Ankara canım kargo çok tutmaz zatennerede oturuyorsun istanbul mu
İnanirsan olur ben mamayi kestim birde nar yemeni tavsiye ederimHer süt yapan tavsiyesini denediğim gibi bunu da deneyeceğim :) teşekkürler
O kadar şey denedim ama mamayı bir türlü kesemedik. Hala umudumu kaybetmedim...
Canim ben kahvaltida cay niyetine iciyorum bir avuc dutu yikayip ustune sicak su dokuyorum 5-10 dk beklet dutlari ile ye ben faydasini gordum sizde gorursunuz insallahcanım sut sorunum olduğu için ayrıntı sorucam ne kadar dutu ne kadar suya atıcaz kaynıcakmı sadece suyunumu içecez dutları atacazmı ac mı tok mu eger açıklarsan sevinirim
çok soru oldu ama
Kızlar hem hafif hem az yer kaplayan hemde kullanışlı bebek arabası öneriniz var mı travel system düşünmüyorum
bende öyle giydiriyorum,,,
Selam herkese gecmis olsun bi an once bebisler iylesir inşallah
sizin bebekleri giydirisini okuyunca benim kiz ciplakmis gibi hissettim ben bi citcitli badi ayagina corap ustune tulum giydiriyorum sadece oda sicaksa penye battaniyeye bile sarmiyorum bizim buralarsa havalar isidi gibi zaten ama cok mu az giydiriyorum
Desenize kat kat giydiriyoruz yawrum saclari terlio emerken uyaninca ben kisa kollu geziyim cocugu kat kay giydiriyim hmn cikardim suan icinde kisa kollu cit citli bady ustunde penye uzun kol ust altinda penye pantolonu ve penye yelek aslinda o yelekde gereksiz emzirirken uyurken cikariyorum ama ondan bebegimin boynu pisik olmus yaa kalin kat kat giydirmktenbende öyle giydiriyorum,,,
Kuruyemisciden aliyor esimkuru dut nerde olurki canım marketlerde satılırmı . Bende almak istiyorum sutum dahada artsın . Benim oglan biraz obur malum bide bebek buyudukçe fazla sute ihtiyacı oluyor .
Benim bebegimdede oldu sicaktan her sabah gazlibezi soguk suyla islatip bebegimin yuzunu siliyorum iyilestiSevgili anneler bebeğin yüzündeki kızarık kabarcıklar (sanırım isilik) için ne yapılabilir? Sizin bebeklerinizde de var mı? Çok mu sıcaklatıyorum ondan mı oluyor, yoksa kendisi eliyle yüzünü çok ovuşturuyor ondan mı oluyor bilmiyorum.
Bir buyuk su bardagicanım sut sorunum olduğu için ayrıntı sorucam ne kadar dutu ne kadar suya atıcaz kaynıcakmı sadece suyunumu içecez dutları atacazmı ac mı tok mu eger açıklarsan sevinirim
çok soru oldu ama
Bende eldiven kullanmiyorum sık sık tirnaklarini krsihorum 20 gunlukten sinra cikardim boyle daha ozgur47 günlük olduk hala takıyoruz eldiven. Hem elleri buz gibi oluyor ondan hem de çizmesin diye. Sabahları uyanınca en az yarım saat öyle bir geriliyor ki iki eli sürekli yüzünde gözünde, hatta eldivenleri elinden çıkıyor bazen. Geçen gün tüm eldivenleri yıkanınca bir günlüğüne evde çorap geçirdim ellerine :)
Gecmis olsun canım bizede dr 3 gunluk antibiyotik basladi insallah bronsite cevirmezKızlar eger hasta gibiyseler bebeklerinizi ihmal etmeetmeyin, dun gece 11 e kadar hastanedeydik,Allahtan kızımın dru nöbetçiydi,
tahliller yapıldı, kızım gribal enfeksiyon almış.
Uykusunda inliyor kuzum içim parçalandı ya, antibiyotik başladı drumuz, sürekli ateşini ölcüyorum, ayrıca bende babamızda cok hastayiz, bizde antibiyotik kullanıyoruz,
sizde iyi degilseniz muhakkak bir dra görünün, suan kizıma bakarken çok zorlanıyorum.
Annemi ccagiricam inşallah.
