bende senin gibiyim bu aralar hersey gözümde büyür oldu.yaklaşık 2 haftadır gece uykum yok ve inanılmaz sinir yaptı eşime bebeğime sataşır oldum.en son kızdım benim ufaklığa bağırdım bayaa bana gülümsedi pişman oldum.anlamıyo ki yavrum oyun yapıyorum sandı.ev desen benim hallice oldu hergün topluyorum yine dağınık örümcekler dadandı içeri bahçeden kara kara evden soğudum.eşime bende çok sataşıyorum emin ol senden daha fazla.gecen gün artık adamcağızın kalbi sıkıştı üzüntüden.azcık üzgün mahsun davranıyor küsünce uyrken bi sarılıyorum seni sveiyorum ama anla beni de bu aralar sinir sitres naptıgımı bilmiyorum diyorum barışıyoruz .ee annelik dünyaın en zor işi.sabah 8 akşam 5 değil.7 gün 24 saat sorumlulukları daha agır daha yıpratıcı.dün gece beşiğin dibine yatak yaptım kendime sabaha kadar salladım kızımı bazen olmadı aldım kucağıma pış pış diye gezdirdim.sabaha zombi gibiydim.işte bu yüzden anlamalılar bizi .bize küsülmez kiHAYIRLI AKSAMLAR BAYANLAR :)))
kımse benı sormamıs kustum
aslında hep okudum yazmadım
su bır haftadır kendımı berbat hıssedıyorum bana ne yapacagımı soyleyın cok streslıyım sınırlıyım duygusalım oglum cok yaramaz gunde en az 5 kere kafayı yere cakıyor aglıyor yemegımı burnumdan getırıyor sınırden dısımı sıkıyorum cenem agrıyor
sadece sıkıldım !
ev cocuk koca bulasık yıka yemek yap cocuk delı etsın senı daha yenı yemek yerken cok kızdım ogluma bagırdım
bı baktım sırtına kadar kaka ondan durmuyormus altını degıstırmeyı bıle unutmusum(
banya yaptırdık ordada kocam delı ettı benı onada bagırdım kızdım bıseyı beceremıyon dıye bagırdım hıc bısey soylemedı emınım cok kırıldı sımdı gelır hıc konusmaz emınım ama ben unutmasını ıstıyorum
pısmanım ...
gonlunu alacak cumlem bıle yok((
utu dag olmus mutfak yıne dagıldı toplanacak cok takıntılıyım
suan kafamda sureklı yapılacak ıslerı sayıyorum elımde degıl obsesıf mıyım acaba dıyorum((
of psıkolojım hıc yerınde degıl yardım edın anneleeer
Mesela dün oğluma benim oğlumu benden aldın diyordu beni geçtim torununu bile kıskanıyor yaa eltim demişti sizi kıskanıyor diye ben inanmamıştımDökülün valla sizler dôküldükce benimkinin melaike oldugu ortaya cikiyor :))))))
hoş geldin bacım ayyy yolla kız aşureSelam kızlar ben geldim geçmişi oludum ama alıntılayamadım kusura kalmayın..
Dün eltim doğum yaptı hastaneye gittik yeni bebeğemiz çok tatlıydı:)
Aynı abdullaha benziyordu kv de hastanedeydi onu alıp bize geldik tutturmuştu ben hastanede kalacam onlara bi yararı olsaydı bırakırdım ama ben doğum yaptığımda ondqn çok çektim aldım onu bize geldik..
Dün gece regl oldum gece uyuyabileyim diye ağrı kesici içtim ama busefer abdullah kabız olmuştu sabaha kadar ağladı yavrum evde ftilde kalmamıştı perişan olduk
Akşamdan aşure malzemelerini suya koydum bugün aşure yapmak için sabah tv servisinden geldiler yeni tv almıştık duvara monta ettim kv deydi kahvaltıydı derken dinlenemedim aşureyide yapmak zorundaydım bide o yani anladığınız feleket iki gün geçirdim
önce Bi sakin ol aslıcanHAYIRLI AKSAMLAR BAYANLAR :)))
su bır haftadır kendımı berbat hıssedıyorum bana ne yapacagımı soyleyın cok streslıyım sınırlıyım duygusalım oglum cok yaramaz gunde en az 5 kere kafayı yere cakıyor aglıyor yemegımı burnumdan getırıyor sınırden dısımı sıkıyorum cenem agrıyor
sadece sıkıldım !
