bizede zinco fayda ediyor az bişey ama duzenli kullanmak gerekiyr . Ben bide sıcak su torbası koyuyorum gazını çıkartıyr . Biraz uyuyr yine aynı . Gececek inşllh bu gunlerde.Canm bende nurse Harveys kullanıyodum faydası olmadı sab simpleks aldım 6 saatte 1 15 damla çay kaşığına damlatarak veriyorum düzenli kullanınca çok iyi geldi dene bakalım faydasını görürsün inşallah bebeğini sıcak tutmayı da ihmal etme
amin canım . Seni çok iyi anlıyorum. Benm bebegim şu son on gundur oyle . Yemk yapmk için mutfaga gidiyorum aglanaya başlıyr geliyrm sallayıp emzik verip gdiyorum bes dakika snra bagırıyr . Git gel git gel perişan oluyrm. Ev işini bile yapamıyrm bi yemegi ypsm anca. Ev uç gundr temzlnck. Az once mutfagı temzledim. Yarın yine çok zor olur diye bırakmadım. Çocuklar uyurkn işte ne kadar yapabilirsem. Hani eşim akşamları çıkmasa yada biraz erkn gelse bebegi ona sallatıp hallediyorum ama hiç,yardımcı olmuyor . Bekarlık için yaratılmış gbi. İki çocugu var ama bekarlık hayatı yasıyr . Hiç sorumluluk yok. Çalişip para kazanmk ona gore sorumluluk onun dışındakiler hep bna ait ona gore. Sinir krizi geçittrck bna bigun. Bazen diyorum çocukları alıyım gdym aklı başina gelsin ama duşunuyrm gelnez herseyden bi haber varsa yoksa gezme . Çocukları bırakıp gtsem gdemem . Allah korusun gtsem bile mezat olurlar anası bakar nasılsa ona gore , o devam eder hayatına . Zaten onun için bz varmıyız yokmuyuz belli bile degil . Tamam dışarı çıkmasını geçtim bari erken gell ama oda yok bazen bi sinirleniyorum elime alıp odunla dovesim geliyor bi çarpçan agzına Allahımya yine sinir oldum.
Canım aynı bizimki .. eşimde acayip keyfine düşkün gezmeye bayılan bekâr hayatı yaşayan biri son 3 haftadır 7 defa şehir dışına çıktı ben çıldırıyorum tabi ne yapsam beni dinlemiyor işi varmış beyefendinin babasının evi ve arkadaş ortamı orda ve bazı işleri oluyor pırt uçağa para ver git gel keyfine düşkün diyorum ya asla otobüs yolculuğu yapmaz ben burda çıldırıyorum o paralarla bebeğin ihtiyaçlarını arabasını alırdık diye hesaplar yapıyorum umrunda mı sanki annemin evine bıraktı en son yine gitti geldiğinde bebek büyümüş maşallah demez mi ağzının ortasına çakasım geldi tabii sen gezmelerden bebeğin yüzünü unuttun bide utnmadan büyümüş maşallah diyorsun dedim çok deli oluyorum şehir dışına çıktığında bide bana da sormuyor beyefendi umreye gidecekmiş babama söylerken haberim oldu bak seen ne yapsa sormuyo bile bana.. çok kızıyorum ona bazen tartışıyoruz kendini bi şekilde aklamaya çalışıyor yok efendim niyetim öyle değildi şu şöyle bu böyle açıklama yapıyor ama beni çıldırttıktan sonra kahırla doldurduktan sonra istediğin kadar açıklama yap ne fayda malesef çoğu zaman has odun oluyorlar napalımm hep şunu düşünüyorum buda geçer .. iyi olsun kötü olsun buda geçer.. hayat sonsuz değill
Bendede var o kocadan sanki benimkini anlattin allah sabi versinamin canım . Seni çok iyi anlıyorum. Benm bebegim şu son on gundur oyle . Yemk yapmk için mutfaga gidiyorum aglanaya başlıyr geliyrm sallayıp emzik verip gdiyorum bes dakika snra bagırıyr . Git gel git gel perişan oluyrm. Ev işini bile yapamıyrm bi yemegi ypsm anca. Ev uç gundr temzlnck. Az once mutfagı temzledim. Yarın yine çok zor olur diye bırakmadım. Çocuklar uyurkn işte ne kadar yapabilirsem. Hani eşim akşamları çıkmasa yada biraz erkn gelse bebegi ona sallatıp hallediyorum ama hiç,yardımcı olmuyor . Bekarlık için yaratılmış gbi. İki çocugu var ama bekarlık hayatı yasıyr . Hiç sorumluluk yok. Çalişip para kazanmk ona gore sorumluluk onun dışındakiler hep bna ait ona gore. Sinir krizi geçittrck bna bigun. Bazen diyorum çocukları alıyım gdym aklı başina gelsin ama duşunuyrm gelnez herseyden bi haber varsa yoksa gezme . Çocukları bırakıp gtsem gdemem . Allah korusun gtsem bile mezat olurlar anası bakar nasılsa ona gore , o devam eder hayatına . Zaten onun için bz varmıyız yokmuyuz belli bile degil . Tamam dışarı çıkmasını geçtim bari erken gell ama oda yok bazen bi sinirleniyorum elime alıp odunla dovesim geliyor bi çarpçan agzına Allahımya yine sinir oldum.
