2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oyle dusunme hem birde havalar kapali o yuzdende evlere kapandik cikamadik halbuki soyle nisan olsa havakar 18 derece olsa ohhhh bebisle sahilde yuruyus yapmk gezmk brnce ck gzl olacak
Ama suan hicbirswy yapamiyoruz
Mesala bugun ablam geldi onunda 15 yasinda kizi var dusun tecrubeli bir kadin
Sinemaya gidin bebegi bana birakin derdi hamileyken bugun belki sacimi kestiririm kuafore giderim derken ne mumkunn
Ac olmasa bile mizmizlik yapio aglio kizin eli ayagi karisti ne yapcagini bilemedi
Sutte sagip biraksan mamada verseler
Anne ile aradaki bag nasil bir hikmetse Allahim cok buyuksun sesimi duyasiya cirpiniyor kipie kipir yuxumu goresiye baslio gulmeye
O yuzden simdilik en azindan 1,5 ay kdr daha cok fazla cikamicaz disari
Hele benm o kdr aktif bir hayatim vardiki artik psikolojikmi skintidanmi yada memeler ck buyukmu diye ne,emzirirken terlemkten gogus altlarim pismis kirmizi kimizi ck kotu isilikler oldu gecmedigi gibi hizla yayiliyoo dus aliyorym hergun krem suduyorum kesinlikle penye emzirme sutyeni takiyorum yok yok yok duzelmiyor ,bu psikolojik sikinti cok kotu birssy umarim biran once cikariz

İnşallah bir an önce yaz gelsin de hava almaya çıkabilelim yoksa ben iyice tırlatıcam namazımı zor kılıyorum hiç mi hiç durmuyor illa birinin kucağında olacak lavaboya bile gidemiyorum ağlayıp durmadığı için :KK43: ben ne yapacam yaaa siz siz olun kucağa alıştırmayınn belki tecrübelisinizdir ama ben bilemedim durduğu yerde durmuyor çok dertliyim:KK14:

Dönence alan arkadaslar vardi nasil memnun musunuz kullaniyor musunuz nette donencenin bebeklerin goz sagligini bozdugunu şaşılık yaptıgını falan okuyunca alsam mı bilemedim
Canim bendr var, memnunum bebegim seviyor, sabahlari bazen bi bakiyorum uyanmis donencesine bakiyor guluyor filan :), 15-20 dk bebegi oyaliyor bende islerime bakiyirum iyi oluyor

Canim bendr var, memnunum bebegim seviyor, sabahlari bazen bi bakiyorum uyanmis donencesine bakiyor guluyor filan :), 15-20 dk bebegi oyaliyor bende islerime bakiyirum iyi oluyor
Bende bebegimi oyalacak biseyler bulmaya calisiyorum bana da boyle 20 dk falan bebegimi oyalacagim biseyler olmali müziklimi canim seninki önerecegin bi marka var mi

Kızlar cvplarınız için çok sağolun yazamadım
Evvela gazdan şikayet eden kardeşlerimiz var ben nurse Harveys kullanıyordum faydasını pek göremedim bende netten araştırdım tavsiyelere göre sab simpleks aldım eczacıda çok tavsiye etti en iyisi bu dedi aldım 6 saatte 1 15 damla çay kaşığına damlatarak veriyorum düzenli kullanınca çok faydasını gördüm ve beneğimizi sıcak tutmamızda çok önemli çok şükür gaz sancılarımız çok azaldı.. Her bebek farklı farklı ilaçlara olumlu yanıt verebiliyor deneyerek keşfetmek gerek ..

Ve bebeğin bezinden bahsedilmiş bende uyumadan önce değiştiriyorum bazen 4 te bazen 6 da açabiliyorum biz bu konuda düzensiziz sizin yönteminizi deneyecem..

Ve çok önemli olan konu uyku düzeni .. sizler bebeğinizi saat kaçta akşam uyutuyorsunuz gündüzde uyku saatleri belli mi benim bazen 9 da bazen 11 de bazen 12 de uyuyor elimden geldiğince aynı saate denk getirmeye çalışıyorum ama annemlerdeyim ev kalabalık malesef o düzen sağlanamıyor..

