2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aynen bu balgamından kafayı yicem durmadan balgam üretiyor nefes alamıyor ağlıyor burnu tıkanıyor balgamını yutuncada reflüsü dışında kusmadan rahat etmiyor heralde midesini ağrıtıyor balgamı yavrum çok çekiyoruz balgamı ve kusmasından

Kizlar internette bebekler gunde kac saat uyumali konularini inceledim en az 7-8 farkli site 2-3 aylik bebeklerin 14 saat uykusundan bahsesiyor hele uyku egitimleri saka gibi aglayip cildirsada yatagina konulup hic alinmiycakmis oyle oyle kendi kendine uyumayi ogrenecek yaziyo bu mumkunmu sizce el kdr bebegim bazen aglio icim kaldirmiyorda nasil oyle bir uygulama yapayim amac ta hem anne babaya kolaylik hemde ilerde buyuyunce saglikli bir psikoloji kendi ayaklari ustunde durmayi bilen bilincli birey olmakmis valla daha 5 yasindayken annm ise giderdi erken okula yazilmisim ben daha o yasimda beslenmemi hazirlayip okula kendim gidiyordum ama bunun hicte coxukken ayri bir bebek odasinda yalnuz uyumaya mahkum edildigimden degil biz buna hayat sartlari diyoruz malesef skiysa kendin yapma

Birde gunduz en fazla 1 saat 1 saat 20 dk uyanik kalmali diyo,peee iste buna gulerim yeri gelio 7-8 saat uyanik valla ben zombi gibiyim onun gozleerr fal tasi gibi acik

Tesekkur ederim canim oyle yapacam

kızlar bunları yazmak istedim aranızda süt arttırmak için uğraşan anneler var inşallah tez vakitte sizinde benimde sütümüz artar.
bende çok uğraştım sütümün artması için denmediğim şey kalmadı ama olmuyor birtürlü arttıramadım sütümü demekki olmayınca olmuyor.
enson hatırlıyorumda birkaç yerden okumuştum çocuk ne kadar emerse okadar süt olur bende kalkıp mamayı kestim çok zorlanırsam 1 kere veriyordum başladım gece gündüz emzirmeye buna 3 gün devam ettm 3. günün gecesinde oğlum sabaha kadar ağladı sabah doktora götürdüm bana açlıktan ağlıyor dedi oğlum kilo vermişti ben çok üzüldüm resmen vijdan azabı duydum eve gelir gelmez mama verdim oğluma hemen yattı.
bendekide nasıl bir zihniyetse çocuğu açlıktan öldürecektim zaten tecrübesizim birde herkes mamayı kes verme deyince olan oldu.
şimdi oğluma hem sütümü veriyorum hemde mama veriyorum açlıktan ağlayacağına mamayı vermeyi tercih ediyorum kaybettğimiz kilo yerine geldi şükür.

Ya bu netteki yazılarda tam kafa karıştırıyor bende az önce bi yazı okudum gece bebeginizin başını mutlaka kapatın sapka takın diyo ısı kaybı cok oluyomus falan filan tamam haklıda şapka takincada hadi yüzü kapanırsa allah korusun nefessiz kalır bebis ben takmiyorum uyurken şapka simdi kafam karisti acaba gece üşütüyor muyum her gun burnu tıkalı uyanıyor çünkü

olurmu canım ya o bebek susmazki anne kokusunu duymadan saçmalamışlar hadi 1 yaşındaki bebeğe deseler hr neyse 2 üç aylık bebekten bahsediyorlar şahsen ben bebeğim ağlarken kendi kendisine susması için onu bırakıp denedim ama saniya saniye ağlaması şiddetleniyor ben buna dayanamam

Arabada nerde oturdu cnm ana kucaginda ne yapti hmn uyudumu
Cok istyorum ama gcn pazar yasadigim o korkunc olaydan sonra psikolojim cok boxuldu allah korusun ya o olay ben tek olup arabada yalniz olsaydik ne yapardim ben dusunmesi bile korkutuyo o yuzden mart ayinin cikmasini bekliyorum hele bi nisan olsun hsvalar isinsin sansimi denerim

Bendeee ----

Ayyy o hatayi ynutup iki defa yaptimm bogulurken yakaladim allah korusun yaa sapka falan takmam ben daha tovbeler tovbesi

canım biz iki aylığız ben yeni yeni şapkayı çıkarıyorum oda ara ara.
ben hep takıyorum öyle büyük şapka takmıyorum sorun olmuyor

Ben 2. HaftadAn sonra bere ve eldiveni biraktim..evde citcitli bodysi ustune tulumunu giydiriyorum tulumun icinede bir corap..yasam alanimiz 25 derece, yatak odamiz 24-24.5 arasi..cok fazla korumayacagim alissin diye karar vermistim, uygulamaya calisiyorum..

Ben de aynısını yapıyorum canım.

saol canım bahar gecmisi ya ondan bıraz depresyon hali oldu sanırım ama kulak ağrısı zorladı beni sımdıde ıyıyım ama şükür sen yönele vazgeçme ıkıncı Çocuktan

saol canım.. anne şutu alan cocuklar kabız olmaz demıstı arkadaşlar 10 güne kadar yapmaya bılır mıssdley oğlu öyleyimıs hatta ama ıkı günden sonra bebek çok zorlanıyor huzursuz oluyor zaten ama kabız demıyor doktorlar tavsıyem Altını açıp bacak kaldırma harıcınde müdahale etme ona alıştırsa çok zor olur kızım oyleydık bundada baEn açıp beklıyorum masaj falan yaptığında kopuk kopuk mu yapıyor

yarn kalça ultrasonuna götürcem Oğlumu dün hastaneye gıdınce randevu aldım ıcın rahat etmedı bakalım nolcak .. minione anakucagına koy arka koltuğa yerleştirip kemerı bağla eğer yolda durmazsa musaıt BI yere Çek BI sakınlestr ama arabayı çok sevecektir

bıraz duZelim kıZımada antıbıyotk başladık burada şükür beis doğduğundan Berı lık hastalığı sayılır 2,5 ay bızım ıcın mucıze oğlumda gaz Sancısı bu ara tavan yaptı omnıvıt gaz damlasına tekrar başladı eldıven şapka kullnmyrm 40 çıktığından berı sadece dışarı çıkarken şapka takıyorum bu arada şapkanın çok kullanılması bıngıldak gelısımını olmaz etkılıyebılıyormus

@eflalim demek sıvastaydn kuzenım orda sıvastaydn devlet hastanesınde yenı doğan yoğun Bakım hemsıresı o kadar hastane sıkıntısı yasamıstn KEske bılseydm Dr tavsıyesı falan verırdı yaza belkı onu zıyarete gelınce cıfte mınarede karşılaşırız Ahmet ve eymen tanışır

bez konusu konuşulmuş tercıh meselesı tabu ama minione günlük çok degıstryrym demıstn sanırım prıma kullansan en fazla 7 degıstırırsn canım emıs kuvvetli yüksek ben aktıf bebek kullanıyorum sudokrem çok ıyı o pısıgı önlüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…