- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben en çok kediden tırsarım ve köpeklerden inş. Bana denk gelmez kalpten giderim hassas biri değilm ama korkarım
Bende korkardim ama cevrende cok olnca alisiyosun :)Ben de çok korkuyorum ama insanlar öok duyarsız korkana cahil muamelesi yapıyorlar.. Ben de alerjim var diyorum hehehe uzak tutuyorum :)))
Bende senin gibiyim ya cok sıkıliyorum oglani kendi haline biraktigimda uzuluyorum bazen dusunuyorum kendi kendine oynamasida lazim diyorum belkide kendimi teselli ediyorum boyle dusunerek bilmiyorum...Bu bnm bidik mAlesef ne bay bay yapio ne alkis,gel gel,tel sarar hicbiri
Tam 2 haftadir alkisi ogrettim ama icinden bile gelmiyor
Nerde bir muziplik yaramazlik onun pesinde sanki bunlar bebek oyunlarida bnmki sanki cocukmus gibi tiye aliyor yaptiklarimi ve farkli seyler pesinde
Bende artik cok skildim varsin yapmasin
En cok sevdigi sey anca ordan oraya kacsib ce eee diyince saklanip kafasini uzatiyor
Akli fikri cekmece dolap kapaklari dvd ler
Anne cani isterse diyor babayi hic duymadim zaman zaman dede diyor
Artik holde duvarlara tutunarak siraliyor hic kucakta durmak mama sandalyesunde oturmak istemiyor gidip gidip nerde buz gibi parkr mermer var gidip onlarin ustunde oturuyor
Uykumuz artik 7 de uyaniyor hava karanlik oldugu icin hemen salliyip uyutuyorum 8,5 a kdr uyuyor,3 saat koyuyorum araya 11,5 12 gibi yine uyuyo saat 1,5 da kalkiyor sonra 3,5 saat ara ole 5 gibi yatip 6,5 da kalkiyor birdaha 10 bucuktan once yatmiyor,sonra gece 1,5 4 ve 7 olmak uzere 3 defa uyaniyor
Hicbir gun hicbir gece birbirine bebzemiyor
Bu arada biliyorsunuz topigin ilk ve en cok dislisi olarak dis bakimi falan yaomiyoruz sizler yapiyormusunuz?
Gazli bezle silinmeli yada alistirma dis fircalari varmis su ile yapmak gerekiyormus hic yapmadim bu ara biraz tembelligim ustumde enerjim cok dusuk,hayallerim heveslerim ideallerim gelecekten beklentilerim olurdu suan hicbiri yok,surekli canm sıkılıyor
Oglumla oyunlar oynasak bile farkinda olmadan yorulup koseye cekilmis buluyorum onu kendi haline birakiyorum sonrada ck uzuluyorum ama bunu bu aralar cok yapiyorum
Elimde tekefon neye baktigimi bile bilmeden kurcaliyorum,cocuguma bu vakti vermem gerekirken tella zaman gecirdigimi onu ihmal ettigimi dusunuyorum
Sanirim esim cok gec geliyor ve bizle az ilgileniyor kendimi yalniz hissetmemden kaynaklaniyor
Pzt d gunu ve o dedigim resimli pastayi yaptirip yaptirmamakta cok kararsizim
Haketmiyorki diyorum neden yapiyim
Kazik kdr adam ne gerek var deyip vazgeciyorum
Boyle iste kizlsr sanirim depresyondayim
Bu bnm bidik mAlesef ne bay bay yapio ne alkis,gel gel,tel sarar hicbiri
Nerde bir muziplik yaramazlik onun pesinde sanki bunlar bebek oyunlarida bnmki sanki cocukmus gibi tiye aliyor yaptiklarimi ve farkli seyler pesinde
En cok sevdigi sey anca ordan oraya kacsib ce eee diyince saklanip kafasini uzatiyor
Artik holde duvarlara tutunarak siraliyor hic kucakta durmak mama sandalyesunde oturmak istemiyor gidip gidip nerde buz gibi parkr mermer var gidip onlarin ustunde oturuyor
Uykumuz artik 7 de uyaniyor hava karanlik oldugu icin hemen salliyip uyutuyorum 8,5 a kdr uyuyor,3 saat koyuyorum araya 11,5 12 gibi yine uyuyo saat 1,5 da kalkiyor sonra 3,5 saat ara ole 5 gibi yatip 6,5 da kalkiyor birdaha 10 bucuktan once yatmiyor,sonra gece 1,5 4 ve 7 olmak uzere 3 defa uyaniyor
Bu arada biliyorsunuz topigin ilk ve en cok dislisi olarak dis bakimi falan yaomiyoruz sizler yapiyormusunuz?
