2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kizlar geldim acayip bi yagmur altinda kosturark cektirdigimi filmimiz guzel cikti kizim artik antibiyotik etkisiyle arabada uyuya kaldi tabi onu uc kat kucagimda cikardim oncesindede ahmeti cikarttim hangi jimnastik plates pozisyonlarina giriliyor bu arada hic sormayn anne olarak bi akrobasi yapmadigim kalmisti kapiyi acarken onuda yaptim :-)

Kızlar bebeklerinizin altını ne kadar sıklıkta degistiriyosunuz kaka yapması hariç?

canım inan saymıyorum sayamıyorum hiç, kafam öyle dolu ki
ilk oğlumda her emzirmede değişiyordum ilk zamanlar

selam kizlar geldim acayip bi yagmur altinda kosturark cektirdigimi filmimiz guzel cikti kizim artik antibiyotik etkisiyle arabada uyuya kaldi tabi onu uc kat kucagimda cikardim oncesindede ahmeti cikarttim hangi jimnastik plates pozisyonlarina giriliyor bu arada hic sormayn anne olarak bi akrobasi yapmadigim kalmisti kapiyi acarken onuda yaptim :-)

şükür canım

ayy hem de ne akrobasi oluyor şekilden şekile giriyoruz:KK48:

Kızlar bebeğimin cildi böyle oldu. Sizin de bebekleriniz de var mı bu durum? İsilik mi egzama mı anlamadım.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 113
Nego Nego kizimla anne cocuk oyunu oynuyoruz ben cocuk oluyorum o anne mesela ben ona nasil davraniyorsam oda nana oyle davraniyor boylece oyun.. icindeki yanlislarimi goruyorim ..balon oynuyoruz tabi oynadktan sonra balonu kaldiruyirumsonra saklambac oynuyorum hic kolay olmuyor inan ahmet kucagimda kosuyorum ahmet bizim bulunmamizi sagliyor bszen legolari ile bisryler yapiyoruz cok yorulunca tv aciyorum sonra

Kızlar bebeğimin cildi böyle oldu. Sizin de bebekleriniz de var mı bu durum? İsilik mi egzama mı anlamadım.

canım kuru kuru olmuş egzema gibi duruyor dr a götür bence

Nego Nego kizimla anne cocuk oyunu oynuyoruz ben cocuk oluyorum o anne mesela ben ona nasil davraniyorsam oda nana oyle davraniyor boylece oyun.. icindeki yanlislarimi goruyorim ..balon oynuyoruz tabi oynadktan sonra balonu kaldiruyirumsonra saklambac oynuyorum hic kolay olmuyor inan ahmet kucagimda kosuyorum ahmet bizim bulunmamizi sagliyor bszen legolari ile bisryler yapiyoruz cok yorulunca tv aciyorum sonra

canım aynılarını oynuyomuşuz:) biz birde yap boz oyun hamuru oynuyoruz, sen okul öncesi öğretmeniydin değil mi?

cnm masallah bebise yenidogan egzamasia benziyor mustelanin urublerinden kullandiriyor dr bu durumdma ne yaparsan yap zamani gelmeynce gecmiyor sicakta bunaltma cok ama yuzundekiler gecinxe bak bakalm kilo aliyor mu biz buna etbitiren diyoruz

e

canım aynılarını oynuyomuşuz:) biz birde yap boz oyun hamuru oynuyoruz, sen okul öncesi öğretmeniydin değil mi?
vet canim burde bunlara komtrollu sekilde makasla kagit kesmeyi ekle bayilir oglun eminim..sonra tabaklarin altina bis koy onlari karistir bulmasini sagla sikkt gelistirme gibi...evde bi yere bisy koy soguk sicak oyunu oyna, hayvan taklitleri yaptir ..ogretmencilik oynayn cok sever her istedigini yaptirirsin o ara ..kardesine yaklastiginda gerilmeden bak kuzum onu halledelim biz en sevdohin oyunu oynayalim dersin...yemek yaparkende o pazarci olsun sen ondan havuc falan satin al

