- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
Doktor bana düzenli kullan dedi canım.Bebegim buyudukce huysuzlaniyor sanki, gaz damlasina basladim insallah ise yarar, duzenlimi kullanmak gerekiyor bunu yoksa cok agladigindami?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bana düzenli kullan dedi canım.Bebegim buyudukce huysuzlaniyor sanki, gaz damlasina basladim insallah ise yarar, duzenlimi kullanmak gerekiyor bunu yoksa cok agladigindami?
Cnm duzenli vermk gerekiyor ben bugun bi kere verdim kafayi yiycm uyumuyoBebegim buyudukce huysuzlaniyor sanki, gaz damlasina basladim insallah ise yarar, duzenlimi kullanmak gerekiyor bunu yoksa cok agladigindami?
Gecmis olsun cnm catlaklara lansinoh garmastan oneriyor ..iki cocukla hersey zor bende yapaylnz napalm bebislermz arkadas oluyor bizedeSelamm kızlar bende seyrek girebilenlerdenim 2 çocukla fırsat bulamıyorum.nasılsınız annelik nasıl gidiyo .bende çok geçiyo bu gün tam 20 günlük olduk.3 gündür sebebini çözemediğim akşama kadar ağlamalarımız var.sanırım gaz dr sorun olmadığını söyledi.ama brnde sol göğsüm mantar olmuş emzirdikten sonra göğsümde sızı ardından yanma oluyo benim gibi olan var mı ?? Ve bu göğüs ucu ağrısı ne zaman geçecek bunalımdayım.wc bile gidemiyorum.2.5 yaşında kızım bebeğim ben yapa yanlızız
Yaa bende ilk ay oldugu gibi derisi soyulacak sanyorum bakiyorum heryerine yok esim aksamlari gelince buyudu diyor biz yanindayz ya anlamyruz@bestemeste sağol canım
I imspecial sağol benimkide almış
ama geçen aya göre az geldi
gerçi her ay aynı alacak değil
kuruntu yapıyorum sanırım
kızlar selam giremedim okudum ara ara
benimde sıkıntım meme ucu ama benimki farklı, sağ mememi emerken çok acıyordu solda acıyordu ama sağ daha çoktu, hatta size sormuştum yara mı olacak diye
yara olmadı ama üç gün önce sağda sivilce gibi bir şey çıktı ucu beyaz, tabi oğlum emdikçe iyice aklım çıkmaya başladı, cuma günü patlattım onu, yeri oyuldu yara gibi oldu, öyle çok büyük değil ama her emzirmede çıldırıyorum
nereye gitmem lazım cildiye bakar değil mi, genel cerrahiye gidemem hep erkek dr,mememi açamam utanırım ben ya tabi mecbur kalırsam gidicem
meme ucunuz sizinde böyle minik minik sivilcemsi şeyler var mı ama dediğim gibi içi iltihaplı değil sanki su toplamış gibi, beninkinin uçları öyle normal mi bu durum anlamadım onlar acıyor zaten elimi bile süremiyorum
o beyaz sivilce gibi olan göğsümü emdikten sonra bir saat zonkluyor memem
Selamm kızlar bende seyrek girebilenlerdenim 2 çocukla fırsat bulamıyorum.nasılsınız annelik nasıl gidiyo .bende çok geçiyo bu gün tam 20 günlük olduk.3 gündür sebebini çözemediğim akşama kadar ağlamalarımız var.sanırım gaz dr sorun olmadığını söyledi.ama brnde sol göğsüm mantar olmuş emzirdikten sonra göğsümde sızı ardından yanma oluyo benim gibi olan var mı ?? Ve bu göğüs ucu ağrısı ne zaman geçecek bunalımdayım.wc bile gidemiyorum.2.5 yaşında kızım bebeğim ben yapa yanlızız
aslında tabletten oyun oynamaları çok saglıklı bişey degil ama kendine oyalanack bişey bulmadgı zaman benimkide hırçınlaşiyor ve ustumden gitmiyor. Bide oglum çizgifilmde izliyor kendisi açtırıyr . Bnce sende çok kısıtlama en azından çizgi film izlemesine musade et . Egitici olan kanalları bulup izlet o zaman bi zararı olmaz . Eflalim oglunun yerinde bn olsam bnde hırçın olurum . Kendimi oyalayacak hiç bişey yok oyun oynamak yok çizgi film yok evde tek başimayım zaten sıkılıyorum birde ustune ustluk bir adet kardesim oldu ve ilgi yarı yarıya bolundu .. Onun açisindanda duşunmek lazım .. Oyun oynayabilecegi kimse yokmu eve çagırsan arada sırada.. Oglumun kuzenleri geliyor bazen oynuyorlar oglumun sıkıntısıda geçiyr . Yada arada babası gezdrmeye gotursun . Bugun eşim oglumu goturdu gezdrmeye evde bunalmasın diye.PINAR45 oğlum 3 yaş 10 aylık
tablet istemiyorum eşim getirdi ama akşam o oynatıyor
ona bile rızam yok
oyunlar daha hırçın yapıyor
çizgifilimide sürekli izletemiyorum
yazın gelmesini dört gözle bekliyorum
minik açlıktan değil canım gazdan nazdan uyumuyor:)
abisi uykuya zor geçerdi çok uyurdu
bu uykuya kolay geçiyor çabuk uyanıyor
nazarı sorma kimsenin yanında ne emziririm
ne foto koyarım
eltim görmesin yeter!
o kilosunu sorduktan sonra oldu
herkes söyleme eksik söyle kilosunu diyor
ben yalan söyleyemem ki
Selam annişler 1.aylıkken aşı yapılıyomu bebeklere bi bilgisi olan varmı acaba
Bende zinco aldim duzenli kullanmak lazimBebegim buyudukce huysuzlaniyor sanki, gaz damlasina basladim insallah ise yarar, duzenlimi kullanmak gerekiyor bunu yoksa cok agladigindami?
