2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende senin gibiyim bu aralar hersey gözümde büyür oldu.yaklaşık 2 haftadır gece uykum yok ve inanılmaz sinir yaptı eşime bebeğime sataşır oldum.en son kızdım benim ufaklığa bağırdım bayaa bana gülümsedi pişman oldum.anlamıyo ki yavrum oyun yapıyorum sandı.ev desen benim hallice oldu hergün topluyorum yine dağınık örümcekler dadandı içeri bahçeden kara kara evden soğudum.eşime bende çok sataşıyorum emin ol senden daha fazla.gecen gün artık adamcağızın kalbi sıkıştı üzüntüden.azcık üzgün mahsun davranıyor küsünce uyrken bi sarılıyorum seni sveiyorum ama anla beni de bu aralar sinir sitres naptıgımı bilmiyorum diyorum barışıyoruz .ee annelik dünyaın en zor işi.sabah 8 akşam 5 değil.7 gün 24 saat sorumlulukları daha agır daha yıpratıcı.dün gece beşiğin dibine yatak yaptım kendime sabaha kadar salladım kızımı bazen olmadı aldım kucağıma pış pış diye gezdirdim.sabaha zombi gibiydim.işte bu yüzden anlamalılar bizi .bize küsülmez ki

Kızlar benim psikolojim gitti iyice yaa. Acayip sinirli tahammülsüz manyak gibi bişi oldum. Eşime trip yapıyorum sürekli adamın da bi yanlışı filan da yok yani koşturup duruyo pesimizde bu adam bana bu kadar nasıl dayaniyo acaba diye bile düşünür oldum. Bi de birden oldum böyle 3-4 gündür filan psikoloğa mi gitsem sizce nasıl toparlanır ki bu beynim

hoş geldin bacım ayyy yolla kız aşure
önce Bi sakin ol aslıcan
oda oda temizle canım utuyude günde 2-3parça bile yapsan erir gider
sonrasında da sürekli toplu tutmaya çalış mesela ben odaları ve mutfağı toplamadan yatmam sabah toplu eve uyanmak işi yarıya indiriyor hemen süpürmeye başlayabilirsin
donem donem hepimiz bu bunalıma giriyoruz
Kızım oğlumu şamar oglanina cevirdi resmen Ahmet te artik onun elini ısırma için çabalıyor yazık artik kendini korumayi öğrendi çok mutluyum
bak sen şu ipeğe:) :)

gördük efendim afiyet olsun:)
aynen gelmesinler !!!!

Iyi geceler guzel anneler..
cok yogundum bikaç gündür annemler geldi filan.şükür atlatttim.bebisle misafir cok zorrr.

Kokorec muhabbetine gelince.yiyemem bende iskembe ciger miger koyun eti vs asla yiyemiyrum.jirmizi ete hanilegimde aserdim alıştım tavuga da.Vejeteryan gibi biseydim.

Nego hoşgeldin ozlettin kendini canim benim:))) hayırlı olsun düğününuz bebisle iki dugun yaptin masallah.zor ya kardeşimin düğünde baya zor olmuştu bana.sende iki tane:))

praline canim o ucgun kuralını yaoanadim ki yiyen bir bebek degil bugünkü yedigi miktari soyleyim 2 3 cay kasigi ancak yemustir((

@asliayet geliyor gidiyorlar banada dönem dönem canim evimizin halini kabullenmekten baska care yok ama bende kabullenemiyorum çaresini de bulamadım...inanilmaz agrasif oluyrum isler yigildikca basima.

Safransari hadi geçmiş olsun kv badiresini atlatmissin.cins kv ler işte iyisine az rastlanır.

aysimason hayirli olsun yeni bebis Allah hayırlı evlat eylesin....Asure yi de Allah kabul etsin afiyet olsun:)))
Ben de cumartesi yaptim arkdas a da vermiştim ayni sitede oturuyruz sonra cok begendim bir de bana yapalim mi ben bilmiyrm yapmayi dedi tamam dedim bugunde ona yaptık tabi bendeji kadar zor olmadi cikan bulasigi yikadi dogradi vs arkdas bende kattim karıştırdım sadece

Anladım canım, şey için sordum benim artık göğüslerim hep boş süt yok diyorum, gece sessiz ortamda yutkunma sesini duyunca demek ki varmış diyorum, o yüzden sordum canım:)
Cnm benim gögusler de bos genelde yalnız cadim dolmadan emmek istemiyor o sıkıntı yaratıyor..
Ben pek.dikkat etmiyorum cnm yalniz gecende tesadüfen tahin surdum agzina kendim yerken ve fena kizardi agiz cevresi..Iyi ki yedirmemisim dusunemiyorum,temkinli olmak lzm alerjik gidalarda..