Kızlar bebeklerinizin altını ne kadar sıklıkta degistiriyosunuz kaka yapması hariç?
Bir pirt yapiyor yarim saat evvel actiysam bile o sesi duyasiys altini aciyorum azcik kaka olsada yine yenisini takiyorum egerki pirt sesi duymuyorsam 3 saatte bir degistiriyorum ve her bezimiz bol cisli cikiyo gun icinde toplam 10 bez tuketiyoruz

onunla konusurken komik komik konus cok sever sonra eymene abisi yaninyken abisinin dogumunu falan anlat esinle tanistigini bu abinin hikayeai de ipek uc gundur onu anlattriyo kardesi uyanikken bak bu benim kucuklugum diye ama suan hasta kuzum duzelsin hic aikayrt etmicem oyun oynamaktan

Aa etbitiren mi? Yeni duyuyorum canım.
hatta yengem kulaklarinin faul denilen yerde cikarsa cok guzel diyor bas cevresi buyuyormus:-) benim oglusta artik cikmiyor bunlardan seninkide bence zamanla duzelir ani kilo artisinda oluyor bu ara sadece sacinin icinde kurumadan cikiyor bu kaar

hatta yengem kulaklarinin faul denilen yerde cikarsa cok guzel diyor bas cevresi buyuyormus:-) benim oglusta artik cikmiyor bunlardan seninkide bence zamanla duzelir ani kilo artisinda oluyor bu ara sadece sacinin icinde kurumadan cikiyor bu kaar
Aaa anladım canım înşallah :) kilo alıyor demek bıdık

e

vet canim burde bunlara komtrollu sekilde makasla kagit kesmeyi ekle bayilir oglun eminim..sonra tabaklarin altina bis koy onlari karistir bulmasini sagla sikkt gelistirme gibi...evde bi yere bisy koy soguk sicak oyunu oyna, hayvan taklitleri yaptir ..ogretmencilik oynayn cok sever her istedigini yaptirirsin o ara ..kardesine yaklastiginda gerilmeden bak kuzum onu halledelim biz en sevdohin oyunu oynayalim dersin...yemek yaparkende o pazarci olsun sen ondan havuc falan satin al

onunla konusurken komik komik konus cok sever sonra eymene abisi yaninyken abisinin dogumunu falan anlat esinle tanistigini bu abinin hikayeai de ipek uc gundur onu anlattriyo kardesi uyanikken bak bu benim kucuklugum diye ama suan hasta kuzum duzelsin hic aikayrt etmicem oyun oynamaktan

canım kağıt kesmeye bayılır eminim ama bizimkinin sınırı yok bir kere yapalım desem hadi bitti deyince bırakmaz ağlar burnumdan getirir

tabak altına bir şey koymayı deniyim

soğuk sıcağıda deniyim

hayvan takliti yapıyoruz bilmediği hayvan yok çok meraklı hayvanlara

pazarcı fikride güzelmiş kesin bayılır, mutfakta benle iş yapmayı seviyor

komik konuşmayıda yapıyoruz seviyor

kardeşin uyusun ki oyun oynayabilelim sana yemek hazırlyabileyim ses yapma diyorum ama yok tamam diyor beş dk sürmüyor

hikayesini anlatmayı sürekli yapıyoruz bak eymen abinede böyle yapardık falan diye

öğretmenciliği sevmişti yine oynayayım bari

acayip duygu sömürüsü yapıyor herkese, kardeşimi seviyorsunuz beni sevmiyorsunuz diyor, sürekli anne beni seviyorsun değil mi diyor, çünkü beni sürekli kızdırıyor, kızdığım zaman sevgim bitecek mi diye srorguluyor

bende seni çok seviyorum hep sevicem ama yaptığın yaramazlıkları sevmiyorum diyorum

şeyi sormak istiyorum her özel kreşte oyun grubu oluyor mu bilgin var mı, en azından haftada bir iki gün oyun grubuna gitse çok iyi gelecek ona da bana da

Kendi çocuk doktoru var. O bilir mi acaba? Yoksa cilt doktoruna mı götürmek lazım?

İyi canım çok şükür atraksiyonlu bi şekilde atlatmissin :-)

X