2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben en çok kediden tırsarım ve köpeklerden inş. Bana denk gelmez kalpten giderim hassas biri değilm ama korkarım

Ben de çok korkuyorum ama insanlar öok duyarsız korkana cahil muamelesi yapıyorlar.. Ben de alerjim var diyorum hehehe uzak tutuyorum :)))
Bende korkardim ama cevrende cok olnca alisiyosun :)
Bende senin gibiyim ya cok sıkıliyorum oglani kendi haline biraktigimda uzuluyorum bazen dusunuyorum kendi kendine oynamasida lazim diyorum belkide kendimi teselli ediyorum boyle dusunerek bilmiyorum...

Aynı minione ayni haftasinuda iste bizimki bu hafta yalniz 2 çocuk buyutmek beni geriyor

Haftasonu babamiz evde olunca duzenimiz bozuluyo biraz. Az once evi supurdum ama ben mi evi supurdum ev mi beni supurdu yoksa ben mi caglari supurdum caglar mi beni yoksa caglar mi evi supurdu ev mi caglari supurdu yoksa bunlarin hepsi mi oldu ys da hicbiride olmadi mi anlamadim
Bebisi uyumayan annrler kitap yada masal okumayi denediniz mi? Ben hic denememistim az onceye kadar benim pasamin deli gibi uykusu vardi az once ama butun evi benle supurdugunden cok yoruldu salladim salladim uyumadi bi turlu bende sallarken artik aldim kitabimi elime sesli sesli okudum ve dakika icinde uyudu :) bebegi uyumayan ve denemeyn varsa bi deneyin isterseniz belki ise yarar... insallah ise yarar :) bi tanr masal kitabi almaya karar verdim an itibariyle :)

Ben okumaya çalıştım canım ama abdullah daha çok kitabı almaya odaklandı:))

ahh canım ah bende bazen kızımla az ilgilendiğimi düşünüyorum elimde sürekli telefon saçma sapan seylere bakıyorum.napim sıkılıyorum yaşadığım şehirde kimsem yok .ailem istanbulda.burda ne bi akrabam var ne ne arkadaş ne komsu.biriyle oturup kahve içip muhabbet etmeyi öyle çok özledim ki.hele annem olsa yanımda kardeşlerim hadi kalk kahve yap fal bakalım deseler.çok özlüyorum onları.ve yanında kardeşi arkadaşı oturmaya gidicek yeri olanları öyle kıskanıyorum ki. bebeğim diyorum büyüse dinlese beni anlasa.sohbet etsek onunla bi arkadaşım olmuş olur

benimki uyanık olduğunda sabit durmuyo ki masal yada kitap okuyayım.az önce karsıma oturttum bikaç kelime tekrarladım dahadoğrusu tekrarlayamadım durmadı :) bazen ninni söyleyim diyorum yok ağzımı yüzümü yoluyor.yakında kel kalıcam tepem açılmaya başladı yoluna yoluna :)

Dün eşimle avm ye tv almaya gittik kızlar benim oğlum avmleri sevmiyor hele birde birşeye baksak kıyameti koparıyo açık alanı daha çok seviyor açık alanda gukı çıkmıyor

Birde benim oğlumun genç bayanlara aşırı ilgisi var gen bir bayan görsün ona bakıp sırıtır çok çapkın olacak benim oğlan

Ayağımda salladığım için yanıma yere koydum kitabı farketmedi farketse affetmezdi bide dedim ya uykusu çoktu aslında ama kapatıvermedi gözünü ben kitap okuyunca kafası şişti heralde yoruldu uyudu :)))
simal3001 benim komşularım var çok şükür çat kapı girip çıkabiliyoruz istediğimiz zaman ama ailenin yerini tutmuyo kimse ya maalesef

Kızlarr annem akşam 10da biniyo otobüse oleyyyy sabaha burdaaaaa
Hem çok özledim hemde 1 hafta rahatımm

Hahahaaa :))) vay capkin vayy
Bizimkini hmn hemen hergun avm ye goturuyorum yarim saatte olsa skilmasin diye ne zmn vitrine baksam dursam deliriyor illa hareket halinde olcaz
Az evvel yine gittik,asansorde iki kiz opucuk attilar aaa dediler oda atti gercektenmi dedm evet dediler
Ulan dedimm icimden aylardirrr ogretiyorummm bana attigi yok manitalari gorunce sapir suur opucukler havada ucuyo,yrn evlenir karisinida oper karsimdaa
Ayyyy bir tuhaf oldumm

İnsallah cnm o gunlerde gelicek Allahin izniyle
Allah kavustursun cnm

Ahahaha sen görüyormusun şu ardayı niz biz sırıtmakla çapkınlık yapayoruz o öpücük atıyor
Annesi senin oğlun bizimkinden dahs çapkın :))

iyi fikirmiş dur bende deneyeceğim

hain kaynana

nnightsaill Hadi gözünaydın

Kızlar yazamıyorum nedense çok kötüyüm şu sıralar uyku da bastırıyor fenalardayım...

minione canım doğumgününü yap bebeğe sana değişiklik kocanla ilişkine de iyi gelir bncd kendini yormadan yapabiliyorsak yap..

Telle ilgilenmeye gelince çoook bormal Kafanı boşaltmak için alıyorsun eline bunun için sakın anneliğini sorgulama.. Ben almamaya çalışıyorum bir daha bı zamanlarını göremem kozımın düşüncesi ile ve de zaten beni hiç bırakmıyor:) ama ben zaten tel ve tv düşkündü hiç değilimdir dayanma noktam var. Sen Kafanı böyle rahatlatıyorsan hiiiç takma bu bir süreç bence...

Saol cnm yaa
Elimden geldigince onu uyuturken telefona bakmaya calisiyorum
Bol bol oyun oynamaya calisicam artik
Bugun ilk deda fis fis kayikci oynadik cok guldu ondada korkuyorum kolu falan cikarmi diye
Heran her yer tehlike saciyor
Daha az evvel salondaki konsolun bacagindaki koselete koselik taktim
Cekmecelerede lazim daha alamadim

minione birebir aynı duyguları paylasiyoruz canım. Bugün artık kendi kendime dedim ben kesin depresyondayım diye. Hiçbirşey yapasım yok herşeyim yarım yamalak oluyo gibi geliyo. Mesleki anlamda olsun annelik anlamında ev işleri hepsinde böyle hissediyorum. Ben de telefonla çok vakit harcar oldum bu da canımı sıkıyor hatta geçen kotam doldu 3 gün kala dayanamadım ek paket aldım o kadar bağımlı olmuşum. Ama full oğlusla ilgilenince hem bağımlılığı artıyor bana hem aşırı koruyucu davranıyorum o da gelişimi için iyi değil. Onunla vakit geçirdiğim zamanlarda kaliteli olmasına dikkat ediyorum. 1-2 oyun kitabımız var bazen oradan yararlanıyorum çoğu zaman birlikte yerde yuvarlanarak birşeyler yapmak da onu çok mutlu ediyor. Dediğin tespite de kesinlikle katılıyorum. Eşle vakit geçirememek insanı bunalıma sürüklüyor. Benimki 18.30 19 gibi geliyo yemek ye bebeğe yedir onla oyna derken geçip gidiyor zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…