2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Annelerin en büyük sorunu bu uyku meselesi herhslde:)
Bu erada hoşgeldin canım bence biraz oluruna bırak bebeğini yor oyun oyna o kendine yeni bir düzen kuracaktır canım..
hoşbulduk canım.valla benim bebek hiperaktifin hiper aktifi ben yoruluyorum o yorulmuyor .bütün gün yürüteçte zıplıyor koşturuyor,emekliyoruz koltuklara tırmanıyoruz.hareket etmediği tek an yok hayatta oturmaz totosunun üstüne,kucagıma otuttururum kayıverir hemen biyerlere illa sabit durmayacak bildiğin kurtlu benim kız :)

Bendede var aynısı canım:))
Ama ben gündüzleei 2 veya 3 kere yatırıyorum zar zor kısa yatıyor gecede yatmadan önce karnını iyice doyurmaya çalışıyorum altını değiştirip yıkıyorum elimi yüzünüde yıkıyorum pijamalarını giydirdiğim zaman uyku zamanı olduğunu anlıyor doğduğundan beri böyle yapıyorum uyumamak için biraz direniyor ama eninde sonunda yatıyor..

peki canım geceleri sık sık uyanıyor mu yoksa deliksiz bir iki mıgılanmayla mı geciyor

Bebekler cok yorgun olunca iyi uyuyamiyorlar, gunduz uykusu 1 kere yetmiyor demekki, biz soyle yapiyoruz sabah 7-8 arasi kalkiyor, 10bucuk 11 arasi tekrar uyuyor,ikinci uykuyuda 3-3bucuk arasi yaptiriyorum. 8bucuk-9 gibi tam yatis.. Gece 4 kere filan kalkiyor, bazen 1 bazenxe daha fazla neyle alakali oldugunu cozemesim . Uyanik oldugu saatleei cok uzun turunca kizim daha zor uykuya daliyor buna eminim, 3 en fazla 3bucuk saat sonra yatiriyorum, ama gece uykusuna gecmeden once 4 saatin dolmasini bekliyorum daha uzun uyuyabilsin diye ve dalmasi uzun suruyor.
Birde uyumadan en fazla yarim saat once muhakkak biseyler yediriyorum tok uyumazsa yarim saat sonra uyaniyor, gece uykusuna gecmden once emziriyorum ve 4-5 saat emmemis oluyor yabi sut iyice birikiyor

nnightsaill hihami Pinking Tree kizlar sagolun cevapladiginz icin, hepsi hemen hemen benzer seyleri yapiyor demekki, benim kizimda alkis baybay cici yapiyor birde parmagiyla isaret etneyi ogrendi yeni, yemek yerken filan ne istedigini gosteriyor yafa oyuncagini vs. Anne baba adda mama gel al diyor suanda,ama tamda bilincli degil yani anne yi hep demiyor mesela. Aktivite olarak neler yaptiriyorsunuz, kizim artik oyun istiyor belli mesela ben onun oyuncaklarina gidince cok mutlu oluyor ama nasil oynatacagimi bilmiyorum

Canım uyku uykunun mayasıdır derler zaten buna ınanıyorumdedıgın günü arayış acmamak lazım ama bızımkı atak evresinde sanırım

Son düzenleme:

Ce e yapıyoruz battaniye altına saklanıyorum saklambaç gibi sonra onu saklıyorum onu kovalıyorum o kaçıyor
Eline bir şey verir gibi yapıyorum çekiyorum yakalamaya Çalışıyor onun Peşinde emekliyorum bazen kovalayarak bazen havaya atıyorum
Bazen babası Alıp kaçıyor ben yakalıyoruz fışfoş Kayıkçı yapıyojx bekleme odalarında :))
Sayıları öğreterek cimnastik hareketi yapıyoruz oyuncak topluyoruz İNG Türkçe tanışıyoruz :) hayvan sesleri çıkarıyorum maça bayılıyor
Hüyük top ve balonlardan korkuyor...

Yaşıtları ile oynamaya bayılıyor :) bir de onun taklidini yaparsam o bana yemek yedirirse çok mutlu oluyor..
Bana yemek yediriyor evet ben ona yediteniyorum ama:)

başkaa araba dürmeye de bayılıyor
Aktivite kutusu aldık bomboş ama danırım çalışma kartlarından alacağım oyalansın diye.. Öğrenmesi açısından falan değil mutlu huzurlu bir bebek olsun yeter ve sağlıklı..

Kesinlikle uyku uykuyu getiriyor gece rahat yatsın diye uyutmazsak vay bizim halimize mutlaka gün içinde güzel uyuyunca gece de huzurlu oluyor..
Bir de açlıkla alakalı. Yoksa da kalmıyor kızım tok olunca ama çok zor sütüm yok gibi..

