2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynı senin gibi hissediyorum:KK43:hayatımda herşeyden sıkıldım bunaldım.üzerine uykusuzluk yorgunluk kaldıramıyorum artık.gece 1 buçukta uyudu bebeğim 4 de uyandı ve kesinlikle uyumuyor artık sallamaktan mahfoldum:KK43:yok gözünde uyku ve aşırı gaz sancısı var gündüzde böyle geçiyo hiç uyumadan:KK43:delirecek gibi oluyorum

Aynen şuan sadece 2 buçuk saat uyudum nasıl normal bir insanın hayatına dönerim imkansız gibi geliyor sanki beni çoçuk yapmaya ve bakımına zorladılar şimdi o cezayı çekiyormuşum gibi hissediyorum çok tuhaf duygular bir anda sorumluluklar beklemediğim şekilde üzerime yığılınca bünyem kaldırmadı galiba :KK43:

Canım git bence doktora bende gitmeyi düşünüyorum vallahi birde benim bundan öncede vardı biraz depresif hallerim sebepleride var tabiki....ama git canım ihmal etme saglıklı çocuk yetiştirmek için önce bizim saglıklı olmamız lazım.Birde unutmadan bebegine mama veriyormusun bilmiyorum ama aptamilin bu kusan bebekler için bir ürünü varmış bir tanıdık demişti onu kullan bir o çok övmüştü bir araştırayım tekrar yazarım

Cnm eşim mama vermeme izin vermiyor bende duymuştum bun mama türünü doktor söylemişti reflüsü olan bebeklere özel diye kıvamlı olduğu için herhalde sadece anne sütü veriyorum şu bi kaç günde altını doğru düzgün ıslatmıyor ama kakasını yapıyor ben anlamadım nasıl oluyor bu çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum :KK43:

Bugünde kustu durmadan kusuyor karnına bi baskıda yapmıyorum sütünü içtikten sonra yatırınca hemen geri geliyor bi yandan kusma bi yandan balgam bi yandan geniz akıntısı hırıltı ve burun tıkanıklığı bitmek bilmedi çok canım sıkılıyor kafayı yemek üzereyim:KK42: doktoruna götürecem yine normal derse o doktoru şikayet edicem yeter artık bebeğim sürekli balgam üretiyor geniz akıntısı durmuyor nefes alıp vermede zorluk çekiyor kusmayı bi kenara bırakıyorum ne desem bana normal sen abartıyorsun diyor en iyisi doktoru değiştirmek olacak heralde :KK43:
cnm doktra gtmek için bekleme bence yazık bebegine . Hr doktr aynı degil bilemiyolar bazen . Bide bebek için en onemli tedavi emzirmek . Kusuyr diye emzirmemezlk yapma. Onun iyileşmesi için çokbonemli iki damlası bile. Bide o kusma reflu degil balgamdandır. Genzi içine akıyr olabilir . Başini yuksek tutarak yatır. Genzini sık sık temizle . Çekme aletin varsa çek.

Gunaydin arkadaslar pamukcuktan bahsedilmis benim bebegimin pamukcugunu dogdugun dan beri birturlu geciremiyordum birgun gecerse ertesi gun yenikiyordu ara ara kusmasi ve surekli mide kaynamadi vardi..en son doktor konturolumuzde reflusu oldu ve o yuzden pamukcunun gecmedigini soyledi doktor surekli midedeki su yukari ciktigi icin pamukcuk gecmiyormus...simdi ilac kullaniyor ve yuksek yastikta yatiyoruz...

Aynı senin gibi hissediyorum:KK43:hayatımda herşeyden sıkıldım bunaldım.üzerine uykusuzluk yorgunluk kaldıramıyorum artık.gece 1 buçukta uyudu bebeğim 4 de uyandı ve kesinlikle uyumuyor artık sallamaktan mahfoldum:KK43:yok gözünde uyku ve aşırı gaz sancısı var gündüzde böyle geçiyo hiç uyumadan:KK43:delirecek gibi oluyorum
gazlı bi bebek uyumuyor canım. Bende sabaha kadar sallıyorum . Bi tek bugun sallamadım. Gece banyo yaptrdım saat 12 de. Banyodan snra gazınıda çıkardı. Sonra emzirip uyutup yatırdım sabah beşe kadar uyumuş. Beşte emmeye uyandı emzirip tekrar uyudu. Sekizde kalktı biraz uyanık kaldı şimdi uyuyor. Gaz damlasını duzenli kullanıyr. Faydası oldu gibi. Banyo gerçkten iyi geliyr uyumayan bebekler için.