Ve bende araba almayı düşünüyorum ve kriterlerimde kolay kullanıma sahip kullanışlı ve hafif olması yatırılır pozisyonda olanlardan arıyorum travel sistem iyi değil mi öyle çok pahalı bişey almayı düşünüyorum 350 tl ye kadar ancak tavsiyelerinizi bekliyorum sevgiler..

Bende bebegimi oyalacak biseyler bulmaya calisiyorum bana da boyle 20 dk falan bebegimi oyalacagim biseyler olmali müziklimi canim seninki önerecegin bi marka var mi
Canim bana hediye geldi v-tech marka ben memnunum, ari kelebek kus filan var, renkleri canli dikkat cekici duruyor, hayvanlarda gercekci cok garip hayvanlar olan modeller hosuma gitmiyordu benim, pilide AA, muzikli doga sesleri var, tek muzik var ve sarki soyleyen kadin var istedigimi ayarliyotum, sigi filanda yaniyor, istersen donme hareketini kapatip tek isikla muzikde olabiliyor..

Tecrübesiz anne olduğum için bilgi alabileceğim sorunlarımı çözebileceğim bir yer arıyordum sonra aklıma burası geldi iyiki sizler varsınız iyiki bu forum açılmış hepinizden Allah razı olsun sevgiler:KK54:
Allah sendende razı olsun

Bana markasını ve resmini falan gonderebilir misin?
Canim bana annem aldi garanti belgesi falan onda kalmis yarin kardesimden isterim sonra markasını fotosunu koyarim ben internetten baktımda sanki benimki gibi değiller birde fiyatınıda öğrenirim

Kızlar ben oğluma oyun halısı sipariş vermiştim bugün geldi oğluşum acayip sevdi düşünün sabah koydum obu oraya ben bula§ık makinasını boşalttım kahvaltı hazırladım kahvaltımıda yaptım sonra ağladı onu aldım zaten yorulmuştu hemen uyudu

İnşallah bir an önce yaz gelsin de hava almaya çıkabilelim yoksa ben iyice tırlatıcam namazımı zor kılıyorum hiç mi hiç durmuyor illa birinin kucağında olacak lavaboya bile gidemiyorum ağlayıp durmadığı için :KK43: ben ne yapacam yaaa siz siz olun kucağa alıştırmayınn belki tecrübelisinizdir ama ben bilemedim durduğu yerde durmuyor çok dertliyim:KK14:
Biz de oyleyiz cnm hicbi isimi yapamiyorum mlsf...
ben özellikle kucaga almadim cok sık emdigi icin gogsume ve dolayısıyla kucaga alisti cnm..

İyi akşamlar kızlar biliyorum bu konuyla sizi çok sıktm ama bebegim makatının içinde bariz çatlak var . Boyle yarılmş gibi . Kulak çubuguyla baktım . Oraya degncede canı acıdı . Ve kakasını hala yapmadı. İki gun once acil doktruna gosterdik bişey yok dedi . Nası goremedi ya acil doktru oldgu içinmi bilemedi . Pazartesi kesin cocuk cerrahına gotrcem . Kaç doktora gosterdm bkmadan bi ilaç yazıyrlar tamam baska bi şey yok . Kndim farketmesem bu sorunu kim bilir ne zmna kadar çekecekti yavrum :KK43: . Şimdi eşime soylesem doktr bişey yok dediya diyeck . Aşiya goturunce bi goster diyeck . Anlatıyrm anlamıyr her doktr anlamaz diye . Ne alakası var diyo hepsi doktr degilmi diyor . Kaynanamda bebegimn karın agrısını uşuttugum içşn oluyr sanıyor . Doktora goturmemem için boyle yapıyr. Gozunede boyle yaptı çok biliymş gbi sarılıktan dedi . Halbuki tıkanıklık varmış . Kayınbbada inanıyr karısı çok bilşyrya şimdi doktra gotrelim diyince bi suru laf edecklr dengeszler.

