2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kizlar cok yorucu bi gunun sabahi ahmet beyin saskin ordek suratiyla basbasayim dun arkadasimla once kizlari oyun alaninda oynattik onlar oynarken biz kahve ictik ahmette guzel kizlara gulucuk atti kadinin bi tanesi 40 i cikti mi diye sordu yuh dedim 4'5 aylik valla kucuk demiyorum artik cocuguma nazar ediyorlar kucuk bicocuk dgilki bide oyle soruyor kirkli cocuk gozu filsir fildir olur mu ..neysekendime iki gomlek aldik kizlar magazalarda koaturunca cok youlsum ahmet kuzu arabada ses etmeden uyudu ben artik sk sk cikarim guzel oluyor arabada k o kaar sallaninca eve glince masallah patir patr gazda cikardi sizler nasilsiniz bu araa benim vucut baya kendine gelmos okuldan ogretmen arkadasla karsilaestk nasil zayifladn die soruyor

İyiymiş canım. Doktor mamayamı başla demişti? Benimki de gaZlı bir bebek. Hep ıkınıyor sütten sonra. Uykuya geçmesi zor oluyor. İnşsllah geçer bu durum.
Yoo aslinda kilomuz iyide ne biliyim iste ilk ayda sutum yetmiodu veriyordum geceleri simdide bazen emdikten sonra araniyo bnde dayanamayip yapiorum sonrada uyuyo

canım hangi mamayı veriyorsun benimde sütüm çok azaldı yavrum aç ve doymadığı için uyumuyor olabilir mama da vermek istemiyorum sen nasıl yapıyorsun
Valla o konuda inat ettim vermiyordum ama doymuyor napabilirim
O gece yatmadan evvel mamayida icince yemin ederim coxuga huzur gelio
Sma mama veriyorum 80 ml kdr

Muhtemelen gszi var cnm
Gaz damlasi vermiomusun peki

Hadi insallah gzl haberler aliriz

günaydınlar

uykusuz zor bir geceydi

moralim bozuldu yine

dün tartıyım dedim az almış kilo

geçen ayda ilk aya göre az almıştı

gitgide düşüyor canım sıkılıyor

sütüm aynı niye böyle oluyor ki

kendimi besiye çekicem diyet yapamam

vicdanım rahat etmez bu durumda

affff afff nazar ettiler yavruma

gıcık oluyorum maşaallah demiyene

şu kilosunu soranlara

niye böyle oldu diye kendimi yiyip bitiririm ben

Hayırlı sabahlar hanimlarr, kizimin besiginin basinda resmen uyukluyorum, tam dalsada bende uyusam biraz.

Dun dra gittik, muayene olduk, kizimin sagligi iyi iyilesti cok şükür, birde rota virüsü asımızin ilk dozunuda yaptı drumuz, ikinci dozu 2 ay sonra inşallah.

Rota virusu asisi konuşulmuş, benim kuzenim ikizlerine yaptırmıştı, simdi 4 yasindalar ve maşallah hic ishalli ve ateşli hastalık gecirmemisler, hatta kuzenim dis cikarirken bile çok kolay çıkardılar ateslenmediler, huzursuz, rahatsız olmadılar, ben anlamadım bile diyip bu aşıya bağlıyor.

Diş çıkarmaya etki eder mi bilmem ama ben önlem almak için yaptırdım.

Haftalikmi tartiyorsun
Bende nerden aldim o tartiyi hic sorma
Kaka yapio aliom bexi tartiyom mnysk gibu
Acken tartiyom
Tokken tartiom
Tmm hassas tarti ama cocuk uyanikkem kipirdiyo +70 grama kadr yada eksi belli olmuyoki o yuzden sende bmm gibi zirt pirt tartms tatlim bosyere kuruntu yapmis oluruz
Ben gecen hafta hergun tarttim sanki hic kilo almamis gibi geldi sonra dedim tartmicam 1 hafta
Hakikaten bi hafta sonra kilo aldihi ortaya cikti
Ayrica sen dun denedin mi ayda 600 gr en az akmasi normal doye haftalik 150 gr aldiysa bmce takma kafana bu hafta 100 olur haftaya 200 olur
Hic belli olmaz

Günaydın kızlar her sabah bi burun hırıltılısiyla uyaniuoruz aspiratorle temixliyorum bi balgam olustyracak sumuk cikiyorki anlatsmsm.usudugundenmi yoksa klima çalışıyor ondanmi cozemedeim henüz. su havslar güzel olsada bi rshstlasak

Nego sürekli tartıyormusunuz bebişleri :) Bakın benden nacizane tavsiye çok pimpirikli olmak derlerya hani herşeyi inceleyen korkan endişe eden tiplerden olmayın arkadaşlar.Aylık kontrollerinde bebeklerin herşeyi normalse bir dahaki kontrolü bekleyin.Siz evde bunları yaptıkça evhamlanırsınız.Zannedersem sizlerdede gaz problemi,uyku problemi yada bazen aglama krizleri vardırki bu ilk 3 ay çok normal karşılanıyor,onun dışındakilere kafa yormayın her bebek farklı gelişiyor.Hem mama vermeye çokta karşı degilim ilk kızımı 13 ay emzirmiş biri olarak.Bende kızıma son 3 gündür 80cc veriyorum sanki gazı daha az gibi daha bir sakin uyuyor.Anne sütü biraz gazı arttırıyor bence.Tabi herkesin kendi bebegi kendi kararı :)

A a_s_y_a iki ayiniz hayrli olsun bizimkinin cok hafid cikmaya bide inlemeye baslayinca bi cay kaaigi calpol vermistim saglik ocagindaki ebe demisti bizim oglanin biraz korkudan kaka problemi olmustu sukur gecri

@raindop26 hadi baka lim hayirli olsun ikinci ay ins ates olmazz
@ eflalim canim benim skma canini benimkise bu ay almams gorunuyor inan hareketlendiler onun etkisi boyu uzamistir artar kilosu

minione yazdım çıkmamış

on günde iki haftada bir tartıyorum

büyük oğlumda üç aylıkken sütüm birdem azalmıştı

kilo alması azalmıştı

o zamanda komşum kızıyla kıyaslıyordu gelip gidip

şimdide eşimin kardeşiyle karısı

sürekli kilosunu söylüyorlarmış oğlumun

tosun tosun diye!

resmen kaçıyorum görüşmemek için

sizene ya napıyım sizinki gelişmiyorsa

karısının hatası ilk başta emzirmek için uğraşmadı

sonra aç bebeğin mamasını kesti dinlemedi

benim sütüm yetmese hemen veririm mama

hiç rahatsız olmam önemli olan beslenmesi sonuçta

bu ay özele götürücem

dr başla derse başlarım mamaya

sendeki tartı bende olsa her gün tartarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…