2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler kızlar cvplariniz icin bende 2 3 saatte bi degistiriyorum bebegimin altini birisi ck sık degistiriyosun bebek alisir ilk cisinde degistir diye aglar demisti beklet öyle degistir demisti de ondan sordum:)
canım benn o konuda hiçiyi bi anne değilim, bebişimin altını degıstırmeyi unuyorum , dun sabah 8de değişmiştim arkadasa gittim muhebbet filan derken bidaha 3bucukta aklıma geldi . pişik kremi hiç kullanmadım, poposunda hiç pişik olmadı maşallah..prima baby dry kullanıyorum sanırım iyi emiyor..

kızlar aliexpressten giyim alışverişi yapan oldumu? cok guzel seyler begendim bebeğim için, alsammıki?

AngelHeart canım ona pişik kremi sürme kurutur iyice

isilik olsaydı tamamda

bu egzema gibi

onu da nemli tutmak lazım

Buda sana canim esinin neler yapabilecegini ona okuyabilirsin kitaptan alintidur bi sorun cikmasin

Eklentiler

• CAM00507.jpg
    178,8 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar bebegimin dili beyazlik var dilinin arkasinda bir noktada mercimek tanesi buyuklugunde beyazlik var pamukcukmu bu yoksa sut ictigi icin normalmi icmesinde problem yok gibi ama endiselendim karbonatli suyla silmelimiyim

canım benim eşimin yiğeni o aşıyı yapmamış sürekli oğlu hastanede bize özellikle o aşıyı yap dediler bizde cuma günü 2. ay aşılarını yapacağız bizdemi geç kaldık acaba

ya bende dışkı yaparken zorlanıyorum aynı senin anlattığın gibi sidirim sistemim alt üst oldu hayatta nben kabız olmazdım acaba ne yapsak

kızlarr merhaba hepimiz kavuştuk sanırım yavrularımıza. ben 15 ocakta normal doğum yaptım nerdeyse iki aylık olcak kızım ama kolik bi bebek olduğundan foruma hiç giremedim nasılsınız neler yapıyosunuz

Kizlar bebegimin dili beyazlik var dilinin arkasinda bir noktada mercimek tanesi buyuklugunde beyazlik var pamukcukmu bu yoksa sut ictigi icin normalmi icmesinde problem yok gibi ama endiselendim karbonatli suyla silmelimiyim
Emmesi nasıl gidiyor canım eğer ememiyorsa huzursuzsa pamukçuk olmuş olabilir. Bizim kız geçen hafta olmuştu. Öyle uyandı bi gün emmemeye başladı birden bire ne oluyor diye şaşırdım bi gün uğraştım ama ertesi gün doktora götürdüm pamukçuk olmuş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…