ev cocuk koca bulasık yıka yemek yap cocuk delı etsın senı daha yenı yemek yerken cok kızdım ogluma bagırdım
bı baktım sırtına kadar kaka ondan durmuyormus altını degıstırmeyı bıle unutmusum(
banya yaptırdık ordada kocam delı ettı benı onada bagırdım kızdım bıseyı beceremıyon dıye bagırdım hıc bısey soylemedı emınım cok kırıldı sımdı gelır hıc konusmaz emınım ama ben unutmasını ıstıyorum
pısmanım ...
suan kafamda sureklı yapılacak ıslerı sayıyorum elımde degıl obsesıf mıyım acaba dıyorum((
bak sen şu ipeğe:) :)Kızım oğlumu şamar oglanina cevirdi resmen Ahmet te artik onun elini ısırma için çabalıyor yazık artik kendini korumayi öğrendi çok mutluyum
gördük efendim afiyet olsun:)Ayyy hic yapmadim bugune kdr
Ne takip ettim ne bekledim valla
Cok sukurde birsey olmadi
Bu arada tarifinle bugun somon baligi yaptik sahane oldu
Kizlar tavsiye ederim hem ev kokmadi,hem pisirmesi kolay hem hic kilcigi yok,lokum gibi oldu valla
Kilosu 36 liraydi kalin bir dilimi 9 liraya geldi oglumla bNa gayet guzrl yetti
aynen gelmesinler !!!!İnanki beni tarif etmissin gecenlerde oyleydim duzeleceksin emin ol cnm
Dusme kalkmalar bizde oluyor en aza indirmek icin yanindan biran olsun ayrilmiyorum o yuzden isde yapmiyorum o uyurken ne kdr olabiliyorsa iste
O yuzden ne sinirlen cnm nede oglusuna kizma annesi birak hersey 4 4 luk olmasin varsin daginik kalsin ,biz cocuklu insanlariz cnm mana bulan tiplerde gelmesinler valla
Cnm benim gögusler de bos genelde yalnız cadim dolmadan emmek istemiyor o sıkıntı yaratıyor..Anladım canım, şey için sordum benim artık göğüslerim hep boş süt yok diyorum, gece sessiz ortamda yutkunma sesini duyunca demek ki varmış diyorum, o yüzden sordum canım:)
Ben pek.dikkat etmiyorum cnm yalniz gecende tesadüfen tahin surdum agzina kendim yerken ve fena kizardi agiz cevresi..Iyi ki yedirmemisim dusunemiyorum,temkinli olmak lzm alerjik gidalarda..Kizlae ekgidada su uc gunkuralini uyguluyor musunz, ben bie iki ay uyguladim ama artik birakrim meaela bugun kuru fasulye yedirmeyi dusunuyorum, bizimkine tuz atmadan ayircam kizim icin, artik surekliyemwk pisirmwkten biktim kizlar ya :/
Sabah esime ayri kizima ayri kendime ayri, oglen kizoma, aksam bize ve kizima ayri gunde 5-6 kere biseyler hazirliyroum :/
Ayyy yoruma bakar mısın rızkı veren Allah da bebisi veren kim acaba. Böylesine torunlarını hiç göstermemek müstahak. Bozma moralini canım aksine onlara karşı durumdan memnun gibi davran zaten yardımı dokunuyormus
praline Ben uyguluyorum canım geçen tahin verdim 2. Gün berbat derece pişigimiz oldu. Bu gerçi alerji yapma ihtimali yüksek olan bi besindi ama daha basitlerinde karnabahar Vs 1-2 kere azar azar verip sonra normal verdim
Cnm hepsi normal ben be kavgalar ettim,hala da ediyorum esim.cogu zaman alttan aliyor..HAYIRLI AKSAMLAR BAYANLAR :)))
sadece sıkıldım !
pısmanım ...
