- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
kıııııızzzzzz nispet mi yapıyorsunbi uyumuşum 9dan 11:30a kadar annem sağolsun ohh be birazdan yine vurum kafayı bebkten önce bilmiyodum deliksiz 6 saat bile uyumak nimetmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıııııızzzzzz nispet mi yapıyorsunbi uyumuşum 9dan 11:30a kadar annem sağolsun ohh be birazdan yine vurum kafayı bebkten önce bilmiyodum deliksiz 6 saat bile uyumak nimetmiş
Deliksiz uyku mu o da ne Uykularım delik deşik...bi uyumuşum 9dan 11:30a kadar annem sağolsun ohh be birazdan yine vurum kafayı bebkten önce bilmiyodum deliksiz 6 saat bile uyumak nimetmiş
yaaa nispet diil de uyumak güzelmiş işte paylaşmak istedimkıııııızzzzzz nispet mi yapıyorsun
ben ben ben ve bir kaç arkadaş daha varKızlar uzun zamandır giremiyorum.15 günlük olduk biz de. Yalnız benim minik göğsümden hiç süt çekmiyor. Göğsümü verince yaygarayı koparıyor. Ben de makine kiraladım. Devamlı sağıp veriyorum. Benim durumumda olan var mı? Daha sonra biraz geliştikçe kendi kendine çekmeyi becerebilir mi?
evet evet çok güzel bende istiyorum ondan:)yaaa nispet diil de uyumak güzelmiş işte paylaşmak istedim
ahh ahh kıymetini yeni anladım keşke zamanından 6 ay uyusaymışım da şimdi pişman olmazdımDeliksiz uyku mu o da ne Uykularım delik deşik...
İnşallah darısı başıma. Oturup ağlayasım geliyor. Herkes emziriyor, bir ben kötü amneyim diye..ben ben ben ve bir kaç arkadaş daha var
25. gün emmeye başladı emsin diye amuda kalkmadım bir tek, pes etmeden ver canım önünde sonunda tutuyor sabırlı olacaksın
yok canım ya niye kötü anne olasın emmeyen bebeğin sen uğraşıyorsun, bende o düşüncelere çok kapıldım o emmedikçe ağladım durdumİnşallah darısı başıma. Oturup ağlayasım geliyor. Herkes emziriyor, bir ben kötü amneyim diye..
Ayy eltim hayatta aramaz diyince bir an kendimi gordum sanki bende hayatta aramam esim arar tabi genel konularda bebekle alakali degil.banyo yaptircaz beni ara diyo gelim ya ben kendi isimi kendim görürüm aramiyorum 2 kere esimle yikadim şimdi hava sogudu korkuyom hasta olur diye.gorumcemin gorumcesi bebege bakmaya geldi bende ogun ilk defa o gun yikadim kizimi esimle iste bana dedi masallah iyi cesaret etmissin tek çocuğun ne den edemiyimki dedim Allah gücü veriyo iste sonra kv geldi konusu acildi banyonun yaptirdigimi duydu surat yerlerde ohhh canima degsin sana muhtaç degilim yani bişeyler basarmam zoruna gidiyo sanki hep ona muhtaç oliyim istiyo sanirimÖyle canım kardeşler ama zıtlar, ya eltimin bebeği 3 aylık oldu hala ağlayınca susturamıyor her seferinde kv gidip susturuyor, onu da eltim çağırmıyor kaynım arıyor işten anne oğlan ağlıyormuş git sustur diye...... Ne söylüyüm daha, eltim çağırmıyor ki ilerde laf olmasın ben çağırmadım ya oğlun çağırıyordu diyecek ahh ahhhh herkes çakal olmuş
Ben daha bir kere çağırmadım kv kendi geliyor sabah eşim işe gidince, gelme anne ben bakıyorum diyorum sen iki çocukla perişan oluyorsun büyük zaten yaramaz küçük uyumuyor kızım diyor
Bakarsın tabi canım bakılıyor Allah o iç güdüyü vermiş bize, ben iki oğlumada doğum yaptığım ilk andan itibaren kendim baktım altını değiştim üstünü giydirdim, bende sezaryanlıyım anlarsın halimi, kimseye veremedim alın siz bakın diye
