2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cevaplayan herkese çok teşekkürler tek tek cevap yazamadım. Hepiniz carpol vermissiniz. Ben de carpol aldım verdim bebeğime. Arayıp çocuk doktorumuza da sordum içerikleri aynı ikisinden birini ver fark etmez dedi. Ama benim için bazı konularda tecrübeli annelerin uygulamaları daha önemli olabiliyor . İçeriğin ana malzemesi aynı olabilir ama bebeklerde etkisini anneler daha iyi değerlendiriyor carpol çok uygulanmış bir çok anne tarafından içime sindi bu yüzden Carpol verdim. Minosette dursun evde yine lazım olabilir .

mrymtlh mrymtlh canım üç aylık iğneyle aylık iğnenin içeriği

farklı oluyormuş

implantı kim takıyor ücreti ne anlatırmısın

Bende bilmiyordum Prospektus ünde çocuklar için yazıyor bak böyle
Eki Görüntüle 1461272
cnm bnada doktr parol verdi . İçirdim az once . Ama buyuk ogluma minoset te içirdim. Ama bes aylıktı .. Aklına takıldıysa baska surup içir cnm . Haa bu arada minoset diger ates duşuruculerden daha etkili ama kuçuk bbklere parol calpol yeterli atesne agrısına minoset daha çok ilerlemiş soguk algınlıgı ve buna baglı yuksek ateslere verliyr diye biliyorum.

Bu akşam bebeğimiz saatlerce ağladı uyumadı. Sonra sızdı yorgun düştü. Eşim sinirli oluyor böyle olunca. Omzunda gezdiriyor ediyor ama sesini de yükseltiyor. Üzülüyorum. Bebeğe de yükseltiyor arada sesini. Bu aralar işleri de bozuk. Ama genel anlamda sabırlı biri değil.
canım anne babanın stresi bebeğide etkiliyor. eşine sakin olduğu bir vakitte uygun bir dille anlatmayı çalışırsan belki kendini düzeltir.. benim eşimdr bir aralar öyleydi hatta sen bebek bakmasını bilmiyorsun diye bana kızardı. ben çok kırıldıımı söyledim ona düzeltti kendini.. inş eşinin işleride düzene girer: (

benim kizimdada reflu var cok fazla kusuyodu dr reflu yastigiyla o tozu onerdi sutumu sagip icine o tozdan koyup oyle vermemi istedi surude koyulastiriyomus ama ben yapmadim dedigini sirf memeyi unutur diye bide iki kucuk cocukla sagmak beni cok zor olur. bende basini yukselttim gazini mutlaka cikarmaya calisiyorum emzirdikten sonra biraz dik tutuyorum bide tabi emzige basladim dr uzun sure emzirme.dedigi icin cok sukur baya azaldi eskisi gibi degil
Canim toz dedigin sey nedir acaba? Benim kizimin da reflusu var da..

Aynen katiliyorum sana.. Simdiki cocuklar malesef cok acgozlu, herkes hediyeler aliyor, cikolata seker her taraf, ama cocuklar huysuz mutsuz saygisiz.. Luks yasatmamak lazim herseyi tam olsun, en iyi yere ginderiyim, en pahalisini en iyisini alayim diyoruz ama cocuk kendini bisey sanmaya basliyor, simariyor. Benim kardesim oyle, evin en kucugu tekne kazintimiz bizim, her istedigi alinir. Ben ayri, abisi ayri annem babam, akrabalar.. Ama icimizde en huysuzu o, hep beklenti icinde yasiyolar, hep bi bana versinler alsinlar istegi oluyor..
Canim ins biz guzel ahlakli cocuklar yetistirirzz mutlu cocuklar mutlu yarinlar :KK66:

Canım muadilinin tam adını bilmiyorum ama neo gripe gibi bişey olabilir eczacı bilir yani
Resim konusunda da haklısın bi ben koymuşum zaten sazan gibi kaldırıyım bari :)
Neo baby gripe mixture yimi soruyorsunuz kizlar

KıZlaaar yaa ilk bebişim bu bebekler ne zamann emekler dişleri cıkar anne baba der cok heycanlıyım bi emeklediğini görsemmmm:)
Isim ne bende takip ediyorum sevil iktu çelik
Cnm ben ordan cok oldu cikali
İkiye ayrildi grup 2014 aralik 2015 ocak subat snnelerine girdim ben

maşallah ben yokken ne kadarda yazmışsınız kızlar yetişemedim valla.
L leble bence PINAR45 PINAR45 arkadaşımıza haksızlık yapıyorsun sizi hep takip ediyordum ama siz kırılmayın diye karışmadım yazdıklarınıza.
ben kendi fikrimi yazacağım sadece hiç bir annenin çocuklarına karşı davranışı yargılanmamalı bence.
PINAR45 PINAR45 çocuğunu dövmüş olabilir ama eminimki pişman olmuştur.

