Kazasiz belasiz gule gule otursun kuzucuk inşallah :)
bizim bugune kadar iyiydi evin icide bugyn disarisida evin icide buzz gibi kış geldi artij
bizde cogu zaman biseyler izleyerek yiyoruz bazen nasil oluyosa yiyo kendiliginden sasiriyorumm
ya yesinlerde nasil yerlerse yesinler ben baslarda klip izletiyodum cok seviyo klipleri ama klip sendromu diye bi yazi okudum o gunden beri cizzgi film izletiyorum
Bende sıkıliyorum evde keşke bende ablamla ayni yerde yasasam yada annemle.havalar iyiyken cikiyoduk geziyoduk ama kış bozdu işi kapali gidebilecegimiz yerlerde yok. Ama sağolsunlar komsularim iyi sıkılinca yada yorulunca çat kapi gidebiliyorum yardimci oluyolar her konuda sagolsunlarr
aynen canım yesinde nasıl yerse yesin napıyım yemiyor diye psikolojim bozulacağına
kızlar merhaba aranızda yeniyim.kızım ayın sonunda 9 aylık olucak.yaklasık 3 aydır uykumuz çok iyiydi.aksam 9 da en gec 9 buçukta uyumuş olup gece bir iki defa mıgılanır bende mamasını içirirdim uykuya devam ederdi sabah 8 e kadar.ta ki 3 hafta öncesine kadar.artık kızımı uyutamıyorum .resmen uyumamak için diretiyor.koluma yatırdığım gibi 10 dk da uyurdu.simdi koluma yatırdığım gibi çırpınmaya başlıyor sacımı basımı yolup ağlıyor bide
ayakta sallanarak zaten h,ç uyumadı. kucağımda gezdirirken uyuyup kaldığını keşfettim bir haftadır öyle uyutuyordum fakat şimdi onu da istemiyor.sabah 7 buçukta uyandık oglen 1 buçukta zor uyuttum cok fazla direniyor.gece de cok uyanıyor .dogdugundan beri iştahsız memeyi redeeti sağıp verdim bas edemedim biberon mamasına geçtim hiç birini severek içmedi.4 ayında ek gıdaya geçtik tv izlerken kandırarak yediyorum.bazen 1-2 hafta ağzında tutuyo yutmuyor bazen günlerce bikaç kasıktan sonra ağzını kitliyor açmıyor bazen sıkıntısız yiyor.ha tam mutlu oluyorum yiyor die bu sefer kaşığı görünce öğürmeye başlıyor.bide uyku sorunumuz çıktı .yakında uykusuzluk stres üzüntü yorgunluk derken kanser olurum herhalde
hoş geldin aramıza, sakin ol önce inan benim bebeğim seninkinden farklı değil benim birde abisi var iki çocukla hep uykusuzum yemiyor benimkide
minione canım bir Şeyler izlettirmeye karşıydık eşinle hep kaçtık ama sonunda el mahkum açtık. Göz teması bile kurmuyor bakmıyor elini ağzını kapatıyor kafasını ediyor. Önce seyretsin dalsın diyoruz Çizgiler klipler hepsini denedik bakmadı bile
( kalabalıkta parkta restaurantta yedirmeye çalıştık küvette su ile yedirmeye çalıştık ağzını bile açmadı. Böyle oldukça da bize sinir basıyor:))
Kv m tatlı Sütlaç Havuzlu kek ıspanaklı Börek yedirmeye çalışmış onlara bile ağzını açmamış. Sütlacı nasıl yemez diye hayret ediyordu
ama bir de sevimlileri açayım bakayım... Sağol önerin için...
Dibini keseceksiniz rulo bi iki tarafı Açıklık olacak Anladığım kadarıyla. Çok geçmiş olsun cankm Allah damarlıklarını da göstersin inş :))
canım reklam denediniz mi, bizimki reklam olmazsa yemiyor
yediği şeylerde yazdım ya etli şeyler birde maalesef kavanoz mamaları
reklam bitince asla yemiyor sıpam
şunu dene bunu dene demekte siniri bozar biliyorum o duyguyu çok iyi anlıyorum yeme konusundan seni
Bugun unuttum yazmayi 9.cu ay kontrolune gittik sabah,asi yi olmsyin dedi zaten 1. Yasinda olacak gerek duymuyorum ben dedi
Sakatatlara ve baligi haftada ikiye cikarin somon yesin dedi
Ben hic yemedim pisirmeyi bile bilmem
Nasil haftada iki balik vericem bilmiyorum
Kendim bile dogru duzgun balik yemiyorumki ama oglum icin mecbur katlanip yapicam
Sizlerde durum ne? Balik neler verdiniz veriyormusunuz kizlar
sakatat mı, verilebiliyormuymuş?
İyi geceler kızlar ben geldim..
Bugün abime gitmiştik yengelerimle güne girdim
Hadi gazaam mübarek olsun
ilk defa güne giriyorum bakayım güzelse tekrarlarım:))
Siz nasılsınız geçmişi okudum ama alıntılayamadım..