Benimkide gunduz iki uc gibi uyaniyor gece 3 e kadar yatmiyor esimde bikere mama verelim belki doymuyorrur dedi 2 hhsftadir diyor ama izin vermiyorfum simdi almaya gitti bakalim bi dniyecem 60 ml mi versemCnm duzenli vermk gerekiyor ben bugun bi kere verdim kafayi yiycm uyumuyo
Canim benimkide oyle okula hidiyor allahtan 3 hubfur evde deli oldu cocuk sikintidan tv bilg. Tablet ilgilenemiyoruz napalim hep meme hep gaz diyor keske olmasaydi kardesim sidiyor hic bi yee gidemiyoruz benimle ilgilenmiyorsun diye sitem ediyor tamda onun okuldan gelme saatinde uyaniyor gece boyu durmuyor hakli çocukaslında tabletten oyun oynamaları çok saglıklı bişey degil ama kendine oyalanack bişey bulmadgı zaman benimkide hırçınlaşiyor ve ustumden gitmiyor. Bide oglum çizgifilmde izliyor kendisi açtırıyr . Bnce sende çok kısıtlama en azından çizgi film izlemesine musade et . Egitici olan kanalları bulup izlet o zaman bi zararı olmaz . Eflalim oglunun yerinde bn olsam bnde hırçın olurum . Kendimi oyalayacak hiç bişey yok oyun oynamak yok çizgi film yok evde tek başimayım zaten sıkılıyorum birde ustune ustluk bir adet kardesim oldu ve ilgi yarı yarıya bolundu .. Onun açisindanda duşunmek lazım .. Oyun oynayabilecegi kimse yokmu eve çagırsan arada sırada.. Oglumun kuzenleri geliyor bazen oynuyorlar oglumun sıkıntısıda geçiyr . Yada arada babası gezdrmeye gotursun . Bugun eşim oglumu goturdu gezdrmeye evde bunalmasın diye.
Hepatit b 2. doz sağlık ocağında ve rota virüsü aşısı (ağızdan) yaptırdık biz özelde
60 ml olabilir cnm..Benimkide gunduz iki uc gibi uyaniyor gece 3 e kadar yatmiyor esimde bikere mama verelim belki doymuyorrur dedi 2 hhsftadir diyor ama izin vermiyorfum simdi almaya gitti bakalim bi dniyecem 60 ml mi versem
canim Allah sabir versin oglun kaca gidiyor yazik ya onlarada vakit geciremiyolar bize sariyorlar canim kilo alimi nasil acliktan olduguna emin misin benimki gazdan biliyorum simdi emzigi verip uyuttum gece iyi uyur heralde gun boyu uyumadi yaBenimkide gunduz iki uc gibi uyaniyor gece 3 e kadar yatmiyor esimde bikere mama verelim belki doymuyorrur dedi 2 hhsftadir diyor ama izin vermiyorfum simdi almaya gitti bakalim bi dniyecem 60 ml mi versem
öyle kollarını ayaklarını oynatması sağlıklı olduğunun göstergelerinden bir tanesiymiş,, ayrıca öyle eli kolu oynayan bebeğin çok gazı olmaz,,,Kizlar bebegim surekli elleri kipir kipir hic yorulmuyonu o kollari yahu horon teper gibi sizinkilerde oylemi birde uzun sure hep yatar pizisyondalar uykuda olsun ana kucagi koltukta bir gaz cikartirken gezdiriyorum bu kdr uzun sure yatmalari sirtlarini agritirmi acaba
ben ne dediğini zaten okudum,,,besle demediğinin farkındayım,, ama genede önerdiğin şey çok sağlıksız,,,bebegini reçelle yada şekerle besle demedim cnm. Emzigi tutması için bi yontem hiç bi zararı yok . Zaten arkadas denemiş ana yinede tutmamiş. Doktorların bi kısmı bebek dogdugunda sekerli su verebilirsiniz hiç bi zararı yok derken bi kısmı vermeyin diyor yada aynısı emzik içinde geçerli . İlla emzik emen çocuk memeyi bırakacak diye bir sey yok. Buyuk oglum hem beni emdi hemde emzik hem biberon . Mamayıda 6 aydan once vermeyin kesinlikle diyorlar ama mecbur kalınca veriliyor . Bebek anne sutu alsın diye aç bırakılamazki bu onun zararına olur . Burda bebegine mama veren arkadaslar var . Hiç biri isteyerek mama vermiyorlar ..