Cnm hepsi normal ben be kavgalar ettim,hala da ediyorum esim.cogu zaman alttan aliyor..
@Mrssuperfine hayırlı olsun cnm,Rabbim kolaylik verir emin ol..

Afiye olsun canim bende bazen uygulamiyorum cok sukur bisey olmadi bizdede.

Kizlar benim kizimda cimciklemeyi cok seviyor, valla eli surekli boynumda gogsumde kulagimda cimcikleyip duruyor, kendi boynunu bile..

C Cucu benim durum daha vahim esime trip atiyrum utanmada yok pismanlikta ama ne edeyim her zaman dedigim gibi o bu hale getirdi...oyyy oyy hatırladım dogum yaptigim ilk zananlari ahhh kocam ahh.
benimki hak etmiyor ama ya ondan vicdan yapıyorum
beni bu hale o getirdi diyorsun yapcak bişey yok çekecek o zaman
allahım kalbine yumuşaklık versin inşallah

Kizlar benim kizimda cimciklemeyi cok seviyor, valla eli surekli boynumda gogsumde kulagimda cimcikleyip duruyor, kendi boynunu bile..
hep söylüyorum eşime bu oğlan benden dayak yerse sebebi kesin cimciktir :)

Canım alkış yapıyor, bay bay yapıyor yaparken del del diyor, anneyi bilinçli diyor hatta kızarak bastıra bastıra annneee diyor, bolca çığlık atıyor isteklerini çığlık atarak söylüyor maalesef benden ve abisinden öğrendi, tam emekliyor artık, tutunup kalkıyor, abisinin peşinde dolanıyor abi nerde bizimki orda, ben abiyi okula götürünce ağlıyor görünmeden çıkıyorum artık, geldiğimde annee diye sitemli çığlık atıyor:) abisine kıyaslarsam kelime haznesi çok az abisi daha ileriydi ondan, işin açığı sohbet etmiyorum miniğimle abisiyle akşama kadar çene yapardım büyük adam gibi sohbet ederdim ağzı laf doluydu, 3 aylıkken agulanıyordu babasıyla videosu var sohbet eder gibi gören hayret eder mesela ama gel gör ki bu miniğime eşimde bende çok ilgi gösteremiyoruz aslında bilinçli konuşmuyoruz abisini biz böyle ettik bari bu sessiz olsun diyoruz:)

maşaallah
maşaallah
kesinlikle uyku uykuyu getirir:)
bolca oyuncağı var kendi oyalanıyor çoğu zaman, sıkılınca oynaşıyoruz o beni öpüyor ben onu, bol bl öpüyorum bu da gelişim için çok önemli, kaç kaç yapıyoruz çığlık atarak kaçıyor en sevdiği oyun bu, abisiyle oynuyor çoğu zaman abimiz kurtarıcımız, tabi hep gözüm üstlerinde oynarlarken, abisini elinde hangi oyuncak varsa bağırarak alıyor
maşaallah
canım bende tabletten nete giriyorum napıyım öyle rahatlıyorum
He bir de benim kızım dilini prize sokuyor bayılıyor (( hangi prizi kapatmasam diliyle orada yerleri taşları yalıyor bir de:))

@minione ablamın oğlu öyleydi cool takılırdı:)

ayy nasıl sokuyor canım Allah korusun

masal da deniyim ama sanmam işe yarasın
sen var ya çok yaşa sağlıklı huzurlu yaşa hep gülüyorum mesajlarına
aa ağlamamı onu bilmiyordum ben:) burdan gördüm hemen yaptım sevdi miniğim
Gunaydin oldu artik
Ahh ahh inan ruyaya hasret ksldim
Ruyada deliksiz uykuds goruluyormus
Ruyayi gectim 4 saat deliksiz bir uyusam
canım ben tersi diye biliyorum derin uykuya geçemeyenler çok rüya görür, ben mesela hiç bir zaman bebek olmasada derin uyuyamam çok ama çok rüya görürüm, eşim çok nadir görür başını yastığa götürürken uyur hatta sohbet ederken horlamaya başlar
Kiiyamam ben sana saka yapiyorum temizlik topigini söylüyordum o kadar çabaliyorsun ask olsun onlara sen buraya gel ben senibheveslendiririm
biliyorum canım çok kırıldım onlara:) heveslendir canım buraya yazsam iş yapamayan arkadaşlarım üzülür diye yazmıyorum:)
özlettin canım kendini ama zor işin yoğunluktan yazamaman normal
Günaydın kızlar malesef secimde sandık b. Olmuşum bugün eğitim var inşallah sorunsuz geçer herşey öpüyorum hepinizi
eşim geçen seçimde başkandı tövbe etti yanındakilerin yaş ortalaması hep yüksekti çok yorulmuştu bu sene görevli sadece
hoş geldin canım işini bitirde dön:)
Selam arkadaslar
Kaynanam bendeydi 2 hafta o yuzden giremedim
Kaynanam.catlatti beni gitti, cok kiskanc patavatsiz kaynanam var, nefret ediyorum ondan

