amin canım sağolAllah yardimcin olsun canim
Kızlar bebeklerinizin altını ne kadar sıklıkta degistiriyosunuz kaka yapması hariç?
selam kizlar geldim acayip bi yagmur altinda kosturark cektirdigimi filmimiz guzel cikti kizim artik antibiyotik etkisiyle arabada uyuya kaldi tabi onu uc kat kucagimda cikardim oncesindede ahmeti cikarttim hangi jimnastik plates pozisyonlarina giriliyor bu arada hic sormayn anne olarak bi akrobasi yapmadigim kalmisti kapiyi acarken onuda yaptim
Kızlar bebeğimin cildi böyle oldu. Sizin de bebekleriniz de var mı bu durum? İsilik mi egzama mı anlamadım.
Nego kizimla anne cocuk oyunu oynuyoruz ben cocuk oluyorum o anne mesela ben ona nasil davraniyorsam oda nana oyle davraniyor boylece oyun.. icindeki yanlislarimi goruyorim ..balon oynuyoruz tabi oynadktan sonra balonu kaldiruyirumsonra saklambac oynuyorum hic kolay olmuyor inan ahmet kucagimda kosuyorum ahmet bizim bulunmamizi sagliyor bszen legolari ile bisryler yapiyoruz cok yorulunca tv aciyorum sonra
cnm masallah bebise yenidogan egzamasia benziyor mustelanin urublerinden kullandiriyor dr bu durumdma ne yaparsan yap zamani gelmeynce gecmiyor sicakta bunaltma cok ama yuzundekiler gecinxe bak bakalm kilo aliyor mu biz buna etbitiren diyoruzKızlar bebeğimin cildi böyle oldu. Sizin de bebekleriniz de var mı bu durum? İsilik mi egzama mı anlamadım.
vet canim burde bunlara komtrollu sekilde makasla kagit kesmeyi ekle bayilir oglun eminim..sonra tabaklarin altina bis koy onlari karistir bulmasini sagla sikkt gelistirme gibi...evde bi yere bisy koy soguk sicak oyunu oyna, hayvan taklitleri yaptir ..ogretmencilik oynayn cok sever her istedigini yaptirirsin o ara ..kardesine yaklastiginda gerilmeden bak kuzum onu halledelim biz en sevdohin oyunu oynayalim dersin...yemek yaparkende o pazarci olsun sen ondan havuc falan satin alcanım kuru kuru olmuş egzema gibi duruyor dr a götür bence
canım aynılarını oynuyomuşuz:) biz birde yap boz oyun hamuru oynuyoruz, sen okul öncesi öğretmeniydin değil mi?
Bir pirt yapiyor yarim saat evvel actiysam bile o sesi duyasiys altini aciyorum azcik kaka olsada yine yenisini takiyorum egerki pirt sesi duymuyorsam 3 saatte bir degistiriyorum ve her bezimiz bol cisli cikiyo gun icinde toplam 10 bez tuketiyoruzKızlar bebeklerinizin altını ne kadar sıklıkta degistiriyosunuz kaka yapması hariç?
Bebegimin degil ama benm yuzum 2 yildir boyle hamileyken dr a gittim ne oldugunu bile demedi dogur emzir 2 sene sonra gel dediKızlar bebeğimin cildi böyle oldu. Sizin de bebekleriniz de var mı bu durum? İsilik mi egzama mı anlamadım.
Aa etbitiren mi? Yeni duyuyorum canım.cnm masallah bebise yenidogan egzamasia benziyor mustelanin urublerinden kullandiriyor dr bu durumdma ne yaparsan yap zamani gelmeynce gecmiyor sicakta bunaltma cok ama yuzundekiler gecinxe bak bakalm kilo aliyor mu biz buna etbitiren diyoruz
Benim de çenem de egzama vardı canım hamileyken ama bişey yapılamadı. Doğumla beraber kendiliğinden geçti.Bebegimin degil ama benm yuzum 2 yildir boyle hamileyken dr a gittim ne oldugunu bile demedi dogur emzir 2 sene sonra gel dedi
hatta yengem kulaklarinin faul denilen yerde cikarsa cok guzel diyor bas cevresi buyuyormusAa etbitiren mi? Yeni duyuyorum canım.
Aaa anladım canım înşallah :) kilo alıyor demek bıdıkhatta yengem kulaklarinin faul denilen yerde cikarsa cok guzel diyor bas cevresi buyuyormusbenim oglusta artik cikmiyor bunlardan seninkide bence zamanla duzelir ani kilo artisinda oluyor bu ara sadece sacinin icinde kurumadan cikiyor bu kaar
e
vet canim burde bunlara komtrollu sekilde makasla kagit kesmeyi ekle bayilir oglun eminim..sonra tabaklarin altina bis koy onlari karistir bulmasini sagla sikkt gelistirme gibi...evde bi yere bisy koy soguk sicak oyunu oyna, hayvan taklitleri yaptir ..ogretmencilik oynayn cok sever her istedigini yaptirirsin o ara ..kardesine yaklastiginda gerilmeden bak kuzum onu halledelim biz en sevdohin oyunu oynayalim dersin...yemek yaparkende o pazarci olsun sen ondan havuc falan satin al
onunla konusurken komik komik konus cok sever sonra eymene abisi yaninyken abisinin dogumunu falan anlat esinle tanistigini bu abinin hikayeai de ipek uc gundur onu anlattriyo kardesi uyanikken bak bu benim kucuklugum diye ama suan hasta kuzum duzelsin hic aikayrt etmicem oyun oynamaktan
Kendi çocuk doktoru var. O bilir mi acaba? Yoksa cilt doktoruna mı götürmek lazım?canım kuru kuru olmuş egzema gibi duruyor dr a götür bence
canım aynılarını oynuyomuşuz:) biz birde yap boz oyun hamuru oynuyoruz, sen okul öncesi öğretmeniydin değil mi?
bilir canım ona götürKendi çocuk doktoru var. O bilir mi acaba? Yoksa cilt doktoruna mı götürmek lazım?
İyi canım çok şükür atraksiyonlu bi şekilde atlatmissinselam kizlar geldim acayip bi yagmur altinda kosturark cektirdigimi filmimiz guzel cikti kizim artik antibiyotik etkisiyle arabada uyuya kaldi tabi onu uc kat kucagimda cikardim oncesindede ahmeti cikarttim hangi jimnastik plates pozisyonlarina giriliyor bu arada hic sormayn anne olarak bi akrobasi yapmadigim kalmisti kapiyi acarken onuda yaptim