Ben bunalımda mıyım bilemiyorum kafayı yemek üzereyim herşey bana anlamsız geliyor hayatım çok düzensiz :KK43: bebeğin sorumluluğu var ona iyi bakamadığımı düşünüyorum çok sıkıntılıyım psikiyatrist çok sevdiğim bir ablam var ondan yardım almalı mıyım ilaçta kullanmak istemiyorum bebeğe zarar verirse diye korkuyorum çok bunaldım herşeyden herşeyden uzaklaşıp kafa dinlemeye öyle ihtiyacım var ki çok zor durumdayım dışarı çıkıp hava almak çok iyi geliyor ama kış havası olduğu içinde çıkamıyorum sanki çok büyük bir yük var üstümde öyle hissediyorum hiç huzurlu değilim ben depresyonda mıyım :KK42:
Bence hepimiz sen gibiyiz,erkek fatma gibi durdugum yerde durmayan isime azimle giden para kazanmayi seven hirsli hayalleri olan biriyken ben suan evde disari cikmadan gunlerce kalakaldim cidden psikolojim cok bozuldu hicbir beklebtim hayalim yok isimi 2 senw oldu birakali ,hicbirsey evet eskisi gibi olmayacak bundan sonra o ve biz varix,gozumden suan uyku akiyorsa ve o uyumusken uyumayip halen direnip onu izleyebiliyorsak bence merhaba yeni hayat demeliyiz bizim artik hayatimiz onlar

Cnm eşim mama vermeme izin vermiyor bende duymuştum bun mama türünü doktor söylemişti reflüsü olan bebeklere özel diye kıvamlı olduğu için herhalde sadece anne sütü veriyorum şu bi kaç günde altını doğru düzgün ıslatmıyor ama kakasını yapıyor ben anlamadım nasıl oluyor bu çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum :KK43:
canım reflu diye doktr tarafından teşhis konmadan mama filn kullanma. Kesin reflu diye bişey yok sadece ondan supeleniyrsun. Bence kusması gribal enfeksiyon oldgu için genzi içine akıyor o yuzden kusuyor. Emdigini geri çıkardıgı için altını ıslatmıyor olabilir. Mama versen mamayıda kusacak oyuzden doktra gtmeden kendin bişey uygulama.

cnm doktra gtmek için bekleme bence yazık bebegine . Hr doktr aynı degil bilemiyolar bazen . Bide bebek için en onemli tedavi emzirmek . Kusuyr diye emzirmemezlk yapma. Onun iyileşmesi için çokbonemli iki damlası bile. Bide o kusma reflu degil balgamdandır. Genzi içine akıyr olabilir . Başini yuksek tutarak yatır. Genzini sık sık temizle . Çekme aletin varsa çek.

Cnm dediğin yüksekte tutsamda önleyemiyorum ayy çıldıracamm şimdi annemlerdeyim bugün eve dönüyoruz doktoruna götürecem artık inşallah normal demez yoksa bu piskolojiyle parçalarım onu ben böyle normallik görmedim ömrümde ona göre herşey normal:KK34:
onun yüzünden çocuğumda bende çekmiş oluyoruz belki bi rahatsızlığı vardır bilmediği için geç teshisten dolayı ya ilerlerse diye çok korkuyorum bronşit gibi :KK42:

Bence hepimiz sen gibiyiz,erkek fatma gibi durdugum yerde durmayan isime azimle giden para kazanmayi seven hirsli hayalleri olan biriyken ben suan evde disari cikmadan gunlerce kalakaldim cidden psikolojim cok bozuldu hicbir beklebtim hayalim yok isimi 2 senw oldu birakali ,hicbirsey evet eskisi gibi olmayacak bundan sonra o ve biz varix,gozumden suan uyku akiyorsa ve o uyumusken uyumayip halen direnip onu izleyebiliyorsak bence merhaba yeni hayat demeliyiz bizim artik hayatimiz onlar