Afiye olsun canim bende bazen uygulamiyorum cok sukur bisey olmadi bizdede.Ayyy hic yapmadim bugune kdr
Kizlar tavsiye ederim hem ev kokmadi,hem pisirmesi kolay hem hic kilcigi yok,lokum gibi oldu valla
benimki hak etmiyor ama ya ondan vicdan yapıyorum
hep söylüyorum eşime bu oğlan benden dayak yerse sebebi kesin cimciktir :)Afiye olsun canim bende bazen uygulamiyorum cok sukur bisey olmadi bizdede.
Kizlar benim kizimda cimciklemeyi cok seviyor, valla eli surekli boynumda gogsumde kulagimda cimcikleyip duruyor, kendi boynunu bile..
Canım alkış yapıyor, bay bay yapıyor yaparken del del diyor, anneyi bilinçli diyor hatta kızarak bastıra bastıra annneee diyor, bolca çığlık atıyor isteklerini çığlık atarak söylüyor maalesef benden ve abisinden öğrendi, tam emekliyor artık, tutunup kalkıyor, abisinin peşinde dolanıyor abi nerde bizimki orda, ben abiyi okula götürünce ağlıyor görünmeden çıkıyorum artık, geldiğimde annee diye sitemli çığlık atıyor:) abisine kıyaslarsam kelime haznesi çok az abisi daha ileriydi ondan, işin açığı sohbet etmiyorum miniğimleCanim kiyaslama yapma bence, gercekten her bebek cok farkli, kimisi hic emeklemiyor direk yuruyor, kimisi aylarca emekliyor halinden memnun yuruneyi sevmiyor..
Kizlar bebisleriniz neler yapabiliyor? Alkis baybay vs olarak. Birde konusmaya basladilar mi?
Aynen valla :)))
Resmen sesten coxuk uyanmasin diye esimle kavga edip tartisiyoruz oglumuz uyanmasin ama biz kuselim yeterki uyusun
Sabah namazina kalkiyor isik acmiyor coxuk uyanmasin diye kutttt bir ses oglanun arabasina basiyo melodiler calmaya basliyor onu susturayim
Derken obur taraftan yurutecine basiyor o devriliyor ve oglan uyaniyor :)))
Halbuki oncesinde zaten biz 3-4 defa kalkmis oluyoruz bu sefer bir kavha bi kavga dikkat etsene ,her sabah boylesin gitt ise sende yat zibar :))))))
Ahh ahhhh korkuyorum sanki bidigi yillarca ayagimda sallayip uyutucam sesten koruyacakmisim gibi geliyorr
maşaallahAnne baba dede baba gitti anne düştü Attı gel gel diyor:) no diyor :)
bye bye yapıyor alkışı çok severdi iki gündür sevmiyor :) havaya atılmaya bayılıyor..
Bizimki konuşuyor tatlı diyor bir de:) babaannesi öğretmiş :) meyveleri gösterip tatlı diyor..
İşine gelince her şeyi anlıyor ama yemek zamanı secdeye gidiyor bir de öksürüyor numaradan eliyle ağzını kapıyor bit de bunları yapıyor
Maşallah barakallah kızıma :)
maşaallahpraline anne baba Allah allaallaaa dede anane gel gel abla dayı cümle olarak da anne gel diyo. Sinirlenip korkutuyo beni guya ayy korktum deyince arka arkaya yapıyo böyle yumruklarini sıkarak Şarkılara eşlik etmeye başladı bi de oynamaya bayılıyo popoyu ileri geri iterek ve kafasını sallayarak. Yanagimla oynamaya bayılıyor ya gelip ağzını koyup çekerek kesik kesik aaa aaa aaa denir ya ondan yapıyo ya da öpüyo. Geçen yanağımı morartti Aklima gelenler bunlar
kesinlikle uyku uykuyu getirir:)Bebekler cok yorgun olunca iyi uyuyamiyorlar, gunduz uykusu 1 kere yetmiyor demekki, biz soyle yapiyoruz sabah 7-8 arasi kalkiyor, 10bucuk 11 arasi tekrar uyuyor,ikinci uykuyuda 3-3bucuk arasi yaptiriyorum. 8bucuk-9 gibi tam yatis.. Gece 4 kere filan kalkiyor, bazen 1 bazenxe daha fazla neyle alakali oldugunu cozemesim. Uyanik oldugu saatleei cok uzun turunca kizim daha zor uykuya daliyor buna eminim, 3 en fazla 3bucuk saat sonra yatiriyorum, ama gece uykusuna gecmeden once 4 saatin dolmasini bekliyorum daha uzun uyuyabilsin diye ve dalmasi uzun suruyor.
