saol CNM tavsıyen ıcın randevu almaya çalıştım ama alamadm bakalım bi daha deniycemI imspecial ve @Mrssuperfine kizlar galiba siz radyasyondan dolayi kalca muayenesi yaptirmayacaksiniz, ben yaptirdim bizimkinin kemigi tam yerlesmemis cikti ve doktor 6 hafta bacak arasina cok kalin olmayan bir havlu yerlestirmemi soyledi, gercektwn bircok bebekte ortaya cikan bi durum isterseniz ultrason yaptirmadan direk havluyu koyun tedbir amacli
canım boşver ağlamıyorsa uyumasn kızımda takardı kafaya uyumadı dıye uykusu ıyıce bastırınca sızacak enınde sonunda stres yapınca uyumuyorlaruyumuyor bu çocuk uyumuyor napıcam ben
masallah kucuk kızına com bak abla olma yolunda ılerlıyor ben rota yaptırmıcamDr dan geldik.
Çok şükür sariligimiz yokmuş.
3640 olmusuz.
2850 doğmuştu. Dr yaklasik 1 kilo almis normal dedi.
Çoğu kişinin doğurduğu kiloya biz 1 ayda ulastik. Rabbim saglik versin.
Dr rota virusu için asidan bahsetti.
90. Ve 120. Günler yapiliyirmus.
Eczaneden sorduk 157 TL dedi.
Sizler yaptiracak misiniz ?
cnm @Mrssuperfine nin anlattığı gibi yani önceden yatağa koyuyorum yatak ısınıyor ayağının altına doğru uzatıyrm su sogudukca degıstırıyorum 4saate falan soguyoSıcak su torbası suyu kaynamış olarak baya sıcak mı koyuyosun ayaklarının altına mi yoksa topuklarina mı dayiyosun ne kadar duruyor ve ne kadar sürede degistiriyosun
ayy yerim onu ne güzel akrobatik hareketler yapıyor ama anneye yazık gecmıs olsun cnm Garmastan öneriyor arkadaslarGünaydın kızlar,
Maalesef ki göğsüm yara oldu. Üstelik koruyucu iki krem kullanıyorken Aile hekimi e vitamini önerdi. Ucu iltihap olmuş emzir bişey olmaz dedi doktor. tembel oğlum 10 dak dan dazla emmediği ve zırt bırt meme istediği için oldu sanırım. Başını koltuk altıma doğru sokmak istiyo, mememde peşinden gelsin istiyo mememin ucunu oraya doğru çekiştiriyo sıpam:) ne acı çektiğimi siz düşünün.