selam kizlar speachact speachact gecmis olsun canim nazal aspiratorle hic brnunu cekmeyi denedin mi bazi bebeklerde reflu olabiliyor biraz suruyor ama aonunda gececk canini skma sonucta elinde olan bisy degil ben yastik hep kullandm hafif bi yastik yuz ustude yastikla kollarini sarktip yatiriyorum cok memnun kaliyor hatta oglum arada kontrol ediyorum sana tavsiyem ilk zamanlar benimkide cok kustu ama gecti emzirince hemen sakin yatirma omzunda dik tt

Cnm otri bebe markalı Aspiratörü kullanıyorum ama işe yarasa da malesef geniz akıntısı ve balgamı bitmiyor

İyi akşamlar kızlar biliyorum bu konuyla sizi çok sıktm ama bebegim makatının içinde bariz çatlak var . Boyle yarılmş gibi . Kulak çubuguyla baktım . Oraya degncede canı acıdı . Ve kakasını hala yapmadı. İki gun once acil doktruna gosterdik bişey yok dedi . Nası goremedi ya acil doktru oldgu içinmi bilemedi . Pazartesi kesin cocuk cerrahına gotrcem . Kaç doktora gosterdm bkmadan bi ilaç yazıyrlar tamam baska bi şey yok . Kndim farketmesem bu sorunu kim bilir ne zmna kadar çekecekti yavrum :KK43: . Şimdi eşime soylesem doktr bişey yok dediya diyeck . Aşiya goturunce bi goster diyeck . Anlatıyrm anlamıyr her doktr anlamaz diye . Ne alakası var diyo hepsi doktr degilmi diyor . Kaynanamda bebegimn karın agrısını uşuttugum içşn oluyr sanıyor . Doktora goturmemem için boyle yapıyr. Gozunede boyle yaptı çok biliymş gbi sarılıktan dedi . Halbuki tıkanıklık varmış . Kayınbbada inanıyr karısı çok bilşyrya şimdi doktra gotrelim diyince bi suru laf edecklr dengeszler.

Canım Allah kolaylık versin sana katılıyorum çoğu doktor öyle artık mesleğinin hakkını tam manasıyla icra eden doktor kalmadı yani her doktor işinin ehli değil ne yazık ki olan yavrularımıza oluyor canım sende madem çok laf edecekler bir arkadaşınla hava almaya çıkarmış gibi git doktora bi cerraha göster eğer cerrah dediğin gibi çatlak olduğunu söylese sende haklı olarak eşine durumu izqh edersin diyim ne diyim bacım bende bizimkine çocuğun bu rahatsızlığı var dediğim zaman kızıyor hergün birşey çıkartıyorsun diye .. benim evhamlandığım için böyle söylediğimi düşünüyor çok zor bunları çekmek bebeklerimizin sıkıntılarıyla uğraşırken bide koca kaynana derdi çekilmiyor Allah yardım etsin hepimize

Kızlar ben oğluma oyun halısı sipariş vermiştim bugün geldi oğluşum acayip sevdi düşünün sabah koydum obu oraya ben bula§ık makinasını boşalttım kahvaltı hazırladım kahvaltımıda yaptım sonra ağladı onu aldım zaten yorulmuştu hemen uyudu

Cnm hayırlı olsun nereden aldın fiyatı ne bende almayı düşünüyorum belki biraz oyalanır kucaktan inmiyor

kızlar siz bebeğinizi hangi pozisyonda yatırıyorsunuz benim bebeğim yüzüstü ancak uykuya dalabiliyor ve o pozisyonda uyuyor diğer şekilde rahatsız oluyor reflü sorunumuz var galiba yastığı yüksek olda da midesindeki süt geri geliyor midesi bulanıyor öğürüyor ve öksürüyor yüzüstü pozisyonunda rahat uyuyabiliyor ancak sizler nasıl uyutuyorsunuz başının altına yastık koyuyor musunuz
başının altına yastık konulması ilk bir yıl önerilmiyor,,, benim oğlumun beşiğindeki yatağın altına battaniye koyduk yatak 30 derece eğimli oldu, salondaki beşiği de kendiliğinden ayarı var,,, oda 30 derece eğimli,,,
yüzüstü yatırmak çok iyi bir şey fakat bunu yaparken senin bebepin başında olman gerekiyor sürekli,, evlerden uzak nefes yolunu tıkayabilir,,,
benimkinin de reflü sorunu var,,,, zor iş,,,

X