2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Dr umuz kesunlikle 1 yil devam edicek dedu bnde iki defa vermeyi unutmusum kutuda saat aksam 8 dio siz kacta veriosunux

Geçmiş olsun canım.. öksürük var mı bebiş te.. Yinede aksatmadan doktora git bence ilerliyorsa eğer.. huzursuzlugu ondandir.. kendine dikkat et çocuklar için onların bize ihtiyacı var.. benim minik kizda rahatsız huzursuzdu emmiyor meme ile kavga ediyordu doktora götürdüm ağzı yara olmuş boğaza kadar hiç emmiyor goguslerim şişti çektim süt sagma makinesi yle ama sonra da yara oldu fena su topladı canım çok yanıyor.. Bu arada sutum de azaldı ya.. ne yapacağımı şaşırdım kaç gündür bunlarla uğraşıyorum.. yardım edin kızlar tekrar nasıl arttırırım sutumu..

Son düzenleme:
Kizlar ben saf kadin 1 haftadir gaz surubu vermiyorum ogluma nasil olsa kala yapio osuruyo diye bu cocuk uykusinda gerinip kizarip uyaniyorsa bu bariz gaz dir ve surup vermedigim icin boyle yapiyo degilmi (

Kizlar ben saf kadin 1 haftadir gaz surubu vermiyorum ogluma nasil olsa kala yapio osuruyo diye bu cocuk uykusinda gerinip kizarip uyaniyorsa bu bariz gaz dir ve surup vermedigim icin boyle yapiyo degilmi (
muhtemelen ondandir canim bende vermiyordum yeniden basladm napalim arada ara vermek gerek zaten

Kendi kendine uyuması için çabaladım 5 saat uyudu ilk defa bu kadar uzun uyudu biz gündüz çok uyumuştuk malesef bazen düzenli gibi görünürken bir anda gece hiç uyumamaya başlıyor

Nego gecmis olsun once piskoloji sonra vucut isyan ediyor sonra duzeliyorsun meral etme hayalll07 canim dut kurusunu dene demisti arkadaslar birde bildirxin ve normal yumurtayi hakiki olacak tereyagda yap ye ins ise yarar benimde hic yara olmayan goguslerimi oglum gaz sancisindan mahvetti memede kaka yapmakta neyde

I imspecial canım kızınla hangi oyunları oynuyorsun

ben ciddi ciddi çıldırmak üzereyim

oğlumu zapdedemiyorum zıvanadan çıktı

sürekli bağırıyorum

çok kötü oldu huyu

kıskanç olduğunu biliyordum ama bu kadarı fazla

ben ne yapacağımı şaşırdım

çok üzgünü mutsuzum

tahammülüm kalmadı

keşke okula gidince düşünseymişim kardeşi

bu hafta kendim için psikiyatriye randevu alıcam

Cnm bnm keske yakin olsaydik hmn gezmege giderdik minnoslarida atardik arabaya,evdeki bi masa ortusu yada kullanmadigim bir esarp olabilir ortasina yuvarlak acip emzirme ortusu yapip onunlads emzirirdik disarda ne iyi gelirdi en azimdan burdan yazisip dertlesmekte yetio yinede,cok zor iki cocuk elbette bize gore sen belki 5 kat daha yorulucan nasil teselli edilir bilmiyorumki ilerleyen aylar daha mi zor bugunlermi aranicak o zmnda bilmiyorym ama Allah yardimcimiz olsun

Büyük ihtimalle gazı vardır ya da kaka yapmaya çalışıyordur canım.. bende ara ara gazı olduğunda veriyorum damlasından napalım huzurlu uyusun bebişler :)

Sağol canım deneyecem dediklerini.. çok ağrılı oluyo malesef emziriyorum ama dudaklarimi ısira ısira.. benimki su topladı sanki kabarık kabarık

Antalyada hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz canım?
Mehmet fatih soyadini unuttum ama bu ay mehmet kenan sen e devam etcem
Cnm bizde azaldi bi ara kafasinin icinde bile cikmisti nedeni emerken cok terlemesiydi, su an daha kisa sure emdigi icin olmuyo pek..

aynen ben de oyle giydiriyorum cnm cocuk su gibi terliyo yoksa ben Antalyadayim..
aynen ya gece falan su gibi uyaniyor benimki bide oyle giydirsem ustunu ortsem suyun icinde yuzer artik

cok guzeller cnm bunlari da kaydettim hemen..Teşekkürler. .

Bugun randevum var sonunda 40 indan sonra gel demisti jinekolog gidemedim..
ordan da babaanneye gecicez kizlar, benim cadiyi yorucam yine...
Dun bu arada disarida altini değiştirmeye goturdum benim bebisi kadinin biri 2 aylik diyince annen nasıl cesaret edip seni çıkarmış dedi..Ah bu insanlar ah...

