2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

4-5 farkli dr a gordu bebegim..hepsi ayRi bir marka onerdi..hatta birinin ofisinde nestlenin kataloglari vardi sma onerdi o..eh smanin sahibi nestle..bence hepsi uc asagi bes yukari ayni..zaten iceriklerine bakmak yeterli birbirlerinin kopyasi gibiler..evolvia yi cok guvenilir bir prof onerdi bir arkadasima o anne sutu bir ay verebildi..turkiyede cok yeni henuz..hatta cogu eczane aaaa talep yok o mamaya getirmiyoruz baska marka felan verelim dedi..isin ozu ne yazik ki ticari bir olay..anne sutune em yakin similac derler 15 yil once belki oyleydi..gunumuzde hepsi birbirinin kopyasi bence..bebeginin bunyesine en iyi hangisi geliyorsa onu kullan..

Amannn biri bitiyo baska bisey baslıyo simdi bu sorunlar gecer dis cikarmaya baslarlar onla ugrasiriz sıkıntı hic bitmez

45 günlük canim bebegim gun icinde hem emziriyorum hem mama veriyorum ama sutum az oldugu icin genelde mama veriyorum
Kilosu x150 cc sana gunluk toplam ihtiyacini verir..sutunun miktarini az cok biliyorsan bebegini yeterli besleyebilirsin..unutma ama anne sutunin sindirimi daha kolay daha cabuk acikiyorlar..

Pinar, bebeginin karninda iki bas parmagini saat yonunde cevirerek masaj yap 6 kere, sonra iki elinin tek parmagiyla gobek deliginden baslayarak kasiklarina dogru sivazla 6 kere, ayaklarini karnina dogru it 6 kere, pedal cevirt 6 kere..gunde 2-3 kere duzenli yap faydasini gorecegini umut ederim..bize yariyor..birde bir damla saf zeytinyagini gobek deligine damlat karnini ve poposunu ov..

Bir ara baya arastirmistim umarim faydasi olur..
Yaa su dildeki beyazlik sizlerde de varmi kizlar cok kafayi tekiyorum bikac defa karbonatli su ile sildim oda cok tehlikeliymis egerki pamukcuk degilsede bosyere surmk istemiyorum
Dilinin ustunde beyax kalintilar var
Emin olamiyorum en iyisi h ici annem bi baksin evet derse hmn dr a gostereyim
Emmede sikinti yok @sarfansari sanirim sende oldu cnm nasil anlasiliyor

Bebegimde yok bir fikrimde yok malesef..dr goster icin rahatlasin en hizlisinDan..

Canım benim bebeğimde sürekli var o beyaz tabaka.aile hekimine gösterdim süt kalıntısı dedi.pamukçuk olursa da karbonatla silme .her emzirme sonrası bir çay kaşığı su verebilirisn pamukçuk olursa dedi

kızlar siz bebeğinizi hangi pozisyonda yatırıyorsunuz benim bebeğim yüzüstü ancak uykuya dalabiliyor ve o pozisyonda uyuyor diğer şekilde rahatsız oluyor reflü sorunumuz var galiba yastığı yüksek olda da midesindeki süt geri geliyor midesi bulanıyor öğürüyor ve öksürüyor yüzüstü pozisyonunda rahat uyuyabiliyor ancak sizler nasıl uyutuyorsunuz başının altına yastık koyuyor musunuz

sagol berndnz dediklerini yapıcm yarın. İnşallah faydası olur. Sonucu yazarım buraya.

cnm surekli kusan bi bebek için ki refluden şupeleniyorsun , bu şekilde uyutmak tehlikeli olabilir. Yanındaykn yatrıp bekleyebilirsin ama basından ayrılma. Benim bebegmde hiçsevmez oyle yatmayı . Bazen kucagımda yuzustu yatırırım elleriyle baskı yaparak kaldırır kafasını . Ben sırtustu yatırırım genelde. Aradada belden destek vererek saga sola çevirip yatırırım .

minione benim iki oglumdada oldu pamukçuk ancak senin anlattıgın gbi degildi. Pamukçuk boyle agzın içinde kuçuk kuçuk benek seklinde olur . Yuzdeki çil gbi aynı . O beyaz kalıntılar sut lekesi . Bnm bebegmdede var. Karbonatlı suyla silme bidaha cnm. Ben eşime karbonat aldrmştım suruyum diye ama dort bes kaşık hafif ılık kaynayıp ılıtılmış su içirdim hemn geçti. İki aylık aşisina gidecgn zamn ebeye yada doktra sorabilirsn pamukçukmu diye.

Amannn biri bitiyo baska bisey baslıyo simdi bu sorunlar gecer dis cikarmaya baslarlar onla ugrasiriz sıkıntı hic bitmez
ahh ahh cnm daha sırada ek gıdalara geçiş var. şu gaz sancılarımz bi geçseydi uykularımız bi duzene girseydi ne iyi olcaktı. Bide en zoru bna gore surekli kucakta tutmak . İlk oglumu yere bırakınca aglardı durmazdı . Surekli kucagımda taşidim yuruyene kadar . Kiloları agırlaştıkça dahada zorlaşiyr . Hele benim bbk rekora koşuyor : )

Bugünde kustu durmadan kusuyor karnına bi baskıda yapmıyorum sütünü içtikten sonra yatırınca hemen geri geliyor bi yandan kusma bi yandan balgam bi yandan geniz akıntısı hırıltı ve burun tıkanıklığı bitmek bilmedi çok canım sıkılıyor kafayı yemek üzereyim doktoruna götürecem yine normal derse o doktoru şikayet edicem yeter artık bebeğim sürekli balgam üretiyor geniz akıntısı durmuyor nefes alıp vermede zorluk çekiyor kusmayı bi kenara bırakıyorum ne desem bana normal sen abartıyorsun diyor en iyisi doktoru değiştirmek olacak heralde

Ben bunalımda mıyım bilemiyorum kafayı yemek üzereyim herşey bana anlamsız geliyor hayatım çok düzensiz bebeğin sorumluluğu var ona iyi bakamadığımı düşünüyorum çok sıkıntılıyım psikiyatrist çok sevdiğim bir ablam var ondan yardım almalı mıyım ilaçta kullanmak istemiyorum bebeğe zarar verirse diye korkuyorum çok bunaldım herşeyden herşeyden uzaklaşıp kafa dinlemeye öyle ihtiyacım var ki çok zor durumdayım dışarı çıkıp hava almak çok iyi geliyor ama kış havası olduğu içinde çıkamıyorum sanki çok büyük bir yük var üstümde öyle hissediyorum hiç huzurlu değilim ben depresyonda mıyım

Tmm ck saolun kizlar

Aynı senin gibi hissediyorumhayatımda herşeyden sıkıldım bunaldım.üzerine uykusuzluk yorgunluk kaldıramıyorum artık.gece 1 buçukta uyudu bebeğim 4 de uyandı ve kesinlikle uyumuyor artık sallamaktan mahfoldumyok gözünde uyku ve aşırı gaz sancısı var gündüzde böyle geçiyo hiç uyumadandelirecek gibi oluyorum

Canım git bence doktora bende gitmeyi düşünüyorum vallahi birde benim bundan öncede vardı biraz depresif hallerim sebepleride var tabiki....ama git canım ihmal etme saglıklı çocuk yetiştirmek için önce bizim saglıklı olmamız lazım.Birde unutmadan bebegine mama veriyormusun bilmiyorum ama aptamilin bu kusan bebekler için bir ürünü varmış bir tanıdık demişti onu kullan bir o çok övmüştü bir araştırayım tekrar yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…