2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende hasta oluyorum oyyy oyyy

miniğimde bugün pek keyifsiz sanki daha çok öksürdü hapşurdu, hasta mı oluyor ya:KK43:

Nego Nego sinirlari hicbitinin yok emin ol sonra surekli benle oyna der oynamaynca beni kimse sevmiyor diye numaradan aglamalar falan ay aynisi bizdede var kizmak zaten cozum deil sende biliyorsun tabi yukselt sesini ama sakin vurma arsiz olur baska yoloyun gruplari hakkinda bi fikrim yok ama su asamada baslasa bile evden gonderilmis gibi hisseder havalar isininca bahcede oynatman daha iyi..bul`caksn gecen beni bunaltinca annecim seni cok seviyorum ama artik dayanamiyorum yanliz kalmaliyim dedim ve okisini de odada biraktm ciktim yatak odasina o zaman uzuldu anne die agladi sana sevdigini sordugunda sadece sevdogni soyle eski yaptigi yaramazliklari hatirlatma l

Nego Nego sinirlari hicbitinin yok emin ol sonra surekli benle oyna der oynamaynca beni kimse sevmiyor diye numaradan aglamalar falan ay aynisi bizdede var kizmak zaten cozum deil sende biliyorsun tabi yukselt sesini ama sakin vurma arsiz olur baska yoloyun gruplari hakkinda bi fikrim yok ama su asamada baslasa bile evden gonderilmis gibi hisseder havalar isininca bahcede oynatman daha iyi..bul`caksn gecen beni bunaltinca annecim seni cok seviyorum ama artik dayanamiyorum yanliz kalmaliyim dedim ve okisini de odada biraktm ciktim yatak odasina o zaman uzuldu anne die agladi sana sevdigini sordugunda sadece sevdogni soyle eski yaptigi yaramazliklari hatirlatma l

sağol canım zaten sırf o sebepten birde tuvalet sorunundan dolayı kreşi erteletmişti çocuk gelişimci, çok bunalıyor ya en azından oyun grubu iyi olur diye düşündüm

ah yaz gelseydi bahçemiz var şükür artık eve hiç çıkmayız, basketbol potası salıncak falan bu sene inşaallah hepsi yapılacak oğlum için, havuzu var bazen ona su dolduruyoruz oynuyor, bahçe süper bizim için, kv gil kabul etse hayvanda beslemek istiyorda, kv gil asla istemiyorlar, bende balkonumda beslerim tavuk diyorum:) oğlum için

dediğin gibi bende çok dedim dayanamıyorum diye ama o anlık üzülüyor sonra aynı

dediklerini, yapıcam canım, inşaallah düzelir kuzularımız da hep beraber rahat nefes alırız

Canim bol su meyve suyu kuşburnu ihlamur tuket.. bebiş huzurlaniyorsa hastalik baslangici olabilir takip etmek lazım..
sağol canım öyle yapayım inşaallah çok sarsmaz yoksa kim bakacak çocuklara, kv de hasta kadıncağız gelemezde

Nego Nego ins cok guzel olacak hafif yaz gelsin cok gecmis olsun canim sakin ihmal etme bak ben ihmal ettm kulak agrisi mahvetti damlalar ise yaradida bugun iyi gibiyim ama kizimada benden gevti sonra jkuzularina gecerse daha zor

hayalll07 hayalll07 ne atraksyon anlatamam en guzeli pijamalarla evde bebislerle olmak :KK66:

2aflkwz.jpg

hangi hastanede cnm doktorunuz ben medical park a goturuyorum..
akdeniz şifa canım bn çok memnunum ıkısınden de fatih hocaya devam etmemin sebebi konyaaltına gitmek daha kolay ondan değilse fatih hocada iyi doğduğundan bari o baktı hep bu arada fatih hocanın soyadı bütün :)

