utu dag olmus mutfak yıne dagıldı toplanacak cok takıntılıyım
suan kafamda sureklı yapılacak ıslerı sayıyorum elımde degıl obsesıf mıyım acaba dıyorum ((
of psıkolojım hıc yerınde degıl yardım edın anneleeer

@asliayet canım sakin ol hayat boyle bisey yapacak bisey yok yemek temizlik sirkülasyonu hem aynı büyüdükçe sertlerinde büyüyor esim bazen diyorki insanlar bundan yaşlanıyormuş evlat yetirtirmk zor ama gusel olacak emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…