kaynanana

Canim inan hepimizin durumu anlattiklarin gibi

Selam hanımlar:)

Geçmişi okumaya devam:)

Öncesinde kış geldi malum bebeklerinize astronot mont mu düşünüyorsunuz? Geçen kış battaniyeye sardık geçti çok çıkmadık malum ama bu kış çıkarım diyorum bazen okula da götürmem gerekebilir, bizim burda mahalle arası bir mağazada 50 küsü liraya vardı mont çok kaliteliydi, şimdi netten baktım 100 lira fiyatlar siz ne yapacaksınız?

Birde ben ağda yapamıyordum bazı sebeplerden ama artık yapmak istiyorum ağda setlerinden aldım, bacak kol altı yaparım o bölgeler acımazda benim ama diğer malum yeri nasıl etcem ben ya çok tırsıyorum böyle uyuşturan kremler varmış ya emla biri o çok pahalı ya 90 lira yuh yani, birde anestol sürünce uyuşuyormuş azcık:) bilenler ağda yapanlar akıl verin bana lütfen

yok artık senin kv haketmiş susma tabi
canım korunduğun halde hamile kalmışsın elden bir şey gelmez ki sen tedbirini almışsın Allah böyle takdir etmiş
ayy çok biliyor o kaynanan ne gıcık kadın ya sanki spiralle hamile kalnımıyor, tüplerini bağlatan bile hamile kalabiliyor 100 de 100 diye bir yöntem yok ki, çok biliyorsan torununu çok düşünüyorsan gel de yardım et de, iyi dayanıyorsun canım ya ben sinir oldum burdan kadına
üç gün kuralını uygulamıyorum artık zaten bize ne pişerse ondan veriyorum
oyy okurken yoruldum, sağlıkla büyüsün bebeğiniz
canım sakin oluyorsun ev işi dediğin akşama kadar uğraştığın akşam beş dk da dağıtılan bozulan iş, disiplinli ol plan yap kendine, akşam evi toplamadan yatmamayı adet edin bir kere, sonra haftalık plan yap yemek listesi yap, gün gün temizlik yap,her gün bir saatini işe ayır mesala çok değil, eşin çoğu vakit evde zaten o bebeğe bakarken iş yapabilirsin, evin dağınıklığı insanı daha hasta ediyor aklın hep o dağınıklıkta yapılacak işte oluyor, yap kurtul kasmadan rahat ol tatlım bak iki çocukla ben delirmeden size izin yok
ohh afiyet olsun kuzuya
canım eşin anlayışlı madem ona haksızlık etme destek al psikolojik anlamda
aynen bende akşamdan iş bırakmam
Nego özledim karşılaşamıyoruz
bende canım özledim, fırsatım olmuyor artık çocuklar çok yoruyor evin işi yemek çocuklar derken sinir vakit kalmadı bende
hoşbuldum canım, düğünde ben yorulacak hiç bir şey yapmadım el gibiydim açıkçası:) dahil olmadım hiç bir şeye, evlerini bile görmedim

ay benimkide mememe taktı sıkıyor çekiştiriyor eliyle yapma deyincede bana kızıyor

çok sıkıcıydı canım, eltinin annesiyle kız kardeşini bir güzel haşlamak geçti içimden hiç bir düğünde bu kadar sıkılmamıştım, yeni eltiyle samimi değilim olmayıda pek düşünmüyorum, çok densizler bu bir gerçek neyse sizin için güzel foto çekineyim dedim nerdeee çocuklara bakmaktan olmadı:)

Nego bize hediye gelmişti kaban lcw nin resimlerde var tuğba ile olan asker montu çok memnunum
ahh bizede hediye gelse nerdeee, bebek görmeye pek kimseyi kabul etmedim zaten hoş etsemde ne getirecekler ki eşofman falan:) annem bile lamdı bir şey kaynanam falan amaaan

güle güle giysin Ahmet paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…