Yoo aslinda kilomuz iyide ne biliyim iste ilk ayda sutum yetmiodu veriyordum geceleri simdide bazen emdikten sonra araniyo bnde dayanamayip yapiorum sonrada uyuyoİyiymiş canım. Doktor mamayamı başla demişti? Benimki de gaZlı bir bebek. Hep ıkınıyor sütten sonra. Uykuya geçmesi zor oluyor. İnşsllah geçer bu durum.
Valla o konuda inat ettim vermiyordum ama doymuyor napabilirimcanım hangi mamayı veriyorsun benimde sütüm çok azaldı yavrum aç ve doymadığı için uyumuyor olabilir mama da vermek istemiyorum sen nasıl yapıyorsun
Muhtemelen gszi var cnmEmzirip sallamaya çalışıyorum imkansız durmuyor ne yapsam yok bende emzirmeye devam ediyorum memede mayışıp uyuyor çoğu zaman sonrasında yüzüstü yatırıyorum sırtına 10 15 dk msj yapıyorum öylece tam dalmaya çalışıyor son zamanlarda uykuda çok sorunluyuz uyuyamıyor daima 5 dk 10 dk en fazla 30 dk uyuyabiliyor uykuya da çok zor dalıyor sebebini bilemedim
Hadi insallah gzl haberler alirizSanırım reflüsü var enfeksiyon da var ama doktor birşey vermedi çekiyoruz işte yarın müsait olmam ertesi gün anca yavrumu götürecem başka hastaneye bölge hastanesinden umutluyum normal bir hastane inş bi sonuç alabilirim
Benumki emzirmeyle alakali heraldeHsmileligim 4. Ayindan beri agriyo
Halen agrioo
Haftalikmi tartiyorsungünaydınlar
uykusuz zor bir geceydi
moralim bozuldu yine
dün tartıyım dedim az almış kilo
geçen ayda ilk aya göre az almıştı
gitgide düşüyor canım sıkılıyor
sütüm aynı niye böyle oluyor ki
kendimi besiye çekicem diyet yapamam
vicdanım rahat etmez bu durumda
affff afff nazar ettiler yavruma
gıcık oluyorum maşaallah demiyene
şu kilosunu soranlara
niye böyle oldu diye kendimi yiyip bitiririm ben
Ikınıyorsa gazı vardır muhakkakİyiymiş canım. Doktor mamayamı başla demişti? Benimki de gaZlı bir bebek. Hep ıkınıyor sütten sonra. Uykuya geçmesi zor oluyor. İnşsllah geçer bu durum.
Haftalikmi tartiyorsun
Bende nerden aldim o tartiyi hic sorma
Kaka yapio aliom bexi tartiyom mnysk gibu
Acken tartiyom
Tokken tartiom
Tmm hassas tarti ama cocuk uyanikkem kipirdiyo +70 grama kadr yada eksi belli olmuyoki o yuzden sende bmm gibi zirt pirt tartms tatlim bosyere kuruntu yapmis oluruz
Ben gecen hafta hergun tarttim sanki hic kilo almamis gibi geldi sonra dedim tartmicam 1 hafta
Hakikaten bi hafta sonra kilo aldihi ortaya cikti
Ayrica sen dun denedin mi ayda 600 gr en az akmasi normal doye haftalik 150 gr aldiysa bmce takma kafana bu hafta 100 olur haftaya 200 olur
Hic belli olmaz
Bende callidayim canim ustgecitin ordaBen markantalyaya yakinim sen nerdesin cnm
E bebek te 899 tl . Linkini vereyim özelliklerine bak. Kapanması kolay ve yer kaplamiyor falanBu ck guzelmis pahali bideye benzio