Odası'nı havalandırıyorum temiz nevresimde yatırıyorum onun yerinde olsam hep uyurum hehehe :)

Bizim ablada olunca sanırım az çok otun kırmak kolay oluyor top atıyorum ona attı diyorum o gidip tutuyor ama bana atmayı başaramadı daha elinde tutuyor... oyuncak tabak kaşıkla yemek yemeye bana yedirmeye bayılıyor ama gerçek kaşığa agIz kilitli bugün doktorculuk olmuyoruz kızım yerde yatarken bu başında ben ahmete doktor gel diyorum oda üstüne dokununca kızım muayene ediyor sandı güldü oda dokunmaya devam et tı çok komıktı leblebı verson ablana ver ılacı doktorcum dedım ağzına attı sonrakini vrrdım onuda yıyecektı zorla verdırdım aksam saklambaç oynadılar hepsini beceremesde bulunca çığlık atıyor gülüyor

Biz dün gece 00.00 civarında uyuduk...
Beterin beterin var...

ozaman hiç gitmezler mekan edinirler kapımı hemde çoğalarak bütün gün bütün gece kemik isterler bide onun için havlarlar aman aman
Oturdugun yer ilçe mi ondan mı çoklar belediyeyi arasan barınaga topluyorlar zaten tehlikeli olur bide Allah muhafaza kuduz falan olurlar

Oturdugun yer ilçe mi ondan mı çoklar belediyeyi arasan barınaga topluyorlar zaten tehlikeli olur bide Allah muhafaza kuduz falan olurlar
simal3001 nerde pturuyo bilmiyorum ama küçük yerlerde belediyeler pek ilgilenmiyo köpekle burdada çok ama ilgilenmiyo belediye maaleseff. Hatta belediye burda hiçbişeyle ilgilenmiyo :))

simal3001 nerde pturuyo bilmiyorum ama küçük yerlerde belediyeler pek ilgilenmiyo köpekle burdada çok ama ilgilenmiyo belediye maaleseff. Hatta belediye burda hiçbişeyle ilgilenmiyo :))
ben en çok kediden tırsarım ve köpeklerden inş. Bana denk gelmez kalpten giderim hassas biri değilm ama korkarım

Bu bnm bidik mAlesef ne bay bay yapio ne alkis,gel gel,tel sarar hicbiri
Tam 2 haftadir alkisi ogrettim ama icinden bile gelmiyor
Nerde bir muziplik yaramazlik onun pesinde sanki bunlar bebek oyunlarida bnmki sanki cocukmus gibi tiye aliyor yaptiklarimi ve farkli seyler pesinde
Bende artik cok skildim varsin yapmasin
En cok sevdigi sey anca ordan oraya kacsib ce eee diyince saklanip kafasini uzatiyor
Akli fikri cekmece dolap kapaklari dvd ler
Anne cani isterse diyor babayi hic duymadim zaman zaman dede diyor
Artik holde duvarlara tutunarak siraliyor hic kucakta durmak mama sandalyesunde oturmak istemiyor gidip gidip nerde buz gibi parkr mermer var gidip onlarin ustunde oturuyor
Uykumuz artik 7 de uyaniyor hava karanlik oldugu icin hemen salliyip uyutuyorum 8,5 a kdr uyuyor,3 saat koyuyorum araya 11,5 12 gibi yine uyuyo saat 1,5 da kalkiyor sonra 3,5 saat ara ole 5 gibi yatip 6,5 da kalkiyor birdaha 10 bucuktan once yatmiyor,sonra gece 1,5 4 ve 7 olmak uzere 3 defa uyaniyor
Hicbir gun hicbir gece birbirine bebzemiyor
Bu arada biliyorsunuz topigin ilk ve en cok dislisi olarak dis bakimi falan yaomiyoruz sizler yapiyormusunuz?
Gazli bezle silinmeli yada alistirma dis fircalari varmis su ile yapmak gerekiyormus hic yapmadim bu ara biraz tembelligim ustumde enerjim cok dusuk,hayallerim heveslerim ideallerim gelecekten beklentilerim olurdu suan hicbiri yok,surekli canm sıkılıyor
Oglumla oyunlar oynasak bile farkinda olmadan yorulup koseye cekilmis buluyorum onu kendi haline birakiyorum sonrada ck uzuluyorum ama bunu bu aralar cok yapiyorum
Elimde tekefon neye baktigimi bile bilmeden kurcaliyorum,cocuguma bu vakti vermem gerekirken tella zaman gecirdigimi onu ihmal ettigimi dusunuyorum
Sanirim esim cok gec geliyor ve bizle az ilgileniyor kendimi yalniz hissetmemden kaynaklaniyor
Pzt d gunu ve o dedigim resimli pastayi yaptirip yaptirmamakta cok kararsizim
Haketmiyorki diyorum neden yapiyim
Kazik kdr adam ne gerek var deyip vazgeciyorum
Boyle iste kizlsr sanirim depresyondayim

Canım sanırım eşin işinden doşayı geç geliyordur onların elindede birşey gelmiyor benim eşimde iş nedeni ile bizi çokihmal ediyor ama işte çalışmaları gerekiyor
Bence güzel bi dığumgünü hazırla eşine hem sana hemde ona iyi gelecek rmin ol:))
Benim oğlumda bay bay, alkış, tel sarma, hatta doğru dürüst konuşmuyor hala..
Ama dediğin gibi nerde tehlikeli nirşey varsa onun ve yaramazlığın peşinde beni ve babasınıda ısırmayı çok seviyor yanlız başına takılmayı seviyor ya i arda nasılsa abdullahta öyle malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…