Gazli bezle silinmeli yada alistirma dis fircalari varmis su ile yapmak gerekiyormus hic yapmadim bu ara biraz tembelligim ustumde enerjim cok dusuk,hayallerim heveslerim ideallerim gelecekten beklentilerim olurdu suan hicbiri yok,surekli canm sıkılıyor
Oglumla oyunlar oynasak bile farkinda olmadan yorulup koseye cekilmis buluyorum onu kendi haline birakiyorum sonrada ck uzuluyorum ama bunu bu aralar cok yapiyorum
Elimde tekefon neye baktigimi bile bilmeden kurcaliyorum,cocuguma bu vakti vermem gerekirken tella zaman gecirdigimi onu ihmal ettigimi dusunuyorum
Sanirim esim cok gec geliyor ve bizle az ilgileniyor kendimi yalniz hissetmemden kaynaklaniyor
Canım bazen gecede 10 kerede uyanır bazen hiç uyanmaz belli olmuyorpeki canım geceleri sık sık uyanıyor mu yoksa deliksiz bir iki mıgılanmayla mı geciyor
He bir de benim kızım dilini prize sokuyor bayılıyor (( hangi prizi kapatmasam diliyle orada yerleri taşları yalıyor bir de:))
Oyyy dilini prizemi sokuyor,ayy Allah korusun cnm yaaa bizimkiler cok sukur hepsi cok yukaridalar
Hahaha taslari yalamak ta ilgincmis bizimki halilari isiriyordu gecen gun
Ya bu bebisler cok ilgincler yaa :)
minione ablamın oğlu öyleydi cool takılırdı:)
Canım sanırım eşin işinden doşayı geç geliyordur onların elindede birşey gelmiyor benim eşimde iş nedeni ile bizi çokihmal ediyor ama işte çalışmaları gerekiyor
Bence güzel bi dığumgünü hazırla eşine hem sana hemde ona iyi gelecek rmin ol:))
Benim oğlumda bay bay, alkış, tel sarma, hatta doğru dürüst konuşmuyor hala..
Ama dediğin gibi nerde tehlikeli nirşey varsa onun ve yaramazlığın peşinde beni ve babasınıda ısırmayı çok seviyor yanlız başına takılmayı seviyor ya i arda nasılsa abdullahta öyle malesef
Ben okumaya çalıştım canım ama abdullah daha çok kitabı almaya odaklandı:))Haftasonu babamiz evde olunca duzenimiz bozuluyo biraz. Az once evi supurdum ama ben mi evi supurdum ev mi beni supurdu yoksa ben mi caglari supurdum caglar mi beni yoksa caglar mi evi supurdu ev mi caglari supurdu yoksa bunlarin hepsi mi oldu ys da hicbiride olmadi mi anlamadim
Bebisi uyumayan annrler kitap yada masal okumayi denediniz mi? Ben hic denememistim az onceye kadar benim pasamin deli gibi uykusu vardi az once ama butun evi benle supurdugunden cok yoruldu salladim salladim uyumadi bi turlu bende sallarken artik aldim kitabimi elime sesli sesli okudum ve dakika icinde uyudu :) bebegi uyumayan ve denemeyn varsa bi deneyin isterseniz belki ise yarar... insallah ise yarar :) bi tanr masal kitabi almaya karar verdim an itibariyle :)
ahh canım ah bende bazen kızımla az ilgilendiğimi düşünüyorum elimde sürekli telefon saçma sapan seylere bakıyorum.napim sıkılıyorum yaşadığım şehirde kimsem yok .ailem istanbulda.burda ne bi akrabam var ne ne arkadaş ne komsu.biriyle oturup kahve içip muhabbet etmeyi öyle çok özledim ki.hele annem olsa yanımda kardeşlerim hadi kalk kahve yap fal bakalım deseler.çok özlüyorum onları.ve yanında kardeşi arkadaşı oturmaya gidicek yeri olanları öyle kıskanıyorum ki. bebeğim diyorum büyüse dinlese beni anlasa.sohbet etsek onunla bi arkadaşım olmuş olurBu bnm bidik mAlesef ne bay bay yapio ne alkis,gel gel,tel sarar hicbiri
benimki uyanık olduğunda sabit durmuyo ki masal yada kitap okuyayım.az önce karsıma oturttum bikaç kelime tekrarladım dahadoğrusu tekrarlayamadım durmadı :) bazen ninni söyleyim diyorum yok ağzımı yüzümü yoluyor.yakında kel kalıcam tepem açılmaya başladı yoluna yoluna :)Ben okumaya çalıştım canım ama abdullah daha çok kitabı almaya odaklandı:))
Ayağımda salladığım için yanıma yere koydum kitabı farketmedi farketse affetmezdi bide dedim ya uykusu çoktu aslında ama kapatıvermedi gözünü ben kitap okuyunca kafası şişti heralde yoruldu uyudu :)))Ben okumaya çalıştım canım ama abdullah daha çok kitabı almaya odaklandı:))
