tatlım benim bebeğimde de var, kusma problemi, dönem dönem de balgamlı kusuyor,,, ben 4 tane doktor değiştirdim,, yani doktorlara bir türlü içim ısınamadı,,ama hiçbiri bebeğimde bir problem olduğunu söylemedi,,, senin de için rahat edicekse başka bir doktora görün tabikide,,,Cnm eşim mama vermeme izin vermiyor bende duymuştum bun mama türünü doktor söylemişti reflüsü olan bebeklere özel diye kıvamlı olduğu için herhalde sadece anne sütü veriyorum şu bi kaç günde altını doğru düzgün ıslatmıyor ama kakasını yapıyor ben anlamadım nasıl oluyor bu çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum
ben her emzirme sonrası gazını alıyorum sonra da %80 bir kusma oluyor, bazen balgamlı bazen balgamsız,,, bebeklerin miğde kapakçıkları tam gelişemediği için oluyor bu,, yani bir nevi şamandıraları yok,,, fazlayı çıkartıyorlar,,,, çok oldu mu, az ve sık emdirmeye çalışıyorum ama benim oğlum biraz obur,, hede olamıyor,,
hırıltı benim bebeğimde de var,,, ama ben 2-3 günde bir tonimer veya otribaby yapıyprum,, bu aralar hergün yapıyorum çünkü eşim grip,, ve çok faydasını görüyorum,,, bu arada burun tıkanıklığı da kusma yapabiliyormuş,,,
altını emzirmeden hemen sonra değiştirmiiyorum,, bazen emzirirken kaka yapıyor onlarda belinden taşıyor o zaman değiştiriyorum ve kesinlikle kusuyor,,