Birde uyumadan en fazla yarim saat once muhakkak biseyler yediriyorum tok uyumazsa yarim saat sonra uyaniyor, gece uykusuna gecmden once emziriyorum ve 4-5 saat emmemis oluyor yabi sut iyice birikiyor
bolca oyuncağı var kendi oyalanıyor çoğu zaman, sıkılınca oynaşıyoruz o beni öpüyor ben onu, bol bl öpüyorum bu da gelişim için çok önemli, kaç kaç yapıyoruz çığlık atarak kaçıyor en sevdiği oyun bu, abisiyle oynuyor çoğu zaman abimiz kurtarıcımız, tabi hep gözüm üstlerinde oynarlarken, abisini elinde hangi oyuncak varsa bağırarak alıyor@nnightsaillhihami @Mrssuperfine kizlar sagolun cevapladiginz icin, hepsi hemen hemen benzer seyleri yapiyor demekki, benim kizimda alkis baybay cici yapiyor birde parmagiyla isaret etneyi ogrendi yeni, yemek yerken filan ne istedigini gosteriyor yafa oyuncagini vs. Anne baba adda mama gel al diyor suanda,ama tamda bilincli degil yani anne yi hep demiyor mesela. Aktivite olarak neler yaptiriyorsunuz, kizim artik oyun istiyor belli mesela ben onun oyuncaklarina gidince cok mutlu oluyor ama nasil oynatacagimi bilmiyorum
maşaallahBizim ablada olunca sanırım az çok otun kırmak kolay oluyor top atıyorum ona attı diyorum o gidip tutuyor ama bana atmayı başaramadı daha elinde tutuyor... oyuncak tabak kaşıkla yemek yemeye bana yedirmeye bayılıyor ama gerçek kaşığa agIz kilitlibugün doktorculuk olmuyoruz kızım yerde yatarken bu başında ben ahmete doktor gel diyorum oda üstüne dokununca kızım muayene ediyor sandı güldü oda dokunmaya devam et tı çok komıktı leblebı verson ablana ver ılacı doktorcum dedım ağzına attı sonrakini vrrdım onuda yıyecektı zorla verdırdım aksam saklambaç oynadılar hepsini beceremesde bulunca çığlık atıyor gülüyor
canım bende tabletten nete giriyorum napıyım öyle rahatlıyorumBu bnm bidik mAlesef ne bay bay yapio ne alkis,gel gel,tel sarar hicbiri
Tam 2 haftadir alkisi ogrettim ama icinden bile gelmiyor
Nerde bir muziplik yaramazlik onun pesinde sanki bunlar bebek oyunlarida bnmki sanki cocukmus gibi tiye aliyor yaptiklarimi ve farkli seyler pesinde
Bende artik cok skildim varsin yapmasin
En cok sevdigi sey anca ordan oraya kacsib ce eee diyince saklanip kafasini uzatiyor
Akli fikri cekmece dolap kapaklari dvd ler
Anne cani isterse diyor babayi hic duymadim zaman zaman dede diyor
Artik holde duvarlara tutunarak siraliyor hic kucakta durmak mama sandalyesunde oturmak istemiyor gidip gidip nerde buz gibi parkr mermer var gidip onlarin ustunde oturuyor
Uykumuz artik 7 de uyaniyor hava karanlik oldugu icin hemen salliyip uyutuyorum 8,5 a kdr uyuyor,3 saat koyuyorum araya 11,5 12 gibi yine uyuyo saat 1,5 da kalkiyor sonra 3,5 saat ara ole 5 gibi yatip 6,5 da kalkiyor birdaha 10 bucuktan once yatmiyor,sonra gece 1,5 4 ve 7 olmak uzere 3 defa uyaniyor
Hicbir gun hicbir gece birbirine bebzemiyor
Bu arada biliyorsunuz topigin ilk ve en cok dislisi olarak dis bakimi falan yaomiyoruz sizler yapiyormusunuz?