Nego Nego ins cok guzel olacak hafif yaz gelsin cok gecmis olsun canim sakin ihmal etme bak ben ihmal ettm kulak agrisi mahvetti damlalar ise yaradida bugun iyi gibiyim ama kizimada benden gevti sonra jkuzularina gecerse daha zor

hayalll07 hayalll07 ne atraksyon anlatamam en guzeli pijamalarla evde bebislerle olmak :KK66:
:-) aynen katılıyorum sana.. kismetimize bu yil çok soğuk geçti zaten tam pijama ve film modu ama bebişler bize film oldu ;-)

Kızlar bebislerinize çay kullanıyor musunuz.. kullaniyorsaniz hangi çaylar ne sıklıkta ve ne kadar acaba. .?

merhabalar herkese.
bebegim bugun 2. ay asilarini oldu. aile hekimine rotavirus asisini sordum o da tavsiye etti. saglik ocagindaki hemsirede tam 1 ay sonrasina randevu verdi rotavirus icin.
ancAk eve gelip arastirdigimda rotavirus asisinin 12. haftadan sonra yapilmadigini gordum. bana randevu verdikleri tarihte oglum 13. haftayi bitiriyor.
e ne var simdi yaptir diyebilirsiniz ama benim yine netten okuyarak anladigim su. verem asisi da rota da canli virus asilariymis. bu yuzden ya ayni gun verilmeleri gerekiyor yada 1 ay arayla.
bir ay sonrada asinin gununu gecirmis oluyoruz.
saglik.ocaginin hemen karsisnda eczane var soyleselerdi orda hemen alir bugun yaptirirdik ama artik cok gec.

sizler rotavirusu yaptirdiniz mi? ne zaman yaptiracaksiniz? ayni durumda olan var mi benimle? bi akil verin lutfen cunku ben rotavirusu yaptirmak istiyorum. internette okuduklarimdan gozum korktu cunku.

Kızlar birsey sorcam. Hayatım boyunca hiç basur olmadım sadece duymuştum. Ama doğumdan sonra dışkı yaparken acı hissediyordum sonra kanamalar başladı acaba basur mu diye şüphelendim bugün baktım mercimek kadar bir sislik var basur olmuşum demekki. Dogum sezeryan ile olmuştu aslında. Bu hastalık hakkında hicbirsey bilmiyorum. Yaşayan var mı ? Yardimci olur musunuz ? Geçer mi ? Ne yapmam lazım ameliyat falan okudum yaa korktum. Beni bilgilendirir misiniz ? ne yapmam lazım. Eşime de söylemeye cekindim offf yaaa !!!

merhabalar herkese.
bebegim bugun 2. ay asilarini oldu. aile hekimine rotavirus asisini sordum o da tavsiye etti. saglik ocagindaki hemsirede tam 1 ay sonrasina randevu verdi rotavirus icin.
ancAk eve gelip arastirdigimda rotavirus asisinin 12. haftadan sonra yapilmadigini gordum. bana randevu verdikleri tarihte oglum 13. haftayi bitiriyor.
e ne var simdi yaptir diyebilirsiniz ama benim yine netten okuyarak anladigim su. verem asisi da rota da canli virus asilariymis. bu yuzden ya ayni gun verilmeleri gerekiyor yada 1 ay arayla.
bir ay sonrada asinin gununu gecirmis oluyoruz.
saglik.ocaginin hemen karsisnda eczane var soyleselerdi orda hemen alir bugun yaptirirdik ama artik cok gec.

sizler rotavirusu yaptirdiniz mi? ne zaman yaptiracaksiniz? ayni durumda olan var mi benimle? bi akil verin lutfen cunku ben rotavirusu yaptirmak istiyorum. internette okuduklarimdan gozum korktu cunku.
Bende yaptırmayı düşünüyorum bu asiyi doktorum 3. Aya yaptıracaksın dedi bana da.

Teşekkürler kızlar cvplariniz icin bende 2 3 saatte bi degistiriyorum bebegimin altini birisi ck sık degistiriyosun bebek alisir ilk cisinde degistir diye aglar demisti beklet öyle degistir demisti de ondan sordum:)

X