Canım selam buralardayım da aslında okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor malum bebiş kolik olunca ağlamayıp ıuyursa ancak ben de uyuyorum az kaldı inşallaholur canım, bu arada bebeğine maşaallah:)
canım bugün götürecektim dr u yokmuş yarına aldık randevu bakalım ne diyecek dr
canım belki süt beyazlığıdır emerken ağlamıyorsa öyledir yani
zafergül bir kere yazmıştı canım doğum yaptım diye
canım nerelerdesin yoktun iyisiniz inşaallah
ayy benimkini tarif ediyorsun resmen dövüşüyor mememle hem homurdanıyor hem emiyor, duyanlar çok gülüyor vay huysuz vay diyorlar:) sebebi bir dk emmeyi geciktirmem
canım yetmediğini düşünmüyorum gazı olduğu için sinirlenir bebekler genelde emerken, öyle olunca kaldır gazını çıkar ya omzunda ya da dizine yatır çıkar varsa, çıktıktan sonra bir beş dk daha emer, hem artık beş dk yeterli sütü boşaltmaları için, yani sütün olmadığından değil çenesi kuvvetlendiği için beş dk emiyor
meme ucu yarana bakDafiduck yaptı kemik iliğinden macunu dene derim faydasını göreceğine inanıyorum
canım metsil sakın kullanmayın hakkında iyi şeyler denilmiyor, sab bizde işe yaramadı ama sizde yarayabilir deneye deneye hangisi işe yarıyor bulucaz, bizde biogai zinco ve sab denedik işe yaramıyorlar pek, şimdi nurse harveys deniycem
ohh ne güzel canım git bencede sık sık dinlenirsin
demek gezmelerdesiniz:) geçmiş olsun canım sen meme ucunuda sil karbonatlı suyla
canım bizimkide öyle oluyor korkma normal
Valla bizim sallamayla filan durmuyor ya arabada gezecek ya da kucakta sevdiği bi ğozisyon vR öyle gezecek battaniyede de ayakta da sallamayı denedik sevmedi onlarcanım ben emzkte veriyorum sallıyorumda bede ilk aralar sallamadım olmuyor hem sallayınca en azından yatıyor
Ya bu bebekler bizi çeşitten çeşite sokuyorlar benimkide gece sabaha kadar bir tekkucağımda durduValla bizim sallamayla filan durmuyor ya arabada gezecek ya da kucakta sevdiği bi ğozisyon vR öyle gezecek battaniyede de ayakta da sallamayı denedik sevmedi onlar
Cok sagol canim nelere dikkat etmem lazim üstündeki tarife göre hazirliyorum benGeçmis olsun canìm dört gùn olmuş bence fitil ver kakasınì yapamıyor onun için huysuz birde canım mamayı hazırlarken çok dikkat etmemiz gerekiyor ondanda kabız olabilir
canım hiç sorma yaa hamileyken zaman nasıl yavaş geçiyorsa bebeiş doğduktan sonrada o kadar hızlı geçiyor, ben mart ayında olduğuma inanamıyorum hala ocak ayındamısım gibime geliyor :)Merhaba kızlar koşuşturmalı bir güne daha merhaba :)))) Bu küçük yaramazlarla ugraşmaktan zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bakın ocak ayı gelirmi derken martı ortaladık sayılır..Bahar geliyor yaz...yaz geliyor ohh bebişlerde büyüyor.Bu gün pozitifligim tuttu :)))) ama böylede düşünmessem kafayı sîyırıcagım.Hepinizi seviyorum annişler hepimiz türlü sıkıntılar çektik hamilelikti dogumdu derken bebek bakmakta yoruyor bizi tabii destek olalım istedim birbirimize.Artık ben kızımla günde 45 dakika 1 saat dolaşıyoruz açık hava onada banada iyi geliyor.Şiddetle tavsiye ediyorum çıkın hava alın evde işler varsada biraz beklesin bizim psikolojimiz daha önemli
Bu kocalara sinir oluyorum. Sanki bebeği kendi kendimîze yaptık.Off kızlar bu gaz sancıları ne zor oluyor ya elim ayagım baglanıyor hiç bi şeyle ilgilenemiyorum . Surekli bebegin yanındayım . Gazı oldugu için hep sallnmk istiyor sallmadımmı uyumuyor . Hemn kalkıyor. İki gundur sabaha kadar beşik salladım . Kırkı çıkınca birden degişti çocuk . Off ne zamn bitecek bu gazlı zamnlar ya . İki çocukla çok zor oluyr. Evin içini bi gorseniz firar edersnz . Daha yeni uyuttum kalkıp evi biraz toparlasammı yoksa brz uyusammı diye duşunuyorum. Ev boyleyknde yatmk hiç içime sinmiyor. Bide bnm hiç yardım edenm yok . Her sey bnm ustumde . Kaynnmla aynı apartmandayız ama sadece biz hastaneye filn bi yerlere gdnce ogluma bakmaya gelir oda 32 nazla . Eşimde bugun geç geldi yemege bile gelmedi gezmeden sinir oldum . Halbuki ymk yetiştrcm diye ne çktm . Onu geçtim gelseydi bebegi sallatp işleri halletçktim . Geç geldi bide kapıyı hızla açinca bbk korktu kavga ettik . Gitti yattı . İşim çk zor çk.