Gazli bezle silinmeli yada alistirma dis fircalari varmis su ile yapmak gerekiyormus hic yapmadim bu ara biraz tembelligim ustumde enerjim cok dusuk,hayallerim heveslerim ideallerim gelecekten beklentilerim olurdu suan hicbiri yok,surekli canm sıkılıyor
Oglumla oyunlar oynasak bile farkinda olmadan yorulup koseye cekilmis buluyorum onu kendi haline birakiyorum sonrada ck uzuluyorum ama bunu bu aralar cok yapiyorum
Elimde tekefon neye baktigimi bile bilmeden kurcaliyorum,cocuguma bu vakti vermem gerekirken tella zaman gecirdigimi onu ihmal ettigimi dusunuyorum
Sanirim esim cok gec geliyor ve bizle az ilgileniyor kendimi yalniz hissetmemden kaynaklaniyor
Pzt d gunu ve o dedigim resimli pastayi yaptirip yaptirmamakta cok kararsizim
Haketmiyorki diyorum neden yapiyim
Kazik kdr adam ne gerek var deyip vazgeciyorum
Boyle iste kizlsr sanirim depresyondayim
He bir de benim kızım dilini prize sokuyor bayılıyor(( hangi prizi kapatmasam diliyle orada yerleri taşları yalıyor bir de:))
@minione ablamın oğlu öyleydi cool takılırdı:)
Haftasonu babamiz evde olunca duzenimiz bozuluyo biraz. Az once evi supurdum ama ben mi evi supurdum ev mi beni supurdu yoksa ben mi caglari supurdum caglar mi beni yoksa caglar mi evi supurdu ev mi caglari supurdu yoksa bunlarin hepsi mi oldu ys da hicbiride olmadi mi anlamadim
Bebisi uyumayan annrler kitap yada masal okumayi denediniz mi? Ben hic denememistim az onceye kadar benim pasamin deli gibi uykusu vardi az once ama butun evi benle supurdugunden cok yoruldu salladim salladim uyumadi bi turlu bende sallarken artik aldim kitabimi elime sesli sesli okudum ve dakika icinde uyudu :) bebegi uyumayan ve denemeyn varsa bi deneyin isterseniz belki ise yarar... insallah ise yarar :) bi tanr masal kitabi almaya karar verdim an itibariyle :)
Hahahaaa :))) vay capkin vayy
Bizimkini hmn hemen hergun avm ye goturuyorum yarim saatte olsa skilmasin diye ne zmn vitrine baksam dursam deliriyor illa hareket halinde olcaz
Az evvel yine gittik,asansorde iki kiz opucuk attilar aaa dediler oda atti gercektenmi dedm evet dediler
Ulan dedimm icimden aylardirrr ogretiyorummm bana attigi yok manitalari gorunce sapir suur opucukler havada ucuyo,yrn evlenir karisinida oper karsimdaa
Ayyyy bir tuhaf oldumm
aa ağlamamı onu bilmiyordum ben:) burdan gördüm hemen yaptım sevdi miniğimBenim bildiğim fış fış kayıkçı da sonunda sahte bir ağlama var bilmiyorum sizinki de aynı mı. Bir iki kere söyledim sonunda da şakacıktan ağladım hemen de ardından güldüm ki oyun olduğunu anladım . ama kuzum anlamadı gerçek ağlıyorum sandı ve ağlamaya başladı. Şimdi daha fış fış kayıkçı dediğim anda ağlamaya başlıyor. Biz o şarkıyı rafa kaldırdık. Yeni oyunlar arıyorum. Aklıma hic gelmiyor
canım ben tersi diye biliyorum derin uykuya geçemeyenler çok rüya görür, ben mesela hiç bir zaman bebek olmasada derin uyuyamam çok ama çok rüya görürüm, eşim çok nadir görür başını yastığa götürürken uyur hatta sohbet ederken horlamaya başlarGunaydin oldu artik
Ahh ahh inan ruyaya hasret ksldim
Ruyada deliksiz uykuds goruluyormus
Ruyayi gectim 4 saat deliksiz bir uyusam
biliyorum canımKiiyamam ben sana saka yapiyorum temizlik topigini söylüyordumo kadar çabaliyorsun ask olsun onlara sen buraya gel ben senibheveslendiririm
özlettin canım kendini ama zor işin yoğunluktan yazamaman normalIyi gclr kizlar giremiyorum artık kusura bakmayın ama aklım sizde merak ediyorum..
