Slm gzl anneler cok giremiyorum bu aralar cnku cuma annm veda etti gitti artik kaldim oglumla yalniZ,halen bir duzenimiz yok,sut verme olsun uyku olsun,ama cok zorlaniyorum meger annm kolum kanadimmis,o yuzdende ben ikinciyi falan yapamam cunku kadin bu yasinda buna zor kosturdu 3-5 sene sonra aslaaa bakamaZ,kv yide ben istemem cunku deliriyorum onunla hicbir fikrim uyusmuyo,bnmi cok kotuyum kizlar yaa,kendi ailem tmm geliyo ama sonucta annm birseyi karissa bile ufff anne tmm anne diyebiliyoruz ama kv ye bunu yapamiyorum hee diceksiniz altlimi oturuyon yada hepmi goruyon hayirr aramiz 30 km,icinizde altli oturan yakin oturan hatta ayni evde yasayaniniz var biliyorum ama ben taaa cikarken esimle bizim sorunlarimiz vardi,onun yuzunden esimle 2 sene ayrildik sonra barisyik evlendik kinamdan tutun dugunume kdr karostigi icin suan bal doksw agzima yaranamiyolar ki kaldiki bal dokme falanda yok,bn oglum yokken raht raht haftasonlari gezdik ettik,kv ayda bir cagirdiginda bile zor geliyordu bi bszen oyle oluyorduki 2 hafta sonra yine cahirinca kavga kopariyordum evde esimle bune zirt pirt diye,simdi her haftasonu geliyolar bebegi sevmeye,hep gelcez artik dayanamiyoruz onu gormeden duramiyoruz diyolar,ahh ahh ben Ayda 1 gorusmekten skilirken simdi ne is geldi basima,bugun 7 saat oturdular,tek sevdigim oglumla iyudugum oglen uykumuzdu onuda uyuyamadik,kalabalik ses gurultu isiklar oglum hic uyumadi,kusmayan cocuk bugun hep cikardi,ben kucaga hic alistirmadim kv saatlerce kucakta gezdirdi coxuk onada alisti bugun
huyu suyu degisti,sadexe ananeyi cok seviyorum kv min annesi,ellerimi oksuyo bugun sabret dio,dikislerin nasil,nasil oldun bende yuksek seslee ahhh anane dedim bi tek beni sorn sensun kimsenin dedim umrunda degilim hep dedim oglumu soruyolar sen nasilsun kizim iyimisin diyen yk dedim imali,ordan sen kv cik k bakma umrumuzda degilsun sadece onun icin burdayiz demezmi,haspinallah cektim,sabir sabir diye,ne is geldi basima yaa,her pazarimiz haystimiz alt ust olur bu konuya nasil el aticam bilmiyorum
benimkilerde geldi tam 5 gün kaldı, doğumdan ik hafta sonra,,, ne sen sor ne ben anlatayım,,, ama geldi geçti bitti gitti,,, eşimle aram bozulmasın diye, eşimi sevdiğimden katlandım,,
ama bebekle ilgili olan şeylerde taviz vermedim,, misal bebeği sallamaya kalktı KV biz sallamama kararı aldık, lütfen sallamayın dedim,, söylendi duymamazlıkdan geldim,, tarçınlı su vermeye kalktı ,, benim gözler faltaşı gibi açıldı eşim hemen anne dr su vermeyin bebeğe dedi,,, KP bebeğin göğsüne masaj yapmaya kalktıi,, (süt oluyor ya ) eşim yapma baba dedi,,, bunun gibi bir sürü şeyler,,,
seninde bebeğinle bir düzenin varsa, öğle uykun, vs gibi bu düzenini her hafta gelen insanlar için bozma,,, ( ayda bir gelse belki ama.....) bebekle ilgili istemediğin şeyleride usturuplu bir dille söyle,,,, ama benden ziyade bizi kullan ( yani eşin ve senin ortak kararı olduğunu bilsin),,,
bunu dışında da sinirlerini yıpratma,,, çünkü bizim sinirimiz bebeklerimize geçiyor,,, huzursuz oluyorlar,, biliyorum çok zor umursamaz olmak özellkle lohusayken ama ,,,,
neyse gelip geçicek bu günler......