Aynen can kurban...o beter bebeklere can kurban
Benim bildiğim fış fış kayıkçı da sonunda sahte bir ağlama var bilmiyorum sizinki de aynı mı. Bir iki kere söyledim sonunda da şakacıktan ağladım hemen de ardından güldüm ki oyun olduğunu anladım . ama kuzum anlamadı gerçek ağlıyorum sandı ve ağlamaya başladı. Şimdi daha fış fış kayıkçı dediğim anda ağlamaya başlıyor. Biz o şarkıyı rafa kaldırdık. Yeni oyunlar arıyorum. Aklıma hic gelmiyorSaol cnm yaa
Elimden geldigince onu uyuturken telefona bakmaya calisiyorum
Bol bol oyun oynamaya calisicam artik
Bugun ilk deda fis fis kayikci oynadik cok guldu ondada korkuyorum kolu falan cikarmi diye
Heran her yer tehlike saciyor
Daha az evvel salondaki konsolun bacagindaki koselete koselik taktim
Cekmecelerede lazim daha alamadim
Gunaydin oldu artikİyi geceler iyi uykular tatlı rüyalar herkesee
Günaydınnn 1-2 yılımız ksldı az kaldı yani deliksiz uyumaya :))Gunaydin oldu artik
Ahh ahh inan ruyaya hasret ksldim
Ruyada deliksiz uykuds goruluyormus
Ruyayi gectim 4 saat deliksiz bir uyusam
Selam güzel anneler özledim ya buraya yazmayı, yarın inşallah, dün düğün oldu kaynimin yorgunum
Ay bilemedim canım bende bu ay daha regl olmadım geçen ay ilk kez çok olmustum bu ay bekliyorum hatta 8 gün geçti diye test yaptım Allah şükür yok benim Allah isteyenlere versin zamanında benim şuan bünye müsait değilGünaydın kızlar
Dün meşhur Kokoreçi almış eşim canım çekmişti diye ama açar açmaz buhihami nin Kokoreççi değil diyr ağlamaya başladım:)) eşim orası neresi oradan alalım dedi. Ve sonra şok oldum
Hamile olabilir miyim?((( yarın test alıcam ama üşüttüm sanırım midem bulanıyor üşütmüş olmam Lazım sanırım ((
Ay bilemedim canım bende bu ay daha regl olmadım geçen ay ilk kez çok olmustum bu ay bekliyorum hatta 8 gün geçti diye test yaptım Allah şükür yok benim Allah isteyenlere versin zamanında benim şuan bünye müsait değil
Kiiyamam ben sana saka yapiyorum temizlik topigini söylüyordum
Kaç gun gecti memeye acayip düşkün anlatiyorsun o geciktirir benimki bu ay haddinden fazla memeden adetim cook gecikti ve cook gerginimYok canım benim de olsa Kafayı yerim herhalde çok erken kızım sadece memeci ben hastanelik oluyorum rezil olur kızım ablam bakmıştı geçen hamileliğimde şimdi işe Başlıyor vs vs ay bilemiyorum Yarını bekliyorum işte..
Kaç gun gecti memeye acayip düşkün anlatiyorsun o geciktirir benimki bu ay haddinden fazla memeden adetim cook gecikti ve cook gerginim
Ayyy kıyamam ama ben istanbulda değilim canım :) İstanbuldakiler varken burdakini beğenmezsinGünaydın kızlar
Dün meşhur Kokoreçi almış eşim canım çekmişti diye ama açar açmaz buhihami nin Kokoreççi değil diyr ağlamaya başladım:)) eşim orası neresi oradan alalım dedi. Ve sonra şok oldum
Hamile olabilir miyim?((( yarın test alıcam ama üşüttüm sanırım midem bulanıyor üşütmüş olmam Lazım sanırım ((
Ayyy kıyamam ama ben istanbulda değilim canım :) İstanbuldakiler varken burdakini beğenmezsinO ani duygu geçişleri hala oluyo bende sen yine de bi test yap bizi haberdar etmeyi de unutma. Allah istediği zaman nasip etsin herkese
Kizlarrr biliomusunuzAyyy kıyamam ama ben istanbulda değilim canım :) İstanbuldakiler varken burdakini beğenmezsinO ani duygu geçişleri hala oluyo bende sen yine de bi test yap bizi haberdar etmeyi de unutma. Allah istediği zaman nasip etsin herkese
Cnm benim cadi bana pek düşkün degil normalde uykusu gelince beni ariyor en çok o da emmek icin..Yalnız bizde soyle bi durum var sabahlari esim birakiyor o uyurken ben evden cikiyorum,uyandığında baba kiz takılıp kayinvalideme gidiyorlar cadim ztn gezmede ise sorun yok cogu zaman..Kızlar katilanlarla yaparız hediyelesmeyi artik katılma şansı olmayanlar kusura bakmasınmyktup arkadasligi gibi ...katılmak istiyorum diyenlere özelden yazisiriz inşallah kimle kim eslestigini haber veririz sizde adreslerinizi ozelden verirsiniz başka yere yada kisiye yazmayin sadece eslestiginiz kişiye ozelden ....
Esim nöbetçi bugün cook yorgunum...ahmet cook ağlıyor bana bakıp nerdeyse bırakma diye yalvariyor bugün biz cikarken A101 e gidin oyalansin dedim kadınla cikarken biz arbaaya bindik ortalığı ayağa kaldirdi sonra zuccaciyeye girmişler susmuş ama...hafta başı tekrar başa sarıyor inşallah alışacak ama iste zor ya...@bestemeste canım M miss_curious diğer çalışanlar siz cinstense boyle ortaligi yikiyormuymus kuzular yaa off
Büyük eksiklikKizlarrr biliomusunuzPinking Tree
Ben hayatimda hicccc kokorec yemedimmm tadini bilmiyorummm bileee