2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim bildiğim fış fış kayıkçı da sonunda sahte bir ağlama var bilmiyorum sizinki de aynı mı. Bir iki kere söyledim sonunda da şakacıktan ağladım hemen de ardından güldüm ki oyun olduğunu anladım . ama kuzum anlamadı gerçek ağlıyorum sandı ve ağlamaya başladı. Şimdi daha fış fış kayıkçı dediğim anda ağlamaya başlıyor. Biz o şarkıyı rafa kaldırdık. Yeni oyunlar arıyorum. Aklıma hic gelmiyor

Gunaydin oldu artik
Ahh ahh inan ruyaya hasret ksldim
Ruyada deliksiz uykuds goruluyormus
Ruyayi gectim 4 saat deliksiz bir uyusam
Günaydınnn 1-2 yılımız ksldı az kaldı yani deliksiz uyumaya :))

Arkadaşlar telefonlarınızın saatine dikkat edin. Otomatik olarak geri almıştır büyük ihtimalle. Amann dikkatt!!! Öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar

Dün meşhur Kokoreçi almış eşim canım çekmişti diye ama açar açmaz bu hihami nin Kokoreççi değil diyr ağlamaya başladım:)) eşim orası neresi oradan alalım dedi. Ve sonra şok oldum

Hamile olabilir miyim? ((( yarın test alıcam ama üşüttüm sanırım midem bulanıyor üşütmüş olmam Lazım sanırım ((

Ay bilemedim canım bende bu ay daha regl olmadım geçen ay ilk kez çok olmustum bu ay bekliyorum hatta 8 gün geçti diye test yaptım Allah şükür yok benim Allah isteyenlere versin zamanında benim şuan bünye müsait değil

Yok canım benim de olsa Kafayı yerim herhalde çok erken kızım sadece memeci ben hastanelik oluyorum rezil olur kızım ablam bakmıştı geçen hamileliğimde şimdi işe Başlıyor vs vs ay bilemiyorum Yarını bekliyorum işte..

I imspecial aşk olsun hangi topikmis o, temizlik topigiyse orayada yazmıyorum düzenli, bildirim yapmayı bile unuttum görevleri yaptığım halde uyarı aldım hevesimi kırdılar
Kiiyamam ben sana saka yapiyorum temizlik topigini söylüyordum o kadar çabaliyorsun ask olsun onlara sen buraya gel ben senibheveslendiririm

Kaç gun gecti memeye acayip düşkün anlatiyorsun o geciktirir benimki bu ay haddinden fazla memeden adetim cook gecikti ve cook gerginim

Ayyy kıyamam ama ben istanbulda değilim canım :) İstanbuldakiler varken burdakini beğenmezsin O ani duygu geçişleri hala oluyo bende sen yine de bi test yap bizi haberdar etmeyi de unutma. Allah istediği zaman nasip etsin herkese

Ben hamileyken deli gibi aşerir ama hiçbir şey yiyemem... Direkt aklıma bu geldi :) yoksa niye ağlayayım senin kokoreçe:)) normal değil. Sana afiyet bal şeker olsun canım.
Yarın olsun sabahtan yapacağım ya hamileyim UA da çok fena üşüttüm

Kizlarrr biliomusunuz Pinking Tree
Ben hayatimda hicccc kokorec yemedimmm tadini bilmiyorummm bileee

Cnm benim cadi bana pek düşkün degil normalde uykusu gelince beni ariyor en çok o da emmek icin..Yalnız bizde soyle bi durum var sabahlari esim birakiyor o uyurken ben evden cikiyorum,uyandığında baba kiz takılıp kayinvalideme gidiyorlar cadim ztn gezmede ise sorun yok cogu zaman..
Senin oglus sana duskun demek ki cnm benimki babaya duskun..

Iyi gclr kizlar giremiyorum artık kusura bakmayın ama aklım sizde merak ediyorum..
Umarim herkes iyidir,son sayfaya göz atabildim Pinking Tree test yapicam yazmissin cnm kalbinden ne geciyorsa o olsun..
Benim dogumdan sonra reglim fazlalasti,çok şükür sıkıntız geciyor..
Onun disinda sutum calismaya baslayinca sanki daha da azaldi yorgunluktan,tosbik kizim kahvalti yer oldu teyzeleri..Yalnız sabah yine corba iciyor,gece yatmadan once muhallebi niyetine kahvalti veriyorum biskuvili..
huylari ve alışkanlıklari zamanla degisiyor saniyorum,yogurt yemek istemiyor son zamanlarda mesela..
okul çok çok yogun 5 dk oturmuyorum ama mudurum programimi iyi yapti sukur,sağolsun başarılı çocukları da vermis..O acidan guzel geciyor..
Bi daha ne zaman girebilirim bakalım kusura bakmayin alinti yapamadam direk daldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…