Ayni beni anlatiosun ozlem acaba ayni gun dogdular diyemi bu kdr benxiyolar dun bir sok yasadim 12-4 arasi uyuyan bebegim dun 5 saat 45 dk uyumus ve bende kalkmamisim 50 gunluk oldu bebegim saat basi emmek istiyor gecede uyuyana kdr emziriyorum birde 60 ml mama veriyorum ustunr cunku onuda yemk istiyor,gubduz saat basi emen bir bebek gece 6 saat e yakin uyumasi tehlikelimidir acaba ac mi kaliyorSütün yeterli mi acaba? Benimkisini bıraksam 24 saat memede durmak istiyor. Emzik tutmadı beni emzik niyetine kullanıyor. Gündüz uzun süre emziriyorum ara veriyorum hala doymadıysa mama veriyorum. Senin dediğin gibi bir sonraki memeyi 3 saat sonra istemesini bekliyorum ama en geç 1 saat sonra tekrar emzirmek zorunda kalıyorum. Gece uyumadan iyice doyurursam 4 saat uyuduğu oluyor hatta bazen ben kaldırıyorum. Emzirip yatırıyorum ama ı sefer tam doymadığı için 1-2 saatte bir uyanıyor.
Kv annm ne getirdiyse h sonu kalanlar Allah ne verdiyse valla,cok zor geliyo yemek yapmak,6 aydir fanfini yoktu 50 gunluk olduk halen ona bile zamn yok,dus aliyorum sacim islak kalio kurutmak yk,dislerim bnm icin ck onemlidir gunde 3 defa fircalarken aaaa diyirum bugn fircalamadimmm yanii bilmiyorum ne olcak halimmmKızlar siz bir günü nasıl geçiriyorsunuz merak ettim.Yani kahvaltıydı yemekti nasıl yetişiyorsunuz.Benim için digerleri sorun degilde yemek işi sıkıntılı oluyor o saatlerde kızımın huysuz hallerine denk geliyor
Ayy canım yaa.Söylemeden edemiycem sen benim forumdaki favorilerimden birisin çok tatlısın yaa hep tebessüm ettiriyorsun insanı.Yazarkenki üslubun bile çok hoş birde seni tanısam kimbilir nasılsındır :) öpüldün bebişin ve senKv annm ne getirdiyse h sonu kalanlar Allah ne verdiyse valla,cok zor geliyo yemek yapmak,6 aydir fanfini yoktu 50 gunluk olduk halen ona bile zamn yok,dus aliyorum sacim islak kalio kurutmak yk,dislerim bnm icin ck onemlidir gunde 3 defa fircalarken aaaa diyirum bugn fircalamadimmm yanii bilmiyorum ne olcak halimmm
Cnmmm ckk saol yaa neden olmasin birgun bakarsin toplu bir tanisma gunu yapariZ bellimi olur:)Ayy canım yaa.Söylemeden edemiycem sen benim forumdaki favorilerimden birisin çok tatlısın yaa hep tebessüm ettiriyorsun insanı.Yazarkenki üslubun bile çok hoş birde seni tanısam kimbilir nasılsındır :) öpüldün bebişin ve sen
Valla o fanfini bizdede hic baslamadi sanirim ben yorgunum die oda yanasmiyor acikcasi benimde hic halim yok ama yinede bu durum ister istemez huzursuz ediyo..hamileyken zaten yoktu arkadas gibi olduk iyce..bu konuda hic konusmuyoruzda..bilmiyorum nasil olacak kizlar..Kv annm ne getirdiyse h sonu kalanlar Allah ne verdiyse valla,cok zor geliyo yemek yapmak,6 aydir fanfini yoktu 50 gunluk olduk halen ona bile zamn yok,dus aliyorum sacim islak kalio kurutmak yk,dislerim bnm icin ck onemlidir gunde 3 defa fircalarken aaaa diyirum bugn fircalamadimmm yanii bilmiyorum ne olcak halimmm