- 1 Ocak 2015
- 181
- 425
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten de iki hafta sonra geçti ağrılarım çok şükür her işimi yapabiliyorum normal doğum gerçekten kolaylıkmışgeçmiş olsun cnm onbes gune tamamen iyileşiyor bakımını iyi yap ılık suyla taharet al doktrn verdgi ilaci duzenli yap.
gerçekten de iki hafta sonra geçti ağrılarım çok şükür her işimi yapabiliyorum normal doğum gerçekten kolaylıkmış
canim once sicak su torbasini yataginin icine koyuyorum yatak hep sicak oluyir yatacahgi zamanda ayak ucuna koyuyorum emzirince alt degisince bakiyorum epey zaman geciyor ya eger sogudu ise tazeliyorum kizmda kullanmstm unutmusum dun arkadas tavsiye edince tekrar denedm iyi oldu
Kızlar bebeklerinizin şapkasını çıkarıyor musunuz gün içinde? Bıngıldak gelişimi için çıkar dediler bana ama ne kadar doğru bilmiyorum...
canim gozun aydn olsun iltihap kaptigi icin uzun suruyor bazen batikon sur pamuga dikisleine bi gun uygula ilik suyun uzerine buharina yaa banyo sonrasi sac kuutma makinasi ile kurut nemli olunca gec iyilesiyor ama gececek emin olArkadaşlar merhaba bende 2015 ocak annesiyim 26 gün önce normal doğum yaptım dikislerim hala iyileşmedi erimedide doktorum kremde vermedi napmam.lazim birde vajinanın içinde girişyerinde bbirşey vartop gibi bbakınca görünüyor bu normale dönecek mi yoksa hep söylemi kalacak psikolojim bozuldu boyle olan varmiydi
canim gozun aydn olsun iltihap kaptigi icin uzun suruyor bazen batikon sur pamuga dikisleine bi gun uygula ilik suyun uzerine buharina yaa banyo sonrasi sac kuutma makinasi ile kurut nemli olunca gec iyilesiyor ama gececek emin ol
canim gozun aydn olsun iltihap kaptigi icin uzun suruyor bazen batikon sur pamuga dikisleine bi gun uygula ilik suyun uzerine buharina yaa banyo sonrasi sac kuutma makinasi ile kurut nemli olunca gec iyilesiyor ama gececek emin ol
Onemli degil cnm herkes burda birbirine destek oluyor ..rahim degil gorunen merak etme toplaniyor eger kirk gun gecince yada bu dediklerimi uygulaynca hafif duzelme olmazsa doktora git ihmal etme bide aile hekimindeki ebeyle bi gorusTeşekkür ederim arkadaşım dediğini hemen yapicam inş iyileşir bide vajina içindeo top gibi sşey normalmi ki normal.doğum yaptımbbirşeyler sarkmış olabilir mi gerçi ilk Doğumum yada rahimmi görünen psikolojik.bozuldu
Sagiyorum cnm geliyor guzel 10 dk 20 ml geliyo ne kdr devam etmeliyim bilmedigim icin 20 dk 40 ml olunca agzini kapatip dolaba koyuyorum cunku
benim kabak kizimin sacinin ici ve yanaklari hep isilik oldu emerken cok terledigi icin..Kızlar bebeklerinizin şapkasını çıkarıyor musunuz gün içinde? Bıngıldak gelişimi için çıkar dediler bana ama ne kadar doğru bilmiyorum...