2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlar yazamadım

dün miniği götürdük hastaneye

öksürük için

iyiki götürmüşüz korktuğum oldu

maalesef ciğerlerine inmiş

biri antibiyotik iki şurup verdi

ilaç vermekten nefret eden ben hele hele antibiyotikten:KK43:

mecburen veriyorum

uyku bilmeyen oğlum ilaçlar yüzünden uyudu

bende hastayım

pc açacak halim yok

iyi olunca açarım inşaallah
çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. sağlık için mecbur antibiyotik vericez canım. yeter ki iyi olsunlar da...

Kızlar bebeğim gece uyandığında alt açarken çok bağırıp tepiniyor. önce emzirip sonra açsam sakin oluyor ama bu sefer de uykusu kaçıyor. nasıl yapıyorsunuz siz?

Tamamen biximkide anlattigin gibi bunun renk olarak daha acigi arkaya dogru ve yanlarda ve cok hafifi peki ilerlememesi icin ne yapmk gerekiyormus sonucta azda olsa var
Pinar45 in dedugi gibi iki gundur su veriyorum azar azar emmeden sonra bayagi azaldi
Pamukçuk için mikostatin kullandık biz. Çok azdı zaten geçti hiç olmadı ondan sonra.. Silme ile tekrarladıysa bi de onu deniyin.. Bi de karbonatla silmede yararlı bakterilerde yok oluyo dıye duymuştum yani o da cok masum bi yöntem değil.. :)

AngelHeart AngelHeart ben aksam 11 de takiyorum sabah 6 ya kadar hic segismiyorum sisiyor ama tasmiyor birde buyik takiyorum geceleri icin bi buyuk beden aldim bence alistirma degism icin benimki alisti gece hic kaka yapmiyor
@eflalim cok gecmis olsun sagliklari daha onemli antibiyor

selam kizlar speachact speachact gecmis olsun canim nazal aspiratorle hic brnunu cekmeyi denedin mi bazi bebeklerde reflu olabiliyor biraz suruyor ama aonunda gececk canini skma sonucta elinde olan bisy degil ben yastik hep kullandm hafif bi yastik yuz ustude yastikla kollarini sarktip yatiriyorum cok memnun kaliyor hatta oglum arada kontrol ediyorum sana tavsiyem ilk zamanlar benimkide cok kustu ama gecti emzirince hemen sakin yatirma omzunda dik tt

eve tıkılp kalinca piskoloji altust oluyor biede hep boyle gidecek gibi geliyor insana bebekler buyuyecek ve normallesecegz kizlar saolsun esim haftasonu cikariyor bende daha iyi hissediyorum e bebekte bezlerde fala. indirim var gogus icin lamsinoh krem aldim ordanda bi arkadasa gittik kwndomi iyi hisset cok ede kalmayin inanin cocuklar disarda daha iyi duuyoe

birde minione minione benim araba kizimdan kalma pierre cardin alin battaniye ile yatiriyorum icine hic sorun olmuyor birde anakucagi tasimak cok youcu aort cantamda emzirme onlugum bezim islak mendilim yedeklerim olunca hererde isini halledersin merak etme gogus icin mutlaka cilt doktoruna goun mantara ceviir

Kızlar bebeğim gece uyandığında alt açarken çok bağırıp tepiniyor. önce emzirip sonra açsam sakin oluyor ama bu sefer de uykusu kaçıyor. nasıl yapıyorsunuz siz?
Gece 1 gibi altini degistiriyorum sabah 6 7 ye kadar acmiyorum artik boylece emip uyuyor, boyle yaptigimdan beri gece kaka yapmamaya basladi sabah yapiyor.

Kızlar bebek için araba almak istiyorum.. çok yer kaplamayan ve arabaya rahat siğacak bir şey.. önerileriniz var mı..?
Bizim arabamiz da bugun geldi baby2go proton lx, katlanma sekli az yer kaplamasi guzel diye aldik cok pahali da degil deneme surusumi de yaptim memnunuz simdilik, cift yonlu olmasi da guzel.

AngelHeart AngelHeart ben aksam 11 de takiyorum sabah 6 ya kadar hic segismiyorum sisiyor ama tasmiyor birde buyik takiyorum geceleri icin bi buyuk beden aldim bence alistirma degism icin benimki alisti gece hic kaka yapmiyor
@eflalim cok gecmis olsun sagliklari daha onemli antibiyor
benimki gece de kaka yapıyor canım.
ben de 2 numara kullanıyorum. gece değiştirmek zor gerçekten. pişik olmaz mı? ya da ne bileyim altı ıslakken huzursuz olmaz mı?

Cnm bana hediye geldigi icin acikcasi hayalimdeki arabayi alamadim
Malum suan cok ufaklar yaklasik 8. Aya kdr normal bebek arabalarinda yatamayacaklari icin travel sistem arabalarda biliosun ana kucagi arabada kullanilip hemde bebek arabasina takiliyor ama sonra onu cikartip 8. Aydan sonra normal hali cok yer kapliyor ve genelde o modwller eper buyuk lastikli yer kaplayan cokta pratik bulmuyorum ayrica cok yer kaplamasin cok kus gibi hafif olsun dersen en gzl arabalar bastonlar sonuc itibari ile hem bebekken kullanmaya bir araba hem hafif olsun 1 yas sonrari icin pratik dersen baston aliniyo buda iki etti
Ama bnm tavsiyem bir ilk olac casual storm baston travel sistem
Hem 680 lira hemde hem bebekken kafssi cikip ana kucagi oluyo hemde yaza dogru baston olarak kullanabilirsin kullanici yorumlarida hep olumlu
Ben dedigim gibi alamadim bnm suan elimdeki beni yaza kdr idare eder bnde uaza dogru maclaren marka baston almayi planliyorum bastonda cunku en iyi marka o
Bende baston düşünüyorum ama su an içinde yatirabilecegim bir şey istiyorum. . Hem gezelim hem uyuyalim :)

Dönence alan arkadaslar vardi nasil memnun musunuz kullaniyor musunuz nette donencenin bebeklerin goz sagligini bozdugunu şaşılık yaptıgını falan okuyunca alsam mı bilemedim

benimki gece de kaka yapıyor canım.
ben de 2 numara kullanıyorum. gece değiştirmek zor gerçekten. pişik olmaz mı? ya da ne bileyim altı ıslakken huzursuz olmaz mı?
Ben normalde 3 kullaniyorum gece de +3 gece icin sen 3 alabilirsin ne kullaniyorsun ben prima aktif bebek kullaniyorum pisik olmuyor merak etme huzursuz olmaz kaka yapmiyorsa uykusu nu dagitma bence

hayalll07 hayalll07 canim bizimki bu 300 lira civari cift yonlu kizim buyudu ogumuda yatiriyorum icine uyuyor geziyoruz :KK66:

Eklentiler

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 79
X