o yüzden ben yaranamıyorum eşime, ona yaranmak için yapmıyorum zaten o ayrı ama işte insan kırılıyor
Eşinde bilmediği için güvenememiştir yaşamadı ki daha önce böyle bir durum yaşayınca o da anlamış anlaması büyük nimet canım
İşte anne olmak bir taraftan da bitmek bilmez vicdan azabı oldu ben de. .yok canım ya niye kötü anne olasın emmeyen bebeğin sen uğraşıyorsun, bende o düşüncelere çok kapıldım o emmedikçe ağladım durdum
valla canim ben zamaninda uyudum gece uyuyamadim ama sabah uyudum hemde mışıl mışıl ama simdi oyle ozledim ki deliksiz uykuyuahh ahh kıymetini yeni anladım keşke zamanından 6 ay uyusaymışım da şimdi pişman olmazdım
Ahh canim ahh sen ugrasiyosun cabaliyosun niye kötü anne olasinki benim kizimin da oyle sorunu olmadi ama gel gor ki sütüm yok yani beterin beteri var.keske sütüm olmus olsada sagarak versem sirf bunun icin makine aldim yine yok seende kendini bsakin suclamaİnşallah darısı başıma. Oturup ağlayasım geliyor. Herkes emziriyor, bir ben kötü amneyim diye..
Ayy yavrum ya kiyamam o aglamalari yokmu insanin onla beraber aglayasi geliyo henuz asimiza baslamadik ama topuk kaninda cok agladi yavrum bide ayaklarini sıkıyo gero cekiyo kuzum.ikuzum.insallah ateside çıkmaz bu saatten sonradaDeliksiz uyumak harika bir nimetmis, insan mahrum olunca anliyormus, bir yandan hamilelik gunlerimi özledim bir yandan da kızım kucağımda olduğu için coook mutluyum, ne yaman çelişki
Dün 3 tane birden aşı olduk, yavrum çok bitkin ve huysuzdu, sabaha kadar ateşi cikacak mı diye diken üstündeydik, şükür geçti, bu saatten sonra ateş falan olmaz inşallah. Aşılar yapilirken o kadar ağladı ki içim parçalandı, aşılar önemli ama birde şu aglamalari olmasa..
ay eevet ben sabah ağladım çocuğm ıkınıyor ağlıyıor çıkaramıyoruz gazını ben fenalık geçirdim ağladımvalla canim ben zamaninda uyudum gece uyuyamadim ama sabah uyudum hemde mışıl mışıl ama simdi oyle ozledim ki deliksiz uykuyu
Ahh canim ahh sen ugrasiyosun cabaliyosun niye kötü anne olasinki benim kizimin da oyle sorunu olmadi ama gel gor ki sütüm yok yani beterin beteri var.keske sütüm olmus olsada sagarak versem sirf bunun icin makine aldim yine yok seende kendini bsakin suclama
Ayy yavrum ya kiyamam o aglamalari yokmu insanin onla beraber aglayasi geliyo henuz asimiza baslamadik ama topuk kaninda cok agladi yavrum bide ayaklarini sıkıyo gero cekiyo kuzum.ikuzum.insallah ateside çıkmaz bu saatten sonrada
Ne kadar oldunuzDeliksiz uyumak harika bir nimetmis, insan mahrum olunca anliyormus, bir yandan hamilelik gunlerimi özledim bir yandan da kızım kucağımda olduğu için coook mutluyum, ne yaman çelişki
Dün 3 tane birden aşı olduk, yavrum çok bitkin ve huysuzdu, sabaha kadar ateşi cikacak mı diye diken üstündeydik, şükür geçti, bu saatten sonra ateş falan olmaz inşallah. Aşılar yapilirken o kadar ağladı ki içim parçalandı, aşılar önemli ama birde şu aglamalari olmasa..
Hepimiz aynı durumdayız sanırım.. uyusun, yesin, aman gazını da çıkaralım derken kendimizi unuttuk bu miniklerden..Nasılsıniz kızlar? Epeydir giremiyorum...şu saatte pijamayla saç baş birbirine karışmış bir anne olarak dolaşıyorum sebepleri anlatsam şaşarsınız offff
Bugün 59 günlük olduk canımNe kadar oldunuz