Umarim herkes iyidir,son sayfaya göz atabildim @Mrssuperfine test yapicam yazmissin cnm kalbinden ne geciyorsa o olsun..
Benim dogumdan sonra reglim fazlalasti,çok şükür sıkıntız geciyor..
Onun disinda sutum calismaya baslayinca sanki daha da azaldi yorgunluktan,tosbik kizim kahvalti yer oldu teyzeleri..Yalnız sabah yine corba iciyor,gece yatmadan once muhallebi niyetine kahvalti veriyorum biskuvili..
huylari ve alışkanlıklari zamanla degisiyor saniyorum,yogurt yemek istemiyor son zamanlarda mesela..
okul çok çok yogun 5 dk oturmuyorum ama mudurum programimi iyi yapti sukur,sağolsun başarılı çocukları da vermis..O acidan guzel geciyor..
Bi daha ne zaman girebilirim bakalım kusura bakmayin alinti yapamadam direk daldim..
eşim geçen seçimde başkandı tövbe etti yanındakilerin yaş ortalaması hep yüksekti çok yorulmuştuGünaydın kızlar malesef secimde sandık b. Olmuşum bugün eğitim var inşallah sorunsuz geçer herşey öpüyorum hepinizi
hoş geldin canım işini bitirde dön:)Kızlar kızlar selam olsun hepinize
biz babaannemizden döndük evimizdeyiz şükür
I imspecial la çok güzel iki buluşmamız oldu
ev sahipliği sıcakkanlılığı ilgisi alakası için çok teşekkür ediyorum kendisine :)
Ahmet paşayı bir görseniz nasıl yakışıklı nasıl tatlı maşallah
geçmişi okudum ve alıntılamadan dalmak zorunda kaldım e malum valizler beni bekler burdan devam edelim olur mu kızmayın bana
oğluşum uyudu ben kahvaltı yapıp valizleri boşaltıp çamaşır işine girişicem
hepiniz öperim özledim
Selam arkadaslar
Kaynanam bendeydi 2 hafta o yuzden giremedim
Kaynanam.catlatti beni gitti, cok kiskanc patavatsiz kaynanam var, nefret ediyorum ondan
Canim inan hepimizin durumu anlattiklarin gibiHAYIRLI AKSAMLAR BAYANLAR :)))
sadece sıkıldım !
pısmanım ...
