evet evet gaza getirme kendini:) benim odun da pişman oldu ama geçti ben ona o kadar çok kırıldım ki 8 sene de şimdi ne en ufak şeyini bile affedemiyorum
o da diyor oğlum anneyi üzmeyin bilmem ne, gece ben emzirirken üstümü örtüyor, tekrar yatınca sıkı sıkı kapatıyor üstümü geçtiiii
hiç bir anlamı yok inan
çok dedim ona ben ne yaptım sana her işi yapıyorum elimden her iş geliyor çekip çeviriyorum diye mi yaranamıyorum niye yardım etmiyorsun, muhtaç olmasam zaten ağız eğmem beni bilmiyormusun diyorum
en son dedim hep dua ediyorum Allah'ım bana güç kuvvet verde bu adama muhtaç etme diye, insan bunu duyunca demez mi ya ben ne yapıyorum da bu kadın böyle dua ediyor diye
buraya yazınca bu da eltisini çekemiyor diyenler vardır
çekememek değil zoruma gidiyor, ya dokuz ay kullandı herkesi hamileyken bir kere eline sağlık demedi, kaynım her işini yaptı doğurdu hala adam evi temizliyor, niye çünkü onun karısı ben bilmem deyip çekiliyor kenara, e aynı binada olunca gözüm görüyor zoruma gidiyor, ben bu kadar fedakarlık ederken benim eşim niye yapmıyor
eltim hamileyken hastanede yattı doğumdan sonrada ben bir kaç kere yemek gönderdim yapamaz şimdi yemek diye, o zaman bende hamileydim zaten, o olsa ay hamileyim diye yapmazdı, neyse kaynım çok vefalıdır hatır gönül bilir, ben doğum yapınca ilk günden itibaren karısına yemek yap gönder bak o sana yaptı demiş, biliyorum der altında kalmaz yapılan iyiliğin, tam bir ay oldu doğum yapalı bu hanfendi haber gönderdi yemek yapmasın ben yapıp göndericem diye, yemeğimde oluyor zaten oğlum olduğu için birde bir ay olmuş günaydın yani,neyse akşam bir göndermiş makarna bir çorba birde brokoli haşlamış göndermiş, bu söylenmez tabi ki ama resmen başından savmış sırf kocası zorladığı için yapmış olmak için yapmış, o kadar sinir oldum ki
ertesi gün kv me dedim bizim makarna yemediğimizi bilmeyen var mı, zorla yemek yapmasına gerek yoktu çok ayıp yaptığı dedim, biliyorum kızım ben dedim zaten tavuk çorbasıda o yaptığın çorbadan da dolabında hep var, birini kocası seviyor birini kendi o yüzden eksik etmiyor demiş, o da ben yapıyım da demiş lafa bak
kendi sülalesine yediriyor bize gelince makarna ne ayıp ya gerçekten çok ayıp, ne ben onun pişireceğine muhtacım ne de dolabımda yemeğim eksik, doğum yaptığım ilk günden beri kendi pişirdiğim yemekleri yedik biz
terbiyesiz bak bende gaza geldim
canım bebişin yemek yerken uyanıyorsa çaresi şu, ya benim gibi yere oturacaksın tepsini alıp ya da şu katlanan küçük masalar var ya ondan alacaksın koltukta ayağında sallarken yemeğini yiyeceksin, büyük oğlumu öyle büyüttüm