2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım sut sorunum olduğu için ayrıntı sorucam ne kadar dutu ne kadar suya atıcaz kaynıcakmı sadece suyunumu içecez dutları atacazmı ac mı tok mu eger açıklarsan sevinirim
çok soru oldu ama
Canim ben kahvaltida cay niyetine iciyorum bir avuc dutu yikayip ustune sicak su dokuyorum 5-10 dk beklet dutlari ile ye ben faydasini gordum sizde gorursunuz insallah

Kızlar hem hafif hem az yer kaplayan hemde kullanışlı bebek arabası öneriniz var mı travel system düşünmüyorum
bende öyle giydiriyorum,,,

Desenize kat kat giydiriyoruz yawrum saclari terlio emerken uyaninca ben kisa kollu geziyim cocugu kat kay giydiriyim hmn cikardim suan icinde kisa kollu cit citli bady ustunde penye uzun kol ust altinda penye pantolonu ve penye yelek aslinda o yelekde gereksiz emzirirken uyurken cikariyorum ama ondan bebegimin boynu pisik olmus yaa kalin kat kat giydirmkten

Benim bebegimdede oldu sicaktan her sabah gazlibezi soguk suyla islatip bebegimin yuzunu siliyorum iyilesti

gecmisi okudum geldim kizlar kizim kucagimda uyuyor oglum besiginde keske hasta olmasaydkta uyanik olsalardi ne kadar dert edilmiycek seyleri dert ediyoruz iki gun once piskolojim diyordm simdi de hastalik ne gerek varsa sikayetlenmeye polyanna olalim demiyorum ama iste insanoglu kendi adima cok nankorum tek elde edilmeyen seyin saglk oldugunu bilmek gerek iste ama bazen insan kendine soz geciremiyor bi oglum saglam suan demeye korkuyorum oda olmaz ins kulagm agryor ben koskoca insan dayanamyrm kiziminda kulagi agridi agri kesici verdim ins duEliriz ...birde surda bastan sona okuyunca sunu dusunuyorum hepimiz ne kadar mjukmmeliyetci olmusuz farkinda msnz annelik duygusu bu ama toplumda kadindan kusuruz olmasini istiyor ah ah bebislerimiz buyusede zor buyunesede onlarda ilerde gorwcekler bu dunyanin cok bos oldugunu

Bende eldiven kullanmiyorum sık sık tirnaklarini krsihorum 20 gunlukten sinra cikardim boyle daha ozgur

Gecmis olsun canım bizede dr 3 gunluk antibiyotik basladi insallah bronsite cevirmez

Kızlar bebegimn altını degiştrirken bi bakıyım dedim çatlak varnı diye tam makat deliginin altında yarık gbi bişey var için gozukuyor gibi kızarık bide . Acaba boyle bişeymi çatlak olması makatının biraz içinde . Normalde gunde dort sefer kaka yapan çocuk 25 gunden sonra yapmıyr Allahm çıldrcm kulak çopu durtukluyorum surekli . Devitide bi kaç gundr vermedim ondanmı diye yine yapmadı .. Bunun için hangi doktora gitmk gerekli normal çocuk doktrunamı çocuk cerrahınamı ?

Bimin bezini aldim biz son paaketimizi gayet mrmnunum deneyin birkereye mahsus memnun kalırsanız devam edersiniz

Otribebe aldim bdnde bugun ama icindeki aparat tek kulanimlikdir diyor herdafasinda degistiriyoemusun

Yalniz degilmisim
drlarda diyor cok giydirirseniz isilik olur diye benimki boyle bile terliyor yavrum bence nasil alistirsan oyle gidiyor ben cok giydirmeye sicaga alistirmadim

Otribebe aldim bdnde bugun ama icindeki aparat tek kulanimlikdir diyor herdafasinda degistiriyoemusun
ben o markayı bilmiyorum tatlım,,, nazal aspiratörü ilk aldığımda kutusunun içindeydi, ikinci paketi nazal aspiratörsüz aldım,, ama üçüncü kutuyu aldığımda nazal aspiratörlü olanından alacağım,,,
birde kullanımdan sonra yıkıyorum,,,,
ama bende doktoruma sorayım bu gittiğimde,,,

pınar yapamayınca huysuz oluyorlar bılıyorum ama bosyere panık oluyoruz hem bebegın ırı oldugu ıcın vucdunun ıhtıyacı arttı o yuzden anne sutunu son damlasına kadar emıyor bırde bu aylarda gaz tavan yapıyormus gazdana zıyade bagırsak kasılmaları cocugu aglatıyor yanı kaka olayı o arkaya dogru kırmızı cızgı hafıf tahrıs olma gostergesı hem bu cocuk nasıl ıcınde tutsun elbet patlamak zorunda sen demıyormuydun kaka yapmazsa yarıyormus dıye

Yalniz degilmisim

drlarda diyor cok giydirirseniz isilik olur diye benimki boyle bile terliyor yavrum bence nasil alistirsan oyle gidiyor ben cok giydirmeye sicaga alistirmadim
canım yalnız sen akdenızdeydın antalya mıydı ankara antalya arası sıcaklık farkı yada sıvas falan cok

Sicaktan oluyor geceleri daha azdir dikkat et oyleyse biraz azalt kiyafeyini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…