Hahahaaa :))) vay capkin vayyDün eşimle avm ye tv almaya gittik kızlar benim oğlum avmleri sevmiyor hele birde birşeye baksak kıyameti koparıyo açık alanı daha çok seviyor açık alanda gukı çıkmıyor
Birde benim oğlumun genç bayanlara aşırı ilgisi var gen bir bayan görsün ona bakıp sırıtır çok çapkın olacak benim oğlan
İnsallah cnm o gunlerde gelicek Allahin izniyleahh canım ah bende bazen kızımla az ilgilendiğimi düşünüyorum elimde sürekli telefon saçma sapan seylere bakıyorum.napim sıkılıyorum yaşadığım şehirde kimsem yok .ailem istanbulda.burda ne bi akrabam var ne ne arkadaş ne komsu.biriyle oturup kahve içip muhabbet etmeyi öyle çok özledim ki.hele annem olsa yanımda kardeşlerim hadi kalk kahve yap fal bakalım deseler.çok özlüyorum onları.ve yanında kardeşi arkadaşı oturmaya gidicek yeri olanları öyle kıskanıyorum ki. bebeğim diyorum büyüse dinlese beni anlasa.sohbet etsek onunla bi arkadaşım olmuş olur
Allah kavustursun cnmAyağımda salladığım için yanıma yere koydum kitabı farketmedi farketse affetmezdi bide dedim ya uykusu çoktu aslında ama kapatıvermedi gözünü ben kitap okuyunca kafası şişti heralde yoruldu uyudu :)))
simal3001 benim komşularım var çok şükür çat kapı girip çıkabiliyoruz istediğimiz zaman ama ailenin yerini tutmuyo kimse ya maalesef
Kızlarr annem akşam 10da biniyo otobüse oleyyyy sabaha burdaaaaa
Hem çok özledim hemde 1 hafta rahatımm
Sağol canımcımmİnsallah cnm o gunlerde gelicek Allahin izniyle
Allah kavustursun cnm
Ahahaha sen görüyormusun şu ardayı niz biz sırıtmakla çapkınlık yapayoruz o öpücük atıyorHahahaaa :))) vay capkin vayy
Bizimkini hmn hemen hergun avm ye goturuyorum yarim saatte olsa skilmasin diye ne zmn vitrine baksam dursam deliriyor illa hareket halinde olcaz
Az evvel yine gittik,asansorde iki kiz opucuk attilar aaa dediler oda atti gercektenmi dedm evet dediler
Ulan dedimm icimden aylardirrr ogretiyorummm bana attigi yok manitalari gorunce sapir suur opucukler havada ucuyo,yrn evlenir karisinida oper karsimdaa
Ayyyy bir tuhaf oldumm
iyi fikirmiş dur bende deneyeceğimAyağımda salladığım için yanıma yere koydum kitabı farketmedi farketse affetmezdi bide dedim ya uykusu çoktu aslında ama kapatıvermedi gözünü ben kitap okuyunca kafası şişti heralde yoruldu uyudu :)))
simal3001 benim komşularım var çok şükür çat kapı girip çıkabiliyoruz istediğimiz zaman ama ailenin yerini tutmuyo kimse ya maalesef
Kızlarr annem akşam 10da biniyo otobüse oleyyyy sabaha burdaaaaa
Hem çok özledim hemde 1 hafta rahatımm
hain kaynanaHahahaaa :))) vay capkin vayy
Bizimkini hmn hemen hergun avm ye goturuyorum yarim saatte olsa skilmasin diye ne zmn vitrine baksam dursam deliriyor illa hareket halinde olcaz
Az evvel yine gittik,asansorde iki kiz opucuk attilar aaa dediler oda atti gercektenmi dedm evet dediler
Ulan dedimm icimden aylardirrr ogretiyorummm bana attigi yok manitalari gorunce sapir suur opucukler havada ucuyo,yrn evlenir karisinida oper karsimdaa
Ayyyy bir tuhaf oldumm
Saol cnm yaaKızlar yazamıyorum nedense çok kötüyüm şu sıralar uyku da bastırıyor fenalardayım...
minione canım doğumgününü yap bebeğe sana değişiklik kocanla ilişkine de iyi gelir bncd kendini yormadan yapabiliyorsak yap..
Telle ilgilenmeye gelince çoook bormal Kafanı boşaltmak için alıyorsun eline bunun için sakın anneliğini sorgulama.. Ben almamaya çalışıyorum bir daha bı zamanlarını göremem kozımın düşüncesi ile ve de zaten beni hiç bırakmıyor:) ama ben zaten tel ve tv düşkündü hiç değilimdir dayanma noktam var. Sen Kafanı böyle rahatlatıyorsan hiiiç takma bu bir süreç bence...