Kizlar su sikintimi sizle paylasmak istiyorum belki bi fikir vereniniz olur bana cok canim sikkin
benim gogus ucum yoktu bebegim dogdugunda biturlu guzel tutup ememedi silikon ucla falan emzirdim cogu zaman sonra denedim tutmaya baslayinca silikonu attik buseferde gogus uclarim cok fena yara oldu burdada hep bahsettim biliyosunuz zaten hala gecmedi gecmeye niyetide yok ama bebegim artik her bi gogsumu 5 dk emiyo sut tazziki azalinca birakip birakip kiziyor kafasini oynatiyo surekli ben tekrar tekrar agzina sokuyorum ama agliyor tutamiyorum yada cok sut gelmiyo diye bilmiyorum.bakiyorum sut damliyo gogsumden ama o agzina alip geri birakiyo..aksamlari bikere mama yiyo bazi gunler biberonla biberona mi alisti iyce diye korkmaya basladim okadar mama kasiklada basa cikmiyo ne yapcagimi sasirdim cok moralim bozuk her emzirmede oda bende kan ter icinde kaliyoruz o agliyo ben agliyorum..sutum yetse hic biberon vermicem ama aksamlari kalmiyo sut ki neler yiyip iciyorum sut olsun diye bi ara artmisti 15 gun hic mama vermedim simdi yine yetmiyo..ama memeyi birakir diye cok korkuyorum..zaten yaralar aci icinde emziriyorum ama uzerine boyle yapmasi beni cok uzuyor...bi akil verin bana...