Pinking Tree canım iştahsız bebeğin derdi zor allah yardımcınız olsun
I imspecial canım benim oğluşun pipisi zaten küçücük kestirsek kalmaz pipsiz
bu arada ben oğluma hep pipsiz diyorum
minione canım 9. Ay aşısı dediğin kızamık aşısımı??
Birde o aşıyı yaparsak 1 ysşında yinemi yapılacak anlamadım açıklık getirirmisim
iyidir canım gün dedikodu laf söz çıkmazsa eğlenceli oluyor:)
Günaydın kızlar. Kaç gundur gezme modundayim bugün evdeyim diye içimde bi mutluluk var. Oğlusun ve kendi dolaplarmızi toparlamaya çalışcam. Kızamık aşısı yaptırasim yok hiç ama korkuyorum da o 3 ayda kaparsa bi yerlerden de diye. Bi rahat olamadım şu aşılar konusunda. Birsürü şey yazayım diyordum unuttum
canım ben yaptırıcam ama hastalığını bekledim bugün yarın yaptırırım doktorumuz yaptırın dedi
bende izlerim mügeyi severim:)
Kizlar ya benim sutum cok gec geliyor artik sanirim azaldigi icin, kizim 10dk cekmesi lazimk sut gelsin, ugrasmak istemiyor birakip gidiyor, bir suru saklabanlik yapiyorum emsin diye..
canım nerden vardın o kanıya göğsün boş gibi hissediyorsun ondan mı yoksa bakıyorsun süt yok mu?
Ay bu çocuk beni öldüreceeeek
Bu gece 50 kere uyandı iki gecedir bana uykuyu haram etti bi ara uyku sersemliğimle mama hazırladım onu yanıma alıp içirdim bu arada ben uyumuşum bi baktım biri parmağını gözüme, ağzıma sokuyor
Beni uyutmamak için elinden geleni yapıyor şimdide uyuyor beyfendi.
canım benimki hep öyle ne zaman düzelecek düzelecek mi artık bilmiyorum
Hamsi yedi balik olarak sadece cnm
Yedirmekten ziyade onu alip haftada iki pisirmek cok Zorrr geliyorrr nedense
Halbuki 3-4 cesit sebze al hasla ez yedir
Ayni markette zaten balik satiliyor,temizliyorlar al pisir ver dimi
Nedense cok useniyorum bende anlamiyorum
canım ben teflon ya da seramik tavada yağsız yapıyorum çok pratik oluyor dene istersen, alabalık alıyoruz, onu tuzlayıp tavaya koyuyorum kapağını kapatıyorum kısık ateşte pişiriyorum buharıyla, gayet güzel oldu bende pek yapmayı sevmem asla temizlemedim de, genelde fırında yapıyorum ama yağlı kağıda sarıp sonra folyoya sarıyorum koku olmasın diye:) içine sarımsak soğan maydanoz falan kouyuyorum
Geçer inşallah bi an önce çünkğ bende o 2-3 gün zombi gibi dolandım zor oluyo. Bebeği sürekli uyumayan annelere Allah sabır ve güç versin valla
işte o anne benim
minione 9.ay aşısı kızamık isteğe bağlı olarak menenjit var
canım menenjit yokmuş 9. ayda sağlık ocağına sorum ebe tuhaf tuhaf baktı yüzüme:)
daha dişimiz çıkmadı bizim 9 aylık olucaz onu da ayrı dert ediyorum kendime.üst diş yerleri şişmiş diş izleri var ama dr yok ben göremiyorum dedi
iştahı maşallah iyi şimdilik uyku bozuk gündüz uykumuz 1 e düştü oda 1 buçuk saat uyuyor.sabah sinir krizine girdim artık eşimde anlamıyor boş kuruntu yaptığımı düşünüyor hepten çıldırıyorum
diş olayı herkeste farklı ki hiç dert edilecek bir durum değil rahat ol
Sinirlenmemek elde değil ya. Her gelen aşağıdan bizim zile basıyo nasıl denk getiriyolar arkadaş ya. Tamam ilk daire bizim ama daire numarasıda 1den başlamıyoki 6 dan başlıyo. Normal zil değilde bu yeni modeller varya daire numarasına basıp zile basıyosun , kapıyu açmak için şifre falan giriliyo. Ya 1 biZim evin zili olsa valla anlıcamda 6 yı her seferinde nası tutturuyoşar ya tam uyutuyorum oğlanı hadi bakalım Zil çalar uyanır tekrar salla ondan sonra... Birinin bi gün kalbini kırıcam sabrım taşıcakta! Asansörcüsü ,kalorifercisi ,başkasının misafiri vs. Bu nedir arkadaş ya!!!
off o zil bizde de aynı aile apartmanı olunca basıyorlar hepimizinkine! Aşağıya yazı yazdım bu zile basmayın diye eşim çıkarmış ayıp olurmuş!