yok artık senin kv haketmiş susma tabiaynı kaynanadan bende de var yarın gelcek en az 1 hafta kalıcak ben günlerdir stresine girmeye başladım .benim ki oğlunu kıskanıyor benden kavga ettirmek için elinden geleni yapıyo saolsun.bide bebeğime demli çay içiriyor kızıyoruz size ne diyorbizde çocuk büyüttük falan filan.zaten zor uyutuyorum kızı geliyor uyuyan çocuğu mıncıklıyor beşiğin basında oturup bekliyor yatak odama koyuyorum beşiği ben çıkıyorum o peşimden girip odayı bekliyor.oda yetmiyomus gibi kendi iç çamaşırlarıyla bebeğin kıyafetlerini bizim kıyafetlerimizi karıştırıp yıkamış nolcakmış sanki.bide utanmadan diyo ki genital bölgemde mikrop varmışş.ahhh yine geliyor bela şimdiden düşünmekten kanser olucam.yine karışırsa kovcam onu .eşime de söyledim yaparım valla
canım korunduğun halde hamile kalmışsın elden bir şey gelmez ki sen tedbirini almışsın Allah böyle takdir etmişYazamıyoruj tek tek Sağolun kızlar nasıl başa çıkarım ne yaparım kendimi değl kızımı düşünüyorum ne yer içer nasıl uyur sefil olacak prenses givi bakıyorfum(
Korunuyorduk Serra büyümeden mümkün değildi ama ben üç kez hamile kaldık içinde de korunuyorduk hatta ilkinde iki Yöntemle birden of of of((
ayy çok biliyor o kaynanan ne gıcık kadın ya sanki spiralle hamile kalnımıyor, tüplerini bağlatan bile hamile kalabiliyor 100 de 100 diye bir yöntem yok ki, çok biliyorsan torununu çok düşünüyorsan gel de yardım et de, iyi dayanıyorsun canım ya ben sinir oldum burdan kadınaBen senede ili kere yerim gece gezmelerinde ekmek arası gayet de güzel oluyor heheh:)))
Oh Babasına düşkün olması da güzel:) inş gittikçe daha ds kolaylaşır bebeişin ve işlerin... Allah yardımcın olsun..
Amin amin inş ne diyeyim. Bilmiyorum hayır yokeşim ablaların bar diyor ama hepsi çocuklu Çalışıyor zaten bebekliler of of bakalım ne olacak..
Ben de benimkinden nefret ediyorum:) hamileliğine kadar aramız iyiydi ben ediyeler taşıyordum tabi hamileliğimde Muhtaç kaldım bir kez aramadı yok oldular ortadan şimdi aramış sprial taktırsaydın bebeğinin rızkını kestin digor beni daha da üzmek için((
Amin amin inş
Ah inş inş
Malesef aynı bizim ailede Hrp böyle yatağa düştüm vile(
Amin inşş
üç gün kuralını uygulamıyorum artık zaten bize ne pişerse ondan veriyorumKizlae ekgidada su uc gunkuralini uyguluyor musunz, ben bie iki ay uyguladim ama artik birakrim meaela bugun kuru fasulye yedirmeyi dusunuyorum, bizimkine tuz atmadan ayircam kizim icin, artik surekliyemwk pisirmwkten biktim kizlar ya :/
Sabah esime ayri kizima ayri kendime ayri, oglen kizoma, aksam bize ve kizima ayri gunde 5-6 kere biseyler hazirliyroum :/
oyy okurken yoruldum, sağlıkla büyüsün bebeğinizSelam kızlar ben geldim geçmişi oludum ama alıntılayamadım kusura kalmayın..
Dün eltim doğum yaptı hastaneye gittik yeni bebeğemiz çok tatlıydı:)
Aynı abdullaha benziyordu kv de hastanedeydi onu alıp bize geldik tutturmuştu ben hastanede kalacam onlara bi yararı olsaydı bırakırdım ama ben doğum yaptığımda ondqn çok çektim aldım onu bize geldik..
Dün gece regl oldum gece uyuyabileyim diye ağrı kesici içtim ama busefer abdullah kabız olmuştu sabaha kadar ağladı yavrum evde ftilde kalmamıştı perişan olduk
Akşamdan aşure malzemelerini suya koydum bugün aşure yapmak için sabah tv servisinden geldiler yeni tv almıştık duvara monta ettim kv deydi kahvaltıydı derken dinlenemedim aşureyide yapmak zorundaydım bide o yani anladığınız feleket iki gün geçirdim
canım sakin oluyorsun ev işi dediğin akşama kadar uğraştığın akşam beş dk da dağıtılan bozulan iş, disiplinli ol plan yap kendine, akşam evi toplamadan yatmamayı adet edin bir kere, sonra haftalık plan yap yemek listesi yap, gün gün temizlik yap,her gün bir saatini işe ayır mesala çok değil, eşin çoğu vakit evde zaten o bebeğe bakarken iş yapabilirsin, evin dağınıklığı insanı daha hasta ediyor aklın hep o dağınıklıkta yapılacak işte oluyor, yap kurtul kasmadan rahat ol tatlım bak iki çocukla ben delirmeden size izin yokHAYIRLI AKSAMLAR BAYANLAR :)))
sadece sıkıldım !
