Canim tam doymustur degilse uyumaz bide artik gece uykulari uzarmis büyüdükçeAyni beni anlatiosun ozlem acaba ayni gun dogdular diyemi bu kdr benxiyolar dun bir sok yasadim 12-4 arasi uyuyan bebegim dun 5 saat 45 dk uyumus ve bende kalkmamisim 50 gunluk oldu bebegim saat basi emmek istiyor gecede uyuyana kdr emziriyorum birde 60 ml mama veriyorum ustunr cunku onuda yemk istiyor,gubduz saat basi emen bir bebek gece 6 saat e yakin uyumasi tehlikelimidir acaba ac mi kaliyor
Gerci bu ilk defa oldu
Benim de öyle oluyor canım. Dün 6 saat uyumuş. Bazen de 5 saat uyuyor. Bir sorun olmadı biz de. Benimki de 45 günlük.Ayni beni anlatiosun ozlem acaba ayni gun dogdular diyemi bu kdr benxiyolar dun bir sok yasadim 12-4 arasi uyuyan bebegim dun 5 saat 45 dk uyumus ve bende kalkmamisim 50 gunluk oldu bebegim saat basi emmek istiyor gecede uyuyana kdr emziriyorum birde 60 ml mama veriyorum ustunr cunku onuda yemk istiyor,gubduz saat basi emen bir bebek gece 6 saat e yakin uyumasi tehlikelimidir acaba ac mi kaliyor
Gerci bu ilk defa oldu
Ben de çıktım geçen gün canım ama yalnız çıkamam ben de...Dun ilk defa ablam ve minnosla markete migros avm ye gittik,giderken ck endiseliydim cunku bagajdaki bebk arabasini hic denemedim ben ana kucagini nasil takicaktim oyle boyle derken migrosa geldik ablana dedim inmeyin siz ben halledeyim oyle inin neyseki ck pratik sekilde takabildim ,cok hosuna gitti ck farkli geldi hep etrafi izledi sobra bir mikladi azcik emzik verdim sonrada uyudu neyse gratise girdik biseylerw bakarken hmn gozynu acti meger araba hareket etmio diye uyanms ayagimda sallarkende boylr hmn uyaniyo bilmis bidik :) magzalara bakmadan dedim emzirne odasi varmi bakalim gerckten ck temiz ve gzldi 20 dk bebegimi emzirdim ardindan market alisverisimizi yaptik 2 saat kdr disaridaydik ilk deneyim icin herswy gzl gecti ama yalniz cesaret edemem ikinci biri mutlaka olmali gibi
Ben 45 günlük yaptırdım canım.Selam kizlar biz bugun 2.a2.ay kontrolüne gittik kalca ultrasonu drmuz ilk onermedi kontrol ederken isteyelim dedi solda cok az aciklik var tam gelismemis dedi bi sonraki kontrol de bakicak bide saglik ocağına haber vermeyin bunu onlar direk kalca cikikligi diye bildirirler dedi aklinizda olsun bu ay kalca ultrasonu icin erkenmis 3.ayda olmasi gerekirmis bide bi cogumuzburun tıkanıklığı icin tonimer veya ortibebe kullaniyoruz bu kadar kucuk bebek icin bunlar agir dedi baska bisi yazdi esim getirince yazarim bizden haberler boyle sizlerin bebisleride iyidir inşallah
Canim sorun cikmadysa bisy olmazKalça ultrasonunu 1. ayın sonunda yaptırdık, doktor da erken falan demedi, biraz daha mı beklemeliydik? Gerçi sorun çıkmadı, bu saatten sonra sorun çıkar mı? 54 günlüğüz bu arada...
Ah canim bi kardeslerinden korudugumuz icun aliskiniz kizim zarar vermessw bile bu yaslarda cocuklar bebeklere cok merakli parklrda falan cok dikkatli olmak gerek buyuk ihrimalle kiskanmistr bebegiKalça ultrasonunu 1. ayın sonunda yaptırdık, doktor da erken falan demedi, biraz daha mı beklemeliydik? Gerçi sorun çıkmadı, bu saatten sonra sorun çıkar mı? 54 günlüğüz bu arada...
ck haklisin canim gecen arkadaslr gelmisti bebegini koltuga yatirdi diger arkadasin cocugu daha büyük orda battaniye var zannetti üstüne bi atladi cocugu havada yakalamaya calistim ama yinede ayaklarina oturdu bebisin aklımız cıktı resmen ck korktuk hepimiz allah korudu ya tutamasaydim da direk üstüne atlasaydı...Dert 1 değil ki, biraz gezmeye gidiyim dedim simdide kizimi diger misafirin çocuğundan kacirmak icin uğraşıyorum, gördüğü yerde yakalayıp yanagini sıkmak istiyor, onu yapamasa bagirarak korkutuyor, yavrum dudak büküp ağlıyor. Oda çocuk biliyorum anlamıyor ama sinir oldum bende, annesi de pek müdahale etmiyor, hanımlar gezmeye giderseniz aman bebeklerinize dikkat edin.