Allah yardimcin olsun canim

canım ayakta sallamak bazen kurtarıcı evet ama iyi düşün alıştırmadan önce, benimki hiç bir şekilde uyumayınca artık çığlık çığlığa ağlayıp nefesi gidince mecburen sallıyorum hem de misafirlikte başka çarem yok, sadece bebeğime kullandığım yastık var hafif hafif sallıyorum öyle hızlı hızlı değil, birde başını yan çeviriyorum düz durursa sağa sola sallanıyor başı bu da doğru değil başını sarsar, yana doğru sabitleyince başını vücuduyla beraber hareket ediyor

canım çok geçmiş olsun zor kulak ağrısı
canım kıyaslama yapma hiç çünkü her bebeğin tepkisi farklı kimisi sever kimisi sevmez, benim büyük oğlum bayılırdı aynı yaştaki ablamın kızı sevmemişti, yani endişelenme sen konuşunca gülüyorsa tamamdır:)
çok geçmiş olsun tek doktorla asla yetinme en iyi doktoru bulana kadar dr dr gez canım çocuk dr u çok önemli içine sinmesi lazım, en iyi hekim diye bir site var yaşadığın şehirde en iyi dr kim yazıyor orda
canım şekerli şeyle benim sütümü artırıyor o bilgiye katılmıyorum ama şu uyuma kısmı doğru kesinlikle arada iki saat uyuyor o zaman benimde süt artıyor
canım hiç germe kendini bazı bebekler maalesef böyle senin istediğin şekilde değil onun istediği şekilde uyutmak zorunda kalıyorsun
canım aynen kafa dengi olsa tamam da ne başka çocuğa tahammülüm var ne de koca koca teyzelere bu aralar:)
canım nivea, bepanthol,hametan kullandım fayda etmedi, desitin kullanıyorum iyi geldi, pamukla sildiğim halde pişik oluyor bazen
bizimkide öyle
canım kıyamam çok geçmiş olsun kızına
Kızlar eldiven takıyor musunuz ben dün bıraktım takmayı ama yüzünü yolmuş sıpa
ben ilk bir haftadan sonra takmadım sık sık tırnaklarını kesiyorum
canım geçmiş olsun korktum şimdi yarını bekliyim dedim bugünde düzelmezse
canım ben ilktede bunda da molfix kullandım prima hiç görmedim bile:) memnunum gerçi bazen pişik olunca değişsem mi diyorum ama işte israil malını bile bile almak istemiyorum
oyy yerim bende o parmakları ne güzel canım dün okudum bu mesajını bende Allah bir yaptırdım:) sürekli Allah diyorum ilk kelimesi o olmalıymış, büyük oğlumda bilmiyordum
Her süt yapan tavsiyesini denediğim gibi bunu da deneyeceğim :) teşekkürler
O kadar şey denedim ama mamayı bir türlü kesemedik. Hala umudumu kaybetmedim...
kaybetme zaten bencede mamaya gerek kalmayacak bir gün:)
ben her sabah pamukla siliyorum nasıl biz yüzümüzü yıkıyoruz ona niyet:) o yüzden fazla olmuyor isilik olunca hemen silip pişik kremi sürüyorum
canım senin yaşadığın yer sıcak herkesin ortamı farklı
canım ben kendim de hırka giydiğim için kendime göre giydiriyorum ama sen tişört giyiyormuşsun kendine göre düşününce fazla giydirmişsin bebeğine
aynen bırakmalıyız şu mükemmeliyetçiliği
canım çocuk cerrahına götür
Otribebe aldim bdnde bugun ama icindeki aparat tek kulanimlikdir diyor herdafasinda degistiriyoemusun
ben değiştirmiyorum içindeki süngeri çıkardım yıkayıp yıkayıp kullanıyorum, para tuzağı yedek uçlar
ayy çok sevindim canım çok ihtiyacın vardı tek başına mücadele ediyorsun

Birde gunduz en fazla 1 saat 1 saat 20 dk uyanik kalmali diyo,peee iste buna gulerim yeri gelio 7-8 saat uyanik valla ben zombi gibiyim onun gozleerr fal tasi gibi acik
olduuu yaaa bunun standartı yok her bebek şahsına münhasır
canım ol yaşadığın olumsuzluğu düşünme bir kere oldu diye bir daha olacak diye aklından geçirme, güzel düşün zehir etme kendine kısıtlama kendini
Ayyy o hatayi ynutup iki defa yaptimm bogulurken yakaladim allah korusun yaa sapka falan takmam ben daha tovbeler tovbesi
canım ben tam başına göre bere kullanıyorum o yüzden yüzüne inmiyor
canım senin ortamın sıcakmış bizimki daha serin dün baktım 22 derece falan
inşaallah canım :)
canim ya bizde aynı durumdayız burnu açılmıyor bebegimin ne yapacagımı bilemedim birtürlü uyumadi gitti
yok canım iki gündür çok hırıltılı
Allah bize yardim etsin cok degil bundan 1 yil evvel allahim hayirli ev nasip et diye dus ederken artik yeni duam Allahim hayirki deliksiz uykular ver ogluma diyorum
amiiiiiinnnn
geçmiş olsun canım sizede, zor iş annelik çok zor
ben her gün veriyorum hem de iki tane vermesem hiç uyumaz heralde
sağol canım
hepinizi opuyorum saat onda kalca usgsi var ins bu halimle disari yagmurlu kiz hasta hicbisy almadan yanima kendimi arabaya atip zor doneegm dua edin
kolay gelsin canım
ahh canım ahhh benim öyle sizin gibi çıkıp gezme özgürlüğüm bile yok, ablamla bile çıkamam ben dışarı hangi derdimi yazayım ki ben.... ne güzel olurdu hayali bile güzel

o kadına vazife ya sanki savaşa çıkarıyorsun bebeği!!! Her şeye bir yorum her şeye, iyi gezmeler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…