Su yukarda yanip sonen reklamda cok hos yaaa meme yi w harfinin yerine yapmislar superrr yaa :)))......

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar merhaba. Kizim hic uyumuyo gece 3.5 dan beri salliyorum. Yok anacim uyku yok. Benim sutum acayip gaz yapiyo. 2 gun once 30 cc mama verdim. Sarilik icin almistik. Cocuk butun gun uyudu. Nasi bi is bu anlamadim:KK51: sallayinca susuyo durunca ayaklarini karnina cekiyo cirpiniyo. Uyku namina bisey yok :KK43:
canım bebeğn kaç aylık mamayı en son nezaman almıştın

Selam kizlar hepinize oglum donme isini masallah ilerletti yastik varsa sirt ustu iken yuz ustu oluyor artik cok tehlikeli kanepeye yalnz koymamak gerek anakucagina besigune ve yere koymaktan baska care kalmadi:KK43: bu hareketle yandm ben kizim sakin bi cocuktu bunda cekecegim var sanirim:-)
canım kaç aylık odunuz benimkide sanki yavaş yavaş dönmeye çalışıyor bende koltuğa bırakmaya korkuyorum artık

kizlar aralik annelerini okurken birisi gazla ilgili bir cozum yazmis. Denemek isteyen arkadaslara gelsin:) alintiladim. Asagidadir:)

""Gaz problemi yasayan arkadaslar ayni sorun bizdede var tavsiye uzerine bisey denedik bize iyi geldi denemek isteyenlere yazayim oncelikle cay kasiginin ucu ile kimyonu bir cey bardagina koyup uzerine bir parmak kadar kaynar su koyuyoruz o bi kenarda demlenirken 20 cc kadar sut sagip kimyonlu sudan 2 tatli kasigi koyup ister biberonla ister kasikla veriyoruz yaklasik bir saat sonra gazini cikarip cisini yapiyo korka korka doktorumuza sorduk zarari varmi diye ama doktorumuz en zararsiz baharat kimyon verebilirsin ama abartma gunde iki defayi gecmesin dedi ben cok faydasini gordum simdi 44 gunluguz rezenesine de karistip veriyorum bu arada ben biraz emziriyorum bunu verip ustune az daha emziriyorum benim dusuncem ilactan iyidir diye dusunuyorum""
hakikaten yarıyorsa bende deneyeyim bebeğim tam uyuyor gaz sancısından tekrar uyanıyor inş bu tarif yarar bize

Canim masallah ne guzel, benim kizim fazla hareketli degil, kollarini ve bacaklarini cirpindirip duruyor :). Bakalim bizimki ne zaman donmeye basliyacak.
canim biz uc aylik oluyoruz bi gun bile arkeder inan kizlr daha once gelisiyor bi cok konuda goreceksin biz daha caba. Sarfederken siz kosacaksnz :-)

Deneyimli annelee kizimla oynayabilegim oyunlar.
Boyama oyun hamuru yapboz haric...kafam calismiyo artik.
Beynim durdu sanki
canim soguk sicak ,deve cuce,gece gunduz hem materyal olmadan hemde cok eglenceli, gazete koy sofra beziyle toplar yapin kiristirip kar topu oynayin :-)

Kizlar ya ne yaptinizda bebeleriniz boyle erken konustu, ben korkuyorum kizim burdakiler gibi gec konusursa diye, bi arkadasin oglu mayista iki yasina gircek inanin sadece anne ve baba diyor.. Ben ne yapsam ya hergun cocukla konusuyorum anlatiyorum ama tek kisi olunca gercekten zor, turkiyede markete gidersin ordakiler laf atar, annanne babanne..
Burdaki cocuklar daha uslu oluyor, saat 8 oldumu yataktalar, yazin hava 10da kararir, 8de gunes filan var bildigin gunduz yani o zaman bile arkadaslarin cocuklari iyi geceler der yatar, esimde bende saskiniz bu duruma :))
ne iyi cocuklarmis hayaldi gercek oldu gibi ah :KK66: sen konusuyorsan merak etme canm o gelusip konusur onemli olan ona deger vermek bide dil zekasida kalitsal:KK66:

X