Eski hayatımı özlüyorum bebeğim bir an önce büyüse sağlığına kavuşsa rahatlarım ama yok.. Allah evlattan sınamasın ne kadar zormuş onun hastalığını görmek Allah acılarını yaşatmasın ne biliyim çok tuhaf duygu karmaşası yaşıyorum ilk defa anne oldum artık hayatım tamamen değişti artık ben yokum çocuğum var ben kaybolmuş gitmişim gibi artık ben yokum gibi amaaan sizinde canınızı sıktım ben en iyisi psikiyatrist ablama gidip durumu anlatayım ama aynı şehirlerde değiliz malesef :KK43:

FB_IMG_1425980771791.jpg

Yaa su dildeki beyazlik sizlerde de varmi kizlar cok kafayi tekiyorum bikac defa karbonatli su ile sildim oda cok tehlikeliymis egerki pamukcuk degilsede bosyere surmk istemiyorum
Dilinin ustunde beyax kalintilar var
Emin olamiyorum en iyisi h ici annem bi baksin evet derse hmn dr a gostereyim
Emmede sikinti yok @sarfansari sanirim sende oldu cnm nasil anlasiliyor
onlar sut kalintisidir bence emmesinde bir sıkıntı yoksa eğer. .Bizim de dilimiz beyaz dr. kontrolde ağzına da bakti bunlar sut kalıntısı pamukcuk degil dedi...

canım reflu diye doktr tarafından teşhis konmadan mama filn kullanma. Kesin reflu diye bişey yok sadece ondan supeleniyrsun. Bence kusması gribal enfeksiyon oldgu için genzi içine akıyor o yuzden kusuyor. Emdigini geri çıkardıgı için altını ıslatmıyor olabilir. Mama versen mamayıda kusacak oyuzden doktra gtmeden kendin bişey uygulama.

Pınarcım tuhaf olanda bu ya ben şüphelendim anlattım doktorda olabilir dedi ve reflü ilaçları verdi gelde çıldırma insan hiç mi tahlil falan yapmaz bende hiç kullanmadım ilaçlarını

Pınarcım tuhaf olanda bu ya ben şüphelendim anlattım doktorda olabilir dedi ve reflü ilaçları verdi gelde çıldırma insan hiç mi tahlil falan yapmaz bende hiç kullanmadım ilaçlarını
Merhaba geçmiş olsun msjin dikkatimi çekti de.. öyle kafadan teşhis mi konur bide ilaç yazmis çok saçma.. bence başka bi doktora götürmelisin..

Gunaydin arkadaslar pamukcuktan bahsedilmis benim bebegimin pamukcugunu dogdugun dan beri birturlu geciremiyordum birgun gecerse ertesi gun yenikiyordu ara ara kusmasi ve surekli mide kaynamadi vardi..en son doktor konturolumuzde reflusu oldu ve o yuzden pamukcunun gecmedigini soyledi doktor surekli midedeki su yukari ciktigi icin pamukcuk gecmiyormus...simdi ilac kullaniyor ve yuksek yastikta yatiyoruz...
Geçmiş olsun..

Merhaba geçmiş olsun msjin dikkatimi çekti de.. öyle kafadan teşhis mi konur bide ilaç yazmis çok saçma.. bence başka bi doktora götürmelisin..

Mrb cnm bende ona sinirlendim kusmasını durdurur deyip büyük çocukların ve büyükkerin kullandıkları reflü şurubundan verdi bide gaviscon verdi bebekler için ama kullanmadım tam teşhisi konulsun yavrumun ondan sonra dua edin :KK43:

Mrb cnm bende ona sinirlendim kusmasını durdurur deyip büyük çocukların ve büyükkerin kullandıkları reflü şurubundan verdi bide gaviscon verdi bebekler için ama kullanmadım tam teşhisi konulsun yavrumun ondan sonra dua edin :KK43:
Allah şifa versin inş kısa zamanda iyilesir

X