pısmanım ...
ohh afiyet olsun kuzuyaAyyy hic yapmadim bugune kdr
canım eşin anlayışlı madem ona haksızlık etme destek al psikolojik anlamdaKızlar benim psikolojim gitti iyice yaa. Acayip sinirli tahammülsüz manyak gibi bişi oldum. Eşime trip yapıyorum sürekli adamın da bi yanlışı filan da yok yani koşturup duruyo pesimizde bu adam bana bu kadar nasıl dayaniyo acaba diye bile düşünür oldum. Bi de birden oldum böyle 3-4 gündür filan psikoloğa mi gitsem sizce nasıl toparlanır ki bu beynim
aynen bende akşamdan iş bırakmamhoş geldin bacım ayyy yolla kız aşure
önce Bi sakin ol aslıcan
oda oda temizle canım utuyude günde 2-3parça bile yapsan erir gider
sonrasında da sürekli toplu tutmaya çalış mesela ben odaları ve mutfağı toplamadan yatmam sabah toplu eve uyanmak işi yarıya indiriyor hemen süpürmeye başlayabilirsin
donem donem hepimiz bu bunalıma giriyoruz
bak sen şu ipeğe:) :)
gördük efendim afiyet olsun:)
aynen gelmesinler !!!!
bende canım özledim, fırsatım olmuyor artık çocuklar çok yoruyor evin işi yemek çocuklar derken sinir vakit kalmadı bende
hoşbuldum canım, düğünde ben yorulacak hiç bir şey yapmadım el gibiydim açıkçası:) dahil olmadım hiç bir şeye, evlerini bile görmedimIyi geceler guzel anneler..
cok yogundum bikaç gündür annemler geldi filan.şükür atlatttim.bebisle misafir cok zorrr.
Kokorec muhabbetine gelince.yiyemem bende iskembe ciger miger koyun eti vs asla yiyemiyrum.jirmizi ete hanilegimde aserdim alıştım tavuga da.Vejeteryan gibi biseydim.
Nego hoşgeldin ozlettin kendini canim benim:))) hayırlı olsun düğününuz bebisle iki dugun yaptin masallah.zor ya kardeşimin düğünde baya zor olmuştu bana.sende iki tane:))
praline canim o ucgun kuralını yaoanadim ki yiyen bir bebek degil bugünkü yedigi miktari soyleyim 2 3 cay kasigi ancak yemustir ((
@asliayet geliyor gidiyorlar banada dönem dönem canim evimizin halini kabullenmekten baska care yok ama bende kabullenemiyorum çaresini de bulamadım...inanilmaz agrasif oluyrum isler yigildikca basima.
Safransari hadi geçmiş olsun kv badiresini atlatmissin.cins kv ler işte iyisine az rastlanır.
aysimason hayirli olsun yeni bebis Allah hayırlı evlat eylesin....Asure yi de Allah kabul etsin afiyet olsun:)))
Ben de cumartesi yaptim arkdas a da vermiştim ayni sitede oturuyruz sonra cok begendim bir de bana yapalim mi ben bilmiyrm yapmayi dedi tamam dedim bugunde ona yaptık tabi bendeji kadar zor olmadi cikan bulasigi yikadi dogradi vs arkdas bende kattim karıştırdım sadece
ay benimkide mememe taktı sıkıyor çekiştiriyor eliyle yapma deyincede bana kızıyorAfiye olsun canim bende bazen uygulamiyorum cok sukur bisey olmadi bizdede.
Kizlar benim kizimda cimciklemeyi cok seviyor, valla eli surekli boynumda gogsumde kulagimda cimcikleyip duruyor, kendi boynunu bile..
Nego düğün nasıldı
ahh bizede hediye gelse nerdeee, bebek görmeye pek kimseyi kabul etmedim zaten hoş etsemde ne getirecekler ki eşofman falan:) annem bile lamdı bir şey kaynanam falan amaaan