Bimin bezini aldim biz son paaketimizi gayet mrmnunum deneyin birkereye mahsus memnun kalırsanız devam edersinizEvet mama kullanıyoruz maalesef sütüm yetersiz kaldığı için. Molfix almaya birkaç kez yeltendim en azından yerli malı diye ama olumsuz bazı yorumlar okuyunca cesaret edememiştim. Ben de deneyeyim o halde. Premium care i sadece geceleri kullanayınız diye düşünüyorum, çünkü çok pahalı bir bez. Gün içinde yeri geliyor daha bezin bantlarını yapıştırırken yenisini yapıveriyor. O şekilde bezi tekrar değiştirip çöpe atmak zor geliyor zaten :)
Aktarda vardirkuru dut nerde olurki canım marketlerde satılırmı . Bende almak istiyorum sutum dahada artsın . Benim oglan biraz obur malum bide bebek buyudukçe fazla sute ihtiyacı oluyor .
Otribebe aldim bdnde bugun ama icindeki aparat tek kulanimlikdir diyor herdafasinda degistiriyoemusunbenim doktorum tonimer diye minik tüplerden önerdi ,,, sonrada aspiratörü ile çekiyorum,,, ilk başta alırken aspiratörü ile beraber alıyorsun,, haftada 2 yada 3 kere yapıyorum,,,
ben çok faydasını görüyorum,, tabii doktoruna danışmadan kullanma derim ,,,,
Yalniz degilmisimbende öyle giydiriyorum,,,
drlarda diyor cok giydirirseniz isilik olur diye benimki boyle bile terliyor yavrum bence nasil alistirsan oyle gidiyor ben cok giydirmeye sicaga alistirmadimDesenize kat kat giydiriyoruz yawrum saclari terlio emerken uyaninca ben kisa kollu geziyim cocugu kat kay giydiriyim hmn cikardim suan icinde kisa kollu cit citli bady ustunde penye uzun kol ust altinda penye pantolonu ve penye yelek aslinda o yelekde gereksiz emzirirken uyurken cikariyorum ama ondan bebegimin boynu pisik olmus yaa kalin kat kat giydirmkten
ben o markayı bilmiyorum tatlım,,, nazal aspiratörü ilk aldığımda kutusunun içindeydi, ikinci paketi nazal aspiratörsüz aldım,, ama üçüncü kutuyu aldığımda nazal aspiratörlü olanından alacağım,,,Otribebe aldim bdnde bugun ama icindeki aparat tek kulanimlikdir diyor herdafasinda degistiriyoemusun
pınar yapamayınca huysuz oluyorlar bılıyorum ama bosyere panık oluyoruz hem bebegın ırı oldugu ıcın vucdunun ıhtıyacı arttı o yuzden anne sutunu son damlasına kadar emıyor bırde bu aylarda gaz tavan yapıyormus gazdana zıyade bagırsak kasılmaları cocugu aglatıyor yanı kaka olayı o arkaya dogru kırmızı cızgı hafıf tahrıs olma gostergesı hem bu cocuk nasıl ıcınde tutsun elbet patlamak zorunda sen demıyormuydun kaka yapmazsa yarıyormus dıyeKızlar bebegimn altını degiştrirken bi bakıyım dedim çatlak varnı diye tam makat deliginin altında yarık gbi bişey var için gozukuyor gibi kızarık bide . Acaba boyle bişeymi çatlak olması makatının biraz içinde . Normalde gunde dort sefer kaka yapan çocuk 25 gunden sonra yapmıyr Allahm çıldrcm kulak çopu durtukluyorum surekli . Devitide bi kaç gundr vermedim ondanmı diye yine yapmadı .. Bunun için hangi doktora gitmk gerekli normal çocuk doktrunamı çocuk cerrahınamı ?
canım yalnız sen akdenızdeydın antalya mıydı ankara antalya arası sıcaklık farkı yada sıvas falan cokYalniz degilmisim
drlarda diyor cok giydirirseniz isilik olur diye benimki boyle bile terliyor yavrum bence nasil alistirsan oyle gidiyor ben cok giydirmeye sicaga alistirmadim
Sicaktan oluyor geceleri daha azdir dikkat et oyleyse biraz azalt kiyafeyiniSevgili anneler bebeğin yüzündeki kızarık kabarcıklar (sanırım isilik) için ne yapılabilir? Sizin bebeklerinizde de var mı? Çok mu sıcaklatıyorum ondan mı oluyor, yoksa kendisi eliyle yüzünü çok ovuşturuyor ondan mı oluyor bilmiyorum.
Ocak annelrrinde varfi hil suyuyla silmiş ama dahada artmis brnce silmrben bir şey yapmıyorum kendiliginden geçiyor ama bir arkadasa doktru gül suyu ile sil demiş. Evin çok sıcaksa ayarını kısabilirsin . Mesela bnm oda derecem var ona gore ayarlıyorum sıcaklıgı.