Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sogan kozle sur cnm bide.Bende oda ise yaramadi canim hem lansinoh hemde garmastan denedim gecmedi baska krem bilen var mi onu da deneyeyim bari
Doktor sünnet için 7 hafta , 7 aylık ya da 7 yaşında yapılmalı dedi biz 7 aylık olmayı bekliyecegiz sünnet için.canim ben uyanikken masajyapiyorum yuz ustu kucagimda omzumda uyuyakalnca hep kontrol ederek yuzustu yatryrm banyodan sonra zeytinyag ile masaj yaparken yuz ustu cok yavas el parmaklarini ayak parmaklarina zit sag el parmagi sol ayaga degdiriyorum
gecmis olsun cnm darisi biz olmayanlara ben nisan gibi dusunuyirdum 4ayluk gec mi olur o aydaki cocuklar cok mu agliyordu
Cnm 7aylokkende tam emekleme evresi bende bekleyim bari kiyamam ya yazik bu bebelere hersey onlar icin amaDoktor sünnet için 7 hafta , 7 aylık ya da 7 yaşında yapılmalı dedi biz 7 aylık olmayı bekliyecegiz sünnet için.
22 günlükken yaptırdık ateş falan olmadı ağlama daha öncede yazdığım gibi bi yarım saat kadar sonra uyudu arada uykudayken inler gibi oldu ama uyandığında hiçbir huzursuzluk yoktu gecede rahat uyudu fitilin sayesinde doktor 3 güne iyileşir dedi şuan tampon var yarın pansuman yapılıp açılcak o zaman ne olur bilemem yazarım gelişmeleriCok gecmis olsun canim cabucak iyilesir insallah siz kac gunluksunuz canim bende cok kararsizim 40 ı cikinca mi yaptirsak ya da hemen mi ya da buyuyunce mi of cok zor ya cok minikler daha...ates falan oldu mu canim sürekli aglama nobetleri falan kac gunde tamamen iyilesir dedi doktor
Gecmis olsun canim ne zor bu annelik ya20 dk önce emzirdim hala sızlıyor zonklu20 dk önce emzirdim hala sızlıyor zonklu20 dk önce emzirdim hala sızlıyor zonklu20 dk önce emzirdim hala sızlıyor zonkluyor
Canim gecen aya gore sanrm daha az tartiyorum ama iyi gidiyo
geçmiş olsun cnm . Cildiye bakar sanırım. Nazar dun bnm oglumda degdi. Gorumcemler resmini isteyp duruyrlardı. Hep geçiştrydm . Dun aramiş resim at yegenim olur gormeye hakkım var diyor bi hadsiz. Neyse dedim attım. Resmden snra oglumun yuzunde yara gbi şeyler oluştu . Okudum ufledmde bugun geçti gbi.
2 cocuklu olanlarin karsisinda saygiyla egiliyorum ben tek bebeyle tuvalete kosarak gidiyorum.Selamm kızlar bende seyrek girebilenlerdenim 2 çocukla fırsat bulamıyorum.nasılsınız annelik nasıl gidiyo .bende çok geçiyo bu gün tam 20 günlük olduk.3 gündür sebebini çözemediğim akşama kadar ağlamalarımız var.sanırım gaz dr sorun olmadığını söyledi.ama brnde sol göğsüm mantar olmuş emzirdikten sonra göğsümde sızı ardından yanma oluyo benim gibi olan var mı ?? Ve bu göğüs ucu ağrısı ne zaman geçecek bunalımdayım.wc bile gidemiyorum.2.5 yaşında kızım bebeğim ben yapa yanlızız