ayy cnm ben o korkudan bebegi yataga bile koymuyorum battaniye sanıp oglum ustune atlar yada eşim oturur diye Allah korusun. Annmler doguma geldklerinde 11 yaşindaki erkek kardeşim battaniye zannedp ustune otururken annm yakalamiş . Allah korumş bebegimi . Onun için hp beşikte yatırırm . Dikkat edn .ck haklisin canim gecen arkadaslr gelmisti bebegini koltuga yatirdi diger arkadasin cocugu daha büyük orda battaniye var zannetti üstüne bi atladi cocugu havada yakalamaya calistim ama yinede ayaklarina oturdu bebisin aklımız cıktı resmen ck korktuk hepimiz allah korudu ya tutamasaydim da direk üstüne atlasaydı...
Allah korusun gercekten ck dikkat etmek lazim hem misafirlikte hem evde anlık oluyor zaten böyle şeyler pınar sen kaka yapamiyor diye cocuk cerrahisine gidecektiniz naptiniz gittiniz mi merak ettimayy cnm ben o korkudan bebegi yataga bile koymuyorum battaniye sanıp oglum ustune atlar yada eşim oturur diye Allah korusun. Annmler doguma geldklerinde 11 yaşindaki erkek kardeşim battaniye zannedp ustune otururken annm yakalamiş . Allah korumş bebegimi . Onun için hp beşikte yatırırm . Dikkat edn .
Canim mamanın tozunu fazla kaçırmamak gerekiyor birde biberon temizliği önemli ben bunlara çok dikkat ediyorum onun için biberon fırçası aldım namayı içtikten sonrada biberonu su ile doldurup koyuyorum oraya birde ben zeytin yağı koyduğum anda yapıyor kakasını bazende gerek kalmıyorCok sagol canim nelere dikkat etmem lazim üstündeki tarife göre hazirliyorum ben
Bizde 1.ayın sonunda yaptık doktor öyle istedi erken olsaydı doktor çağırmazdı diye düşünüyorum.Kalça ultrasonunu 1. ayın sonunda yaptırdık, doktor da erken falan demedi, biraz daha mı beklemeliydik? Gerçi sorun çıkmadı, bu saatten sonra sorun çıkar mı? 54 günlüğüz bu arada...
Gündüzü çok uykusuz geçirdiğinde bizimkide bir kere öyle uyudu. Saati kurmuştum güya 3 saat sonrasına . Ben de o kadar yorgunmuşum ki saat çalmış çalmış duymamışım. Sonra sadece bir ıhh sesine uyandım saate bakınca inanamadım. Bir taraftan vicdan azabı duydum niye uyanıp beslemedim diye ama sora bir kereden birşey olmaz ikimizde dinlendik dedim :)Ayni beni anlatiosun ozlem acaba ayni gun dogdular diyemi bu kdr benxiyolar dun bir sok yasadim 12-4 arasi uyuyan bebegim dun 5 saat 45 dk uyumus ve bende kalkmamisim 50 gunluk oldu bebegim saat basi emmek istiyor gecede uyuyana kdr emziriyorum birde 60 ml mama veriyorum ustunr cunku onuda yemk istiyor,gubduz saat basi emen bir bebek gece 6 saat e yakin uyumasi tehlikelimidir acaba ac mi kaliyor
Gerci bu ilk defa oldu
Sende burda beni anlatmışsın sanki :) ben de dişlerime çok önem verirdim şimdi sadece uyumadan önce fırçalıyorum. Kaş bıyık aldırmaya bile kuaföre 1 ay sonra gidebildim. Çocuğum bana baba diyecek diyordum artık :)Kv annm ne getirdiyse h sonu kalanlar Allah ne verdiyse valla,cok zor geliyo yemek yapmak,6 aydir fanfini yoktu 50 gunluk olduk halen ona bile zamn yok,dus aliyorum sacim islak kalio kurutmak yk,dislerim bnm icin ck onemlidir gunde 3 defa fircalarken aaaa diyirum bugn fircalamadimmm yanii bilmiyorum ne olcak halimmm
canım bence iyi oluyor bu erkeklere ben eşime iki dakka bebeğe bak desem bakmıyor sonra da benimle ilgilenmiyorsun diye şikayet ediyo oooooooh canıma degmesin vermicem vermicemKv annm ne getirdiyse h sonu kalanlar Allah ne verdiyse valla,cok zor geliyo yemek yapmak,6 aydir fanfini yoktu 50 gunluk olduk halen ona bile zamn yok,dus aliyorum sacim islak kalio kurutmak yk,dislerim bnm icin ck onemlidir gunde 3 defa fircalarken aaaa diyirum bugn fircalamadimmm yanii bilmiyorum ne olcak halimmm